Digidexo.com

Middels syre matvarer

Middels syre matvarer


Mat som øker surhetsgraden i urin er ansett surt. Merk at dette er ganske forskjellig fra den faktiske pH innholdet i maten selv. Spise mat med en sur pH-verdi vil redusere kroppens evne til å reparere skadede celler, berøve kroppens celler av oksygen og inhibere kroppens evne til å absorbere og bruke mineraler fullstendig. For å opprettholde helse, bør enkeltpersoner forsøker å spise en diett på bare 20 prosent syredannende matvarer. Noen sure matvarer i små mengder, men kan selvsagt behandle gjær infeksjoner og urinveisinfeksjoner.

Grønnsaker

Flere grønnsaker er middels syredannende. Disse inkluderer mais, søtpotet og spinat. Hold deg unna syltet fra noen av disse grønnsakene, spesielt, som syltede grønnsaker er svært syredannende.

Frukt

Middels syredannende frukt inkluderer blåbær, tyttebær, bananer, plommer og fruktjuice. Husk at fruktjuicer, spesielt cranberry juice, er svært nyttig under en soppinfeksjon eller urinveisinfeksjoner. Den menneskelige skjeden er naturligvis litt surt, og drikker syredannende juice som fremmer sur urin kan gjenopprette skjeden til et surt miljø der Candida albicans, den utløsende agent for gjær infeksjoner, kan ikke trives.

Proteiner og Korn

Rug, hel hvete havre og brun ris er alle mellom sure matvarer. Lever, østers og innmat er middels sure kjøtt. I tillegg til å være middels syredannende, lever, innmat og østers er høy i fett og derfor bør spises i små mengder for å hemme høyt kolesterol. Hel hvete og brun ris er ubehandlet og derfor høy i fiber og mer sunne mellomsyredannende matvarer.