Digidexo.com

Eye øvelser for å redusere problemer med synet

Du har kanskje ikke å gjennomgå dyrt øye kirurgi for å korrigere synsproblemer. Det finnes mange øye øvelser som vil bidra til å forbedre din visjon. Eye øvelser vil ikke reversere alvorlig skade, men de kan definitivt hjelpe korrigere mindre problemer. Før du tror at du trenger kirurgi, utføre noen øye øvelser på ditt hjem og se resultatene.

Rundt og rundt

Lukk øynene og rull dem i en langsom og jevn urviseren. Holde fokus så langt til kanten av øynene som mulig. Gjør 04:56 fulle rotasjoner og deretter gjenta prosessen i mot klokka bevegelse.

Synet Test

Fullt forlenge armen rett foran deg og peke pekefingeren mot himmelen. Fokus på tuppen av pekefingeren og sakte bevege armen opp til du ikke lenger kan se fingeren uten å bevege hodet. Ta med armen ned igjen til sentrum. Flytt armen hele veien mot høyre til fingeren er ikke lenger i sidesynet og deretter sakte bringe den tilbake til sentrum. Flytt hånden hele veien ned, ta det med tilbake til sentrum, deretter flytte armen hele veien til venstre og til slutt returnere den til sentrum. Sørg for å holde hodet helt i ro mens du utfører denne øvelsen. Gjenta hele øvelsen fire eller fem ganger.

Blyant til Nose

Hold en blyant ut foran deg på en armlengdes avstand og fokusere på spissen sin. Når du har en jevn fokus, sakte bringe blyanten mot deg til spissen berører nesen. Holde fokus på spissen hele tiden, og sakte presse armen ut igjen til startposisjon. Gjør dette 10 ganger.

Invisible Alphabet

Det kan være lettere hvis du gjør denne øvelsen mens mot en vegg. Lukk øynene og trekke ut hver bokstav i alfabetet med øynene. Hold hodet helt stille og bare bruke øynene til å utføre øvelsen. Gjøre hele alfabetet to ganger - en gang med små bokstaver, og når store bokstaver.