Digidexo.com

Årsaker til lavere mage & Testicular Pain

Testiklene er en svært skjøre området på den mannlige anatomi, mye som brystene på en kvinne. Når det gjelder den nedre mage og testicular området, kan smerte noen ganger oppstå. Noen ganger smerten kan være ganske alvorlig, men det betyr ikke nødvendigvis at det er noe alvorlig.

Torsion

Testikkeltorsjon er en tilstand der sædlederen blir vridd og kutter blodtilførselen til området rundt pungen og testiklene. Dette er vanligvis forårsaket av en genetisk predisposisjon, eller det kan være et resultat av intens trening. Minimal invasiv kirurgi er behandling for denne tilstanden, og det må gjøres raskt.

Infeksjoner

Det er et par infeksjoner som kan oppstå i testikkelområdet som kan forårsake smerte. De kalles orchitis og bitestikkel. Disse infeksjonene er forårsaket av en komplikasjon til en virussykdom eller en urinveisinfeksjon.

Skade

En åpenbar årsak til smerter i nedre mage-og testikkelkreft området er fra å bli truffet der. Dette kan skje mens du spiller en sport eller det kan være et resultat av å bli sparket.

Brokk

Hernias skje når det er en pause eller svakhet i veggen av magen og en del av tarmen faktisk presse gjennom hvilket kan føre til smerter. Behandlinger for brokk involverer kirurgi der den delen av tarmen som stikker ut blir skjøvet tilbake i og revet magemuskelen blir reparert. Men hvis brokk er liten, blir behandlingen bare venter og ser på.

Nyre Stomes

Nyrene er ansvarlig for evakuering av urin fra kroppen. Ofte får de harde forekomster av kalsium bygget opp inni dem som er kalt nyrestein. Når de får gått fra kroppen, kan de forårsake alvorlige smerter.