Digidexo.com

Nintendo Wii som Stroke Therapy

Strokes er den tredje største dødsårsaken i USA, som rapportert av physician-assistant.advanceweb.com. One American dør som et resultat av et slag hver tre til fire minutter. De som ikke dør av hjerneslag har en lang restitusjonstid foran dem. Imidlertid kan bruk av Nintendo Wii og dens spill hjelpe til med rehabilitering av slagpasienter.

Effekter av Stroke

Virkningene av slag varierer avhengig av hver offeret og alvorlighetsgraden av slag. Streken er en blodpropp i hjernen, slik at hvert sekund teller. Jo lenger tid det tar å behandle et slag, kan de mer potensiell skade hjernen oppstår som følge av oksygenmangel. Typiske hjerneslag symptomer inkluderer sløret tale, hengende ansiktstrekk, nedsatt syn, nedsatt motoriske ferdigheter, hukommelsestap og mange andre. Mange av disse symptomene er fysisk i naturen, noe som gjør fysioterapi et must for de fleste i løpet av hjerneslag utvinning.

Behandling

Nintendo Wii er en spillkonsoll som bruker motion sensing og flytte kontrolleren som en måte å spille spillene. Som et resultat, kan Wii bli brukt til å øke den fysiske evne. Wii Sports spillet simulerer spille i mange forskjellige idretter, blant annet golf og tennis. Spilleren har bare å vinke kontrolleren som han ville en tennisracket eller golf club. Dette spillet er flott for alvorlige slagpasienter eller for de bare begynnelsen deres utvinning fordi de kan sitte mens du spiller. Dette gjør øvelsen mye lettere for dem å håndtere.

Wii Fit spillet kan brukes til slagpasienter som har gjenvunnet mer fullstendig og er sterkere. Dette spillet har tre typer trening: balanse, cardio og stretching. Gjør lavnivå balansering øvelser kan bidra til å øke et slag offerets balanse. De balansering spill inkluderer simulert snowboard og skihopping. Spillet har vanskelighetsgrader slik at den kan justeres til å passe evnen til offeret. Lette yoga tøyningsøvelser kan hjelpe en person få tilbake sin fleksibilitet når tid utvinne i seng, og hjerte-øvelser kan bidra til å øke sin utholdenhet. Cardio øvelser inkluderer simulert boksing og hula hoop.

Hver øvelse varer rundt ett til to minutter stykket, somany raske serieopptak med øvelsen kan gjøres i løpet av dagen for å unngå tretthet. Prøv å unngå å gjøre disse øvelsene også iherdig i begynnelsen. Dette kan føre til skade på svake slagpasienter. La dem bygge opp sin styrke først. Du bør aldri starte en øvelse diett for en slagpasient uten å konsultere lege først.

Effektivitet

Physician-assistant.advanceweb.com rapporterer om en studie gjort på effekten av Wii på fysisk rehabilitering i slagpasienter. De fant at etter 11 treningsøkter på ca en time hver, pasientene viste bedring i holdning og mobilitet. De fant også at fagene gjør tre treningsøkter i uken i fire uker hadde bedret fysisk utholdenhet og helse. Men de også oppmerksom på at disse resultatene kan bli fordreid fordi studien prøven var liten. De fant også at færre kalorier ble brent i løpet av disse simulerte øvelser enn under reell trening.