Digidexo.com

Raw Food Diet & Polymyalgia

Polymyalgia er ofte forveksles med leddgikt, siden begge involverer betennelse i kroppen og systemiske smerter og plager. Mens han bodde med polymyalgia er vanskelig i beste fall, kan det gjøres enklere ved å stikke med en sunn rå mat diett. En rå mat diett kan bidra til å minske smerten av tilstanden bringer ved å gi kroppen de næringsstoffene den trenger for å avverge sykdom.

Funksjoner av Polymyalgia

Polymyalgia er en lidelse preget av muskelsmerter og stramhet i hele nakke, skuldre og ben. Vanligst, symptomene utvikler seg gradvis og eskalere i intensitet, men symptomene har bokstavelig talt utviklet over natten i noen tilfeller. Ifølge legene ved Mayo Clinic, er den spesifikke årsaken til sykdommen er ukjent, men det er antydet at genetikk og alder spille noen rolle i sin utvikling.

Behandling Polymyalgia

Ifølge Mayo Clinic, er polymyalgia en sykdom som normalt løser av seg selv. Den dårlige nyheten er at dette vedtaket ikke kan foregå i flere år. I mange tilfeller, er anti-inflammatoriske medisiner foreskrevet for å minske smerten. Dessverre er disse medikamentene ofte forårsake bivirkninger som høyt blodtrykk, osteoporose, og grå stær. Det er der diett kommer inn i bildet. Spise en godt avrundet rå mat diett under tenure med polymyalgia kan bidra til å redusere faren for komplikasjoner.

Spesifikke Raw Food Anbefalinger

Ifølge Dr. Tom Cowan, en allmennlege som opererer ut fra San Francisco, er nøkkelen til behandling av polymyalgia gjennom kosten å innlemme rå, naturlig mat som gir binyrene med vitaminene A, B6 og C. Dr. Cowan anbefaler inntak av rå melkeprodukter for å oppnå både vitamin C og B6, og tran eller naturlig smør fra gress-matet kuer for vitamin A. I tillegg må du helt eliminere forbruket av koffein og nikotin. Dr. Cowan sier at basert på det faktum at binyrene hormoner som prednison brukes i behandling, mener han nedsatt binyrefunksjon eller annen måte knyttet til polymyalgia. Derfor, i hans erfaring å styrke dine binyrer kan bidra til å redusere noen av symptomene.

Generelle anbefalinger

Ifølge Mayo Clinic, utover de elementene som er nevnt ovenfor, bør du bestrebe seg på å spise en diett som er rik på rå frukt og grønnsaker. Sushi er også et godt valg når du er på en rå mat diett, som sjømat inneholder massevis av hjerte-sunne omega-3 fettsyrer. I tillegg innlemme rikelig med hele korn i dine måltider for å sikre at du får tilstrekkelige mengder fiber. Begrense forbruket av salt, sukker, bearbeidet mat, og hvitt mel til et minimum.

Anbefalte kosttilskudd

Ekspertene ved Mayo Clinic anbefaler å supplere din diett med kalsium og vitamin D for å sikre at kroppen din har tilstrekkelige mengder av "bone-building" næringsstoffer. Ta minst 1,200mg av kalsium hver dag, sammen med 800IUs av vitamin D. Dr. Cowan anbefaler også bruk av ginseng og lakris rot, to urter som kan hjelpe kroppen din normalisere dens funksjoner.