Digidexo.com

Hvordan behandle Oppblåsthet Naturligvis

Hvordan behandle Oppblåsthet Naturligvis


Oppblåsthet er et vanlig problem som deles av mange, med to store klager være abdominal fylde og gass. Selv om det kan være et symptom på sykdom eller sykdom, mange ganger årsaken har mer å gjøre med livsstil og matvaner. Hvis du har utelukket de mer alvorlige årsaker, vurdere noen av måtene å kurere din oppblåsthet naturlig.

Bruksanvisning

•  Hold en dagbok over hva du spiser og drikker. Noen ganger oppblåsthet er et resultat av den samme gruppen av matvarer. Dagboken vil hjelpe deg å finne den skyldige og bestemme din løpet av handlingen, for eksempel å unngå matvarer som er åpenbart forårsaker problemer. Disse kan inkludere stekt mat eller grønnsaker som blomkål, brokkoli eller bønner. Du kan også ha å eliminere matvarer med høyt sukkerinnhold fra kostholdet ditt.

Endre måten du spiser. Ikke overspise; ta mindre biter og tygge maten godt. Fordøyelsen starter i munnen, der spytt begynner å bryte ned maten før det blir til magen. Gi kroppen en sjanse til å gjøre jobben riktig.

Bli kvitt forstoppelse. Et kosthold med riktig balanse av frukt, grønnsaker og helkorn kan forbedre fordøyelsen og bidra til å regulere avføringen. Noen kan ha nytte av et kolon rensing. Dette kan oppnås med colon hydroterapi eller en kombinasjon av urter og spesielle drinker. Se i ressursene nedenfor for mer informasjon om disse to metodene.

Brew 1/2 ts. fennikelfrø i 8 oz. vann for å lage en te som bidrar til å lindre oppblåsthet og gass. Frøene, når tygget opp og spises etter et måltid, ikke bare hjelper fordøyelsen, men også tjene som en pust oppfrisker.

Redusere stress nivå. Et måltid nytes med familie og venner i avslappet miljø er mye bedre for fordøyelsen enn å stå i skranken, gulpe ned maten.

Øvelse oftere for å øke sirkulasjonen og opprettholde muskel tone. Styrking magemusklene vil forbedre holdningen din og bidra til å holde dine organer på plass. God blodstrømmen er nødvendig for alle kroppsfunksjoner.

Tips og advarsler

  • Noe gass er en normal følge av fordøyelsen. Dessverre, vil du og menneskene rundt deg aldri være helt gassfri.
  • Rådfør deg med din lege før du starter noen ny behandling eller treningsprogram.