Digidexo.com

Hvordan å miste tre pounds rask

Hvordan å miste tre pounds rask


Kanskje du ønsker å trimme ned litt for en kommende fest, bryllup eller konfirmasjonen. Å miste £ 3. i en kort tidsperiode krever bestemmelse, men det er et oppnåelig og realistisk mål. Det er heller ikke så harde på kroppen din som å miste si, 10 kg. i en uke være. Med litt endring av kosthold og mosjon, å miste £ 3. vil komme raskere enn du tror. Gi deg selv minst en uke å fullt fullføre vekttap.

Hvordan å miste tre pounds rask

Praksis pusteøvelser for å slappe av i kropp og de-stress selv. Når en person føler seg stress, er kortisol frigjøres i kroppen som forårsaker fettproduksjon. Øve dyp pusting også forbedrer kroppsfunksjoner inkludert fordøyelse, bistå din vekttap.

drikke åtte glass vann om dagen som vil undertrykke appetitten mens rensing kroppen av urenheter og giftstoffer. Dette vil ikke føre vann vekt, men vil faktisk bidra til å fjerne vann vekt fra kroppen din ved å holde den hydrert.

Fullfør en styrke og intervall trening per dag. Disse er utfordrende trening som vil hjelpe deg å miste vekt raskt og som ikke krever mye tid. Ved å fullføre en halv time av disse treningsøktene om dagen, vil du brenne fett raskt.

Spis sunne måltider. Hold deg unna mat som inneholder mye karbohydrater og sukker som brød og brus og erstatte dem med mat med høyt protein. Spis porsjoner frukt og grønnsaker til hvert måltid.

Finn et sosialt støttesystem som kan oppmuntre og motivere deg i løpet av denne tiden av vekttap. Dette kan være en vennegjeng eller et vekttap støtte gruppen. Be dem om å hjelpe deg å holde ansvarlig med spise-og mosjonsvaner.