Digidexo.com

Non Invasive Vekttap

Vekttap kan være utfordrende, spesielt med mye vekt å tape. Eliminere kroppsfett og miste vekt svært raskt vanligvis innebærer invasive inngrep som endrer kroppen på noen måte. Uheldigvis miste vekt på denne måten vil mest sannsynlig skade legemet, kan være farlig, og vil ikke gi noen varig vekttap resultater. For virkelig å gå ned i vekt sunt, er det nødvendig for å følge et regime for naturlig og varig vekttap.

Kardiovaskulær trening

Kardiovaskulær trening rutiner er en ikke-invasiv metode for å brenne av kalorier og fett. Trening kommer i mange former, men å miste vekt raskt og naturlig, er det mest effektivt å følge en treningsplan som blander muskel treningsøkter med aerob trening for å forbedre hjerte helse. Starte en øvelse rutine som beveger hele kroppen, som gåing eller sykling. Begynn med å trene 20 minutter per dag, eller til du føler at det er på tide å stoppe. Det er viktig å lytte til kroppen din. Over tid øke treningslengden til 45 minutter daglig.

Styrketrening

Forbedring styrke i hovedmuskelgrupper tre ganger per uke med vekter vil øke kroppens evne til å forbrenne kalorier og vil øke energinivået i en ikke-invasiv måte. De store muskelgruppene inkluderer quadriceps, hamstrings, biceps, triceps, magemusklene og ryggmusklene. Ta kontakt med en personlig trener til å hjelpe deg å gjøre styrke-øvelser riktig, eller delta i et treningsstudio som har en maskin for hver av disse musklene. De fleste treningssentre vil tilby en gratis treningsøkt som vil hjelpe deg å bli kjent med muskel-styrke maskiner.

Endring av kosthold

Mange mennesker spiser en diett høy i fett, kalorier, salt og sukker, fordi de fleste av matvarene amerikanerne forbruker er svært behandlet og full av kunstige eller usunne ingredienser. Eliminere bearbeidet mat er en ikke-invasiv måte å miste vekt og holde den av. Spis mat som er så nær sin naturlige tilstand som mulig, for eksempel rå grønnsaker og frukt, nøtter, belgfrukter, fet fisk (som laks og tunfisk) og hele korn (for eksempel havre og hirse). En diett høy i ferske matvarer vil være full av næringsstoffer, fiber, vitaminer, mineraler og hjerte-sunne oljer som finnes i fisk. Jo mer variert mat er, jo mer varierte vitaminer og mineral være at du mottar. Ved å spise hele, friske matvarer, vil du ha mer energi og bedre helse. Mer energi betyr at du vil være i stand til å utøve og utføre daglige oppgaver uten å føle sliten. Fordi ferske matvarer inneholder færre kalorier og mindre fett, vil det være lettere å ta inn færre kalorier enn du forbruker, noe som resulterer i vekttap.

Væskeinntak

Opprettholde riktig fuktighet er en enkel måte å øke vekttap. Dette skyldes det faktum at kroppens organer og kjertler ikke vil fungere korrekt uten nok vann. Pass på at du drikker minst 64 gram vann hver dag, unngå væsker som inneholder koffein eller sukker. Drikke mye rent vann vil øke hastigheten på stoffskiftet, og er den beste væske du kan drikke for vekttap.

Tar en multivitamin

Multivitaminer inneholder nødvendige næringsstoffer som kan være mangler fra kostholdet. Tar en multivitamin daglig kan øke energi og gjør det lettere å opprettholde et treningsprogram. Dette vil tillate kroppen å forbrenne flere kalorier.