Digidexo.com

Den beste måten å miste 50 pounds raskt

Sulter deg selv er en rask måte å gå ned i vekt; men det vil komme tilbake med ytterligere pounds når du begynner å spise igjen, siden stoffskiftet vil være veldig treg i å brenne av kalorier. Å miste 50 pounds i løpet av fem måneder er en sunnere og mer permanent løsning for å slippe vekt.

Vekttap

Ifølge Mayo Clinic, å miste 2 pounds en uke er et realistisk mål. Noen som ser hva de spiser og mosjon veldig strengt kan miste 3 pounds en uke og fortsatt være sunn og passform. Til tross for å vite at du ønsker å miste 50 pounds, konsentrere seg om umiddelbare mål, som for eksempel å miste de neste 3 til 5 pounds, eller arbeider for å holde seg til et sunt kosthold og mosjon programmet hver dag. Hvert pund inneholder 3500 kalorier - du må trene og kutte ned på fet eller sukkerholdig mat for å bruke dem opp.

Å miste 50 pounds i løpet av fem måneder, må du miste 2 til 3 pounds per uke. Det er 7000 kalorier kuttet eller brent for å miste 2 pounds og 10 500 kalorier kuttet eller brent for å miste 3 pounds. For en 2-kilos tap, kan du kutte 500 kalorier fra kosten hver dag i tillegg til å brenne 500 kalorier gjennom trening. Tre pounds er litt hardere, kutte 750 kalorier av mat og brenne 750 kalorier med trening. Folk flest bør ikke spise færre enn 1200 kalorier per dag, fordi det kan bremse forbrenningen og hindre vekttap.

Trening

Gjør cardio og styrketrening vil øke kaloriforbrenningen, og selv bidra til å forbrenne fett mens du er i ro. Gjør minst 60 minutter med cardio aktivitet hver dag, som løping eller rask gange, eller bruke elliptisk eller Steppmaskin utstyr for å brenne daglige kalorier. Intervalltrening er svært effektiv i vekttap, og hjelper deg å forbrenne flere kalorier på kortere tid.

For å gjøre intervalltrening enten utendørs eller på treningsstudio utstyr, gjør en fem minutters oppvarming for å få musklene strekkes. Gjør ett minutt av øvelsen i et jevnt tempo, etterfulgt av en 20-sekunders nedkjøling. Så, gå så fort du kan i 30 til 45 sekunder og tregere å få igjen pusten. Gjør disse intervallene i 30 til 45 minutter, og du vil brenne flere kalorier enn hvis du opprettholdt en jevn fart i samme tidsperiode.

Gjør styrke-øvelser annenhver dag for å bygge muskelmasse. Økt muskelmasse vil hjelpe brenne av ekstra kalorier. Pass på å bruke en hviledag når du bruker vekter, for å tillate kroppen å reparere muskelvev og fiber. Bruke 30 minutter å gjøre bicep og tricep krøller, hamstring knebøy og benkpress for brystet.

Diet

Hver dag, fylle din diett med magre proteiner, frukt og grønnsaker. Drikk minst 64 gram vann for å holde deg hydrert og hjelper kroppen presse ut avfall eller giftstoffer. Unngå sukkerfylte elementer som brus og avstå fra å spise fettrik mat som godteri, fast food og junk eller bearbeidet mat.