Digidexo.com

Hva er botemidler for postnasal drypp?

Sinus hulrom er stadig produserer slim for å holde sinus hulrom fuktig og ren. Sinus hulrom er et stort tomrom ligger rett bak øynene og nesen. Dens formål er å filtrere luften før den kommer inn i lungene. Sinus hulrom er stadig tømming slim inn i baksiden av halsen uten en person noen gang å være klar over det. Når slimet tykkere og kroppen overproduces, kan det overskytende bli følt i baksiden av halsen som forårsaker postnasal drypp.

Årsaker

Postnasal drypp er ofte forårsaket av irritasjon i bihulene. Bihulene er meget følsom og kan bli irritert bare ved forandring i luftfuktigheten, lufttrykket eller klimatemperatur. Bihulene oppleve mye endring i sommermånedene på grunn av konstant inn og ut av air condition (kald, tørr luft) og utenfor (varm, fuktig luft). Dette fører til at bihulene å overprodusere slim som primært avløp i baksiden av halsen.

Medisinsk behandling

Den vanligste behandlingen for postnasal drypp, er å ta en over-the-counter decongestant. En slimhinneavsvellende vil tørke opp overdreven slim og bidra til å redusere hevelse i nesehulen. Dersom postnasal drypp er forårsaket av sesongmessige allergier, tar en 24-timers, vil daglig antihistamin hjelpe begrense kroppen fra å produsere histaminer som forårsaker allergi symptomer. En kombinasjon av både en slimhinneavsvellende og antihistamin kan være nødvendig dersom postnasal drypp gjenstår.

Natural Cures

Nøkkelen til herding postnasal drypp er naturligvis å opprettholde den riktige fuktighet i hulrommet sinus. Saltvann spray er en måte å naturlig fukte bihulene. Kjøre en luftfukter om natten mens du sover vil også bidra til å opprettholde en sunn fuktighet for bihulene. Sinus hulrom opererer best i 40 prosent luftfuktighet. For mye fuktighet kan også forårsake sinus irritasjon fører til postnasal drypp.

Forebygging

For å forhindre postnasal drypp unngå allergener og opprettholde et sterkt immunsystem. Du kan bygge ditt immunsystem ved å spise en godt balansert kosthold, trene fire ganger i uken, får åtte timer søvn per natt, og drikker minst seks 8-oz. glass vann daglig. Ved første tegn på overbelastning eller rennende nese, ta en over-the-counter decongestant for å hindre postnasal drypp.

Komplikasjoner

Hvis postnasal drypp vedvarer, kan det føre til irritasjon i halsen, en kronisk hoste og urolig mage. Slimet kan enkelt bygge opp på baksiden av halsen forårsaker irritasjon som fører til en halsinfeksjon. Som slim bygger seg opp, spesielt når du sover, kan det føre til en urolig mage og oppkast. Dersom postnasal drypp er forårsaket av en bihulebetennelse, kan spre infeksjonen til ørene, øynene og hjernen.