Digidexo.com

Hvordan Slim en pæreformet kropp

Hvordan Slim en pæreformet kropp


Pæreformet kvinner har en tendens til å ha ubalansert øvre og nedre legeme-med den øvre del mindre og den nedre del av kroppen større. Hoftene er vanligvis bredere enn skuldrene og vektøkning er tydelig under midjen. Pæreformet kvinner vanligvis har flate mager, liten kiste og en liten midje. Den største bekymringen i slanking en pæreformet kropp er å redusere fett rundt lår, hofter og rumpe. Dette kan gjøres med riktig trening for å tone den nedre kroppen og passende klær for å skape en illusjon av en slankere figur.

Hvordan Slim en pæreformet kropp

•  Fokuser trening på å balansere topp og nedre halvdel av kroppen, spesielt slanking ned underkroppen. Velg øvelser som vil brenne så mange kalorier som mulig. Gjør sykling eller løping, da disse bidra til å brenne mer fett på den nedre del av kroppen. Gå for 20 minutter om morgenen og en annen 20 minutter på kvelden. Hoppe tau i 20 minutter i ettermiddag. Gjøre aerobic trening i minst 45 minutter om dagen.

Delta i vekt trening for å bygge overkroppen og gjøre underkroppen ser mindre. Løfte vekter for å bygge muskelmasse i overkroppen. Velg "lette" vekter og løfte dem i 15 til 20 repetisjoner. Inkluder motstand øvelser som trener underkroppen i ditt treningsprogram.

Kle pæreformet kropp på riktig måte. Slitasje button-down klær, V-halser, slanke-fitting topper og klær med en A-linje silhuett. Når du shopper for klær sørge for at lengden på toppen faller rett under hoftebeinet. Inkludere layering i dressing stil for å skape visuelle balanse mellom den større og mindre del av kroppen.

Hint

  • Slitasje enkle og strukturerte bunner for å skape en illusjon av lengre ben. Bukser bør være fri for detaljer. Stoff bør være strekkbare og må skummet langs konturen av lårene.
  • Hvis du har råd til å leie en personlig trener, gjøre det. En personlig trener kan i stor grad bidra til å balansere den nedre og øvre kroppen mer hensiktsmessig.
  • Ikke vær redd for vektløfting. Bare husk å ikke løfte vekter som er for tunge; du vet at vekten er lett nok hvis du kan løfte det 15 til 20 ganger uten å bli for sliten.