Digidexo.com

Hvordan finne en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi

Reaktiv hypoglykemi, også kalt postprandial reaktiv hypoglykemi, er en tilstand der lavt blodsukker oppstår en til tre timer etter en meal.According til Dr. Maria Collazo-Clavell av Mayo Clinic, årsaker til reaktiv hypoglykemi inkluderer: adrenalin følsomhet, glukagon-mangel , og overdreven produksjon av insulin insulin. Du vil ønske å finne en erfaren endokrinolog, en spesialist i sykdommer som diabetes og hypoglykemi, som er kjent med sykdommen og up-to-date på dagens forskning for sykdommen.

Hvordan finne en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi

Ring din forsikring leverandøren og be om en liste over endokrinologer. Ring hver lege og be om deres erfaringer med reaktiv hypoglykemi. Reaktiv hypoglykemi er en dårlig misforstått lidelse; sørg for at din potensielle lege er kjent med forskning som har kommet ut i det siste tiåret eller to (spør om de er kjent med arbeidet til JF Brun, eller om de anbefaler Hyperglucidic frokost Test - både positive indikatorer).

•  Ring nærmeste universitetssykehus og be om endokrinologi avdelingen. En universitetssykehus er tilknyttet et universitet, så legene om personalet noen ganger underviser medisinstudenter samt se pasienter. Spør endokrinologi avdeling for navnet på en lege som er spesialist i reaktiv hypoglykemi. Hvis de ansatte ikke kan gi spesifikke navn, prøv et annet sted.

Hvis du ikke har et universitetssykehus i nærheten av deg, eller du har brukt opp alle lokale muligheter, begynne å ringe endokrinologer i ditt område. Spør om de er spesialister på reaktiv hypoglykemi.

Hint

  • 1. En endokrinolog som også er forsker (MD / PhD) ved et universitetssykehus er mer sannsynlig å være up-to-date på aktuell forskning. Utmatte den muligheten før du ser noe annet sted.
  • 2. Aktuell forskning tyder på at fem timers glukosetoleransetest (GTT) er ikke nøyaktig for diagnosen reaktiv hypoglykemi. Hvis legen din ikke foreslå Hyperglucidic frokost test, er det en sjanse for at de ikke er familialr med aktuell forskning. Hvis legen insisterer på en GTT, søke en ny mening; for reaktive hypoglycemics, kan GTT være tortur.