Digidexo.com

bivirkninger på ripped

Bivirkninger av Ripped Fuel

Ripped Fuel er et vekttap supplement utformet for å hjelpe brukere med å gå ned i vekt, forbrenne fett og øke energi. Ripped Fuel er lett tilgjengelig både på nettet og over disk. Den opprinnelige formelen av Ripped Fuel inneholdt efedrin, som ble forbudt av US Food and Drug Administration (FDA) i 2004 Den nåværende formel av Ripped Fuel inneholder ikke efedrin. Ripped Fuel inneholder synephrine, johannesurt, guarana frø ekstrakt, fenylalanin, Coleus forskohilii, grønn te ekstrakt, sitrus bioflavanoids, ingefær rot, Yohimbe bark og Cayenne.

Dehydrering

Ripped Fuel kan føre til dehydrering i enkelte brukere. Ripped Fuel inneholder ingredienser som øker metabolismen, noe som kan øke utskillelsen av væske gjennom både svette og urinering. For å unngå dehydrering mens du tar Ripped Fuel, øke væskeinntaket. Dehydrering kan føre til muskel kramper. Trene eller utføre anstrengende aktiviteter med stramme muskler kan føre til muskel tårer, ligament skader og forstuinger.

Forstoppelse

Forstoppelse er en vanlig bivirkning av vekttap kosttilskudd som Ripped Fuel. Forstoppelse oppstår når du bruker vekttap kosttilskudd fordi de forårsaker mer væske til å bli utskilt fra kroppen via svette og urinering. For å unngå forstoppelse mens du bruker Ripped Fuel, øke væskeinntak og følge en diett rik på fiber-baserte matvarer. For mer plagsom forstoppelse, vurdere å bruke et avføringsmiddel eller krakk tøymykner.

Stimulerende relaterte problemer

Ripped Fuel inneholder sentralstimulerende midler grønn te-ekstrakt og guarana frø ekstrakt, som begge inneholder koffein. Bruk av ethvert produkt som inneholder sentralstimulerende midler kan føre til både pulsen og blodtrykket øker. Visuelle tegn på et sentralstimulerende overdose inkluderer rikelig svette, skjelving og i alvorlige tilfeller, muskelspasmer. Bruk bare den mengden av Ripped Fuel anbefalt på emballasjen.

Kvalme

Kvalme kan oppstå fra å bruke Ripped Fuel. Kroppen trenger vanligvis tre til fire dager for å få en toleranse for ingredienser som finnes i et medikament eller supplement. Etter de første tre til fire dager med bruk, bør kvalme være minimal eller ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem med bruk, bør du vurdere å velge en annen vekttap supplement.

Søvn Komplikasjoner

Sove komplikasjoner kan oppstå ved bruk av Ripped Fuel fordi den inneholder sentralstimulerende midler og andre ingredienser som øker stoffskiftet og energinivået. Ta Ripped Fuel tidlig i dag for å bidra til å unngå søvn komplikasjoner, for eksempel søvnløshet. Overskridelse av anbefalt dosering oppført på emballasjen vil gjøre sove komplikasjoner en mer sannsynlig bivirkning av bruk.

Borage Oil Vs. Sort Seed Oil

Olje som er trykket fra borage frø, svart spisskummen frø og solbær frø inneholder gamma linolensyre (GLA), en gunstig fettsyre som kroppen konverterer til prostaglandin E1 (PGE1). PGE1 er et hormon-lignende substans som virker som en anti-inflammatorisk. Det kan også opptre som et blod tynnere og et blodkar dilator. Oljen har også aktuelle programmer for hudlidelser.

Borage-Seed Oil

Borage frø olje, eller starflower olje, fås ved å presse frøene av agurkurt blomst. Borage frø anses å være den beste kilden til GLA; konsentrasjonen er 20 til 26 prosent. Foruten GLA, har borage frø olje andre "gode" fettsyrer, inkludert: palmitinsyre, stearin, oljesyre, eicosenoic, Erucic og nervonic.

Borage olje brukes lokalt for å redusere betennelser, smerter og stivhet i ledd av revmatoid artritt, eksem symptomer og infantil seboreisk eksem. Mens borage frø inneholder riktignok en lever toksin (pyrrolizidine alkaloid), har testing vist alkaloid er ikke til stede i oljen. Bivirkninger kan være kvalme, oppblåsthet, halsbrann, gass, dårlig fordøyelse og hodepine.

Black-spisskummen-Seed Oil

Black-spisskummen-frø olje kommer fra Nigella sativa, en årlig blomstrende plante funnet i Midtøsten og India. Frøene, verdsatt av de gamle egypterne, er fortsatt ettertraktet i dag. Både frøene og deres olje brukes. Frøene blir brukt til å behandle pusterelaterte sykdommer som astma og bronkitt, leddgikt, revmatisme og andre inflammatoriske sykdommer, for å øke amming hos ammende mødre, for å fremme fordøyelsen og for å bekjempe parasittinfeksjoner.

Black-spisskummen olje, kaldpresset fra frø er 35 prosent mer konsentrert enn frøene alene. Det er en rik kilde for linolsyre og linolensyre og GLA. Den inneholder også nigellone, som brukes til å behandle bronkial spasmer, sterol-og beta-sitosterol, som brukes mot tumorer i leveren, mage og øyne. Kimmel Cancer at Jefferson i Philadelphia studerer effekten av en annen komponent, thymoquinone, i blokkering bukspyttkjertelkreft vekst. Oljen brukes til å behandle hudsykdommer som eksem og koker og mot forkjølelse og infeksjoner. Bruk av frø eller olje er ikke anbefalt under graviditet.

Black-Currant-Seed Oil

Black-rips-frø olje fås ved å presse frøene av solbær eller europeisk rips busk (Ribes nigrum), for ikke å forveksles med den svarte-rips bær. Oljen inneholder en høy konsentrasjon av fettsyrer, spesielt omega-6 (15 til 20 prosent) og omega-3 (12 til 14 prosent), og gamma-linolensyre (GLA).

I europeisk folklore, ble svart-rips-frø olje brukes til å behandle og kontrollere diaré, for å redusere smerter og betennelse i revmatisme og leddgikt og som et vanndrivende. Dens anvendelse ved behandling av revmatoid artritt er fortsatt blir studert. Black-rips-frø olje bidrar til å regulere menstruasjonssyklusen og lette kramper. Andre bruksområder inkluderer hjelp i å senke blodtrykket, opprettholde kardiovaskulær helse og lettelser tørre hudlidelser.

Sammenligning av GLA Konsentrasjoner

I sammenligning med svart-karve-fro og svart-strøm-frø oljer, borage-frøolje, med en konsentrasjon på 20 to26 prosent, inneholder de mest GLA. Black-rips-frø olje har et lavere beløp, med 17percent av omega-6 og GLA og 13 prosent av omega-3 og alpha linolenic syrer. Black-spisskummen-frø olje har omtrent samme konsentrasjon av GLA som svart-rips-frø olje, og den inneholder også nigellone, som er effektiv mot pusterelaterte sykdommer.

Andre Sammenligninger

I tillegg til konsentrasjonen av GLA, må bivirkninger tas i betraktning ved sammenligning av frø oljer. Borage frø olje har det største antallet av hovedsakelig fordøyelses bivirkninger; svart-rips-frø olje har færrest. Den counterindication for å bruke svart-spisskummen-frø olje under graviditet er en bivirkning som bør sterkt vurderes. Og til slutt, alltid vurdere hvilken tilstand du ønsker å behandle og hvilken olje er mest effektive for å behandle den.

Twinlab Ripped Fuel bivirkninger

Twinlab Ripped Fuel er en vekt-tap supplement utformet for å hjelpe forbrukerne gå ned i vekt, øke metabolismen og undertrykke appetitt. De originale formuleringer av Ripped Fuel inneholdt den nå forbudt ingrediens ephedra. Ephedra ble forbudt i 2004 av det amerikanske Food and Drug Administration (FDA) etter at det ble funnet å øke sjansen for å få hjerteinfarkt eller hjerneslag. Ripped Fuel består av en blanding av urter og vitaminer. Før du bruker noen vekt-tap supplement, konsultere legen din for å sikre at produktet er trygt for deg å bruke og ikke er i konflikt med noen over-the-counter eller reseptbelagte medisiner du tar.

Dehydrering

Dehydrering kan oppstå ved bruk av Twinlab Ripped Fuel. Dette er fordi den inneholder ingredienser som er kjent for å øke metabolic rate. Styrking metabolic rate fører ofte til økt væsketap via svette og urin utskillelse. For å unngå dehydrering mens du tar Twinlab Ripped Fuel, øke væskeinntaket. Dehydrering kan føre til andre problemer, for eksempel tretthet og muskel kramper.

Forstoppelse

Forstoppelse kan forekomme ved bruk av Twinlab Ripped Fuel. Forstoppelse er et resultat av dehydrering forårsaket av ikke å spise nok væske for å motvirke væsketap på grunn av økt metabolic rate. Minske sjansen for at du vil oppleve forstoppelse mens du tar Twinlab Ripped Fuel ved å øke væskeinntak og følge en diett rik på fiber-baserte matvarer. For forstoppelse som fortsetter til tross for en væskeinntak og diett endring, vurdere å bruke en over-the-counter rettsmiddel, slik som et avføringsmiddel eller krakk tøymykner.

Kvalme

Kvalme kan oppstå fordi kroppen justering (få en toleranse) i nærvær av de ingredienser som finnes i Twinlab Kruse Fuel. Denne justeringen perioden varer vanligvis tre til fire dager. Etter den første tre-til fire-dagers justering periode, bør følelser av kvalme være minimal til ikke-eksisterende. Hvis kvalme fortsetter å være et problem etter denne perioden, bør du vurdere å undersøke alternative vekttap supplement alternativer.

Sentralstimulerende

Den viktigste sentralstimulerende funnet i Twinlab Ripped Fuel er guarana frø ekstrakt, som inneholder koffein. Synephrine, selv om ikke en stimulant, er kjent for å ha stimulerende-lignende effekter. Twinlab Ripped Fuel øker metabolismen; sammen med en økning i metabolismen, økt hjertefrekvens og blodtrykk nivåer er sannsynlig. Unngå å ta en høyere dose av Twinlab Ripped Fuel enn det som er oppført på emballasjen. Visuelle tegn til å ta i for høy for en dose av sentralstimulerende midler inkluderer jitters, rikelig svette og muskelrykninger.

Søvn Komplikasjoner

Søvn komplikasjoner kan oppstå på grunn av tilstedeværelsen av stimulerende midler i formelen. Unngå å ta Twinlab Ripped Fuel sent dagen før du prøver å sove. Unnlatelse av å gjøre det øker sjansene for at du vil oppleve sove komplikasjoner, som for eksempel søvnløshet fra bruk. Begrens inntak av andre produkter som inneholder sentralstimulerende midler, for eksempel kaffe, mens du bruker Twinlab Ripped Fuel, som de vil øke sjansen for at du opplever søvn komplikasjoner.

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Hvordan virker Ripped Fuel arbeid?

Innledning

Ripped Fuel startet som en ephedra-laced produkt som hevdet å hjelpe til med vekttap. Ephedra ble senere oppdaget å ha farlige bivirkninger, og den amerikanske Food and Drug Administration (FDA) utestengt ephedra i alle vekt-tap produkter. Men Ripped Fuel vant forbudet ved å endre sin formel for å inkludere en rekke naturlige stoffer som fremdeles kan hjelpe kroppen å forbrenne fett og bygge muskler raskere, mens du bor innenfor FDA retningslinjer for vekt-tap produkter.

Koffein

En av de viktigste ingrediensene i Ripped Fuel er koffein. På grunn av sine fettforbrennende egenskaper, koffein ble raskt en populær ephedra erstatning etter at FDA forbudet. Koffein øker hjertefrekvensen og metabolisme, forårsaker du å forbrenne mer fett når du trener, så vel som brenner mer fett generelt i løpet av dagen.

Green Tea

Grønn te er en annen ingrediens av Ripped Fuel som hjelper kroppen forbrenne fett. Grønn te fungerer mye på samme måte som koffein, ved å øke stoffskiftet. En kraftig antioksidant, grønn te hjelper også Ripped Fuel formel arbeid ved å regulere ditt blod-glukosenivå, og dermed kontrollere cravings for usunn fett-og sukker-laced junk food.

Chromium polynicotinate

Chromium polynicotinate er en viktig ingrediens i Ripped Fuel som det bidrar til å regulere insulin nivåer Denne ingrediensen er flott for folk som beveger seg med høy karbohydrat-inntak dietter til en low-carb regime.

L-karnitin

En vanlig bestanddel i de fleste vekt-tap produkter, inkludert dratt Fuel, er L-karnitin antatt å ledsage fett i kroppen til sentrum av cellenes mitokondrier, slik at mer fett som skal brennes som energi.

Hvordan bruke Ripped Fuel

Ripped Fuel er en bodybuilding supplement produsert av Twinlab. Enkeltpersoner ta Ripped Fuel som et middel til å bygge mer muskler samt få mer definisjon. Ripped Fuel bruker en kombinasjon av ingredienser, inkludert grønn te ekstrakt, kakao og koffein, for å hjelpe til med en persons treningsøktene. Før du bruker Ripped Fuel, bør du først ta kontakt med lege, spesielt hvis du har noen form for medisinsk tilstand.

Hvordan bruke Ripped Fuel

Kjøp Ripped Fuel. Siden det er en populær bodybuilding supplement, kan du finne det på mange vitamin og supplement forhandlere. Hvis du velger å bestille Ripped Fuel nettet, kan du gå til nettsteder som GNC å gjøre det.

Finn ut når du vil ta Ripped Fuel. De fleste vil ta Ripped Fuel omtrent en halv time til en time før du trener. Som et alternativ, kan du ta tilskudd før frokost og før lunsj.

Ta to kapsler med et fullt glass vann. Full dose av Ripped Fuel er to kapsler, men det kan være lurt å vurdere å starte med bare én kapsel på en sittende. Etter en uke ved forbruk bare en kapsel, øke dosen til den normale to. Dette gir kroppen din tid til å tilpasse seg den supplement.

Gjenta dose på to kapsler omtrent fire til seks timer etter den første dose. Må ikke overstige mer enn fire kapsler i en 24-timers periode.

Slutt å bruke Ripped Fuel hvis du utvikler noen bivirkninger. Bivirkninger kan være kvalme, brekninger, svimmelhet, hodepine og hjertebank. Varsle legen din hvis du opplever noen av disse problemene.

Hint

  • Husk at alle påstandene Ripped Fuel om å bruke produktet for vekttap eller bygge muskelmasse har ikke blitt evaluert av FDA for nøyaktighet.

Hva er farene ved Ripped Fuel?

Hva er farene ved Ripped Fuel?


Ripped Fuel er et kosttilskudd utviklet for å øke vekttap og bidra til å bygge muskelmasse. Tidlige versjoner av produktet inneholdt efedrin, et sentralstimulerende og termogenetisk. Siden ephedra ble forbudt i løpet av våren 2004 har produksjonen av Ripped Fuel fortsatt uten forbindelse, i stedet bruker en urte formel av grønn te blad, koffein og kakao. Før ephedra forbudet, hadde Ripped Fuel vært mye knyttet til døden av profesjonelle og ikke-profesjonelle idrettsutøvere alike. Den nye formelen er tryggere, men fortsatt kommer med sin andel av farer.

Heart Attack

Som med alle produkter som inneholder koffein og andre sentralstimulerende midler, må man vurdere de potensielle hjerte-relaterte bivirkninger. Koffein har vist seg å øke hjertefrekvensen, øke blodtrykket og i ekstreme tilfeller kan føre til hjerteinfarkt. Potensialet for risikoen øker hvis brukeren setter ekstra press på kroppen, noe som er vanlig på grunn av kosttilskudd tilkobling til trening. Alltid overvåke hjerterytmen din når du bruker Ripped Fuel.

Svimmelhet

Sammen med hjerterelaterte symptomer, kan koffein og grønn te blad forårsake en Ripped Fuel brukeren å oppleve svimmelhet eller ørhet. I ekstreme tilfeller hvor en bruker er sammenkobling Ripped Fuel med høy intensitet treningsøktene, besvimelse og anfall har skjedd, ifølge en rapport fra CBS Sports.

Kvalme

TwinLabs anbefaler inntak Ripped Fuel på full mage. Den supplerende blanding inneholder urter og forbindelser kjent for å forårsake mage irritabilitet hvis tatt på tom mage. Kvalm av dehydrering har også vist seg å være en felles farlig bivirkning av Ripped Fuel, så det er viktig å holde seg hydrert når du bruker produktet.

Insomnia

Aldri overstige den anbefalte daglige rasjon foreskrevet på flasken av Ripped Fuel. Med de viktigste ingrediensene er koffein og andre sentralstimulerende midler, er det alltid en risiko for søvnløshet og søvnløshet. Det anbefales at du starter med en dose mindre enn det som anbefales på flasken for å tillate kroppen å tilpasse seg forbindelser. Hvis du har problemer med å sove om natten, bør du vurdere å redusere dosen eller ta det tidligere i dag.

Bivirkninger av kontaktlinser

Kontaktlinser er korrigerende plastskiver som er satt inn på øyets hornhinne for å korrigere brukerens syn. I noen tilfeller, folk bruker kontaktlinser for kosmetiske formål, for eksempel endre sin øyenfarge fra, for eksempel, grått til blått. Kontaktlinser har samme funksjon som briller. I motsetning til briller, men de er slitt direkte på øyet, er lette og nesten usynlig. Noen bivirkninger er til assosiert med bruk av kontaktlinser.

Lens Innskudd

Forekomster av intraokulært væske (eller vandig humor) på kontaktlinser er en mulig bivirkning. Disse forekomstene kan føre til at kontaktlinser være ubehagelig å ha på. De kan også øke sjansen for å utvikle en øyeinfeksjon. Innskudd har en høyere sjanse for å utvikle med myke kontaktlinser i motsetning til harde kontaktlinser, som myke linser er mer fleksible og derfor mer utsatt for å ha øynene væsker holde seg til dem.

Hornhinnen Issues

Problemer med hornhinnen også komme av bruk av kontaktlinser, som syn haziness og hevelse i øynene. Dette er forårsaket av lavere mengder av oksygen som blir levert til de hornhinner, som er en tilstand som er kjent som hypoksi. Skraper og riper på hornhinner kan også forekomme. Hornhinnen form kan også endres ved bruk av kontaktlinser. Hornhinnen infeksjoner slik som bakteriell keratitis er også mulig.

Øyelokk Betennelse

Betennelse på øyelokkene er også mulig med bruk av kontaktlinser. Noen mennesker kan oppleve små, inflammatoriske humper som vises under sine øyelokk, som kan gjøre som bruker kontaktlinser smertefullt og ubehagelig.

Tørre øyne

En vanlig bivirkning av bruker kontaktlinser utvikler tørre øyne. Denne tilstanden resulterer fra å ha utilstrekkelige tårer. Tørre øyne kan forekomme i brukere av myke og harde kontaktlinser, like. Personer med tørre øyne kan oppleve symptomer som øynene varmefølelse, en følelse av noe fast inne i øyet, rødhet og svie eller rive.

Allergiske Reaksjoner

Noen mennesker kan oppleve allergiske reaksjoner fra bruk av kontaktlinser. En vanlig type allergisk reaksjon, er øynene dreie meget rødt når kontaktlinser er satt inn. Denne type hypersensitivitet eller allergiske reaksjoner kommer ofte fra konserveringsmiddel i kontaktlinseløsning. I slike situasjoner kan optikeren vanligvis foreskrive en kontaktlinsevæske med et annet konserveringsmiddel.

Bivirkninger av stråling i Cancer Patient

Stråling er oftest administreres ved hjelp av en maskin som sender ut røntgenstråler lignende. Denne formen for stråling kalles ekstern strålebehandling. Andre former for stråling innebærer å ta radioaktive piller eller implantere radioaktive lignende pellets, men disse er mindre vanlig. Mange av de vanlige bivirkninger av stråling forekommer med både ekstern strålebehandling og andre former for stråling; Men, hudproblemer og lokal tap av hår oppstår bare med ekstern strålebehandling.

Bivirkninger fra strålings variere avhengig av pasienten, men de uvanlig starte løpet av noen få dager etter den første behandling. I noen tilfeller kan bivirkningene vedvarer etter behandlinger er ferdig.

Fatigue

Cancer tretthet er en vanlig bivirkning forbundet med stråling. Kreft tretthet kan være forårsaket av stråling, eller ved en kombinasjon av stråling og andre kreft behandlinger kombinert med stress av å være syk. En vedvarende og kronisk tretthet kan gjøre det vanskelig for deg å utføre daglige aktiviteter. Søvn og hvile kan ikke løse følelsen av tretthet; du kan våkne opp fra en lur eller en lang natts søvn og fortsatt føler utmattet. Trøtthet kan begynne når stråling behandlinger starte og kan bli verre jo flere behandlinger du har.

Hudproblemer

Hudproblemer og lokale tap av hår kan oppstå på det stedet hvor strålingen er rettet. Du vil ikke miste alt håret, som ofte skjer med kjemoterapi, fordi strålingen bare dreper celler som den berører. I tillegg til tap av hår på det punktet der strålingen er administrert, kan huden i dette området også blitt irritert. Huden kan hovne opp, blemme, eller se solbrent. Huden kan også føles tørr eller kløende eller begynne å skrelle. Det kan ta noen uker for huden å leges etter stråling behandlinger stoppe. Du bør ikke lage riper i området eller bruk såpe eller andre produkter som kan irritere huden ytterligere, eller bør du ha på stramme klær eller bandasje huden uten å snakke med legen din.

Mage og spiseproblemer

Avhengig av hvor strålingen er administrert, kan du oppleve problemer som forstyrrer din diett. Hvis du får stråling til hodet eller halsen, du kan ha en vanskelig tid å svelge eller mister appetitten. Du kan få munnsår eller har tørr munn eller være ute av stand til å smake maten. Du kan også føle seg kvalm. I tillegg kan du være mer utsatt for å få hull i tennene; hvis du har gebiss, kanskje protesene ikke passer lenger fordi munnen kan hovne opp.

Stråling til brystet kan også gjøre svelge vanskelig og føre til problemer med å spise. Endelig kan stråling til magen eller bekkenet også forårsake fordøyelseskanal opprørt, inkludert kvalme, oppkast eller diaré.

Lav blodlegemer

I sjeldne tilfeller kan stråling føre til at hvite blodceller eller blodplatetall til å slippe. Dette kan gjøre deg mer mottakelig for smitte og forårsake problemer med immunsystemet. Det kan også gjøre det vanskelig for blodet å koagulere. Hvis dette skjer som et resultat av dine stråling behandlinger, kan legen din har å utsette behandling for en kort periode for å hjelpe blodceller gå opp igjen. Du kan også få blodmangel (f.eks, har et lavt antall røde blodlegemer) og krever en blodoverføring.

Long-Term bivirkninger

Stråling kan potensielt gjøre langsiktig skade på kroppen din. Hvis du har stråling i brystet, har du kanskje arrdannelse rundt lungene som gjør det vanskelig å puste, eller du kan ha hjerteproblemer. Hvis du har stråling til magen eller bekkenet, kan du oppleve blære eller tarm dysfunksjon.

Det er også en liten risiko for å utvikle strålingsinduserte kreftformer som følge av strålebehandling, i henhold til American Cancer Society. Ofte kan disse andre kreftformer ikke utvikle seg i 10 år eller mer etter behandlingen.

Ripped Fuel FAQ

Ripped Fuel er en av mange kosttilskudd på markedet og lover å hjelpe til med vekttap, eller mer spesifikt, reduksjon av kroppsfett. Noen Ripped Fuel produkter inneholder Ephedra, en kontroversiell stimulerende som constricts blodkar og samtidig øke blodtrykk og hjertefrekvens.

Beskrivelse

Ripped Fuel refererer til en rekke kosttilskudd laget av Twinlab som hevder å motvirke kroppens naturlige tendens til å lagre usunt fett og samtidig øke muskelmasse i kroppen. Det er fem varianter i alt: Ripped Fuel Xtendr, Ripped Fuel 5X, CLA Fuel, Ripped Fuel Ephedra Free og Ripped Fuel Extreme Ephedra Free.

Hvem gjør Ripped Fuel?

Ripped Fuel er laget av Twinlab Corporation, et amerikansk selskap og produsent av kosttilskudd, bodybuilding og sport-orienterte kosttilskudd.

Hva er ingrediensene i Ripped Fuel?

Mens hver Ripped Fuel produkt har sin egen formel, er følgende ingredienser som finnes i Ripped Fuel produkter: grønn te ekstrakt, kakao, L-tyrosin, cayenne frukt, koffein, maltodekstrin, cellulose, natriumcroscarmellose, stearinsyre, natriumbikarbonat, silika, sitronsyre og glyserin.

Hva gjør Ripped Fuel Do?

Ripped Fuel lover forbrukerne at det hjelper deg å forbrenne kalorier raskere, bevare muskelmasse, styrke næringsopptak, redusere kroppsfett, øker energi og få dratt abs.

Er det noen bivirkninger?

Som alle fettforbrenning kosttilskudd som inneholder sentralstimulerende midler som koffein, efedrin og / eller aspirin, Ripped Fuel har bivirkninger. Bivirkninger inkluderer føler seg engstelig eller urolig, uskarpt syn, fordøyelses problemer, inkludert kvalme og magesmerter, økt hjertefrekvens, forstyrrelser i søvnmønster, hodepine og abstinenssymptomer.

Kontroversen

Aktivt kull bivirkninger

En kombinasjon av grønnsaker, skog og andre materialer utgjør aktivt kull. Den ligner en myk, mørkt pulver. Aktivt kull er sies å ha en lang rekke anvendelser, herunder helse avtagende kolesterol, avgifte kroppen, redusere oppblåsthet og absorberende giftige stoffer, men aktivert trekull er forbundet med visse bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av å ta aktivt kull generelt ingen grunn til alarm: kaster opp, diaré, mørkere avføring og forstoppelse. Disse effektene avtar vanligvis naturlig og raskt.

Alvorlige bivirkninger

Noen bivirkninger som er potensielt skadelige inkluderer: allergiske reaksjoner som tetthet i brystet og hoven tunge, lepper, munn eller ansikt; utslett; elveblest og pusteproblemer. Dersom en person opplever alvorlige bivirkninger, bør han søke øyeblikkelig medisinsk hjelp.

Eye bivirkninger

Dersom kull har noen nær kontakt med øynene, kan hornhinnen skrubbsår (riper over øyets klar del) forekomme.

Luftveiene bivirkninger

Bivirkninger til luftveiene kan være: empyema (opphopning av pus inne i hulrommet som ligger mellom lungene og membranen rundt det), bronkiolitis obliterans (plugge opp av luftveiene med granulasjonsvev) og Adult Respiratory Distress Syndrome (kritisk lunge tilstand som kan resultere i redusert oksygennivå i blodet).

Metabolske bivirkninger

Metabolske bivirkninger kan også oppstå når aktivt kull kombinerer med sorbitol, en slags sukkeralkohol som forbrenner langsomt. Disse bivirkningene inkluderer: unormalt med elektrolytter, sjokk, dehydrering og hypernatremia (avbrudd av elektrolyttene forårsaket av økte nivåer av natrium i blodet).

Ripped Fuel Fakta

Ripped Fuel Fakta


Ripped Fuel, et produkt av Twinlab, er et kosttilskudd markedsført mot kroppsbyggere. Ripped Fuel formel er basert på thermogenics --- ideen om at å øke metabolismen, puls og energi vil forbrenne fett.

Original Formula

Ripped Fuel kommer i kapselform. Hver to-kapsel dose opprinnelig inneholdt 334 mg MaHung ekstrakt (efedrin), 910 mg Guarana ekstrakt (koffein), 100 mg L-carnitine og 200 mcg krom, ifølge Body Building for deg nettsted. Men på grunn av helsemessige bekymringer knyttet til efedrin, ble den opprinnelige Ripped Fuel avbrytes og omformulert.

Reformulering

Den oppdaterte Ripped Fuel ble utgitt i MaHung-fri form, ifølge Supplement Critic nettstedet. Ephedra (efedrin), en vanlig ingrediens i kaldt medisin, bør ikke tas av gravide kvinner, de med høyt blodtrykk, og de som er på visse medisiner, ifølge Drugs.com. Den nye formelen inneholder mer koffein og grønn te ekstrakt, som kan fremme thermogenesis, ifølge Diet Spotlight hjemmeside.

Bivirkninger

De sentralstimulerende ingrediensene i Ripped Fuel kan føre til en "energi krasj", et plutselig tap av energi når produktets effekter slites av. Det kan også føre til dehydrering og bør ikke tas av de med følsomhet for koffein, ifølge Diet Spotlight.

Bivirkninger av Lap-Band

Lap-Band er en regulerbar silisium belte som er montert rundt magen for å begrense størrelsen og indusere vekttap. Mens prosedyren er vanligvis vellykket, er det milde og alvorlige bivirkninger forbundet med Lap-Band. Gastrointestinale forstyrrelser inkluderer kvalme, oppkast, forstoppelse og diaré. Noen pasienter kan oppleve dårlig ernæring eller proteinmangel. I sjeldne tilfeller kan bandet bli fortrengt eller begynne å svekkes inne i kroppen.

Kvalme og oppkast

Vanlige bivirkninger av Lap-Band er kvalme og oppkast. Disse oppstår når kroppen forsøker å tilpasse seg den endrede magen.

Diaré og forstoppelse

Andre bivirkninger pasienter kan oppleve mens du justerer til Lap-Band er diaré og forstoppelse.

Proteinmangel

En alvorlig bivirkning av Lap-Band er proteinmangel, noe som fører til tretthet, svakhet og håravfall. Pasienter bør ta ekstra forholdsregler for å konsumere mat som er høy i protein.

Gastric Perforering

En alvorlig mulig bivirkning av Lap-Band kirurgi er gastrisk perforering, som er en rip i magen vev. Dette skjer i mindre enn 1 prosent av kirurgi pasienter, men krever umiddelbar korrigerende kirurgi.

Erosjon eller Displacement

En sjelden bivirkning av Lap-Band er forskyvning eller erosjon av enheten. Dette vil trolig skje hvis pasienten ikke følger de strenge etter operasjonen kosthold retningslinjene.

Equipoise bivirkninger

Equipoise bivirkninger


Equipoise eller boldenone undecylenate, er et anabole / androgene steroider som er injisert inn i kroppen. Den gjennomsnittlige dosen for en mann er 400 til 600 mg per uke. Kvinner vanligvis ta et gjennomsnitt på 50 til 150 mg per uke. Equipoise vil gi deg en jevn og stødig gevinst i styrke og masse. Ifølge iequipoise.com, for de beste resultatene, bruker Equipoise sammen med andre steroider. Equipoise er ikke ideelt for idrettsutøvere som jevnlig testes for narkotika. Det har en tendens til å produsere metabolitter i urinen som er detekterbar i flere måneder etter bruk.

Historie

Equipoise er en veterinær steroid i hovedsak brukt på hester. Det er ikke ment for bruk på mennesker i USA, og er kun tilgjengelig gjennom veterinærklinikker.

Milde bivirkninger

Bivirkningene av Equipoise er vanligvis milde. Ifølge steroid.com, mange rapporterer en økt appetitt mens du tar stoffet.

Vannretensjon

Du kan oppleve vannretensjon mens ta Equiposie. Bivirkning vil være mer tydelig enn om du tar Deca-Durabolin, men mindre enn de bivirkninger som forekommer med testosteron.

Seksuelle bivirkninger

Hvis du tar et moderat nivå av Equipoise, kan du oppleve en mindre østrogen-relaterte bivirkninger, som kan resultere i seksuell dysfunksjon. Det undertrykker dine hormoner slik at du kan være lurt å ta en injeksjon testosteron, så vel.

Effekter i Utseende

Pasienter som tar en høyere dose av steroidet kan oppleve gynekomasti, av utvidelsen av mannlige bryster. Equipoise kan også resultere i androgene bivirkninger som kviser, fet hud, håravfall og økt aggresjon.

Betraktninger

De beste effektene av dette medikament kan blitt sett når den brukes over lengre tidsrom - på minst 10 uker. Musklene dine vil bli veldig definert og solid, heller enn den glatte bulk du kan se når du bruker androgener.

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear


Brilleglass som har spesielle belegg som antirefleks og andre beskyttende belegg må behandles annerledes enn vanlige linser ved reparasjon riper. Vanligvis blir riper fjernes med rasping, men rasping skader antirefleksbelegg. For å unngå ytterligere skade på objektivet, bruke en voksaktig substans å fylle i riper. Den voksaktig stoff minimerer effekten av grunnen som det fylles det i.

Slik reparerer riper på en antirefleks Lens for Eyewear

•  Rengjør linsene med isopropanol for å fjerne fett, støv og skitt. Å få linsene grundig ren vil også hjelpe deg å se om det er flere riper enn de du først identifisert.

•  Tørk av linsen tørr med en myk klut. En mikrofiberklut fungerer best for å gni brilleglass fordi de fjerner alt støv uten å være slipemiddel. De små fibre også fjerne fingeravtrykk og flekker.

Dypp en myk ren klut i karnaubavoks. Gni en ert størrelse klatte voks på linsen med cloth.Continue å gni inntil riper synes å forsvinne. Riper er egentlig ikke borte, men voksen har fylt dem inn slik at de ser det samme som resten av objektivet.

Bruk mikrofiber klut for å fjerne så mye voksaktig film som mulig fra linsen siden voksen vil ha spredd seg over det meste av linsen. Unngå å gni voks ut av riper ved å bruke en mildere touch når du tørker av området der ripene er. Hold objektivet opp mot lyset for å se om du har fjernet all overflødig rester.

Gjenta trinn 1 til 5 to ganger i måneden fordi voks vil bryte ned eller bli misfarget i kaldt og tørt vær. Hvis du begynner å legge merke til en voks buildup på objektivet, rengjøre linsen med natron eller tannkrem før du søker teknisk sprit som anvist i trinn 1.

Hint

  • Kjøp karnaubavoks i små potter. Disse pottene er vanligvis funnet i bil delen av butikker og er også brukt for voksing biler.
  • Hindre ytterligere riper ved å plassere briller i et beskyttende dekke når den ikke er i bruk.
  • Aldri rene anti-refleks objektiver med antibakterielle rengjøringsmidler eller aceton.

Bivirkninger av Avonex

Avonex er en reseptbelagte medisiner som brukes til å behandle multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Det er ikke ment å kurere sykdommen, men for å hjelpe i å håndtere sin svakhet angrep og bremse ned sin progresjon. Det er flere mulige bivirkninger som kan oppstå som følge av å ta denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Det er noen vanlige bivirkninger av Avonex. Disse bivirkninger er vanligvis ansett for å være mindre, fordi de har en tendens til å avta meget hurtig. Men hvis du finner disse forholdene å være vedvarende eller forårsaker du store ubehag, bør du få dem sjekket ut av legen din. Disse bivirkningene er rødhet, smerte eller hevelse der Avonex ble injisert; influensalignende tegn (som frysninger, feber, tretthet, ryggsmerter, hodepine, svakhet og muskelsmerter); og magesmerter.

Alvorlige bivirkninger

Selv om relativt uvanlig, noen mennesker også kan oppleve alvorlige bivirkninger fra Avonex. Disse bivirkningene kan være farlig, så de må få øyeblikkelig legehjelp: ekstrem svakhet eller utmattelse, uvanlige vekt endringer, infeksjon der medisinen ble injisert, synsforstyrrelser, uregelmessig eller rask hjerterytme, hovne ankler, urinering oftere om natten, føler enten varmt eller kaldt alltid, depresjon, mørkere farget urin, blødning eller blåmerker veldig lett, kortpustethet, beslag, selvmordstanker og gulfarging av hud eller øyne.

Allergiske Reaksjoner

Skadelige allergiske reaksjoner er vanligvis lite sannsynlig, men kan skje med Avonex. Hvis du tror at du kanskje opplever en allergisk reaksjon på denne medisinen, søke medisinsk hjelp så snart som mulig. Noen symptomer på Avonex allergisk reaksjon har problemer med å puste, tyngde eller tetthet i brystet, utslett, elveblest, hevelse og kløe.

Andre mulige bivirkninger

Det er noen andre mulige bivirkninger av Avonex, inkludert leddsmerter, tannpine, infeksjoner (som bihulebetennelse eller bronkitt), tap av hår, øyenproblemer, migrene, anemi og spyling. Hvis du har noen av disse bivirkningene for en lengre periode, eller hvis de er spesielt problematisk, søke medisinsk hjelp.

Forsiktig

Før du bruker denne medisinen, må du informere legen din over alle dine medisinske tilstander, så vel som hele medisinske historie. Dette er særlig aktuelt hvis du har medisinske tilstander som angina, depresjon, andre stemningsrelaterte lidelser, hjertesvikt, epilepsi, leversykdom (som skrumplever, hepatitt og leversvikt), arytmi eller eventuelle allergier til mat eller medisin.

Bivirkninger av Betaseron

Betaseron (interferon beta-1b) er en resept legemiddel som brukes for behandling av multippel sklerose. Medisinen gis gjennom injeksjon. Betaseron er ikke ment å kurere medisinsk tilstand, men å minske angrepene sine og tregere sin progresjon. Det påvirker immunsystemet og kjemper mot effektene forårsaket av multippel sklerose. Det er noen mulige Betaseron bivirkninger.

Vanlige bivirkninger

Flere vanlige bivirkninger av legemidlet kan forekomme. Disse effektene skje ofte, men de er generelt mindre siden de visne bort raskt. Men hvis du finner bivirkningene å være problematisk, bør du konsultere legen din. Disse bivirkningene inkluderer svakhet i musklene, muskelsmerter, kaster opp, svakhet, økt svetting, smerte, hevelse eller rødhet der medisinen ble injisert, urolig mage, kvalme, hodepine, leddsmerter, hyppig vannlating og influensasymptomer (som kroppslig ubehag , lav feber og frysninger).

Alvorlige bivirkninger

Betaseron bruk kan også resultere i noen mer alvorlige bivirkninger. I motsetning til de vanlige bivirkninger, disse effektene ringe for akutt legehjelp, da de kan være skadelig. Disse bivirkningene inkluderer gulsott, huden blir blå-svart der medisinen ble injisert, forvirring, brystsmerter, ekstrem magesmerter, alvorlig angst eller nervøsitet, høy feber, alltid føler deg kald eller varm, mentale eller humørforandringer, infeksjon, unormal vektøkning eller hevelse, uregelmessig eller rask hjerterytme, krampeanfall, selvmordstanker og uvanlige blødninger eller blåmerker.

Allergiske Reaksjoner

Allergiske reaksjoner på Betaseron skje også, selv om de er uvanlig. Disse reaksjonene er ansett for å være alvorlig, så er det svært viktig at du sørge for å få akutt hjelp for dem. Tegn på allergisk reaksjon på Betaseron er tetthet i brystet, kløe, vanskeligheter med å puste, hevelse, elveblest og utslett.

Forsiktig

For sikker bruk av Betaseron, er det avgjørende at du varsle legen din om alle eventuelle medisinske tilstander som du måtte ha (samt hele sykehistorie). Dette er spesielt viktig for de med tilstander slik som epilepsi, skjoldbruskkjertel lidelser, leversykdom, depresjon, blodpropp eller blødningsforstyrrelser (som hemofili) eller anemi.

Gravide og ammende Kvinner

Betaseron kan forårsake skade på fosteret. Som et resultat, bør gravide hunner unngå å bruke denne medisinen. Dessuten er det ikke bekreftet om hvorvidt eller ikke denne medisinen skilles ut i morsmelk, så for å være på den sikre siden, bør ammende kvinner snakke med sine leger om Betaseron før du tar den.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler


Injiserbare kombinert prevensjonsmidler er gitt på månedlig basis av familien din lege. De er 99,7% effektiv når det tas regelmessig for å forhindre graviditet. Vanlige bivirkninger er vektøkning, hodepine, muskelkramper, amenoré, anemi og ømme bryster.

Hvordan håndtere bivirkninger av kombinerte injeksjon prevensjonsmidler

Hvordan håndtere bivirkninger med kombi Injiserbare Prevensjons

Å håndtere kramper assosiert med skuddet, bør du gjøre vektbærende øvelser som utfall. For å gjøre dette, holde 2 vekter av komfortable størrelse i hendene. Stå med bena skulder bredde hverandre, og strekke det ene benet ut foran deg. Hold den andre foten flatt på bakken. Trykk frem på forfoten i 10 sekunder og slipp. Gjenta dette 25 ganger, to ganger om dagen.

Å håndtere vektøkning, bør du se på kaloriinntaket og trene regelmessig. Begynn med å kjøre rundt blokken din to ganger om dagen, og bygge opp til å kjøre rundt blokken din fire ganger om dagen, fire dager i uken. Dette vil hjelpe deg å forbrenne kalorier samt bygge muskler tone og utholdenhet.

ta Tylenol for hodepine, så det er ikke et NSAID, eller ikke-steroide antiinflammatorisk legemiddel. Dette er den eneste NSAID godkjent av leger for å opprettholde nyre helse. Hvis hodepinen blir alvorlige, snakk med legen din.

Amenoré er unormal blødning assosiert med injiserbare prevensjonsmidler. Dette er forårsaket av livmorslimhinnen ikke Shedding som det normalt ville. Dette er normalt, og det er ingen vei rundt det. Det eneste du kan gjøre for å håndtere det er å alltid ha en backup metode for menstruasjonsbeskyttelse på hånden.

Ømme bryster kan overvinnes ved å massere området mens i dusjen, slik som du gjør når du gjør en selv bryst eksamen. Korte, runde slag rundt ytterkanten av vev, mens du arbeider innover mot brystvorten vil lette noe av ømhet.

For sårhet rundt injeksjonsstedet, lett massere området en dag etter at bildet er gitt. Dette vil hjelpe det å sive inn i de mindre overfladisk vev, og lindre stress på muskler til å la hevelsen går ned.

Hint

  • Det er mange piller som er injiserbare som kan forårsake mindre bivirkninger. Snakk med legen din om dine muligheter. For mer informasjon om bivirkninger av injiserbare prevensjonsmidler, kan du sjekke med nettsiden nedenfor.

Copaxone MS behandlingen er bivirkninger

Copaxone er merkenavnet på en injeksjon reseptbelagte medisiner glatirameracetat, som er vanlig foreskrevet som behandling for multippel sklerose (MS). Til tross for sin effektivitet ved å redusere hyppigheten av symptomene forårsaket av remitterende multippel sklerose, type MS, Copaxone utgjør en risiko for bivirkninger hos noen pasienter.

Betydning

De mest signifikante eller vanlige bivirkninger av Copaxone oppstå på injeksjonsstedet, og rødhet, smerte, hevelse og dannelse av en hard klump under huden. Disse bivirkningene forekommer hos mellom 26 og 43 prosent av brukerne, ifølge FDA forsøk publisert på RxList.

Typer av bivirkninger

Mulige bivirkninger av Copaxone inkluderer kvalme, brystsmerter, økt forekomst av bakterielle og virale infeksjoner, influensa, ryggsmerter, angst, kortpustethet og hud elveblest.

Legemiddelinteraksjoner

Mange av bivirkningene av Copaxone avta i løpet av behandling for MS som kroppen din blir akklimatisert til påvirker av stoffet, rapporterer Mayo Clinic.

Risiko

Sjelden, reaksjoner på stedet av Copaxone injeksjons er svært alvorlig og føre til døden av huden, advarer RxList.

Betraktninger

Fordi stoffet er kjent for å forårsake fosterskader hos forsøksdyr, leger begrense bruken av Copaxone hos gravide kvinner til situasjoner der det ikke er trygt alternativ til behandling. Hvis du har en historie med gjentatte infeksjoner, kan det ikke være trygt for deg å ta Copaxone siden stoffet senker immunforsvaret og kan gjøre deg mer utsatt for sykdommer, advarer Mayo Clinic.

Rebif bivirkninger og hals hevelse

Rebif® (interferon beta-1a) er en resept bare, injeksjon medisiner produsert i fellesskap av EMD Serono, Inc. Den er godkjent av FDA for personer som lider av relapsing former for multippel sklerose (MS). Den brukes til å bidra til å redusere symptomer på MS, bremse sin progresjon, og for å forhindre tilbakefall. Som med mange medisiner, kan Rebif® forårsake bivirkninger hos noen individer, alt fra mild til alvorlig. Tungen og halsen hevelse kan være forbundet med en sjelden allergisk reaksjon fra denne medisinen.

Vanlige bivirkninger

Ifølge produsenten, vanlige bivirkninger av Rebif® inkluderer smerte og hevelse på injeksjonsstedet, og influensalignende symptomer som muskelsmerter, sår hals og tretthet.

Mindre vanlige bivirkninger

Mindre vanlige bivirkninger inkluderer mage eller brystsmerter, feber, muskelkramper, svelgeproblemer, ryggsmerter og problemer med vannlating.

Hals hevelse eller pustevansker

Selv om sjeldne, kan en allergisk reaksjon mot interferon beta-1a føre til pustevansker og / eller hevelse i ansikt, tunge eller svelg. Hvis du opplever noen av disse, bør du få akutt medisinsk hjelp umiddelbart. Husk at hevelse i svelg kan også være forårsaket av andre medisiner du tar, maten du spiser, eller noe i miljøet. Hvis du har noen historie med allergi, bør du la legen din vite før du tar Rebif®.

Mildere Allergiske Reaksjoner

Mildere allergiske reaksjoner kan omfatte hudutslett, svimmelhet, eller svimmelhet. Du bør rapportere mildere reaksjoner med legen din så snart som mulig.

Ytterligere advarsler

Det er mulig for Rebif® å ha en negativ effekt på leverfunksjon, skjoldbrusk funksjon, røde blodlegemer, anfall aktivitet og depresjon (spesielt hos personer med en historie med disse forholdene. Legen vil overvåke disse hvis interferon beta-1a er foreskrevet for deg. Gravide og ammende kvinner bør ikke bruke denne medisinen.

Rapportering bivirkninger

I tillegg til å kontakte legen sin, kan pasienter som opplever uønskede bivirkninger rapportere dem til US Food and Drug Administration (FDA) på deres "MedWatch" nettsted. Denne rapporteringen er frivillig, men kan bidra til FDA i deres innsats for å forbedre produktsikkerhet.

Topimax bivirkninger

Topimax bivirkninger


Topimax er merkenavnet for topimirate, laget av Ortho-MacNeil-Janessen Pharmaceuticals, som eies av konglomerat Johnson & Johnson. Når det først ble solgt i 1995, ble det opprinnelig laget for å behandle epileptiske anfall og Lennox-Gastaut syndrom, som fører til anfall hos små barn. Selv om det fremdeles klassifisert som et antikonvulsivt middel, er for det meste topiramat er foreskrevet for behandling av migrene og noen ganger som et antidepressivt middel.

Funksjoner

Topimax positive bivirkninger tendens til å inkludere vekttap, bedre søvn og mindre hodepine. En nøytral bivirkning er vekttap, noe som kan eller ikke kan være ønsket. Negative bivirkninger inkluderer fødselsskader, glaukom, nyrestein, mangel på konsentrasjon, forvirring, depresjon, mareritt, selvmordstanker og psykose. Mindre vanlige bivirkninger er kvalme, oppkast, økt urinmengde, smertefull vannlating, alvorlige ryggsmerter, besvimelse og anfall.

Advarsel

Den mest alvorlige bivirkningen er en plutselig smerte rundt øynene og synsproblemer. Dette krever umiddelbar sykehusinnleggelse fordi du kan utvikle glaukom. Men hvis du får noen av bivirkningene som er nevnt ovenfor, bør du kontakte legen din umiddelbart. Med mindre symptomene er alvorlige, ikke slutte å ta Topimax med mindre legen din forteller deg. Plutselig stopper kan føre til smertefulle abstinenssymptomer og beslag.

Time Frame

Vanligvis, hvis du kommer til å få glaukom fra Topimax, vil du utvikle øyesmerter og plutselige synsproblemer innen 1 måned for å ta den. Nyrestein kan utvikle etter måneder eller år med fortsatt Topimax bruk. De fleste av de andre negative reaksjoner kan starte umiddelbart med det første par doser. Noen symptomer som døsighet vil gå bort i et par uker. Hvis de ikke gjør det, kan du kontakte legen din.

Betraktninger

Før du begynner å bruke Topimax, la dine betrodde venner og familie vet at du vil være på denne nye, kraftige medisiner. Spør legen din kontor for å ringe på deg for å være sikker på at du høres greit. De kan se på deg, siden Topimax kan føre til selvmordstanker, et ønske om å bli isolert fra andre og mental forvirring. Med symptomer som disse, kan du ikke være klar over at du har en bivirkning. Personen ser på deg kan sørge for at du får hjelp.

Teorier / Spekulasjoner

Topimax blir studert for bruk i vekttap og for å behandle alkoholikere (se Ressurser). Dette kan gjøre Topimax mer utbredt og dermed gjøre Topimax bivirkninger oftere sett.

Størrelse

Ifølge en studie fra 2006 av Dion Greybeal, MD, bare 1,5 prosent av voksne Topimax takers få nyrestein forårsaket av Topimax. Menn er mer sannsynlig å få dem enn kvinner. Fra 825.000 pasienter, ca 23 Topimax brukere fikk glaukom.