Digidexo.com

Nevrogen Atonic Blære Treatment

Nevrogen Atonic Blære Treatment


Nevrogen blære og atonisk blæren er to forhold som kan skape stort ubehag og nød for pasienten. Heldigvis, begge er mulig å behandle.

Identifikasjon

Nevrogen blære er en tilstand som resulterer i tap av blærefunksjon på grunn av skader på nervesystemet. Atonic blære, eller slapp blære, kan ofte spores tilbake til en nevrogen kilde. Dette skjer når blæren utvider og ikke klarer å tømme helt.

Symptomer

Symptomer inkluderer urininkontinens, en dribling urinstråle, anstrengende og smerter ved vannlating, eller manglende evne til å urinere. Frekvens og haster er også røde flagg. Tegn på atonisk blæren hovedsakelig dreier seg om manglende evne til å tømme blæren ordentlig.

Diagnose

Fordi en lidelse tilskrives nevrologiske system er mistenkt, kan legene kaller for en X-ray av hodeskallen og ryggraden, sammen med en EEG for å avgjøre brain dysfunction. Ultralydundersøkelser av blæren og urinledere, samt funksjonstester for å rapportere mengden av væske i blæren kan holde og ugyldig, er også sannsynlig.

Behandling

Leger kan foreskrive medisiner for å behandle overaktiv blære eller inkontinens samt antibiotika for å hindre en urinveisinfeksjon. Kateterisering er sannsynlig for atonisk blære og et alternativ for neurogenic. Kirurgi er tilgjengelig for begge forhold når det er nødvendig.

Post-Treatment

Gjentatte røntgen, ultralyd og andre funksjonstester er sannsynlig å bli beordret til å holde orden på tilstanden, som de fleste tilfeller har en tendens til å kreve konstant oppmerksomhet. Regelmessig selvkateterisere er ofte nødvendig for atoniske blære pasienter, selv om en annen teknikk som involverer manuelt trykke på blæren er et alternativ å prøve.

Potensial

Forskning er for tiden å bestemme effekten av botulinum toxin A injeksjoner i muskelen som omhandler blæretømmings (kalt detrusor muskelen). BladderDisorders.info rapporterer at resultatene er lovende.