Digidexo.com

Hvordan Candle Your Ear

Hvordan Candle Your Ear


Ear candling er en gammel hjem rette sies å tømme ut overflødig ørevoks og rusk i øret. Hjem rette rapporter har uttalt at øret candling kan bidra til å øke hørsel, klare bihuler og kvitt øret av skadelige bakterier. Det er ikke brukt for herding typer øret infeksjoner eller sykdommer. Det er debatt om hvorvidt denne prosessen faktisk fungerer, og mange leger og helsevesenet eksperter mener det er ineffektiv. Vær forsiktig når du gjør øret candling og aldri utføre den på deg selv. Noen andre må alltid være til stede som det kan være svært farlig hvis det blir gjort feil.

Bruksanvisning

•  Legg på din side med en pute under hodet. Har den som utfører øret candling lå en dishtowel over håret og rundt skulderen din.

Ta papiret plate og legg et lite hull i den. Sett platen med hullet over øret. Sett den avsmalnende ende av lyset inn i hullet i platen og inn i ørekanalen. Vær sikker på at lyset er i vertikal stilling.

Light den store enden av lyset med en lighter. Pass på at ingen røyk vil unnslippe.

La lyset brenne før det har nådd ca 2 inches fra øret. Ikke la det brenne noen kortere, slik at du vil hindre deg fra å bli brent. Har den som utfører øret candling slukke lyset ved å sette den i en bolle med vann. Ikke blås den ut.

Ta en bomullsdott og sette en liten bit av hydrogen peroxide på den og rense ut øret. Påfør litt øret olje til en bomullsdott og la den sitte i øret i noen minutter for å berolige.

Gjenta trinn 1 til 5 for det andre øret.

Tips og advarsler

  • Sørg for at personen som utfører øret candling at hendene er rene. Renslighet er viktig for å hindre spredning av bakterier og rusk.
  • Aldri utføre denne prosedyren på deg selv. Det kan være svært farlig.
  • Det kan være best å ha en kunnskapsrik utøveren utføre øret candling.
  • Dette er en farlig oppgave, og bør ikke gjøres av noen uten noen erfaring.