Digidexo.com

metamucil dose og. hvor ofte

Hvor ofte kan du gi barnet ditt Tylenol?

Tylenol er et merkenavn av medisinen paracetamol og er ofte foreskrevet som en feber redusering og smertestillende. I tillegg til voksen produkter, skaperne av Tylenol lage produkter utviklet for å behandle barn. I 2008 og 2009, regulatoriske og merking tjenestemenn vedtatt nye retningslinjer for paracetamol bruk. Foreldre bør følge disse retningslinjene og konsultere sine leger å lære hvor ofte å gi Tylenol til en baby eller lite barn.

Forstå Tylenol Bruk

Ifølge US Food and Drug Administration (FDA), paracetamol produkter som Tylenol er trygge hvis de brukes i henhold til instruksjonene. Imidlertid bærer selv mindre misbruk betydelig risiko for leverskade, med symptomer som kvalme, oppkast og tap av appetitt som kan forveksles med tegn på influensa. Hvis venstre ubehandlet for så lite som flere dager, kan leverskader utvikle seg til livstruende leversvikt. For å understreke den potensielle risikoen, i 2008 nonprofit Consumer Healthcare Products Association - hvilke etiketter over-the-counter-medisiner - begynte å endre paracetamol merking for å begrense sin bruk hos barn under 4. Før du gir en Tylenol produktet til små barn, kjent med denne nye merkingen og ta kontakt med barnets lege for spesifikke behandlingsinstruksjoner.

Generelt Behandling Retningslinjer

Hvis legen din bestemmer at Tylenol er hensiktsmessig for spedbarn eller små barn, vil han gi spesifikke instruksjoner om hvor ofte det bør gis. Han kan også anbefale enkelte produkter beregnet for barn i en gitt alder eller vektklasse. Alle over-the-counter former for Tylenol carry merking som tydelig forklarer riktig bruk, med emner, inkludert riktig dosering, hyppighet av behandlingen og den maksimale tiden du kan trygt gi medisinen. Hvis du ikke finner et bestemt produkt som passer barnets alder eller vekt, be barnets lege for ytterligere hjelp før du fortsetter. Ikke forsøk å erstatte din egen dømmekraft for en legens råd.

Vær oppmerksom på at ekstra medisiner som brukes til å behandle barnet ditt kan også inneholde en viss mengde paracetamol. Selv små mengder overflødig paracetamol kan utløse symptomer på overdose, og du bør aldri bruke mer enn ett paracetamol produktet samtidig.

For å sikre barnet ditt, kan du lese alle medisinering etikettene nøye og avvikle bruken av ethvert annet produkt som inneholder paracetamol. Når du gir en dose av flytende Tylenol, sørg for å bruke måleenheten som følger med produktet. Hvis produktet leveres uten en enhet, spør på apoteket eller lege for å levere en. Skjeer ikke pålitelig gi riktige mengder av medikament, og bør ikke brukes. Bekreft mengden Tylenol du gi barnet ditt ved å holde en skriftlig oversikt over alle behandlingstider og doser.

Vær oppmerksom på at hvis du er sykepleier og bruke Tylenol eller annet paracetamol produkt, kan stoffet bli sendt til babyen via morsmelken. For å redusere denne muligheten, forteller legen din før du begynner å ta medisiner.

Hvor ofte kan en Nebulizer brukes?

Nebulisatoren er et medisinsk apparat som bidrar til å behandle symptomer på luftveissykdom. Noen ganger, pasienter som ikke er i stand til å bruke en oppmålt-dose inhalator eller deres sykdom er alvorlig nok til at forstøveren er en mer effektiv behandling når det brukes flere ganger om dagen.

Hva forstøver Treats

Pasienter som bruker en forstøveren har vanligvis en kronisk lunge tilstand som kronisk obstruktiv lungesykdom, astma eller emfysem. Disse sykdommer i lunger og lungesystemet forårsake problemer med å puste.

Legen kan forskrive en forstøver for et barn som ikke har utviklet koordinering til annen en puff av medisiner fra en avmålt dose inhalator med en innånding av pust eller for en eldre person som ikke er i stand til å gjøre det samme. Fordi pasientene må være i stand til å koordinere administrasjon av medisin med en inhalasjon for å få mest mulig nytte av en inhalator, kan et forstøver tjener samme formål og gi mer medisiner og nytte for pasienten.

Nebulizer medisiner

Medisiner oftest brukt i nebulizers er bronkodilatorer som albuterol og inhalerte kortikosteroider. Albuterol bidrar til å åpne luftveiene under et astmaanfall og kortikosteroider bidra til å kontrollere luftveisbetennelse slik at pasienten kan puste lettere.
Leger ofte foreskrive ipratroprium, atropin eller en kombinasjon av astma medisiner, avhengig av pasientens individuelle tilstand og behov.

Hvor ofte bruker du Nebulizer

Leger fore behandlinger flere ganger om dagen for astma eller andre lungesykdommer. Disse behandlinger kan være så få som to ganger per dag eller så ofte som fire ganger daglig, avhengig av strengheten av pasientens tilstand.
Hvis en pasient har opplevd en alvorlig astmaanfall, kan legen bestille henne til å bruke henne forstøver fire ganger om dagen, hver sjette time for fem eller ti dager, for å få et astmaanfall under kontroll og holde den under kontroll. Legen har som mål å stoppe tungpustethet og holde den stoppet; det er derfor han foreskriver flere forstøver behandlinger for et utvidet antall dager. Svare på symptomer på tungpustethet og gi en behandling bare når dette symptomet er til stede er ikke administrerende astma. Dette reagerer på en tilstand som ikke er under god kontroll.
For at en pasient å holde hans luftveiene i en åpen, ikke-betent tilstand, bør han bruke sin forstøver for behandlinger minst to ganger per dag når han ikke har opplevd et astmaanfall. Endelig fastsettelse av hvor ofte han skal ta forstøver behandlinger i løpet av dagen vil være opp til legen sin.

Når skal du bruke den Nebulizer

For å hindre kronisk astma fra å bli forverret i en utvidet angrep under tider av året når pollen nivåene er høye --- --- høsten og våren kan en lege si henne pasienten for å øke forstøver behandlinger fra den vanlige nummer i en dag for å så mange som fire per dag. Når pasienten blir eldre og blir mer kjent med sine triggere og symptomer, kan han ta en mer proaktiv rolle i hans daglige behandlinger. Imidlertid kan legen hans pålegg om at økningen i behandlinger slik at pasienten kan holde seg borte fra legevakten.
Det er viktig å ta ekstra forstøver behandlinger når allergen nivåene er høye for å holde lungene fra å gå inn i krampe. Dette er grunnen til at legen foreskriver en økning i behandlinger.

Viktigheten av å bruke Nebulizer som foreskrevet

For å holde symptomene under kontroll slik at pasienten kan forbli sunn, bør hun komme inn i vanen med å bruke hennes forstøver medisiner nøyaktig som bestilt av hennes lege. Hun eller hennes foreldre må ta ansvar for å holde henne astma under kontroll. Dette betyr at selv når hun føler seg bra og opplever ingen symptomer, hun trenger å øve symptomkontroll slik at hun kan hindre fremtidige angrep.

Hvor ofte bør en Sauna brukes?

Hvor ofte bør en Sauna brukes?


Mange mennesker i god helse kan nyte fordelene av en badstue ofte, så lenge de vet hvor lenge de kan trygt bo i. Bestemme hvor ofte og hvor lenge du bruker en sauna er et spørsmål om hvilke fordeler du håper å få fra din badstue opplevelse. Badstuer kan være en godbit for kroppen, som brukes for å forbedre helse og velvære. Før du bruker en badstue, spør din lege om det er trygt, spesielt hvis du har en historie med respiratoriske eller hjerteproblemer, høyt blodtrykk, anemi eller nyresykdom.

Hvordan fungerer de

Badstu tjener kroppen ved å øke svette respons i et lukket varmetilstand. Mens på en varm dag dette ville kjøle kroppen ned, i lukket badstumiljøet du holder deg varm og fortsette svetting. Dette åpner porene og fører blodet til å sirkulere raskere, forårsaker et utslipp av giftstoffer gjennom porene og svette.

Typer

I våte badstuer, eller tradisjonelle badstuer, deltakere helle vann over oppvarmede steiner, produsere damp varme. Konveksjonsvarmen i rommet er det som får folk til å svette. Tørre badstuer, slik som de som finnes i helse klubber og spas, bruker infrarød emittere uten damp. Infravarmerne fokusere utslippene på oppvarming av organisk kroppen i badstuen, ikke luften. Dette varmer personer fra innsiden og ut, øke kroppens kjernetemperatur og likevel produsere den samme svette reaksjon.

Forberedelsestiden

Tradisjonelle badstuer drevet av en vedovn kan varme i 35-60 minutter, eller på kortere tid med elektriske varmeovner. Tørre infrarøde badstuer varmer til sitt maksimale over mellom 20 og 30-minutters økt, men krever en første fem minutter eller mer å starte emittere oppvarming.

Anbefalte bruksområder

En badstue kan benyttes en eller flere ganger hver uke, avhengig av tilgang. Hjem badstuer, spa og helse klubber lar deg både til badstue fire eller fem ganger per uke i kortere økter på opp til 20 minutter. Du kan bruke badstuen for å lette såre muskler på slutten av arbeidsdagen i en daglig 20-minutters økt.

Sauna noen ildsjeler etter en treningsøkt. Når kroppen fungerer er allerede forhøyet, noe som betyr at temperaturen er høy og blodsirkulasjonen økes fra trener, bør du bare sauna for maksimalt 10 minutter. Under disse forholdene, går en lengre tur i badstuen risikoen for overoppheting kroppen din.

Hvis du bruker badstuen for avslapning, velger færre, lengre økter på opp til 30 minutter i en sittende. Dette kan gjøres en gang eller to ganger per uke, eller i maksimalt annenhver dag.

I den finske stil, avslapping badstuer er lenger hvis de inkluderer en oppvarming-kjøling syklus. Badstue i 15 minutter eller til varmen virker uutholdelig, så steg utenfor inn kjølig luft eller hoppe i et basseng i noen minutter. Gå tilbake inn i badstuen. Gjenta denne syklusen fire eller fem ganger kan være forfriskende, og din badstue erfaring kan da vare en time eller lenger. Men begrense denne type eksponering sauna til en gang per uke eller sjeldnere.

Effekter av badstuer

Effektene av en badstuserie fra avslapping til å lindre ømme muskler til å avgifte kroppen gjennom huden svetter respons. I tillegg kan badstuer oppdatere og revitalisere. Tilstanden til huden din og din sirkulasjon kan forbedre, og de samlede helsemessige fordeler fra den vanlige renselsesprosess.

Overeksponering eller overforbruk av en badstue kan være farlig. Dehydrering fra svette ut vann kan forebygges ved å drikke flere glass før og etter badstuen. Risikoen for overoppheting kroppen din --- ligner på en solstikk effekt --- kan oppstå hvis du forbli for lenge i en badstue. Hvis du begynner å føle deg svimmel eller ør mens i en badstue, avslutter økten umiddelbart. Kjøl deg ned, hvile og drikke vann før du flytter.

Hvor ofte bør du bytte kontaktlinser?

Hvor ofte bør du bytte kontaktlinser?


Du liker å bruke kontaktlinser og føler seg trygg uten byrden av brillene. Men du kan være usikker hvor ofte du trenger å erstatte dem. Riktig linsepleie er viktig å holde øynene friske og kontaktlinser må skiftes til rett tid for å forhindre at øynene dine blir ødelagt eller infisert. Ikke alle kontaktlinser er bygget på samme måte, og hvilken type linse vil avgjøre hvor ofte du bør skifte dem ut.

Hvorfor erstatte?

Kontaktlinser kan få en opphopning av kalsium, proteiner, lipider, bakterier, og andre ting fra dine øyne. Mens rengjøringsmidler hjelpe, vil bygge opp likevel oppstå over tid. Dette gjør de kontaktlinser ubehagelig å ha på etter en stund. De kan også forårsake øyeinfeksjoner, så det er viktig å erstatte linsene ved de riktige tider. Myke linser kan også rive, mens harde linser kan bli skadet.

Utskifting Frequency

Det finnes flere typer kontaktlinser, og du må erstatte dem basert på deres type. Noen kontakter er erstattet daglig, mens andre kan vare i et helt år eller mer.

Harde kontaktlinser er fortsatt i bruk i dag, men er ikke så vanlig som myke linser. De er laget av et tykkere, hardere plast og ikke må byttes ut ofte. Disse linsene kan gjøre det ett eller to år før den må skiftes ut. Ta godt vare på dem og rense dem daglig. Bytte ut hard kontaktlinser hvis de blir skadet eller forurenset, eller hvis din resept endringer.

Myke kontaktlinser er laget av et tynnere materiale enn det harde variasjon. De er mindre holdbare, men er vanligvis mer behagelig og enklere å venne seg til. Myke linser kommer i flere forskjellige typer, som bestemmer hvor lenge de vil vare. Vanlige ikke-disponibel myke linser kan vare omtrent ett år hvis tatt vare på riktig måte. Men mange bruker disponibel myke linser; Legen din kan anbefale dem på grunn av den enkle omsorg og for deres sikkerhet.

Linser erstattes oftere, noe som betyr at det er mindre tid for bakterier og mineraler for å bygge dem opp. Linser kommer også i flere former. Noen mennesker velger for daglig slitasje linser; disse er svært enkel å bruke som de krever ingen omsorg. Du bruker et nytt par hver dag og kaste dem bort hver natt. Regelmessige linser erstattes normalt annenhver uke, så daglig omsorg er nødvendig for å holde dem rene. Det finnes også spesielle kontaktlinser laget av silikon som er erstattet månedlig, og trenger ikke å bli tatt ut om natten.

Forholdsregler

Snakk med din øyet lege for å finne ut hvilken type kontaktlinser best passer ditt budsjett og din livsstil. Har legen forklare hvordan du skal ta vare på linsene, og hvor ofte du bør skifte den type linse. Hvis kontaktene dine føles ubehagelig, ser skyet eller riper, eller har en merkelig lukt, slutte å bruke med en gang og kontakte lege. Kontaktene dine kan ikke vare så lenge som de hevder å, og det kan være nødvendig å skifte dem oftere. Dette er viktig for helsen til øynene dine; spør legen din dersom du har noen spørsmål.

Hvor ofte bør man rense tarmen?

Tarmen rensing, også kjent som kolon rensing, er viktig, om ikke grunn, til en hvilken som helst naturlig-helbredelse protokoll. Vanlige tarm rensing fører folk til å miste uønsket vekt og øker blodsirkulasjonen. Det avlaster press fra andre indre organer, og bidrar i riktig funksjon. De naturlige ingrediensene som finnes i gode kolon-rens produkter trekke ut gamle fecal materiale, metaller som kvikksølv og aluminium, og selv gamle resept-narkotika rester. Hvis du er villig til å bruke tid og krefter på å gjøre en virkelig god kolon renset og deretter holde kroppen "ren" etterpå ved å vedta en sunn livsstil, vil du ha mer energi, vil se og føle deg bedre, og mange sykdommer kan forebygges .

Et alternativ til urte renser er colon hydroterapi. Fremgangsmåten er forskjellig fra kolon-rens produkter, men resultatene er ikke mindre effektive.

Vennligst søke råd hos en betrodd fastlege eller annet helsepersonell før du prøver noen form for egenbehandling.

Hvor ofte for Herbal Renser?

Selvfølgelig vil du gjøre et kolon rens minst én gang. Den beste, og mest effektive tarm renser på markedet ta minst en måned for å gjøre riktig. Når du har fullført din første tarm rens, har du valget mellom enten å gjenta den samme rens umiddelbart, eller gjør det sesong for "vedlikehold". Du blir nødt til å endre kosthold og livsstil sammen med rensing, eller vil du ikke se noen fordel av kolon rensing i det hele tatt.

Hvor ofte for Colon Hydroterapi?

Colon hydroterapi, eller colonic vanning, er vanligvis utføres i en serie på ti besøk for å være veldig effektive. Klienter kan gjøre avtaler daglig, to eller tre ganger i uken, ukentlig, eller når de finner tid. Hvert besøk tar omtrent en time å fullføre.

Hvilken er best?

Dette er helt opp til deg. Det er fordeler med begge former for kolon rensing, og du finner kanskje ut at du gjør både i tandem er mest effektive. Prøv en type kolon rensing og deretter den andre, og se hvilken du liker best.

Om Herbal Renser

Virkelig flott urte renser vanligvis ta en måned å gjøre, og inneholder to deler: en tarmstimulerende, noe som fører til en økning i den peristaltiske handling av tykktarmen, og en serie av shakes, som kombinerer urter og bentonitt leire, som trekker gammel, tørket avføring og giftstoffer ut av tarmen lommer hvor de kan bli fanget.

Ett selskap beskriver stadier i en grundig tarm rens på denne måten:

Stimulere peristaltiske handling av tykktarmen. Assist bryte opp av avfall. Rense kroppen for slimaktig plakk. Rens blod, vev, lymfesystemet. Personen beveger seg til en høy fiber, høy rå frukt og grønnsaker, helst vegetarisk kosthold, spiser tre måltider om dagen, og begynner å drikke minst en halv liter vann daglig. Dette trinnet tar en-til-to uker for å oppnå.

Balansere energi. Under kolon detoxing, er mange gamle giftstoffer utgitt som kan gå inn i blodet. Mange rapporterer trøtt eller har lav energi på et kolon rens, og de avslutter. Toppen kolon renser bruke urter for å gi mer energi i løpet av detox.

Legg probiotika for å gi næring og balansere fordøyelseskanalen. L. acidophilus, L. salivarius og Bifidobacterium stammer feste bedre til menneskeceller.

En "P og B shake" er viktig å "vakuum" gamle, tørket avføring ut av tarmen sprekker og lommer. "P" står for psylliumskall og frø, som fungerer som en urte kratt pensel. Den "B" står for bentonittleire, som er en form av vulkansk aske. Det fungerer som en svamp til å suge opp giftstoffer. Noen selskaper erstatte urter i stedet for leire. Andre urter er lagt til shake for å lindre og helbrede tykktarmen i løpet av detox.

Om Colon Hydroterapi

En utmerket ressurs for colonic vanning er kolon terapeuter Network. Cheryl Ashby, CCT, heter det at "den gjennomsnittlige amerikaner ikke har en sunn kolon." Hun klandrer den typiske amerikanske dietten av høye transfett, lite fiber og junk food som den skyldige bak en usunn kolon. Hun sier den klassiske tegn på kolon toksisitet er en ølmage. En giftig kolon kan føre til alle typer alvorlige sykdommer, blant annet kreft. Heldigvis er veldig lett med en rekke colonics og en ny helse-regimet rensing av tykktarmen. Dette inkluderer en diett full av frisk frukt og grønnsaker, hele korn og sunn fett, får rikelig med mosjon, frisk luft og sol, drikke mye renset vann og unngå stress.

Hvor ofte bør en sitron rens?

Hvor ofte bør en sitron rens?

Lengde

Sitron-rens, også kjent som Master rens, blir typisk utført i en periode på 10 dager til en måned. Du kan bestemme på egen hånd hvor lenge du ønsker å gjøre en sitron rens, eller du kan bruke tungen som en indikator på om du er fullt detoxified. Hvis du har et hvitaktig belegg på tungen, tyder dette på at du har Candida i systemet. Når hvitaktig belegg forsvinner, kan du stoppe Lemon Cleanse fordi candida er borte.

Frekvens

Hvor lenge du gjør din Lemon Cleanse vil påvirke hvor lenge du bør vente før du gjør det igjen. Du kan gjøre en sitron rens hver tre til seks måneder. Hvis du bare gjør rent i 10 dager, kan du gjøre det igjen i tre måneder. Hvis du forlenge den ut for en hel måned, bør du vente seks måneder før du gjør det igjen. Folk som bor eller arbeider rundt miljøgifter bør gjøre en sitron rens hver tredje måned fordi de trenger å skylle deres system av giftstoffer på en mer jevnlig. Lemon Renser også øke immunforsvaret, slik at de kan gjøres oftere under influensasesongen.

Effekter

The Lemon Cleanse kan gjøres opptil fire ganger i året fordi det ikke er en sult diett som skader kroppen. Teknisk sett er det rettet mot avgiftning fremfor vekttap, selv om personer som bruker dette programmet typisk miste vekt som en bivirkning. Kroppens kalori behov blir ivaretatt under rens fordi du blander lønnesirup inn i sitron drikke, og det blir også essensielle næringsstoffer fra blandingen. Sirup gir kalorier og mineraler, og sitronsaft gir vitaminer.

Forholdsregler

Hvor ofte kan du gjøre en sitron rens er påvirket av din fysiske tilstand. Du bør snakke med legen din før du gjør en rens, og du bør spørre henne råd om hvor ofte du kan gjenta prosessen. Hun kan vurdere din individuelle tilstand og gi anbefalinger basert på denne informasjonen.

Hvor ofte bør du bruke en Body Cleanse?

Kropps renser er sunne måter å fjerne bygget opp giftstoffer, forbedrer energi og konsentrasjon nivåer og oppnå en generell følelse av velvære. Den type kropp rens du velger avgjør hvor lang tid det bør gjøres for et vellykket resultat. Det er viktig å gjøre renser for bare tiden spesifisert fordi noen krever drastiske faste perioder eller bruk av urter og kosttilskudd.

Funksjon

Kroppen renser har en viktig funksjon, og det er å fjerne giftstoffer og bygget opp avfall i tykktarmen og tarmen samt skadelige parasitter og frie radikaler. Hvis du lider av symptomer som oppblåsthet, forstoppelse, matt hud, humørsvingninger eller mangel på energi, ved hjelp av en kropp rens et par ganger i året vil bidra til å regulere helse og bedre livskvalitet.

Typer

Det finnes ulike typer av kroppens renser, avhengig av om du ønsker å avgifte et spesifikt organ eller ønsker en total rens. Kolon rensing fjerner opphoping av avfall i tarmer og tykktarm ved hjelp av naturlige urter som psyllium husk. Drikker en spiseskje psyllium husk pulver i 8 gram vann tre ganger om dagen i en uke er effektiv i rensing av tykktarmen av parasitter, giftstoffer og oppbygging som føre til mangel på energi, forstoppelse og andre fordøyelsesproblemer.

Master Cleanse er en total body detox som brukes for en ti-dagers periode. Fordi du spiser ingenting, men sitronsaft, karakteren B lønnesirup og cayennepepper blandet med vann, renser Master Cleanse leveren og blodet med sitronsaft og cayennepepper for å øke energi og bevissthet, og det fjerner giftstoffer og kreftfremkallende frie radikaler fra organer og hud. Dette organet rens er populære, men mange er ikke i stand til å fullføre hele ti dager på grunn av den ekstreme kalori begrensning.

Parasitt cleanings er nødvendig for å fjerne giftstoffer og parasitter fra fordøyelsessystemet. Parasitter inn i kroppen når du spiser rå eller rå mat, bade i havet eller innsjøer - som begge inneholder bakterier og parasitter - og bor i områder med høye nivåer forurensning. Ved hjelp av naturlige urter som svart valnøtt skrog, malurt og nellik daglig i tre uker vil sikre at parasitter og egg er drept og fjernet fra kroppen.

Fordeler

Avhengig av hvor ofte du gjør en kropp rens, kan du merke fordelene umiddelbart. De som gjennomgår jevnlig kroppen renser se huden bli sunnere som et resultat av å fjerne giftstoffer og frie radikaler, som fremskynde aldringsprosessen.

Organer som nyrer og lever drive effektivt, bidrar til å avgifte kroppen naturlig gjennom blodstrømmen eller lymfatiske væsker. Avgifte organene vil hindre en oppbygging, noe som reduserer sjansen for at de vil bli svak eller ute av stand til å avgifte kroppen fullt ut, noe som kan føre til at du blir mer utsatt for leversykdommer, gnagsår eller nyrestein og andre kroniske plager.

Organ rensing forbedrer også kvaliteten av blod, å øke mengden av oksygen og næringsstoffer som leveres til organene. Cellulitt og fettlagrene er redusert fordi giftstoffer fjernes i motsetning til blir lagret i fettcellene.

Advarsel

Gjør en kropp rens kun for det angitte tidspunktet eller som trygt av en lege. En mangel på kalorier eller næringsstoffer kan forårsake skade på kroppen eller organer hvis en rens gjøres for en lang tidsperiode.

Forebygging / løsning

Hindre giftige buildup ved å drikke minst 64 gram vann hver dag for å skylle systemet, spise rikelig med frisk frukt og grønnsaker - som inneholder mineraler, vitaminer og fiber - og ta en multivitamin å gi fullstendig næring til kroppen.

Gjør en rens minst én gang årlig for å fjerne giftstoffer og parasitt buildup.

Hvor ofte bør du bytte tannbørste?

Tannbørsten er grunnlaget for god tannhelse. Når det gjelder tannhelse, er det ikke bare om et blendende smil og frisk pust. Dårlig tannhelse kan ha en negativ innvirkning på fysisk helse. Tannbørsten er en viktig nøkkel til god generell helse så hvordan og når du bruker den, og selv hvor ofte du endrer det, virkelig betyr noe.

Bytt tannbørste Quarterly

På et minimum, bør du endre din tannbørste hver 3. måned. Hold statister på hånden og gjør et notat for å åpne en ny en på kalenderen din, slik at du ikke glemmer.

Etter en kald

Germs somle på tannbørster. Kast din for en ny en hvis du brukte det mens du var uopplagt.

Skift ut slitte tannbørster

Hvis bust av tannbørsten ser slitt og ute av form selv før tre måneder er gått, gå videre og erstatte den tidlig.

Stole på Indicator

Noen merker av tannbørster har indikator bust som varsler deg når det er tid for en ny. Selv om det ser greit, fortsatt følge 3-måneders regelen.

Når tannlegen anbefaler det

Tannlegen har en visning av dine tenner og børsting vaner som du ikke gjør det. Hvis tannlegen din anbefaler en endring, er det på tide å bytte ut tannbørsten.

Etter noen andre bruker den

Dele tannbørster høres romantisk og kamerat, men det er ikke ideelt. Sats på en ny en før du pusser igjen og kjøpe et par ekstra for fremtiden.

Hvor ofte å ha en koloskopi

En koloskopi er en av flere screeningtester som brukes til å oppdage og forebygge tykktarmskreft. Ifølge American Cancer Society, er det den mest grundige testen tilgjengelig, og er den eneste som gjør at fjerning av påviste polypper under eksamen. Hvor ofte bør du ha en koloskopi, og når du skal ha din første, avhengig av ditt nivå av risiko for å utvikle tykktarmskreft. Retningslinjer utarbeidet i fellesskap av American Cancer Society, USA Multi-Society Task Force on Colorectal Cancer og American College of Radiology angir anbefalinger for personer på tre risikonivåer.

Anbefalinger for Personer på gjennomsnittlig risiko

Du er på gjennomsnittlig risiko for å utvikle tykktarmskreft hvis det er ingenting om din medisinske historie eller livsstil å indikere noe annet. (For detaljert informasjon om bestemte risikofaktorer, se ressurser i denne artikkelen.) Anbefaling for tykktarmskreft screening for personer med middels risiko er å ha en type screening test gjort i en alder av 50. Hvis du velger å ha en koloskopi og resultatene er normale, bør du ha gjenta koloskopier hvert 10. år. Hvis du velger en annen type test for innledende screening og resultatene er positive, vil du da må ha en koloskopi for videre undersøkelse.

Anbefalinger for Personer med økt risiko

Du har en økt risiko for å utvikle tykktarmskreft hvis du noen gang har hatt tykktarmskreft eller polypper i det siste, eller hvis du har en eller flere nære familiemedlemmer med en historie med tykktarmskreft eller polypper. Hvis du har hadde en til to små polypper fjernet, er anbefalingen å ha en annen koloskopi i fem til ti år. Hvis du har hatt tre til 10 polypper i det siste, eller en spesielt stor polypp, bør du ha en koloskopi tre år etter deres fjerning. Hvis du har hatt mer enn 10 polypper fjernet med en gang, bør du ha en koloskopi innen tre år, og hvis du har hatt en stor polypp fjernet i stykker, bør du ha en koloskopi innen to til seks måneder.

Hvis du har blitt diagnostisert med eller hadde kirurgi for å fjerne kreft i tykktarmen, bør du ha en annen koloskopi innen tre måneder til ett år. Hvis dette resultatet er normalt, bør du gjenta testen i tre år, og deretter hvert femte år hvis resultatet er normalt.

Personer med en sterk familie historie av tykktarmskreft bør ha sin første koloskopi ved 40 år, eller 10 år før fylte den yngste familiemedlem ved diagnose, avhengig av hva som kommer først. Anbefalingen er å gjenta koloskopi hvert 5. år. Men dersom familiemedlemmet var eldre enn 60 år når diagnosen, er anbefalingen å ha den første koloskopi ved 40 år og gjenta hvert 10. år.

Anbefalinger for personer med høy risiko

Personer med høy risiko for å utvikle tykktarmskreft er de med en familie historie av kolorektal kreft syndromer som arvelig non-polypose tykktarmskreft (HNPCC) eller familiær adenomatøs polypose (FAP), og de som har en inflammatorisk tarmsykdom som Crohns sykdom eller ulcerøs kolitt. Anbefalte intervaller for en koloskopi for personer med høy risiko er generelt ett til to år, og den anbefalte aldersgrensen for innledende screening er så tidlig som 20 til 25 år i noen tilfeller. Personer med høy risiko bør være under omsorg av spesialister som nært kan overvåke deres forhold og gjøre passende anbefalinger for testing.

Hvor ofte bør en kvinne har et celleprøve?

Mens mange kvinner gruer kommer til sin gynekolog hvert år for sin rutine celleprøve, er det Pap test et verdifullt verktøy i å beskytte kvinner mot livmorhalskreft. Under en celleprøve, blir cellene fjernes fra livmorhalsen på en rask, relativt smertefri prosedyre og sendt til et laboratorium for å bli undersøkt. Disse cellene blir studert for noe unormalt. Unormale celler kan være forstadier til kreft, kreft eller rett og slett et resultat av en infeksjon eller siste samleie.

Bruksanvisning

•  Ha en celleprøve hvert år under den årlige bekken eksamen. Det er noen faktorer som du og legen din kan diskutere om hvor ofte du bør ha en celleprøve etter at du nå 30 år gammel.

Har en årlig celleprøve hvis du er 21 eller eldre, eller hvis du er yngre enn 21 og begynte å ha sex for 3 år siden. Hvis du er yngre enn 21 og ble seksuelt aktiv 3 år siden, men ikke lenger er, bør du likevel ha en årlig celleprøve.

Diskuter å ha celleprøver gjort hver 2 eller 3 år i stedet for hvert år hvis du er eldre enn 30 og har hatt tre påfølgende celleprøver med normale resultater. Dersom det under en av disse celleprøver du har unormale resultater eller har hatt unormale resultater i det siste, kan det hende at gynekologen foreslå at du går tilbake til å ha årlige celleprøver.

Diskuter med din gynekolog om å eliminere celleprøve test fra din årlige bekkenet eksamen hvis du er mellom 65 og 70 og har hatt noen unormale celleprøver i 10 år og har tre eller flere påfølgende celleprøver med normale resultater.

Bestem med din gynekolog at du ikke lenger trenger celleprøver hvis du hadde en total hysterektomi som var relatert til kreft.

Ha en celleprøve hvert år uavhengig av alder hvis din mor hadde kontakt med diethylstilbestrol mens hun var gravid med deg, eller hvis du har HIV eller et svakt immunsystem.

Tips og advarsler

  • Dens en god idé å ha en årlig celleprøve gjennom hele livet fordi de kan være uvurderlig i å oppdage livmorhalskreft, som hvis fanget tidlig er svært kureres. To dager før en celleprøve, unngå samleie, vaginal kremer eller pulver, skylling og bruke tamponger for å sikre mer nøyaktige resultater. Ikke planlegge din celleprøve når du har mensen. Ideelt en celleprøve bør utføres mellom 10 og 20 dager etter starten av mensen. Det er helt trygt å ha en celleprøve gjort under svangerskapet.
  • Dersom unormale celler oppdages i en celleprøve, kan din gynekolog bare planlegge en oppfølging celleprøve i seks måneder eller anbefale en HPV-test, kolposkopi eller en cervical biopsi avhengig av dine første resultatene.

Hvor ofte kan du donere plasma?

Donerte plasma kan brukes til mange ting, blant annet blodoverføringer for andre pasienter og medisiner produksjon. Donerer plasma er en trygg prosedyre. Men det er grenser for hvor ofte du kan donere plasma.

Plasma donasjon Krav

Nasjonale retningslinjer sier at du må være over 17 år for å donere plasma. Du må også være minst 110 pounds og være i god generell helse. Visse medisiner, medisinske tilstander, tilstedeværelse av tatoveringer og piercinger og reiserestriksjoner er også faktorer som vil påvirke plasma donasjon valgbarhet.

Plasma Restaurering

Donasjon av plasma er en veldig trygg prosedyre. Ifølge BioLife Plasma Services, erstatter kroppen fjernet plasma svært raskt.

Done Begrensninger

En frisk person kan donere plasma to ganger i noen syv dagers periode. Imidlertid må det være en dag mellom dag for donasjon og neste valgt dag, ifølge BioLife Plasma Services.

Etter å gi blod

Det er andre begrensninger på de som har donert blod. Du kan ikke donere plasma opptil åtte uker etter at du har donert blod, ifølge BioLife Plasma Services.

Andre restriksjoner

Ifølge donate-blood.com, om et senter er ikke et bestemt kommersielt plasma donasjon senter, mengden av tid mellom plasma donasjoner er forskjellig. På et senter som ikke er spesielt for plasma donasjon, kan du donere plasma hver 28. dag.

Hvor ofte bør en TED Hose endres?

Hvor ofte bør en TED Hose endres?


TED slangen er anti-emboli strømper utformet for å forebygge blodpropp i de som er sengeliggende. De er vanligvis brukt i sykehus for pasienter som har hatt operasjoner eller andre typer medisinske prosedyrer og er begrenset til sengen. Endre TED slangen ofte eller når de blir skadet er avgjørende for å beskytte pasienten mot farlige blodpropper.

Rutinemessig TED Hose Endringer

TED slangen bør skiftes regelmessig i henhold til produsentens anbefalinger. Elastisiteten i strømpene kan avta over tid, noe som resulterer i redusert kompresjon. Nedgangen i kompresjon gjengir TED slangen ineffektiv for å forebygge blodpropp. Mens anbefalingene for hvor ofte dette bør gjøres varierer fra produsent til produsent, er en generell retningslinje at de fleste TED Slangen må byttes minst hver to uker.

Endre Soiled TED Hose

TED Slangen skal også endres hver gang de blir våte eller tilsølt. Fukt kan forårsake gnagsår eller irritasjon for pasienten. Dette kan også påvirke komprimering av strømper og føre dem til å være ineffektiv for å forebygge blodpropp. Sjekk pasienten med jevne mellomrom for å sikre at TED slangen ikke er vått eller skittent og endre dem når som helst at de blir våte eller tilsølt.

Endre Skadet TED Hose

Som alle strømper, kan TED slangen få runs. Det faktum at TED slangen er mye mer tettsittende enn andre typer strømper og strømper gjør dem vanskelig å sette på uten mye å trekke. Dette gjør dem også mye mer mottakelig mot gjennomhulling, tårer og hull. Hull i strømper bety at de ikke kan effektivt gjøre jobben sin. Det er svært viktig at TED slangen endres hvis det er noen tegn til løyper, rifter, rifter eller hull.

Hvor ofte bør en kolonoskopi utføres?

En koloskopi er en moderat involvert prosedyre som er uvurderlig i vurderingen av kolon helse. De fleste problemer er knyttet til anestesi involvert med fremgangsmåten i motsetning til selve inngrepet. Det gir et klart syn på innsiden av tykktarmen som viser eventuelle tvilsomme områder som krever en mer involvert mikroskopisk undersøkelse. Personer med en familie eller personlige historie av kreft eller andre kolon problemer bør planlegge hyppigheten av koloskopier med sin lege.

Mekanikken i en kolonoskopi

Et kamera som er festet til enden av et lite rør blir forsiktig satt inn i anus og deretter beveges langs kolon for å få et klart bilde av helsen til vevet på innsiden. Vanligvis pasienter fastes på buljong eller annen klar væske over natten for å tømme kolon av avføring. Et klyster blir administrert før den kolonoskopi å fjerne avføring sikre så mye av tykktarmen som mulig kan sees ytterligere.

Hva det ser ut for

For det meste, bør den indre foring i tykktarmen ser den samme gjennom, glatt og rosa. Polypper eller små vekster er ofte støtt og bør vevsprøve som de kan være pre-kreft eller kreft. Andre lesjoner på kolon foring kan også bemerkes, og bør også være vevsprøve, kan de være en indikasjon av ulcerøs kolitt eller Crohns sykdom, som begge alvorlige forhold.

Risikofaktorer

Alder, en historie med kreft i familien, eller symptomer på blodig avføring og kronisk diaré er alle faktorer i når og hvor ofte å få en koloskopi. Fra 50 alder, risikoen for å utvikle en eller annen form for kreft går opp. Eldre menn er spesielt utsatt for å utvikle tykktarmskreft. Dårlig kosthold og en hard livsstil, drikker alkohol eller røyker daglig og ikke får nok mosjon, øker også risikoen for dårlig kolon helse.

Frekvens

For noen på lav risiko for kreft, anbefaler Johns Hopkins Medicine en koloskopi hvert 10. år. For personer med høy risiko, bør det utføres hvert tredje til femte år. For de med en historie med kreft sin lege vil sette en Kontroller på nytt tidsplan som bør følges. Aktive symptomer på blodig avføring eller magesmerter bør ikke ignoreres, kontakt lege umiddelbart.

Bivirkninger

Vanligvis er de eneste uheldige virkninger til en kolonoskopi er en dårlig reaksjon på sedasjon eller anestesi involvert med fremgangsmåten. Det er viktig å gi legen din nøyaktig informasjon om narkotika allergier, tidligere anestesi problemstillinger og aktuelle helseproblemer før prosedyren. Det er også viktig å planlegge nok tid til å hvile ved å følge prosedyren. De fleste vil føle virkningene for 12 timer eller så.

Hvor ofte bør CPAP utstyr byttes?

Bestemme når du skal skifte CPAP utstyr avhenger av tre viktige variabler: Den type utstyr, nivået av omsorg og vedlikehold den mottar, og hvor mye en pasient bruker det. Det er viktig å utvikle en erstatning plan i tillegg til regelmessig vedlikehold av CPAP utstyr fordi dårlige resultater enheter for søvnapné kan føre til bihulebetennelse eller huden sår.

Type utstyr er viktig

Enten det er en CPAP maske, filtre, eller selve CPAP maskin selv, hva slags utstyr som er en viktig variabel for å vurdere når man skal avgjøre når man skal erstatte CPAP utstyr. Husk at masker vil brytes ned i ca seks måneder, og silikon i neseputen vil til slutt få myk, reduserer forseglingen. Filtre slites ut på forskjellige måter, avhengig av typen av filteret; éngangsfiltre vanligvis bare vare en måned, mens vaskbare filtre kan vare opp til 6 måneder. CPAP maskiner holdt i god stand kan kjøre effektivt hvor som helst mellom 5 og 10 år. De fleste helse forsikringsselskaper vil dekke pasienter for utskiftninger hvert 5-7 år.

Omsorg for CPAP utstyr gjør en forskjell

CPAP utstyr krever regelmessig vedlikehold for effektivt å kunne gi behandling for søvnapné. Pasienter som ikke rense CPAP maskiner og masker jevnlig eller som ikke klarer å rydde vaskbare filtre hensiktsmessig risikere å måtte erstatte utstyret oftere. Manglende vedlikehold øker også risikoen for at CPAP utstyr ikke vil levere behandling konsekvent, samt øker sjansen for at pasienten vil lide av ytterligere helseproblemer. Skitne filtre vil etter hvert vokse mugg og fremme bakterievekst, noe som kan føre til bihulebetennelse. Ikke rengjort maskiner risikere tresko fra ekspandert hud, og tårer i neseputen kan oversette til lekkasjer i masken.

Mengde bruk saker

Bestemme når du skal skifte CPAP utstyr krever også en vurdering av hvor ofte pasienten bruker utstyret, samt mengden av slitasje påført utstyret. Pasienter som bruker CPAP utstyr for daglige naps i tillegg til nattesøvnen må vurdere hyppigere utskifting av utstyr enn de som bruker CPAP utstyr bare om natten.

Hvor ofte kan du bruke en Neti Pot?

Hvor ofte kan du bruke en Neti Pot?


Neseskylling (også kalt nesekylling eller nasal vask) med en neti pott hjelper alle typer sinus plager, men mange vet ikke hvor ofte du bruker en neti pott. Avhengig av typen og alvorlighetsgraden av sinus problem, eller hvis neti potten blir brukt for vedlikehold, bruksfrekvensen varierer.

Vedlikehold

Ved hjelp av en neti pott for nasal vanning (eller kylling) er gunstig på en kontinuerlig basis. Mange neti potten brukere føler at nasal lavage er en meditativ og sunn rutine for å opprettholde optimimum helse.

Foreslått neti potten bruk er én gang daglig for vedlikehold. Mens praksisen med nasal lavage er helt trygt, kan noen mennesker oppleve nasal irritasjon. Hvis noen ubehagelige symptomer oppstår, bare justere natriuminnholdet i løsningen (hvis hjemmelaget) eller bruke det sjeldnere (for eksempel annenhver dag i stedet for hver dag).

Allergier

Slike allergier som våren allergi, høysnue (dvs. allergisk rhinitt) eller reaksjoner til mold, støv eller dyr dander årsaken nesehulene for å bli opphisset, noe som fører til en opphoping av slim. Nasal lavage med en neti pott kan redusere symptomene.

The Mayo Clinic foreslår å bruke en neti potten for å hjelpe klart slim og flush allergener fra bihulene. Prøv å vaske nesehulene med en neti pott to til tre ganger om dagen for mer alvorlige tilfeller av allergi, justere Natriuminnholdet i en hjemmelaget løsning eller redusere hyppigheten av bruk hvis det oppstår noen nasal irritasjon.

Nonallergic rhinitt

Nonallergic rhinitt lider opplever mange av de samme symptomene som pollenallergikere gjør --- rennende nese, lunger --- men uten den allergiske reaksjonen. Ulike triggere for nonallergic rhinitt inkluderer lukt og luftbårne irritanter, vær endringer, mat, medisiner og kroniske tilstander.

Nasal lavage er, ifølge Mayo Clinic, en av de beste forsvar mot nonallergic rhinitt; anbefalingen er å bruke en neti pott daglig.

Kronisk bihulebetennelse

Hovne, betente nesegangene som fører til overflødig slim buildup og påfølgende problemer med å puste er et tegn på kronisk bihulebetennelse. Symptomer kan vare åtte uker eller lenger eller kan repeterte.

Jevnlig utfører nasal lavage kan hjelpe lider av kronisk bihulebetennelse ved å skylle ut overflødig slim og holde nesehulene fuktig. Daglig bruk av en neti potten er foreslått.

Akutt bihulebetennelse

I likhet med kronisk bihulebetennelse, hemmer den akutte versjon puste, men varer ikke så lenge. Lider kan dra nytte av daglig nasal vask med en neti pott.

Prøv en nasal lavage to til fire ganger per dag for akutt bihulebetennelse. Med flere-hyppige vaskinger, er det viktig å overvåke en hvilken som helst irritasjon fra natrium i oppløsningen. Med varmt (ikke varmt) vann også hjelpemidler i komfort under nasal lavage.

Hvor ofte bør Menn Få Physicals?

Årlig Physicals kan ikke være nødvendig

Det er ingen klar anbefaling om hvor ofte menn bør ha fysiske eksamener. Ifølge en "US News and World Report" artikkel om behovet for fysisk eksamener, "Ingen store nordamerikanske klinisk medisinske forening anbefaler spesielt at friske voksne får en fysisk hvert år." En 2007 studie av "Archives of Internal Medicine" antyder også at kostnadene ikke kan rettferdiggjøre hyppige fysiske eksamener og at 80 prosent av forebyggende behandling oppstår under andre typer kontorbesøk, melder bladet.

Fysiske eksamener kan oppdage problemer tidlig

Men ifølge en 2005 undersøkelse av "Archives of Internal Medicine", som rapportert av "US News and World Report," 65 prosent av legene mente at en årlig fysisk er nødvendig. I alt 74 prosent av legene mente årlige physicals er viktige fordi de kan bidra til å oppdage sykdommer tidlig, og 94 prosent sa det bedre relasjoner mellom pasienter og leger. Oppdage problemer tidlig kan hjelpe pasienter spare penger på kostbare prosedyrer senere og sette sitt sinn rolig om mulige helseproblemer.

Bottom Line

Hvor ofte du bør ha en fysisk eksamen er avhengig av din alder og helse. De med helseproblemer kan ha nytte av hyppigere fysisk eksamener. Holde opp med planlagte screenings slik som for prostata kreft, høyt blodtrykk og kolesterol er viktig. Hvor ofte du bør få disse screenings avhenger av din helse og alder.

Hvor ofte bør Testosteron Enanthate injiseres?

Testosteron enanthate er en ester av naturlig forekommende steroid hormon testosteron. I kroppen, er det direkte involvert i produksjon av sæd. Som et androgen, stimulerer det også muskelvekst og øker bentetthet. Den brukes for en rekke medisinske formål, herunder hormonbehandling. Brukere må injisere den direkte inn i muskelvev. Typiske doser varierer, og enkeltpersoner må passe på å unngå en rekke injeksjonsstedet komplikasjoner.

Fakta

Testosteron enanthate er en enkelt-ester molekyl festet til steroidhormon testosteron. Den vedlagte estermolekylet gjør at den kan suspenderes i olje for injeksjonsformål. Dessuten hindrer det ester-molekylet rask nedbryting av testosteron i leveren, slik at testosteron enanthate å holde seg aktiv i blodet i flere uker. Når suspendert i olje, er testosteron enanthate enten klar eller en blek gul i fargen.

Medisinsk bruk

Kroppens naturlige produksjon av testosteron begynner å avta etter 25 år, og fall med om lag to prosent hvert år. Mange menn som lider av virkningene av denne nedgangen, inkludert redusert libido, reduksjon i beintetthet og skjelettmuskelmasse, søker testosteronbehandling for å reversere effekten av denne naturlige degenerative prosessen og for å forbedre kvaliteten på livet. Dessuten har legene foreskrevet testosteron enanthate til noen HIV-positive pasienter for å lindre muskel sløse effekter av AIDS. Testosteron enanthate kan også være foreskrevet for å behandle forsinket innsettende pubertet hos ungdom. En annen medisinsk bruk er å behandle en rekke hypofyse eller hypothalamus skader som kan følge av svulster, traumer eller stråling, som vil påvirke kroppens naturlige produksjon av testosteron.

Mengden injisert for hormonbehandling varierer fra enkeltpersoner. En typisk dose er 50 mg til 400 mg hver 2-4 uker.

Hvor å injisere

Du må injisere testosteron enanthate intramuskulært. Fordi det er et oljebasert injeksjon, er nålen størrelse større, og du kan bare trygt injisere den i de større musklene i rumpe og lår (se bilder). Det etterlater bare fire injeksjonssteder for deg å bruke på en jevnlig basis, en på hvert lår og en på hver rumpeballe.

Unngå injeksjon problemer

Arrvev kan bygge opp i ofte brukte injeksjonssteder. Denne tilstanden kan føre til smerte og irritasjon ved injisering. For å unngå disse komplikasjonene, rotere injeksjonssteder hver gang du administrere en dose av testosteron enanthate. Du kan også massere muskel eller bruke en varm komprimere før injisering.

Et annet problem injeksjonsstedet er dannelsen av infeksjoner eller abscesser under huden rundt injeksjonsstedet. For å unngå dette, sørg for å sterilisere nålen og injeksjonsstedet med isopropyl alkohol før og etter injeksjon. Også plassere et band-aid og antibakteriell gel på injeksjonsstedet etterpå.

Oppfølging

Administrering av eksogen (non-produserte kroppslig) testosteron har blitt vist å dempe kroppens naturlige produksjonen av testosteron. Derfor, når du slutter å injisere testosteron enanthate, må du starte kroppens naturlige produksjon for å gjenopprette hormoner til din alders passende nivå. Legen din kan forskrive en injeksjon av humant choriongonadotropin å akselerere denne prosessen. Også, kan legen din overvåke blodserumnivåer av testosteron og leutinizing hormon i 30 dager for å sørge for at kroppen din har begynt å produsere sin egen testosteron igjen.

Hvor ofte bør jeg ta HGH?

Terapeutisk bruk av menneskelig veksthormon (HGH) begynte i 1950 da legene begynte høsting av naturlige stoffet fra menneskelige kadavre 'hypofysen, men det har siden blitt syntetisert og er nå tilgjengelig i en injeksjon form. Det er en rekke grunner for bruk av hormonterapi, og den dose og hyppighet av anvendelse avhenger av flere faktorer, herunder helse og alder på pasienten.

Typisk Dosering

Standarden dose for HGH injeksjoner er en internasjonal enhet (IE) per dag i fire påfølgende dager, ifølge Dr. John Cranton av Mount Rainier Clinic i Washington. Denne dosen er vanligvis gjentas ukentlig til å behandle FDA-godkjente lidelser. Eldre pasienter er mer følsomme for hormoner og kan kreve mindre doser, og noen pasienter på jakt etter sterkere umiddelbare resultater kan øke dosen til 1,5 til 2 hormonspiral per dag. Å ta mer enn to hormonspiral per dag kan resultere i uønskede bivirkninger, ifølge Dr. Cranton.

Bivirkninger

Bivirkningene forbundet med HGH synes å korrelere med dosering, noe som betyr at jo mer er tatt, desto høyere er sannsynligheten for å oppleve uønskede effekter. Blant disse bivirkningene er overvekst av ansikts bein, endring i utseendet på ansiktet, muskelsvakhet, hjerteproblemer, høyt blodtrykk, diabetes, carpal tunnel syndrom, hevelse, og ledd-og muskelsmerter. De fleste bivirkningene skje med voksne som tar HGH som allerede har normale nivåer av hormonet. Bivirkninger er ganske sjeldne for de med HGH mangler, og det ofte forbedrer generell helse til å bringe sine nivåer opp til det normale.

Lovlighet og riktig bruk

HGH er lovlig kun på resept, og det er godkjent av US Food and Drug Administration (FDA) for behandling av menneskelig veksthormon-mangel, Turner sykdom, kronisk nyre-mangel, intrauterin veksthemming, Prader-Willis syndrom, høyde underskudd i puberteten og kakeksi. FDA har ikke godkjent menneskelig veksthormon for prestasjonsfremmende eller anti-aldring formål.

Uten resept

HGH boosters i pille og pulverform kan fås uten resept. Mens de er faktisk ikke veksthormoner, de aminosyrer som produsentene hevder vil forbedre ytelsen og øke energi. Mens resultatene kan variere, er alternativet lovlig, rimeligere og uten bivirkninger forbundet med HGH injeksjoner. Spør legen din om å legge en sportsbil supplement for å finne ut hva som er riktig for deg hvis du er ute etter å øke sportslige prestasjoner.

Hvor ofte kan du ta Tylenol?

Når det gjelder smertelindring, er det flere over-the-counter medisiner å velge mellom. Tylenol er et svært populært smertelindring medisiner som har blitt klarert for år. Men til tross for Tylenol å være en ikke-reseptbelagte medisiner, er det fortsatt bekymringer som bør vurderes når du tar den. Det er mulige bivirkninger relatert til Tylenol, samt konsekvenser for å ta for mye Tylenol, eller ta det for ofte.

Hva er Tylenol?

Tylenol er et velkjent merkenavn for et stoff som heter paracetamol. Det er smertedempende medisiner som også er kjent som et febernedsettende, eller feber redusering. Det er også ofte tatt for lindring av allergier, forkjølelse, og symptomer fra influensa.

Tylenol ble kjent i 1948. Siden den gang har flere forskjellige typer Tylenol blir tilgjengelige. Noen av produktene har lagt ingredienser for andre plager, blant annet en Tylenol med ekstra kodein for sterkere smertelindring, samt Tylenol PM, som inneholder sovne difenhydramin.

Hvordan ta Tylenol

Det anbefales at dosering av Tylenol gis fire timer fra hverandre, og du bør aldri overstige mer enn fem doser i en 24-timers periode. Denne dosen advarselen gjelder barn og voksne. Tylenol er behandlet i leveren og kan være meget skadelig. Hver dose av Tylenol må ha tid til å bli brutt ned, behandles og flyttet ut av leveren før en annen dose blir gitt. Fire timer mellom dosene er tidsrammen som kreves for denne prosessen.

Tylenol PM

Tylenol PM er en søvn hjelpemiddel som ikke bare hjelper med smerter og plager, men har en ekstra ingrediens i difenhydramin i det å hjelpe deg å sovne. For voksne er det anbefalt at du tar to caplets eller gelcaps ved sengetid. Hver tablett inneholder 500 milligram paracetamol, samt 50 milligram difenhydramin. Det anbefales at du tar bare én dose hver fjerde time.

Misoppfatninger av Tylenol

Folk tror kanskje at fordi Tylenol er en over-the-counter medisiner, er det trygt å ta når du trenger det. Noen mennesker tror kanskje også at hvis deres smerte eller hodepine ikke går bort innen rimelig tid, kan de ta ekstra doser av Tylenol. Dette kan være svært farlig. Tylenol kan føre til leversvikt hvis for mye blir tatt i løpet av kort tid. Tylenol har potensial til å bygge seg opp i leveren, og til slutt kan føre til alvorlig leverskade.

Forhindre Doser av Tylenol

Å hindre overdosering av Tylenol, særlig hos barn, kan gjøres ved kartlegging av dosen og tidspunktet gitt. Ved å holde nøyaktig oversikt over når Tylenol er gitt, vil du vite når neste dose kan tas. For å unngå overdoser på Tylenol, er det svært viktig å følge doserings retningslinjer og ikke gi for mange doser for nær hverandre.

Hvor ofte Medicare Kontroller Disability Etter Alder 52?

Voksne som er totalt ufør og ikke kan gjøre den type arbeid de gjorde før sin funksjonshemming kan være kvalifisert for Social Security Funksjonshemming Forsikring og / eller Supplemental Security Income. SSDI er en føderal regjering program og SSI er en felles stat / føderale programmet.

SSDI

Social Security Funksjonshemming Forsikring gir fordeler bare for de helt funksjonshemmede. Den dekker uførhet som er forventet å vare fra minimum ett år til permanent. SSDI dekker skadde arbeidere, enker eller enkemenn av en skadet arbeidstaker eller funksjonshemmede voksne barn.

Det tar omtrent fire til seks måneder fra det tidspunkt du først søke til du får en besluttsomhet. Filing en anke vil vanligvis ta mellom 3-5 ekstra måneder. Den endelige appell før en spesiell dommer kan ta ni til 12 måneder eller mer. Mange blir nektet fordeler etter søknad og klage. Den andre klagen før en dommer har en høyere rate av aksept. Hvis godkjent, vil fordelene være tilbakevirkende til søknadstidspunktet.

Medicare Benefit

Hvis du kvalifiserer for SSDI, må du vente 24 måneder før du begynner å få Medicare fordeler. Sykehusinnleggelse, del A, er automatisk. Lege og andre tjenester, del B, er valgfritt, og du må søke om det.

SSI

Supplemental Security Income er beregnet for folk med lave inntekter. Priser og hvor lang tid for godkjenning varierer fra staten. Men reglene for fastsettelse av funksjonshemming er ensartet over hele USA.

Fortsetter Disability omtale

The Social Security Administration er lovpålagt å utføre løpende uføre ​​anmeldelser. Hvis din evne status forventes å øke, vil SSA planlegge en anmeldelse en gang mellom seks og 30 måneder. Hvis det er blitt fastslått at uførhet ikke kan være permanent, vil SSA ofte planlegge en anmeldelse om hvert tredje år. For funksjonshemninger anses permanent, er vurderinger planlagt hver fem til syv år.

Anmeldelser

En medisinsk vurdering og en sjekk på inntekt, ressurser og boformer er de to typer vurderinger vanligvis gjort. De vurderinger vil bli gjort via post, telefon eller ved personlig fremmøte. SSA gir vanligvis 30 dager for deg å svare med den forespurte informasjon og dokumenter. Blant de dokumenter som kreves, hvis det er relevant, vil være lønn stubber; selvangivelse; kontoutskrifter; bevis av andre inntekter, for eksempel arbeiderens kompensasjon; og husholdnings kvitteringer for husleie og verktøy.