Digidexo.com

Hva grønnsaker er for Stamina?

Hva grønnsaker er for Stamina?


Alle trenger riktig ernæring for å opprettholde utholdenhet gjennom en travel dag, fra langdistanseløpere til studenter til kontorarbeidere. Spise for energi og utholdenhet innebærer å laste opp på grønnsaker fordi de gir langsiktig energi, ikke en rask stivt brast typisk fra bearbeidet og rask mat. Grønnsakene som gir den beste energi og utholdenhet er de rike på B-vitaminer, selv om andre vitaminer som stammer fra grønnsaker hjelpe så godt.

Det handler om vitaminer

Grønnsaker gir energi og utholdenhet til kroppen fordi de er lastet med vitaminer. Mange B-vitaminer, spesielt B1, B2, B9, biotin, og jern er viktig for energiproduksjon. Også, vitamin C, pantotensyre og vitamin E spiller viktige roller i å gi utholdenhet i vårt daglige liv. Et forskerteam fra University of Exeter i Storbritannia fant at grønnsaker rike på nitrat også forbedre utholdenhet fordi de senke blodtrykket, slik at vi kan få mer ut av våre muskler over en lengre periode.

B-vitaminer

Grønne blader og brokkoli er rike på mange av B-vitaminer. Tiamin, eller vitamin B1, kan finnes i gule erter og bokhvete spirer. Riboflavin, eller vitamin B2, forekommer i grønne grønnsaker, grønnkål, persille, brokkoli og rødbeter. Folsyre, eller vitamin B9, er funnet i asparges, spinat, grønnkål og kål. Det er rikelig med biotin i Chard, Romaine salat, gulrøtter og tomater. Gode ​​kilder til jern, noe som er spesielt viktig for kvinner, inkluderer rødbeter, gulrøtter, persille, brokkoli, blomkål, asparges, Chard og kål.

Andre Stamina Vitaminer

Grønnsaker rike på vitamin C inkluderer grønnkål, persille, brokkoli, rosenkål, brønnkarse, blomkål og asparges. Pantotensyre oppstår i brokkoli, blomkål og grønnkål. Tomater, gulrøtter, asparges, brønnkarse og spinat gir vitamin E.

Runners Anbefalinger

Maratonløpere liste de beste grønnsakene å spise for å få utholdenhet og deres plukker for de beste energiproduserende grønnsaker inneholder rødbeter, spinat, salat, gresskar, aubergine, asparges, brønnkarse og grønn kål. Også mange anbefaler juicing grønnsaker. Ikke bare gjør det tidkrevende nok porsjoner rask, velsmakende, og praktisk, men det også konsentrerer vitaminproduserende deler av grønnsakene.