Digidexo.com

Hvordan virker Alcohol Abuse Påvirke Mind & Body?

Alkoholisme er en tilstand som rammer millioner. Det er et problem at når innhentet, vil aldri gå bort og må kontinuerlig kontrolleres. De som prøver å behandle tilstanden er alltid slåss seg til å holde fra å ha en drink. Og de som ikke klarer det, ikke kan synes å kontrollere seg selv med hensyn til hvor mye de drikker, eller når. Denne sykdommen gjør vondt ikke bare den med problemet, men det påvirker venner, familie og kolleger.

Alkoholmisbruk kan skade kroppen i uopprettelig måter. De som drikker konstant eller drikke for mye på en gang kan utvikle tilstander som anemi og magesår. De lar seg behandle hvis fanget av en lege, men andre endringer er mer vanskelige å helbrede, så som levercirrhose, kreft i spiserøret eller munningen, og sprengning årer i magen. Underernæring kan også være et problem, fordi de som misbruker alkohol har en tendens til å glemme å spise.

Alkoholmisbruk kan også ha en dyp effekt på sinnet, forårsaker demens og atferdsendringer. Humørsvingninger utvikle som kan gå fra euforisk å sint i løpet av sekunder. Beslutnings evner blir skadet, slik at personen til å tro at de kan gjøre ting som de normalt ikke bør eller ikke ville gjøre. Alkohol i seg selv er en depressant som kan sende noen så dypt inn i sorg at de ønsker å avslutte smerte. Det kan også krympe hjernen. Dette kan reverseres hvis man slutter å drikke, men ingen vet den eksakte effekten krympende har på en person.