Digidexo.com

Psyllium og bentonitt Colon Cleanse

Bentonitt leire har rensende egenskaper som har gjort det nyttig for å bli kvitt kroppen for giftstoffer. Det er påført huden for å frigjøre urenheter som en leire eller ansiktsmaske legeme. Det kan også bli tilsatt til badevannet for å behandle og lindre hudproblemer. Imidlertid er bentonittleire ikke bare en DETOX for den ytre del av kroppen. Den kan brukes innvendig med psyllium å rengjøre og forbedre tykktarmen.

Historie

Bentonitt leire ble brukt til å bevare mumier av egypterne. Det har også blitt brukt gjennom historien for både intern og ekstern rensing. Tidligere bentonitt hadde blitt kalt Taylorite etter William Taylor gjorde deigen kommersiell for første gang i 1888. Det har også blitt brukt gjennom England under andre navn. Over 70 prosent av bentonitt kommer fra Wyoming, som gjør USA den største produsenten av leire. Leiren blir typisk blandet med psyllium å foreta en riste fordi anlegget fiber hjelpemidler leirer bevegelse gjennom fordøyelsessystemet.

Psyllium

Psyllium er en plantefiber som kommer fra Plantago ovata eller plaintain plante. Den brukes som en naturlig avføringsmiddel. Fiberen bidrar til å redusere mengden av kolesterol absorbert av kroppen når det er tatt. Psyllium må tas med store mengder vann. Under bruk er det anbefalt at du drikker en full åtte glass vann om dagen. Det brukes sammen med leire for å bidra til å presse leire ut av systemet. En dose 30 minutter før frokost og etter middag er mest vanlig. Du bør ikke bruke det mer enn to ganger om dagen på grunn av sin lakserende effekter.

Bentonitt

Bentonitt er en leire som danner fra vulkansk aske. Fargen kan være grå, gul, krem, oliven grønn, rød, brun, lilla eller blå. Det er mest vanlig å finne i de store slettene i Nord-Amerika. Det blir opprinnelig navnet bentonitt fra Fort Benton, Wyoming, der leiren ble identifisert. Når blandes med vann og tatt internt, hjelper det å fjerne giftstoffer fra fordøyelsessystemet. Leiren passerer gjennom systemet uten å bli fordøyd, mens du trekker giftstoffer sammen med det.

Kreft

Psyllium og hvetekli ble funnet å gi beskyttelse mot tykktarmskreft forårsaket av høyt fett og lavt kalsium dietter, ifølge en studie publisert i den 30 november 1993, utgaven av Cancer Letters. Når hvetekli og psyllium ble brukt i kombinasjon, viste de enda flere beskyttende effekt. Studier har vært blandet i forhold til sammenhengen mellom høyt fiber dietter og tykktarmskreft, ifølge en oversikt påpekt av University of Maryland Medical Center. High-fiber dietter heller ikke ser ut til å forebygge kreft fra tilbakevendende i tykktarmen.

Advarsler

Psyllium og bentonitt kan forårsake problemer hvis du har tarmen unormalt eller hadde nylig tarm kirurgi. Det kan resultere i obstruksjon av tarmen. Dessuten kan hindringer skje hvis du ikke tar nok vann med psyllium. Psyllium reduserer også effektiviteten av stoffer som litium og antibiotika. Generelt bør de ikke tas innen to timer etter å ha tatt noen rusmidler. Bentonitt leire absorberer vitaminer og mineraler sammen med giftstoffer, som skal etterfylles etter en time på å ta en dose.