Digidexo.com

Hvordan redusere blodtrykk med trening

Høyt blodtrykk kan føre til svært alvorlige medisinske tilstander. Hvis du lider av høyt blodtrykk eller er i faresonen for å utvikle høyt blodtrykk, tar noen enkle forholdsregler og gjør en forpliktelse til å utøve kan ha en positiv effekt. Enkle, men effektive endringer i livsstilen din vil redusere og bidra til å kontrollere blodtrykket.

Hvordan redusere blodtrykk med trening

Hvordan redusere blodtrykket med Exercise

Test din blodtrykk nivå. Identifiser ditt nivå vil hjelpe deg å finne din risiko for sykdom og hvor mye du trenger for å senke blodtrykket. Rutinemessige helsekontroller bør inneholde et blodtrykk screening. Men hvis du føler at du er på et høyere risiko, få blodtrykket kontrolleres regelmessig. Mange apotek bære selvovervåkningsutstyr, og kirker, sykehus, brannstasjoner og klinikker ofte tilbyr gratis filmvisninger.

Snakk med legen din om kolesterolnivået ditt og sette et oppnåelig mål du kan jobbe mot. I tillegg til å diskutere kolesterolnivået ditt, diskutere andre aspekter av dere sykehistorie og eventuelle medisiner du tar. Dette kan endre behandlingstilbud. Arbeid med legen din for å opprette en trening og sunt kosthold plan.

Start din treningsplan med en gang. Dette kan gjøres ved å bli med et treningsstudio. Mange treningssentre tilbyr aerobiske og løfteutstyr, yoga og pilates klasser, gruppe aerobic og spinningtimer, personlige trenere, og dietitians. Det finnes mange andre alternativer enn å bli med et treningsstudio alternativer. Fritid turer, joggeturer, vil sykling eller rollerskating øke hjertefrekvensen og hjelpe deg å redusere blodtrykket.

Finn en trening kompis. Arbeide ut med en partner, enten inn eller ut av treningsstudioet, er mer motiverende og øker din ansvarlighet å fortsette å trene regelmessig. Dette gjør arbeidet ut synes mindre som et ork og morsommere.

Ta med fysisk aktivitet i din daglige rutine. Øk mengden av walking du gjøre ved parkering lenger fra kontorbygningen eller i butikken. Hvis du bor nær nok, sykle til jobb. Når det er mulig, ta skritt i stedet for heisen. Dette vil øke hjertefrekvensen og dermed forbrenne flere kalorier. Ta en kort spasertur med dine kollegaer i lunsjen for å bekjempe at trangen for en etter lunsj lur. Gå ned i hallen for å levere meldingen til sjefen i stedet for å bruke telefonen.

Lag en liste over sunn mat valg og holde den med deg. Dette vil motivere og oppmuntre deg når du spiser ute. Ved bestilling fra en meny på en restaurant, ta kontakt med din liste for å sikre at du bor på sporet med din diett plan. Det vil ikke hjelpe ditt treningsprogram hvis du ikke gjør en innsats for å spise sunt.

Kast "junk" mat i ditt hjem, og erstatte dem med sunne snacks og måltid ingredienser. Fjerne fristelsen til å spise usunn snacks hjemme vil gjøre det lettere å unngå dem på restauranter og matbutikk.

Hint

  • Lag en sunn diett plan i tillegg til å trene for å redusere blodtrykket. Slitasje riktig fottøy under trening for å forebygge skader. Drikk et glass vann før og etter trening for å unngå dehydrering. Begynn treningen med en liten muskel strekk for å varme opp musklene, og ender med en lengre strekning økt for å forebygge kramper. Hvis treningen er nytt for deg, starte sakte og bygge opp fart, lengde og intensitet over tid. Ikke spis et stort måltid før trening slik at kroppen kan bruke energi på din aktivitet og ikke fordøye. Det viktigste å huske er å gjøre trening til en del av din livsstil. Seeing trening som noe du ønsker å gjøre i stedet for noe du trenger å gjøre vil ikke bare opphisse deg om ditt treningsprogram, men det vil gjøre det lettere å opprettholde rutinen.
  • Vær forsiktig forskning blodtrykket testing kits som er tilgjengelig på nettet. En trenet profesjonell er det sikreste alternativet for å ha dine nivåer testet. Konsultere legen din før du starter noen form for trening regime eller gjøre endringer i din daglige rutine allerede etablert.