Digidexo.com

Negativ energi Foods

Negativ energi Foods


Begrepet "negative energi mat" er synonymt med begrepet "negative kalori mat" og refererer til hvordan kroppen din fordøyer maten du spiser. En kalori er en enhet av energi, og en hvilken som helst ubenyttet energi som er lagret i legemet for senere bruk. Legemet krever et visst antall kalorier, eller enheter av energi, for å fordøye mat som det går inn. En "negativ-kalori" mat betyr ikke at det har ingen kalorier; det betyr at den inneholder færre kalorier enn kroppen trenger for å fordøye det. Når dette skjer, er kroppen nødt til å bruke lagret energi til å fullføre fordøyelsen. Mange tror at vekttap er et resultat av å spise "negative kalori" mat. Donald Hensrud, MD ,. en forebyggende medisin spesialist med Mayo Clinic, innrømmer "dette er teoretisk mulig, men det er ingen anerkjente vitenskapelige studier for å bevise at visse matvarer er" negative kalori "eller at de matvarer hjelpemiddel i vekttap" Se referanse 1. "

Frukt og grønnsaker

De fleste "negative kalori" mat lister består hovedsakelig av frukt og grønnsaker. På grunn av den store mengden av fiber som finnes i frisk frukt og grønnsaker, kroppen krever mer energi å fordøye dem enn de gir. Fordi kroppen har til å bruke lagret energi å fordøye denne type mat, de er kalt "negativ energi mat" av diett guruer "Se referanse 1."

Lean Protein

Lean-protein matvarer som kylling, kalkun, fisk og egg gir en metthetsfølelse og dermed undertrykke appetitt. Proteiner krever omtrent samme antall kalorier å fordøye som de gir. Dette betyr at de er inkludert i mange typer dietter fordi kalorier forbrukes og kalorier brent, på en måte, avbryte hverandre. Derfor, magre proteiner hjelpe deg til å føle full og, når det spises i moderate mengder, vil ikke legge til eller redusere kroppens vekt "Se referanse 2."

Cellulose

Den mest referert til "negative-calorie" mat er selleri. Selleri er svært lav i kalorier, men også svært lite næringsstoffer. Selleri inneholder et fiber som kalles cellulose. Menneskekroppen er ikke i stand til å fordøye cellulose, så energien er brukt for å bryte det ned. Den er ført gjennom fordøyelsessystemet, og utviste i sin opprinnelige form. Tom Venuto, ekspert på brenne fett, hevder at du er bedre ved å velge mørkere greener som inneholder få kalorier, men mer næringsstoffer enn selleri, slik som spinat, grønnkål, og romanosalat "Se referanse 2."