Digidexo.com

Hvordan virker Isotonix OPC-3 arbeid?

Hvordan virker Isotonix OPC-3 arbeid?


Maten supplement Isotonix OPC-3 er laget av naturlige ekstrakter av druekjerneolje, rødvin, blåbær, sitrus og furubark. Det selges som et pulver som skal blandes med vann og tas gjennom munnen på tom mage.

Antioksidanter

Ifølge Market America, gir Isotonix OPC-3 i kroppen med en rik kilde til antioksidanter. MedlinePlus rapporterer at antioksidanter kan hindre skader forårsaket av frie radikaler. Frie radikaler er produsert i legemet som reaksjon på miljøforurensninger, slik som sigarettrøyk og stråling, og kan føre til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom.

Absorpsjon

Den Isotonix OPC-3-løsning går utenom magen og inn i tynntarmen direkte. Dette tiltak fører til rask absorpsjon av antioksidanter inn i blodstrømmen, og reduserer tap av de aktive ingredienser.

Fordeler

Market America hevder at Isotonix OPC-3 bidrar til å fremme kardiovaskulær helse og har anti-inflammatoriske egenskaper. Tillegget kan også hjelpe med felles fleksibilitet, visuell helse og menstrual kramper.

Ansvarsfraskrivelse

Nasjonalt Senter for komplementær og alternativ medisin advarer at, mens observasjonsstudier viser at antioksidanter kan redusere risikoen for enkelte sykdommer, har eksperimentelle studier ikke vært avgjørende.