Digidexo.com

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome


Hvis du eller en du er glad man har binyretretthet syndrom, er det viktig å vite at tilstanden er helbredelig. Det er relativt enkelt å sprette tilbake fra utmattelse og andre symptomer, hvis du vet hva du bør og ikke bør gjøre.

Hvordan behandle og kurere Adrenal Fatigue Syndrome

Gjør få masse hvile. En av de tingene som forårsaker binyretretthet syndrom arbeider for hardt, og holder svært sene timer. Disse tingene har satt stress på kroppen din, og det er på tide å snu denne. Fordi hvis kroppens indre klokke, og de gangene hvor kortisol vanligvis sluppet, er det viktig at du får til sengs så nær 22:00 som du kan. Oppholder seg utover ti vil føre til at kroppen til å prøve å ri ut en "second wind", som vil sette kroppen din under videre stress. Våkn opp så sent som mulig. 9am er det som vanligvis anbefales, men med mindre du jobber hjemme, det er nesten umulig. Sov i et rom som er kjølig og helt mørkt, slik at kroppen din til å lage melatonin som vil tillate en dypere, mer avslappet søvn.

Spis et sunt kosthold. Stekt mat, hydrogenert fett, "hvit" karbohydrater, og uraffinert sukker føre mennesker med binyretretthet syndrom å oppleve stress når deres blodsukkeret krasjer omtrent en time etter å ha spist disse giftige matvarer. Spise rikelig med magre proteiner, rå økologiske grønnsaker og nøtter vil hjelpe kroppen begynner å kjøre mer effektivt. Unngå koffein fullstendig.

Gjør ting som gjør deg glad og avslappet. Dette er forskjellig for alle. For noen kan det være kunst og håndverk, og for andre kan det være hagearbeid eller fiske. Uansett hva bringer deg avslappende nytelse er hva du bør gjøre med jevne mellomrom, for å avlaste stress i livet ditt.

Ikke hopp over måltider. Spis frokost innen en time etter å ha våknet. Har flere små måltider i løpet av dagen, slik at blodsukkernivået aldri raser nedover. Dette er ikke en unnskyldning for å overspise. Dine måltider bør være liten (halv sandwich og noen friske grønnsaker).

Rest hele dagen. Hvis du arbeider ut av et hjemmekontor, eller på kontoret har en sofa, ta flere pauser i løpet av dagen. Legg ned og hvile øynene og kroppen.

Foreta et program for mild, avslappende øvelse. Mens sprek trening som vektløfting eller løping er altfor taxing for en kropp med binyretretthet syndrom, skånsom trening som å gå eller restorative yoga er svært gunstig å slippe stress og oppmuntre avslapning.

Drikk beroligende urtete. Unngå te med koffein.

Laugh ofte. Latter utgivelser "feel good" hormoner som bidrar til å avlaste stress og bidra til å helbrede kroppen. Bli med i en postordre film rental sted, slik at du kan ha en konstant strøm av komedie filmer som ankommer hjemmet ditt, uten å måtte kjempe trafikk å leie dem.

Gå til AboutAdrenalFatigue.com å få en bedre forståelse av tilstanden.