Digidexo.com

Hvordan vite når en Tattoo ikke har grodd Høyre

Hvordan vite når en Tattoo ikke har grodd Høyre


En tatovering innebærer injisere pigmenter i det øverste laget av huden ved hjelp av skarpe nåler. Fordi disse punkteringer pierce huden, blør huden som svar, og det må gro. Ved å følge ettervern råd av din tatovering profesjonell, kan du bidra til å sikre at din tatovering helbreder riktig. Se en tatovering nøye for å vite når en tatovering ikke har grodd riktig, søker medisinsk hjelp om nødvendig.

Bruksanvisning

Se helbredelsesprosessen for å sikre at det følger generelle forventninger. Normalt, skorper en tatovering over og skorpedannelse bør flasse av med om lag en til to uker etter inngrepet.

Kontroller tatovering daglig for tegn på infeksjon. Hvis du legger merke til hevelse, rødhet, varme på huden, drenering og smerte, kan tatoveringen være å utvikle en infeksjon. Ring din tatovering profesjonelle for råd og vurdere å se en lege.

Overvåk tatovering for andre problemer som kan oppstå. Humper utviklings under hudoverflaten (granulomer eller lichenoids), sår, peeling, oppvokst og puffy keloid arr og hevelse av tatoveringen nettstedet kan indikere en reaksjon eller et problem med tatovering.

Se en lege hvis du oppdager et problem med en tatovering. Problemer, for eksempel forsinket hypersensitivitet til tatovering fargestoff, kan oppstå selv år etter å ha en tatovering. Red tatovering fargestoff kan være spesielt problematisk. Noen reaksjoner kan kreve tatovering fjerning for å løse problemet.

Tips og advarsler

  • En lege kan injisere steroider for å behandle en allergisk reaksjon på tatovering fargestoff. I tillegg kan antihistaminer og anti-klø kremer forbedre symptomer.
  • Hold tatoverte områder ut av soleksponering. Påfør solkrem for å hindre uønskede reaksjoner i tatoverte området.