Digidexo.com

Er jeg kvalifisert for Short-Term funksjonshemming?

Er jeg kvalifisert for Short-Term funksjonshemming?


Hver stat har som mandat å gi en kortsiktig funksjonshemming forsikring program for å gi delvis erstatning av en arbeidstakers inntekt. I California kan en funksjonshemming som varer i opptil 52 uker anses som en kortsiktig funksjonshemming.

Typer av kortsiktige funksjonshemming

State funksjonshemming forsikring (SDI) vil levere opp til 55 prosent av inntektene i California hvis du ikke er i stand til å fungere som et resultat av en invalidiserende tilstand. Betalt familie permisjon forsikring tilbyr en subsidie ​​for dem som må tendens til behovene til et familiemedlem i opptil seks uker.

Valgbarhet

Din lønnsslipp må ha minst $ 300 i SDI fradrag per dato funksjonshemming startet. Din skade eller tilstand skal ikke være relatert arbeid og må hindre deg fra å fullføre dine arbeidsoppgaver i minst åtte uforstyrret dager. En medisinsk faglig må verifisere og dokumentere tilstand og en estimert utvinning dato. Du har opp til 49 dager fra den datoen uførhet begynte å sende inn et krav for kortsiktige funksjonshemming forsikring i California.

Ineligibility

Hvis du ikke mister inntekter, allerede har satt i et krav for SDI eller betalt familie permisjon, eller er for tiden mottar yrkesskadefordeler du kan ikke være berettiget. Blir ufør som følge av å begå en forbrytelse kan også resultere i ineligibility.