Digidexo.com

Low-Fat Diet for Crohns

Crohns sykdom er en fordøyelsessykdom (en type IBD - inflammatorisk tarmsykdom) kjennetegnes av magekramper, lokalisert smerte, diaré og tretthet. Mens det ikke er noen reell kur for Crohns kan symptomer ofte bli minimalisert eller eliminert gjennom bruken av reseptbelagte medikamenter, kirurgi (i ekstreme tilfeller) og diett. Selv om det ikke er "one size fits all" Crohns kosthold, begrense mengden fett du spiser kan bidra til å hindre fakkel-ups.

Low-Fat Diet

Følg en fettfattig diett for å minimere alvorlighetsgraden og hyppigheten av Crohns sykdom symptomer. Dette betyr å begrense mengden av fett i kosten for å ikke mer enn 30 prosent av totale daglige kalorier. Utover det, bør du bestrebe seg på å spre ut fettinntaket jevnt utover dagen, unngå individuelle høyere-fett måltider som likevel kan utløse noen symptomer uansett hvor begrenset resten av måltidene måtte være. Med andre ord, hvis du er forbruker 600 kalorier fra fett per dag (i tre måltider), tar sikte på å dele det inntaket jevnt - spise 200 kalorier fra fett per måltid i motsetning til en splittelse som 100 kalorier i de to første måltider og 500 i den tredje. I tillegg bør du bestrebe seg på å minimere forbruket av trans-og mettet fett. Spis mest mulig ut av fett fra naturlige umettede kilder som nøtter, frø og matoljer.

Avrunding ut Diet

Avrunder kostholdet ditt ved å unngå andre vanlige typer mat som utløser symptomene på Crohns. Disse typer mat inkluderer laktose, krydret mat, alkohol, koffein, stekt mat, matvarer som har en tendens til å produsere gass (bønner, fibrøse grønnsaker), rå frukt og grønnsaker og de fleste typer fet rødt kjøtt. Hold deg til kokt frukt og grønnsaker sammen med rikelig med magre proteiner som kylling, kalkun og sjømat mens du spiser for å bekjempe Crohns. I tillegg til å hjelpe deg å kontrollere symptomer, vil denne kosttilskudd tilnærming også hjelpe deg å miste noen få pounds i prosessen, noe som gir ytterligere helsegevinst og ytterligere forbedre din generelle livskvalitet.