Digidexo.com

allergi kaffe symptomer

Symptomer på allergi mot skalldyr

Symptomer på allergi mot skalldyr


Ifølge American Academy of Allergy, Asthma og immunologi, ca 2 millioner mennesker i USA lider av matallergi. Typiske matallergener er kumelk, egg, peanøtter, tre nøtter, hvete, soya, fisk og skalldyr. Skalldyr er en av de mer vanlige matallergier og er sett hyppigst hos kvinner og voksne. En allergisk reaksjon på skalldyr kan være svært mild eller kan være livstruende. Hvis du er allergisk mot skalldyr, er det viktig å forstå hva som forårsaker den allergiske reaksjonen, samt metoder for behandling.

Hva er årsaken til skalldyrallergi?

Skalldyr allergi oppstår når kroppens immunsystem identifiserer feilaktig ufarlige animalske proteiner som skadelige inntrengere. Immunsystemet flommer kroppen med antistoffer mot proteinet. Det gjør det ved å slippe histaminer som er ansvarlig for å forårsake allergi symptomer som en dryppende nese, elveblest, irriterte øyne og begrenset pust. Ifølge Mayo Clinic, er det mer sannsynlig at du har skalldyrallergi hvis dine familiemedlemmer har dem. Og hvis du er svært allergisk mot skalldyr, selv forbruker den minste mengden kan utløse en dødelig respons.

Hva er symptomene på skalldyrallergi?

Et vanlig symptom på en skalldyrallergi er elveblest - rød, hevet renner på huden som er ekstremt kløende. Skjellende røde flekker i huden som kalles eksem kan også forekomme. Du kan også oppleve symptomer som ligner på astma som tungpustethet, hoste og begrenset pust. Hvis du er svært allergisk mot skalldyr, kan du oppleve anafylaksi. Den anafylaktisk reaksjon begynner med en blussende følelse og prikkende følelse i munnen. Andre symptomer kan være et utslett, alvorlig nysing, tungpustethet og kortpustethet, oppkast og angst. Hvis blodtrykket faller bratt, oppstår anafylaktisk sjokk. Dette kan være dødelig.

Behandling Skalldyr Allergi

Symptomer på mild skalldyrallergi, som elveblest og en rennende nese, kan behandles med antihistaminer. Men hvis du har en anafylaktisk reaksjon, er det viktig å gå til legevakten med en gang for å få en injeksjon av adrenalin og annen medisinsk behandling.

Vil jeg være allergisk mot all sjømat?

Ofte, hvis du er allergisk mot en type krepsdyr, vil du være allergisk mot andre. Dette er kjent som "kryss-reaktivitet". For eksempel, hvis du er allergisk mot reker, vil du sannsynligvis være allergisk mot krabber, kreps og hummer. Bløtdyr, som muslinger og østers kan også utløse en allergisk reaksjon, men dette er mindre vanlig. Men noen mennesker er allergiske mot både krepsdyr og bløtdyr.

Hvordan kan jeg beskytte meg?

Hvis du er allergisk mot skalldyr, National Institute of Allergy og smittsomme sykdommer anbefaler iført en medisinsk varsle armbånd eller annen form for ID. Det er også anbefalt at du bærer en auto-injektor av adrenalin hvis du uventet lider en allergisk reaksjon. Når du spise ute, alltid sørge for å spørre om skalldyr er en ingrediens i noen av menyelementene. Til slutt, lese mat etiketter nøye. Føderal lov krever at alle matvarer som inneholder store allergener som skalldyr skal merkes med en advarsel.

Hvordan oppdage Fjærkre Allergi Symptomer

Mens det kan virke absurd, er om lag 5 prosent av den amerikanske befolkningen er allergisk mot fjærkre, så hvis du føler at du har bivirkninger av kylling, kalkun og andre fjørfe kjøtt, du er ikke gal. Men å oppdage symptomene på en fjærfe allergi kan være ganske vanskelig, ettersom symptomene varierer fra person til person. Et par tips kan hjelpe.

Bruksanvisning

En oppdage en fjærfe allergi raskt og enkelt ved å spørre deg selv hvordan du føler deg etter å ha spist fjærkre. Mange mennesker med fjærfe allergi vil begynne å ha mage kramper, kvalme og selv oppkast kort tid etter et måltid som inkluderer fjærfe. Hvis dette høres ut som deg, er det ikke matforgiftning, er det mest sannsynlig en fjærfe allergi.

Begynn med å eliminere alle fjørfeprodukter fra din vanlige diett i ca 2 uker, inkludert buljonger og pakket elementer som kan inneholde fjærfe kjøtt. Mange mennesker med fjærfe allergi lider symptomer som ikke er lett oppstår på allergi, som for eksempel astma, øre- og blære infeksjoner, eksem, utslett, tretthet, akne, søvnløshet, leddsmerter, elveblest, depresjon og migrene. Hvis du finner ut at eliminere fjærfe lindrer andre problemer, gratulerer, du har oppdaget en sikker fjærfe allergi.

Innføre fjærfe i dietten din hvis du fortsatt er usikker etter 2 uker, men bare for ett måltid. Etter å ha spist kylling, tar hensyn til hvordan du føler for de neste 24 timene. Hvis du legger merke til magesmerter, gastrointestinale plager, utbrudd av kviser eller andre hudsykdommer, oppkast, hodepine, tretthet eller kortpustethet, er det på tide å kutte fjørfeprodukter fra kostholdet ditt.

Få en full allergi workup å påvise en allergi mot fjærkre samt en rekke andre elementer. En allergi opparbeiding kan være dyrt, og dessverre er ikke alle allergier er garantert å bli oppdaget; men hvis du sliter med å peke ut kilden til allergi, det kan bare være den beste veien å gå.

Tips og advarsler

  • Merkelig nok, ikke alle mennesker med fjørfe allergier har lignende reaksjoner på egg; men noen gjør det, så vær forsiktig når du spiser egg hvis du har en fjærfe allergi i tillegg.
  • Mange mennesker med fjærfe allergi er allergisk mot kjøtt generelt. Hvis du føler dette er tilfelle, kan det være lurt å eliminere alle kjøttprodukter for en periode for å se hvordan kroppen din reagerer og for å oppdage ikke bare en fjærfe allergi, men en kjøtt allergi generelt.

Symptomer på allergi mot Whey

Symptomer på allergi mot Whey


Melk er delt i to hoveddeler, den våte del av mysen, utgjør 20 prosent av de proteiner som finnes i kumelk. Kasein eller klumpet hvite klatter sett i surmelk er den andre delen. Det er en vanlig misforståelse en allergi mot kumelk og laktoseintoleranse er samme sykdom. Faktisk, er de not-- de to påvirker forskjellige systemer i kroppen. Melkeallergi påvirker immunsystemet, mens laktoseintoleranse forstyrrer bare den fordøyelsessystemet. Men noen av melk allergisymptomer er lik den for laktoseintoleranse.

Origin of Symptomer

Immunsystemet ser proteinet i myse som en sykdom, som et virus, og angriper den. Problemet med de fleste myse allergi er at reaksjonen er overdrevet. Kjemikalier blir produsert i en effekt for å forsvare kroppen mot inntrengere. Det er kroppens reaksjon på disse kjemikaliene som forårsaker whey allergisymptomer. En lidende kan oppleve allergi øyeblikk etter inntak av myseprodukter eller flere timer senere. Hver kroppen reagerer ulikt. I tillegg kan allergi påvirke én eller flere kroppssystemer på en gang.

Fordøyelsessystemet Reaction

Som et folk med laktoseintoleranse, melk allergikere opplever flere ubehagelige symptomer i fordøyelsessystemet. Problemer som diaré, kramper, oppblåsthet, oppkast og kvalme er alle symptomer på en whey allergi. De kan oppstå umiddelbart etter å ha spist myse i kumelk eller timer senere. Mens laktoseintolerante kan ta et supplement for å lette fordøyelsen, den eneste måten å stoppe disse symptomene i en person med en whey allergi er å slutte å spise det.

Luftveiene Reaction

En whey allergi deler symptomer med andre av sesongmessige variasjon også. Nysing, kløende øyne som vann, hoste og til og med en rennende nese er alle luftveissymptomer av en whey allergi. Et astmaanfall kan også utløses av whey allergi. I motsetning til de fleste sesongmessige allergi-særlig de til felles gress og trær - en whey allergi kan unngås.

Integumentary (Skin) System Reaction

Vanlige allergiske reaksjoner på mange andre produkter påvirker huden mye som whey allergi gjør. Symptomer som eksem, elveblest og andre utslett kan vises sammen med andre symptomer eller alene. Noen mennesker opplever også hevelse rundt munnen, ledsaget av rødhet i området.

Systemer i Overdrive

I noen tilfeller kroppens systemer bli overbelastet med den kjemiske resulterer fra allergi. Disse menneskene opplever en alvorlig allergisk reaksjon som kalles anafylaksi. Reaksjonen omfatter hevelse inne i munn, svelg og luftveier så mye at luften ikke kan komme til lungene. Hvis skikkelig nøds narkotika, som en adrenalin inject, er ikke administreres raskt, kan personen dø. Et annet system, det kardiovaskulære systemet, blir også berørt under anafylaksi. Blodtrykket blir meget høy på grunn av de andre ekstreme reaksjoner, og ofte fører til svimmelhet og besvimelse. Igjen må medikamenter administreres raskt for å unngå en dødsulykke.

Tegn og symptomer på en Sinus Allergi

Tegn og symptomer på en Sinus Allergi


Det er mange forskjellige ting som kan forverre den følsomme slimhinnen i munnen og nesen. Irritanter kan bli funnet i nesten alle miljø. Overeksponering for disse irriterende stoffer kan føre til utvikling av en allergi. Sinus allergi påvirker mange amerikanere, og takle en dem kan vise seg å være en smertefull og frustrerende opplevelse.

Allergi Årsaker

Gjerningsmannen har skylden for en sinus allergi kan omfatte pollen, ragweed, forurensning, kjæledyr dander, matrester, stoffibrer, mold, samt døde insekter og deres avfall. En mindre kjent årsak er en allergi mot visse matvarer som meieriprodukter, hvete, egg, kyllinger, ender, sjokolade, peanøtter, bananer og mais.

Kroppens reaksjon - Allergi

Nese membran bruker slimete å skylle nesehulene ren. Disse partikler som har kommet inn i nesehulen er ikke i stand til å bli fjernet gjennom den normale filtreringsprosessen. Denne rusk og deretter stivner i nesehulen forårsaker en tilstopping innen den nasale membranen og hulrom.

Allergi Seasons

Mange av disse sinus allergi er direkte knyttet til vær og årstider. Sinus allergi vanligvis angripe på våren, på sensommeren og tidlig høst.

Symptomer

Mange mennesker kan forvirre en sinus allergi med symptomer på en forkjølelse. Vanlige symptomer er hodepine, rennende nese, overdreven nysing, kløende nese, sår hals, dårlig ånde, postnasal drypp, overdreven hoste og tap av smak og lukt. Mange mennesker opplever puffy øyne, grogginess, mangel på balanse og hørselsvansker. Hvis den ikke behandles riktig, kan allergi utvikle seg til en mer alvorlig infeksjon og bihulebetennelse.

Behandling

Et par ting som kan gjøres for å eliminere sinus allergi. Neseskylling i minst inngrep. En enkel saltløsning vaske er oversvømmet inn i nesehulen for å fjerne tilstedeværende rest som kan være medvirkende til sinus betennelse. Mentol inhalasjon er også en vanlig behandling. Dette er ikke bare lindrer noe av nesetetthet, men kan hemme spredningen av infeksjon. Moderne yoga teknikker har blitt foreslått som behandling. Medisinering er en annen behandling.

Allergi betingelser og symptomer

Allergi utvikle seg når menneskets immunsystem reagerer på allergener - stoffer som pollen, støv, røyk og kjemikalier. Det er en rekke forhold som er forårsaket av allergi, som kan påvirke øyne, nese, munn, svelg og / eller ører.

Astma

Astma er en kronisk lungesykdom som resulterer i symptomer som hoste, hvesing, tetthet i brystet og / eller kortpustethet. Eksponering for luftbårne allergener kan føre til astmasymptomer.

Allergisk rhinitt

Allergisk rhinitt er en betennelse i nesen som forårsaker symptomer som en kløende nese, munn eller øyne; nysing og hoste; og tett nese og / eller tette ører. Høysnue, en vanlig form for rhinitt, er forårsaket av pollen allergi.

Otitis Media

Mellomørebetennelse er en midt-øret infeksjon som kan være forårsaket av andre luftveisproblemer, som for eksempel en forkjølelse eller allergi. Symptomer på mellomørebetennelse blant annet tette ører, smerter i ørene, problemer med å høre og / eller tap av balanse.

Elveblest

Elveblest er en sykdom som forårsaker røde, kløende nupper skal vises på forskjellige deler av kroppen. Tilstanden er ofte forårsaket av allergi mot mat eller medisiner.

Pinkeye

Pinkeye er en betennelse i membranen i den hvite delen av øyet. Tilstanden kan utløses av reaksjoner på husstøvmidd eller pollen. Symptomer på pinkeye inkluderer ubehag i øynene, hovne øyelokk, lysfølsomhet og / eller utslipp fra øynene.

Symptomer på en Allergi Seizure

Når folk flest blir konfrontert med bildet av en alvorlig allergisk reaksjon, tenker de på hovne ansikter og folk går inn i sjokk. Men det er en annen mindre kjent symptom på en allergisk reaksjon du bør vite om - en allergi anfall. Personer med epilepsi som også har allergi er ofte kastet inn i et epileptisk anfall når de kommer i kontakt med stoffer som de er allergisk mot.

Matvarer som vanligvis forbindes med allergi Beslag

Ikke alle med epilepsi har matallergier - men for de som gjør det, er det viktig å forstå hva slags mat er ofte mistenker. Termikkutløser matvarer inneholder sitrus, hvete, melk og ost. Noen konserveringsmidler kan også forårsake en reaksjon, inkludert benzosyre og tartrazin.

Allergi Seizure faresignalene

Før en allergi anfall starter, vil det være noen tegn på at det kommer på. Hvis du er stilt inn i kroppen din, vil du legge merke til disse varselsymptomer og få deg selv i en posisjon til å få hjelp eller å ikke skade deg selv når anfallet starter. Du kan oppleve fantom lukter, lyder eller smak eller erfaring tåkete syn, kribling i bena, panikk, hodepine, kvalme, svimmelhet og en plutselig og drastisk heving av stemningsleiet. Men det er viktig å merke seg at noen allergi anfall kan komme med noen advarsel i det hele tatt.

Fysiske Allergi Anfall Symptomer

Mange symptomer kan oppstå når et anfall begynner. De kan variere fra det som er typisk assosiert med et anfall - risting, skjelving, kroppen stivne og kramper - men kan inkludere leppe smacking og tygging, sikling, øye flagrende, tap av koordinasjon, inkontinens, jamrende, svette, tenner sliping, tunge biting , rykninger, grunne pust, hjertebank og passerer ut.

Mentale og emosjonelle Allergi Anfall Symptomer

Foruten de fysiske manifestasjoner av en allergi anfall, er det mentale og følelsesmessige symptomer. De kan inneholde forvirring, føles som om du svever, å miste konsentrasjonen og en plutselig følelse av å være redd eller panikk.

Post-Anfall Symptomer

Når en allergi anfallet er over, vil du sannsynligvis føle deg veldig sliten. Et anfall kan være en traumatisk opplevelse og ha alvorlige helsemessige konsekvenser. Men i kjølvannet av et anfall, kan noen post-event symptomene være merkbar inkludert sårhet, blåmerker, kvalme, hodepine, trøtthet, hukommelsestap, forvirring, tørste og depresjon. Det er normalt å føle seg "all over the place" etter et anfall. Søker rask legehjelp er den beste måten å sikre din helse er trygg og at du forstår hva maten fungerer som et anfall trigger.

Kan Dehydrering påvirke min allergi?

Kan Dehydrering påvirke min allergi?


Ifølge en undersøkelse ledet av International Bottled Water Association Cornell Medical Center, og 75 prosent av amerikanerne er kronisk dehydrert. Ifølge Webmd.com, én av fem mennesker har allergi eller astmasymptomer. Betyr dehydrering årsaken allergisymptomer å vises eller blir verre?

Årsaker til dehydrering

Dehydrering kan oppstå fra inntaket av koffein, som finnes i kaffe, te, brus eller noen smertestillende medikamenter. Antihistaminer, antidepressiva, angstdempende medisiner og flere andre typer medisiner, også kan føre til dehydrering. Siden den gjennomsnittlige amerikaner bruker bare 4,6 porsjoner med vann om dagen, noe som er mindre enn de anbefalte åtte porsjoner, ikke drikker nok vann er en åpenbar årsak til dehydrering. Hvis noen bruker koffein, øker åtte anbefalt daglig 8-oz. porsjoner med vann er en god idé.

Ikke nok vann

Når kroppen er dehydrert, er histamin økes og legemet frigjør kortisol. Kroppen frigjør også kortisol når du inntar koffein. Kortisol undertrykker produksjonen av hvite blodceller, svekket immunsystem. Hvis et allergen er tilstede, enten i legemet (matallergi), eller utenfor kroppen (miljø allergi), vil symptomer slik som nysing, astma, elveblest eller utslett forekomme.

En annen faktor å vurdere

Dehydrering fører alvorlig tørr hud, spesielt i de kaldere månedene. Tørr hud kan også utløse kløe og elveblest sammen med en tilstand som kalles dermatitt, hvor huden er rødlig, tørr og flassende.

Visste du dette?

Mer enn 70 prosent av faste vev er sammensatt av vann.

Enkel Immunitet Boost

Å drikke det minimum av åtte porsjoner med vann per dag kan virke som mye, men det skader ikke å prøve. For å hjelpe kroppen beholde væske, det hjelper også å legge en klype salt i vannet. En annen måte å holde vann er ved å drikke fersk juice. Drikker mer koffein-fri væske forbedrer immunitet og generelle helse.

Barn & katt allergi

Barn & katt allergi


Dyr allergier tendens til å kjøre i familier. Et barn er mest sannsynlig å ha en allergisk reaksjon på en katt hvis han har astma eller hvis et annet familiemedlem er allergisk. Hvis barnet ditt har en katt allergi, det er skritt du kan ta for å kontrollere alvorlighetsgraden av symptomene. I noen tilfeller kan symptomene bli kontrollert på en måte som gjør at du kan holde din elskede familiehund.

Cat Allergi

Ifølge Mayo Clinic, er pet allergier forårsaket av en reaksjon av immunsystemet til et allergen. Med katter, er allergenet et protein som finnes i kattens spytt, urin, hår eller hudceller. Katt allergi kan være mild til alvorlig. For noen pasienter kan katten allergi forårsake astmarelaterte symptomer som inkluderer bundne luftveiene, kortpustethet og pustevansker.

The Mayo Clinic bemerker det er tegn som tyder på tidlig eksponering for katter i barndommen kan redusere risikoen for å utvikle en allergi. The Humane Society sier at katter har en tendens til å forårsake mer allergiske reaksjoner enn hunder.

Diagnose

Identifisere allergi relaterte symptomer er det første trinnet i å diagnostisere en katt allergi hos barnet ditt. Vanlige symptomer er rennende nese; tett nese; nysing; kløende nese, øyne, munn, svelg og / eller hud; røde eller rennende øyne; hoste; ansikts smerter eller trykk; elveblest; og blå-farget hud under øynene. Barn ofte viser allergisymptomer ved ofte å gni nesen.

En lege bør konsulteres dersom symptomene vare i mer enn én uke. Astmarelaterte symptomer kan kreve øyeblikkelig legehjelp. Ved mistanke om en katt allergi, er allergitester utført på barnet. AllergicChild.com anbefaler å fjerne katten fra hjemmet for en uke eller to som en ineffektiv metode for selvdiagnose. Selv om katten er fraværende, er imidlertid katten dander sannsynlig å forbli i hjemmet.

Forebygging

Barn med alvorlige katt allergi bør unngå eksponering for katter. Legen kan forskrive medisiner eller andre behandlinger for å hjelpe kontroll symptomer. Behandlinger kan omfatte antihistaminer, allergi skudd, og / eller steroid og antihistamin nesespray. Barnet kan vokse hennes katt allergi. En allergi spesialist kan hjelpe deg med å avgjøre når og hvis barnet ditt skal bli utsatt for katter (og muligens andre dyr) som hun blir eldre.

Dyrestell

Det er flere tiltak du kan ta for å minske sjansen for barnet ditt å ha en allergisk reaksjon på familiens katt. Stelle katten din på daglig basis med en katt kam for å fjerne løse hår. Katter er ikke glad i bad, men bading er viktig. Bade katten din på en ukentlig basis ved hjelp av en sjampo som er spesielt formulert for kattedyr. The Humane Society sier vanlig sjamponering kan redusere allergifremkallende dander med 84 prosent.

Hjem Solutions

Beskytt barnet ditt fra allergifremkallende katt dander ved å lage "pet-free" soner i ditt hjem. Hold katten din kommer inn i barnerommet og lekeområder. Vakuum og støv ofte. Rene persienner og gardiner på en jevnlig basis. Vask klut-dekket elementer og sengetøy, inkludert puter og møbler gulvbelegg. Plasser HEPA luftrensere i ett eller flere områder av hjemmet for å fjerne farlige allergener fra luften.

Autoimmune sykdom Symptomer

Autoimmune sykdommer oppstår når immunsystemet angriper feilaktig én eller flere organsystemer i kroppen. Ifølge Aarda.org, noen 23 millioner amerikanere har autoimmun sykdom, og dens frekvens er på vei oppover. Symptomer og prognoser varierer vilt fra pasient til pasient, og selv innenfor samme person over tid. Autoimmune tilstander deler mange kjernesymptomene, men organsystem (e) påvirket bestemme spesifikk diagnose.

Leddsmerter

Leddsmerter er en av de mest vanlige symptomer på autoimmune sykdommer. Det er en høvding klage blant lupus, leddgikt og Hashimotos tyreoiditt pasienter og mange andre. Symmetrisk leddsmerter som kommer plutselig, er spesielt ødeleggende, eller er ledsaget av feber eller utslett er mer sannsynlig å være en indikasjon på autoimmune sykdommer enn gradvis voksende smerter i en enkelt felles.

Fatigue

For mange mennesker med autoimmune sykdommer, er trøtthet en konstant følgesvenn. Mens den eksakte årsaken ikke er kjent, inflammasjon forårsaket av konstant immune over-aktiviteten er antatt å være delvis ansvarlig. De fleste autoimmune lider oppleve noen grad av tretthet fra tid til annen. Redusert utholdenhet, hjernetåke og oppfriskende søvn ofte følger denne helt av tretthet og kan være en indikasjon på en rekke forhold.

Fever

Feber er kroppens måte å bekjempe infeksjoner. I autoimmun sykdom, feber forårsaket av en dysfunksjonell immunsystem angriper vertsstasjonen. Vedvarende lavgradig feber er ikke uvanlig i sykdommer som lupus og leddgikt, men kan ikke være merkbar for pasienten uten bruk av et termometer. En høyere temperatur enn 99 grader som varer over seks måneder kan indikere autoimmun aktivitet og garanterer videre undersøkelse.

Andre symptomer

Med over 100 tilstander klassifisert som autoimmune sykdommer, er symptomet liste for denne type tilstand tilnærmet uendelige. Plutselige vektendringer, utslett, allergi-lignende symptomer, humør og personlighetsendringer og tilbakevendende infeksjoner er alle mulige symptomer. Uspesifikke plager som trøtthet, lavt humør og smerter og plager er vanlig, som er mer spesifikke symptomer som synstap. Fordi autoimmune sykdommer kan påvirke flere organsystemer kan symptomene omfatte ett eller flere områder av kroppen.

Betraktninger

Autoimmune sykdommer deler mange symptomer med andre lidelser. Den eneste måten å være sikker på at du har en autoimmun sykdom er ved gjennomgår spesielle tester administreres av en lege, immunolog eller annet medisinsk faglig.

Symptomer på Tarmparasitter i Humans

Det finnes to typer av tarmparasitter, helminths og protozoer. Helminths er vi hva vi vet er som bendelorm, pinworms, og rundormer. Protozoer er Giardia og Cryptosporidium. Folk kan leve med parasitter i mange år uten å vise noen symptomer, men når de ser ut, kan de være alvorlige.

Vanlige symptomer

De mest merkbare symptomer på tarmparasitter er diaré, kvalme, og perianal (kløe i ytre anal området) kløe.

Mindre symptomer

Noen mennesker kan oppleve symptomer som rennende nese, rastløshet, eller blemmer på munnen. Andre har opplevd allergi type symptomer (nysing, kløe), hodepine, økt appetitt, og ekstrem trøtthet.

Andre symptomer

Andre symptomer kan være leddsmerter, kronisk tretthet, og auto immun mangler (som stadig å bli syk).

Alvorlige symptomer

Hvis parasittene går ubehandlet, kan en person oppleve illeluktende avføring, diaré, influensalignende symptomer, tap av matlyst, magekramper og gass, slimete og blod i avføring, utslett og kløe, og selv passerer ormer i avføringen.

Effekter

Innvollsparasitter kan forårsake intestinal hindringer og blokkere nødvendige næringsstoffer. Folk kan også lider med mental kapasitet og lider intestinal blødning.

Behandling

Hvis du mistenker at du har en tarmparasitt, er det viktig å søke legehjelp til riktig diagnose som parasitt er bebor tarmen for riktig behandling.

Tegn og symptomer på eksponering til muggsoppsporer

Muggsoppsporer gjøre mer enn dekke husholdningenes overflater. Når mold absorberer næringsstoffer, utgivelser det gassholdige gasser i atmosfæren. Noen av disse røyk er mildt allergi, og andre kan bevise giftig. Dersom mold skjuler inne i ditt hjem, og du kan ikke se det, kan du noen ganger bestemme sin tilstedeværelse basert på fysiske tegn og symptomer som du opplever.

Allergier

Hvis du finner deg selv utsatt for et allergi mold, og du har et forhåndsdefinert mold allergi, kan du støte på allergi-relaterte symptomer som immunsystemet begynner å jobbe overtid. Du kan oppleve kløe, nysing, lunger og brennende øyne, og du kan utvikle utslett på huden din.

Luftveisproblemer

Du trenger ikke å ha allergi å oppleve luftveissymptomer. Hvis du puster i store muggsporer, kan du utvikle luftveisinfeksjoner, opplever pustevansker og utvikle lungebetennelse forhold som overfølsomhet pneumonitt.

Astma

Selv om dette teknisk faller under paraplyen av luftveisproblemer, bør astmasyke spesielt varsom med mugne miljøer. Tilstedeværelsen av mugg kan bidra til en økning i antallet og alvorlighetsgraden av astmaanfall. Hvis du har lagt merke til en slik økning, og mistenker at du kan ha mold, fraflytte miljøet umiddelbart og kontakte en fjerning ekspert.

Sinus infeksjoner

Mold kan påvirke bihulene mye som det påvirker lungene og halsen. Når du puster inn muggsoppsporer gjennom nesen, kan nesehulen bli infisert, noe som resulterer i smertefulle nesetetthet og pustevansker. Sinus og luftveissymptomer kan påvirke hvem som helst, men hvis du ikke lider av mold allergi, vil du mer sannsynlig støte på disse symptomene fra en sykdomsfremkallende eller toxigenic mold utvalg som stachybotrys eller Aspergillus enn du ville fra et allergifremkallende (mild) variasjon som Cladosporium.

Symptomer på nervesystemet

Sentralnervesystemet kan også lider som et resultat av mold eksponering. Aktive muggsopp produserer gasser som kalles mikrobielle flyktige organiske forbindelser. Som alle flyktige forbindelser, kan disse stoffene påvirker sentralnervesystemet, manifestere seg som svimmelhet, tap av hukommelse, hodepine og svimmelhet.

Hvordan unngå allergi

Hva er allergi og hvordan får du dem?
Allergener er fra pollen, muggsopp, støv, pollen og kjæledyr. Peanøtter kan utløse allergi. Mer enn 20% av amerikanere lider av allergi. Symptomer er hudutslett, rennende nese eller rennende øyne. Her er hvordan du smette unna allergier.

Bruksanvisning

•  Hvis du er allergisk mot egg erstatning egg til 1 ts bakepulver pluss en spiseskje vann og 1 ss eddik. Eller 1 ts gjær oppløst i 1/4 kopp varmt vann. Eller bland 1 1/2 teskje vann med 1 1/2 ts vegetabilsk olje og 1 ts bakepulver. Mange pasta kommer med egg. Ingredienser vil si albumin, globulin, eller ovomucin.

Hvete. Substitute hvete med rismel, potetstivelse, soyamel eller maismel.

Rotere matvarer for å finne spesifikke matvarer du kan være allergisk mot.

Drikk grønn te, spise bokhvete, kiwi eller fisk. Disse vil åpne opp en tett nese fordi de inneholder naturlige antihistamin.

Grønn te vil blokkere eller stenge reseptorer som forteller kroppen til å reagere på allergener.
Bokhvete er funnet i epler, løk og sitrusfrukter. Dette vil regulere dine membraner for å frigjøre histamin.

Kiwis vil holde hvite blodlegemer fra frigjøre histamin.

Magert kjøtt og fisk vil hindre cellene fra frigjøre histamin.

Øvelse innendørs.

Hvis pollen teller er høy, holde seg inne.

Bruk fjærputer. Fake eller syntetiske puter er bevist å inneholde allergener.

Steam rense tepper regelmessig for å fjerne støvmidd.

Hold luftfuktigheten i hjemmet under 50%.

Vask sengetøy en gang i uken i varmt vann. Kjør dine puter i tørketrommelen.

Tips og advarsler

  • (C) Copyright Zahzel Rose All Right Reserved 2010.

Chicken Allergi & Rash

Chicken Allergi & Rash


Kylling allergi er forårsaket av de proteiner som er tilstede i kyllingkjøtt. Selv om allergi mot kyllingkjøtt er ikke så vanlig som andre typer matallergier, symptomer og behandlingstiltak er de samme. Kylling allergi kan være tilstede ved barndom hvis du har en familiehistorie med dem, eller kan også utvikle seg i senere voksen alder.

Typer Utslett

Matallergier, som kylling allergi, kan gjøre huden kløende. Huden kan også utvikle et utslett som eksem eller elveblest. Eksem er rød og har hvite skjell i midten av hver lapp. Eksem kan spre seg til andre deler av kroppen din. Elveblest, på den annen side, har en tendens til å holde seg i klynger. Elveblest er preget av runde, hevet røde nupper. Utslett fra kylling allergi kan ta opptil to dager å utvikle.

Andre symptomer

Kylling allergi kan også forårsake hodepine, migrene, bihulebetennelse, tungpustethet, tetthet i brystet, søvnløshet, overdreven tretthet, magesmerter, gikt og nyrestein. Gastrointestinal og luftveisproblemer er mer vanlig hos personer som har hatt kylling allergi siden barndommen.

Forebygging

Hudutslett fra kyllingkjøtt er primært forårsaket av ekstern kontakt. For eksempel kan en hånd som berører et stykke kylling muligens bryte ut i et utslett. Hos spedbarn, utslett som eksem er vanlig, og kan tyde på en matallergi som kylling allergi. Riktig blodprøver og prikktester er utført for å bestemme kroppens immunitet mot allergener. Hvis du er diagnostisert med kylling allergi, er symptomer bygges ved å unngå kylling, kyllingprodukter og retter med spor av kylling juice. Koking kan ødelegge noen av de allergene proteiner, men ikke det hele tatt.

Behandling

Som med andre matallergier, er kylling allergi vanligvis behandles med antihistaminer som Benadryl. Hvis du bryter ut i et utslett fra kylling allergi, så kan legen din anbefale en over-the-counter eller reseptbelagte hydrokortison krem ​​for å behandle utslett og lindre kløe. Hvis kylling allergi forårsake alvorlige symptomer, vil legen forskrive adrenalin skudd, som injiseres inn i beinet. Disse skuddene forhindre kroppen din fra å gå inn i sjokk, en tilstand også kjent som anafylaksi.

Betraktninger

Ifølge Wisconsin Medical Journal, allergi mot kyllingkjøtt er sjeldne. Allergi mot kylling fjær og kylling egg er mer utbredt. Men å ha egg eller fjær allergi betyr ikke nødvendigvis at du vil utvikle en allergi mot kyllingkjøtt. Å ha kylling allergi gjør deg mer utsatt for å utvikle allergi mot andre typer kjøtt og fjærfe, særlig kalkun. Endre kosthold fra sporadisk kyllingkjøtt til ofte å spise kyllingkjøtt kan øke risikoen for å utvikle kylling allergi, forklarer Wisconsin Medical Journal.

Gjør luftrensere hjelpe dem med allergi?

Amerikanerne bruker mer enn $ 350 millioner hvert år på luftrensere ("luftrensere"), med 4,6 millioner solgte enheter i 2007 alene. Selv om testing av Consumer Reports har funnet at luftrensere ikke kan fjerne alle allergener og forurensninger fra luften i huset ditt, kan de gi noen lettelse fra allergi-relaterte symptomer. Flere faktorer som for eksempel filtertype og faglig vurdering kan avgjøre hvor godt disse purifiers arbeide i hjemmet ditt, og dermed hvor godt de hjelper din allergi.

Betraktninger

Gjør din forskning først, og sjekke en luftrenser er virkningsgrad. The Association of Home Appliance Produsenter sertifiserer hver modell med en CADR rating som måler rengjøring hastighet. Se etter en CADR rating over 350 som best, og unngå alt under 100. Sjekk også den Merv (minimum effektivitet rapportering verdi) rating. De beste medarbeidere i Consumer Reports tester har vanligvis et Merv scorer høyere enn 10.

En annen vurdering er støynivået, siden du kan være mindre sannsynlig å bruke en purifier hvis det holder deg våken om natten. Selv om fansen i renser enheter kan forårsake støy, enheter med fans tendens til å være mer effektive enn de uten. En måte å moderere dette på er å kjøpe en enhet som er utviklet for å rense et område større enn rommet der det kommer til å bli plassert. På grunn av større kapasitet filter, vil du være i stand til å rydde mindre rom på lav eller middels hastighet, som vil bli roligere.

Se på etiketten på enheten for å se om det løser dine spesifikke helsemessige bekymringer og er rangert til å fjerne stoffer som sigarettrøyk, muggsporer, pollen og støv. Du bør også sørge for at filteret i endring og rengjøring er ikke så vanskelig, så det vil være enkelt å endre filtrene når det trengs. En annen må-ha-funksjonen er en pre-filter, som beskytter de viktigste gassfiltermedier eller HEPA-filteret på innsiden av enheten blir brukt opp for tidlig.

Merk at plassering av alle bærbare luftfilter, kan påvirke ytelsen. Enhver enhet bør plasseres slik at dens inntak er i nærheten av noen identifiserbar kilde til miljøgifter slik som en luftventilen. Ellers bør luftrenseren skal plasseres bort fra eventuelle hindringer som kan blokkere inntak og utløp. Bærbare luftrensere er mer effektive når alle dører og vinduer på et rom er stengt.

Typer luftrensere

Det er bærbare renseanlegg for individuelle rom, som er det billigste alternativet, og også hele huset luftrensere (brukt med tvungen-luft oppvarming), som er dyrere og må installeres profesjonelt. Men ellers, renseanlegg kommer i seks grunnleggende filtertyper: HEPA filter luftrensere, ozon luftrensere, karbon luftrensere, ioniske luftrensere, ultrafiolett lys luftrensere, og rensende hydroksyl radikaler. Den eneste typen som er nyttig ved spesifikt fjerne allergener er HEPA filter. Vær også oppmerksom på at det har vært ganske mye kontrovers rundt ozon og ioniske renseanlegg. Dr. James L. Sublett, sjef for pediatrisk allergi ved University of Louisville School of Medicine, sier at "Air purifiers som er markedsført på denne måten er ofte maskiner som produserer ozon. Ozon er en luftforurensning og bør unngås av alle, spesielt noen med allergi eller astma. "

Hus Plant Allergi

Hus Plant Allergi


Mange folk holde husholdning planter og hager for estetiske eller helsemessige årsaker. Noen kan imidlertid legge merke til allergiske reaksjoner på sine stueplanter, som vanligvis er et tegn på en mold allergi. Symptomer er vanligvis luftveiene, inkludert tungpustethet, tett nese, kløende og rennende øyne eller utslett og elveblest. Mold allergi er tilstede året rundt og kan finnes hvor som helst, uansett klima.

Mold

Mold er en type sopp tilstede både innendørs og utendørs. Den vokser ved å fordøye plante eller dyr sak. Sporer produseres og slippes ut i luften. Personer som er allergiske mot mugg vil reagere når de puster disse sporer i, forårsaker symptomer som varierer i alvorlighetsgrad.

Mold vokser raskt, trives i mørke og fuktige steder, for eksempel potting jord under en stueplante. De fleste kjellere, garasjer, søppeldunker og verksted avfall er også fylt med økende mold.

The Dirt på Potteplanter

Det er en kritisk sammenheng mellom planter og muggsporer: jorda. I utgangspunktet våt skitt og jord i potten for et anlegg fungerer som et reservoar for mugg og fukt. Når muggsporer blir sluppet ut i luften i hjemmet, allergikere er ikke trygt. Uten skikkelig action, kan en lidende puster disse muggsporer i daglige og opplever symptomer.

Controlling Plant Moisture & Mold

For å bekjempe en mold allergi, prøv å holde hjemmet fri for muggsporer. Pass alltid på å holde utendørs verksted avfall vekk fra dører og vinduer, spesielt i høst og våren når mold produksjonstopper. Klimaanlegg og filtrerte fans vil fjerne muggsoppsporer fra luften. Også holde oppvarming kanaler ren året rundt.

For innendørs planter, spre akvarium bergarter over toppen av jorda for å holde muggsporer fanget under dem. Holde sporene ut av luften vil gjøre dine potteplanter mer allergivennlig.

Spesifikke Plant Allergi

Noen planter kan utløse bestemte allergiske reaksjoner. Den gråtende fig, eller ficus, er kjent for å forårsake øye allergier i noen. Sevjen på bladene, når de overføres fra hendene til ansiktet, kan irritere huden og øynene. Noen bregne planter har også sporer på bladene som forårsaker en lignende reaksjon.

Dessuten har den blomstrende lønn også vært kjent for å forårsake luftveisproblemer, som fører til astma for noen allergikere. Eventuelle planter som har blomster kan frembringe en reaksjon på sin pollen i tillegg.

Andre måter å minske Plant Allergener

Hvis plantene i hjemmet er et must, holde planter som bregne på gulvnivå, for å redusere området som bregne sporer spres. For blomstrende planter, velger de med mindre pollenbærere og mindre synlig pollen, som lukket, allergivennlig snap drage.

Pass på at plantene holde støvfritt for å minske allergiske reaksjoner på støvmidd i hjemmet. Sprøyting bladene regelmessig med en vann mister vil holde dem fri for støv og holde en allergi lidende sinus problemer i sjakk.

Hvordan vet jeg om du har allergi mot Liquor

Allergiske reaksjoner kan skyldes omtrent alt, inkludert kjæledyr, mat, stoff, planter og til og med brennevin. En allergi er en betingelse for overfølsomhet mot et stoff regnes som ufarlig for folk flest, og vil forårsake symptomer som varierer sterkt i intensitet fra person til person. Allergiske reaksjoner på alkohol og brennevin er sjeldne, men de gjør skje. Hvis du har en allergi mot brennevin, er det sannsynlig en allergi mot en av ingrediensene i alkohol, for eksempel mais eller rug. Avgjøre om du er allergisk mot alkohol vil hjelpe deg å lindre fremtidige utbrudd av symptomer.

Bruksanvisning

•  Sjekk for vanlige symptomer forårsaket av en brennevin allergi. Symptomer inkluderer pustevansker, magekramper og alvorlige utslett.

Dokument hver gang du drikker i en journal. Hold en journal av alkoholholdige drikker du forbrukes, på hvilken dato og til hvilken tid, og eventuelle symptomer som har oppstått.

Gjennomgå journal og finne ut hvilke drinker og alkohol gir deg hvilke symptomer. Hvis symptomene oppstår hver gang du drikker alkohol, er det svært sannsynlig at du har en allergi mot alkohol.

Unngå brennevin og sprit for å unngå fremtidige allergier.

Kontakt lege dersom symptomene vedvarer.

Utbruddet av Cat Allergi

Utbruddet av Cat Allergi


Millioner av mennesker lider av katt allergi, og de fleste av dem er små nok til at å ta et antihistamin hjelper. I noen sjeldne tilfeller kan allergi være dødelig. De fleste utvikler allergi som barn, men i noen tilfeller en katt allergi kan utvikle seg i voksen alder. Det er viktig å forstå symptomene på katten allergi utbruddet for å vite om du har utviklet en.

Allergener

Ifølge Allergy.org.nz, er et allergen "et materiale som er i stand til å provosere en allergisk reaksjon, slik som pollen, husstøvmidd eller matvarer." I motsetning til det mange tror, ​​er katt allergi ikke forårsaket av katt hår, men av et protein som finnes i deres dander (tørre flak av huden på en kattens pels) og spytt. Proteinene bli luftbårne og blir inhalert inn i nesen og lungene.

Utbruddet av allergisymptomer

Symptomene på en katt allergi kan vises løpet av noen få minutter til noen få timer, avhengig av mange katter er til stede og hvor mye av allergenet er i nærheten.

Symptomer på en katt allergi

Symptomer på en katt allergi generelt omfatter en rennende, kløende nese; såre, rennende, hovne øyne; nysing; tungpustethet eller problemer med å puste; en sår, kløe i halsen; hoste; eksem (en rød, kløende utslett på huden); renner og noen ganger kvalme. Av og til kan noen med en katt allergi føler kvalm.

Anafylaktisk sjokk

I sjeldne tilfeller kan en person ha en svært alvorlig allergi kjent som anafylaktisk sjokk, som MedicineNet.com definerer som "utbredt og svært alvorlig allergisk reaksjon. Symptomer er svimmelhet, tap av bevissthet, vanskelig å puste, hevelse av tungen og puste rør, blueness av huden, lavt blodtrykk, hjertesvikt og død. " Akutt behandling er nødvendig for å behandle denne tilstand.

"Hypoallergenic" katteraser

Enkelte katteraser anses allergivennlige, slik som "hårløse" Sphynx. Sphynx produserer dander, men som de blir klappet, er dander presses ned og ikke flyr fritt omkring som det gjør med andre katter.

The Rex rasen har veldig korte, fine jakker som ikke holder så mye dander som andre langhårede katter.

Sibirsk katter har lange frakker, men antas å frembringe meget lite av «Fel d1" allergen. En annen teori på hvorfor Siberians produsere mindre allergen er på grunn av deres tett, tykk underull og fet topcoat, som angivelig holder huden godt hydrert, produsere mindre dander.

Redusere Cat Allergi

Den beste måten å unngå katt allergi og minimere dine symptomer er å bare holde avstand. Ikke kjæledyr, klem eller kysse en katt. Hvis noen går inn i ditt hjem som eier en katt, pass på å berøre sine klær, veske eller noe annet de bærer med seg. Hvis du vet på forhånd at du kommer til å ha en katteeier bor med deg, sørg for at du har tatt noen allergi medisiner noen uker eller dager i forveien i forberedelsene. Hvis du må bo med noen som eier en katt, kan det være en god idé å be om at katten holdes ute av rommet du skal bo i.

Allergi mot dundyner

Allergi mot dundyner


Hvis du har problemer med å få en god natts søvn fordi du opp hoste og nysing, kan allergi være den skyldige. Hvis du vet at du ikke har en sykdom som kan føre til allergi-type symptomer og har ingen kjente allergier, ta en god titt på den type sengetøy du bruker - dundyner forårsaker allergi.

Innhold

En dyne er fylt med fjær fra en gås eller and. Disse fjærene generelt lå flatt med en sentral fjærpenn; men noen er fylt annerledes for å skape en buskete utseende. Denne type fyll gjør dundyne veldig myk og lar fukttransporterende, som i utgangspunktet er prosessen der noe drenerer eller absorberer fuktighet. I dette tilfellet, transporterer fyll fuktighet bort fra kroppen av den sovende, slik at det å "flykte", mens talsmannen opprettholder kroppsvarme, holde den sovende varm og tørr. Men fjærene som brukes er ofte hva som forårsaker allergi.

Lining

Slimhinnen i de fleste dundyner er laget av silke, sateng, bomull eller lin. Ofte er disse stoffer, i forbindelse med ned fjær, bidrar til allergiproblem. Syntetiske stoffer som er allergivennlige er tilgjengelige, men de blir oppfattet som billigere og dermed mindre ønskelig. De er mindre tilbøyelige til å "puste" også, noe som betyr at dyne kan gjøre deg svett og altfor varmt.

Dust

Ned fjær blir rengjort under sammenkomst prosessen, men selv med en utmerket rengjøring og filtrering systemet, kan støvpartikler fortsatt finne veien inn i sengetøy. Som med alle typer av sengetøy, kan støvmidd også være til stede, forårsaker allergi problemer.

Symptomer

En hud utslett kan være første tegn på allergi mot dundyner, og dette utslettet kan oppstå på deler av huden som ikke kommer i direkte kontakt med sengetøy. Sammen med hudutslett, postnasal drypp, hoste og nysing kan også følge symptomene på denne allergien, ifølge The Healthcare Center.

Forebygging / løsning

Hvis du mistenker at du har en allergi mot din dundyne, ikke bruk den. Bytt ut sengetøy med et hypoallergenisk sengeteppet å se om symptomene avtar. Hvis de gjør det, så å være allergisk mot dundyner er mest sannsynlig tilfelle. Hvis du virkelig elsker din dundyne og hater å del med det, det er imitasjon, allergivennlige dundyner tilgjengelig som vil gi deg den komforten du ønsker.

Allergi mot Grain

Allergi mot Grain


De med en allergisk reaksjon på korn lider av en følsomhet for gluten. Gluten - protein som finnes i alle former for hvete og enkelte korn - kan føre til reaksjonære symptomer som gass, diaré, oppblåsthet og magesmerter. Cøliaki, en mer alvorlig glutenintoleranse, er en autoimmun tilstand som resulterer i vidtrekkende, følgevirkninger hvis venstre ubehandlet.

Gluten og Korn

De fleste, om ikke alle, bearbeidet mat inneholder ett eller flere korn som utløser allergiske reaksjoner hos personer følsom for gluten. Gluten finnes i hvete (inkludert durumhvete, semulegryn, spelt, kamut, Einkorn og faro) samt rug, bygg og triticale.

En økende tilførsel av glutenfrie produkter er tilgjengelige i butikker og på nettet på grunn av økt etterspørsel etter korn alternativer. Ifølge Celiac Sprue Association, bokhvete, Montina, quinoa, brun ris mel, kokos mel, maismel, modifisert tapiokastivelse, og nøttebaserte mel er noen akseptable muligheter.

Symptomer på Korn Allergi

Symptomer på korn allergi kan omfatte svimmelhet, tretthet, muskelsmerter, hudirritasjoner, luftveislidelser, fordøyelsesproblemer eller anafylaksi, rapporterer Mayo Clinic. Anafylaksi er en livstruende reaksjon i form av brystsmerter, hoven hals, vanskelig å puste, blek hud, besvimelse eller en svak puls.

Cøliaki

Cøliaki, også kjent som glutensensitiv enteropati (GSE), er en livslang fordøyelses lidelse som berører én av 133 mennesker i USA, som det fremgår av cøliaki Foundation. Cøliaki er ikke betraktet som en matallergi, men symptomene kan være lik de av en allergisk reaksjon på korn.

Personer med cøliaki svekke ørsmå hår som anslag kalt villi når gluten er inge. Følgelig viktige næringsstoffer som proteiner, karbohydrater, fett, vitaminer og mineraler kan ikke være riktig absorbert når villi er skadet. Skader oppstår i tynntarmen og kan forårsake livstruende, langsiktige konsekvenser som vitaminmangel, bukspyttkjertel insufficiencies, nevrologiske manifestasjoner og galleblæren feil.

Symptomer på cøliaki

Symptomer på Cøliaki kan inneholde gass, oppblåsthet, diaré, vekttap, tretthet, svakhet og oppkast. Avføring kan være løs og mer periodisk. På grunn av intestinal skader og problemer med å absorbere viktige næringsstoffer, kan anemi eller osteoporose føre.

Behandling

Avhold er det beste forsvar i behandling av noen allergi. Når det gjelder korn allergi, lese all mat og kosmetiske etiketter for å eliminere uønsket eksponering. Men antihistaminer og adrenalin (et akutt behandling for anafylaksi) er begge akseptable behandlinger dersom en eksponering oppstår.

Siden Cøliaki er en kronisk tilstand, er den eneste behandlingen total unngåelse. Ernæringsmessige kosttilskudd kan bli foreslått av en lege for å rette opp eventuelle ernæringsmessige mangler.

Allergilignende symptomer

En allergi er en nedre luft immun sykdom som gjør kroppen i stand til å tolerere visse agenter referert til som allergener eller triggere. Allergilignende symptomer oppstår hos personer som er overfølsomme for miljø stoffer, matvarer eller insekter som vanligvis ikke utgjør en trussel, men i allergiske mennesker forårsake milde til alvorlige reaksjoner av rhinitt, bihulebetennelse, astma, hud urticaria og anafylaksi som vedvarer og forverres med økt eksponering.

Funksjon

Allergiske reaksjoner skje når immunoglobin E (IgE) antistoffer gjenkjenne en inhalert, svelging eller kontakt med substansen som potensielt skadelig for kroppen. Som et resultat av forsøk på IgE å beskytte kroppen ved å fremme produksjon av et kjemisk stoff i feltet er kjent som histamin. Som histamin slippes inn i systemet, hevelse og betennelse oppstår i hele kroppen, noe som resulterer i en rekke bivirkninger i lungene, neseganger og på hudens overflate.

Identifikasjon

Sesongmessige allergi symptomer oppstå på ulike tider av året på grunn av pollinering av trær, blomster, planter og gress i løpet av våren og sommeren, og økt mugg og luke vekst i løpet av høsten, som alle varierer avhengig av beliggenhet og klima. Kronisk allergi mot miljømessige utløsere som innendørs mold, støvmidd og dander vedvare hele året. Sesongmessige og helårig miljømessige allergier forårsake symptomer på nesetetthet, rennende nese, nysing, rennende og kløende øyne, tungpustethet, hoste, pustevansker, migrene og hudsykdommer.

Advarsel

Mat allergi-lignende symptomer kan manifestere på samme måte som miljømessige allergener, forårsaker lunger, hoste, hodepine og utslett. Alvorlige mat allergi symptomer som de som vanlig mot skalldyr, kan finned fisk og peanøtter føre til anafylaksi ved forbruk, innånding eller aktuell kontakt. Anafylaktiske reaksjoner føre til umiddelbar hevelse i luftveiene og nesegangene, med synlige bulker og elveblest manifestere på tungen og en varm følelse forbikjøring munn og svelg. Personer som opplever anafylaksi trenger øyeblikkelig legehjelp som kvelning fører til døden kan inntreffe i løpet av fem minutter. EpiPens er nøds skudd foreskrevet til alvorlig allergisk mennesker, og forvaltes ved første tegn på en anafylaktisk reaksjon.

Typer

Kontakt dermatitt allergilignende symptomer inkluderer: humpete, hevet elveblest eller utslett som vises på huden når du er i kontakt med en miljø trigger, mat allergen eller irriterende materiale som ull eller latex. Insekt følsomhet, lopper og flått kan forårsake symptomer på elveblest, spesielt hos barn og kjæledyr, forårsaker bittet området for å hovne opp og klø voldsomt. Varme og kulde urtikaria er allergi forhold som påvirkes av negative reaksjoner på temperaturendringer, mosjon og sol eller kulde. Urtikaria resulterer i symptomer på utbredt elveblest som spredt over hele kroppen, ligner røde renner.

Forebygging / løsning

Allergi kan bli diagnostisert av leger gjennom huden tester som angir symptom triggere og hypersensitivitetsnivåer innen et individ. Allergier er behandlet med orale og aktuelle antihistaminer, kortikosteroider, allergi vaksinasjoner, adrenalin (EpiPen) skudd, kremer, nesespray, øyedråper, inhalatorer og forstøver behandlinger. Endringer i kostholdet, begrense eksponering for miljøsniffestoffer gjennom proaktiv hjem renhold, redusert utendørs aktivitet på høy pollen og mugg telle dager, pet vedlikehold og stell, og bruke luftrensende apparater kan være effektive i å redusere allergisymptomer.