Digidexo.com

manuelle etter

Hvordan du søker etter Manuelle Tredemøller

Hvordan du søker etter Manuelle Tredemøller


Manuelle tredemøller er et praktisk alternativ til de som går på strøm. Elektriske tredemøller er store, tunge, tungvint og dyrt. Manuelle tredemøller er økonomiske, enkle å transportere og noen kan kaste i to for enkel lagring. Hvis du er interessert i å kjøpe en manuell tredemølle, er det en rekke måter å søke etter en. Internett gjør søker etter og kjøpe en ny eller brukt treningsapparat veldig enkelt, men anser ikke det eneste alternativet. Selv rubrikk- og Gule Sider anses gammeldags, kan de slå opp manuell tredemølle kjøpsalternativer også.

Hvordan du søker etter Manuelle Tredemøller

•  Gjennomføre en generell online søk. Skriv "manuelle tredemøller" i en søkemotor som Google. Klikk på alternativer som tar deg til nettsteder hvor du kan kjøpe manuelle tredemøller online.

Gjennomføre en mer spesifikk online søk. Gå direkte til en butikkens online nettsted ved å skrive for eksempel "Sears" eller "Amazon" i en søkemotor. Klikk på det alternativet som tar deg til butikkens hjemmeside. Søk etter manuelle tredemøller innenfor butikkens hjemmeside.

•  Søk på hjemmesiden Craigslist.org. Klikk på din tilstand, deretter din by. Under "til salgs" overskrift, klikker du på "sportslige". I "Søk etter:" ". Søk" tekstboksen, skriv "manuell tredemølle" klikk deretter på Ethvert innlegg som inneholder begrepet "manuell tredemølle" vises.

Søk en auksjon nettsted som eBay.com for folk som selger manuelle tredemøller. Bud på eller direkte kjøpe manuell tredemølle du er interessert i.

Se etter "treningsutstyr" i Gule Sider delen av din lokale telefonboken. Ring virksomhetene oppført under denne overskriften. Spør om de selger manuelle tredemøller. Få all den informasjonen du trenger, for eksempel forskjeller mellom modeller, priser, lagre timer og veibeskrivelse til butikkenes steder.

Gå direkte til en lokal sportsbutikk, treningsutstyr butikk eller varehus som Dick er Sporting Goods eller Target. Spør en megler for å vise deg hvor de manuelle tredemøller er plassert og for å gi deg den informasjonen du trenger for å velge den som er best for deg.

Gå til second-hand butikker som Goodwill eller Frelsesarmeen for å lete etter manuelle tredemøller. Gjennom de delene som inneholder treningsutstyr søke eller spørre en megler for å få hjelp.

Gå til lokale ransake salg og eiendom salg for å søke etter brukte manuelle tredemøller. Søk etter ditt lokale avisen klassifisert delen for kunngjøringer om disse salgene. Skriv "lokale eiendomssalg" og "lokale ransake salg" i en søkemotor for å finne informasjon på nettet om disse salgene.

Søk i rubrikkannonser i lokalavisen for å finne ut om det er folk i ditt område som selger sine manuelle tredemøller. Se i "Til salgs"-delen.

Hint

 • Dra nytte av online sammenligning shopping hvis du bruker Internett for å søke etter en manuell tredemølle. Det er mye lettere å søke etter et objekt nåværende laveste pris via Internett enn det er å gjøre det ved å fysisk lete forskjellige butikker.
 • Test en brukt manuell tredemølle før du kjøper den for å sikre at det ikke er brutt.
 • Hvis du kjøper en manuell tredemølle gjennom eBay, sørg for å sjekke selgerens rating, tilbakemeldinger og historie. Dersom en stor andel av andre kjøpere har hatt en positiv opplevelse med selgeren, har du en bedre sjanse for å ha et problemfritt transaksjonen og motta god kvalitet merchandise.

Hvordan få manuell lymfedrenasje

Hvordan få manuell lymfedrenasje


Manuell lymfedrenasje, en mild massasje som forbedrer lymfatisk sirkulasjon med feiende bevegelser av hendene, har blitt brukt til å behandle lymfødem og redusere hevelse lemmer. Manuell lymfedrenasje (eller MLD) utøvere tilbyr tjenester i en rekke amerikanske byer. Mange kreftpasienter som lider av lymfødem skyldes strålebehandling trenger manuell lymfedrenasje. Denne massasje teknikk hjelper også pasienter som lider av leddgikt og carpal tunnel syndrom.

Hvordan få manuell lymfedrenasje

Finn en sertifisert manuell lymfedrenasje (MLD) utøveren. Sjekk ut Massør oppføringer i Gule Sider eller medisinsk forsikring plan for navn og adresser til MLD eksperter i nærheten av deg. Se etter terapeuter opplært i Vodder system av massasje, oppkalt etter legen som pioner i studiet av lymphology på midten av 1900-tallet.

Snakk med din primære omsorg lege før du får manuell lymfedrenasje. Hvis du har kronisk høyt blodtrykk, hjerteproblemer, cellulitt eller annen infeksjon, alltid få tillatelse fra legen din før du begynner MLD.

Lær hvordan du bruker selv massasje mellom øktene. Ved å gni forsiktig lymfeknutene i nakken, armhulene, lysken og bak knærne, kan pasienter øke sine formelle ukentlige behandlinger. Hold bena hevet i femten minutter for å øke lymfe flyt etter selv-massasje.

Diskuter dine behandlingstilbud med terapeuten. Avhengig av alvorlighetsgraden av din tilstand, må du kanskje MLD to eller tre ganger i uken før hevelsen går ned og lymfatiske sirkulasjon bedres. Hvis du besøker massasjeterapeut til å behandle bihulebetennelse, bursitt eller en annen tilstand som ikke er relatert til ødem, holde oversikt over symptom status etter hver behandling.

Forstå hvordan kroppen din reagerer på MLD. Du kan urinere mer for et par timer etter manuell lymfedrenasje behandling på grunn av økningen i væsker flyttet fra vev til nyrene. Drikk flere glass vann etter behandling for å hente vann fjernes fra systemet.

Før og etter vekttap Stories

"Før" og "etter" vekt-tap historier har fascinert mennesker i mange år fordi miste store mengder vekt vanligvis er ikke en enkel prestasjon. Markedsførere av vekt-tap produkter og trenere som tilbyr sine tjenester er klar over dette, og det er derfor vi ofte se før og etter bildene brukes til å fremme vekttap produkter og tjenester.

"Verdens tyngste Man"

En suksesshistorie som blir etterfulgt av noen lesere siden januar 2006 er på om vekttap kamper av Manuel Aribe, en gang kjent som verdens tyngste mann. I 2001 meksikansk-fødte Aribe veide £ 1316. Ved hjelp av ernæringsfysiologer, leger og Zone Diet, mistet han totalt 500 pounds. Ved utgangen av 2008 var han ned til 800 pounds, og var fortsetter å bygge ned seg selv i 2009.

Typer

Det finnes tusenvis av før og etter vekt-tap historier på nettet. Mange er om hvordan folk kaster store mengder vekt på naturlig måte og hvordan de føler etterpå. Noen er om folk som bruker kirurgi, for eksempel gastric bypass, for å gå ned i vekt. Noen nettsteder er om hvordan folk kvitte seg med overflødig hud at resultatene fra ekstreme vekttap.

Fordeler

Lese før og etter vekttap suksesshistorier kan inspirere og styrke mennesker som sliter med fedme. Dele din egen før og etter historie kan også nytte for deg; å vite at du har lyktes å gjøre noe så vanskelig kan gi deg selvtillit til å ta fatt på andre utfordrende bestrebelser.

Forventninger

Ifølge StreetDirectory.com, kan folk få urealistiske forventninger fra å lese før og etter vekt-tap historier. Ikke bare kan en person ikke miste så mye vekt i samme tidsrom som noen andre, er det viktig å merke seg at å miste vekt kan ikke endre alle negative aspekter av livet ditt. For eksempel, sier området, før vekttap mange føler deprimert, skjemmende, mindreverdig og mangler viljestyrke. Etter å transformere seg selv fysisk kan de forvente å føle det motsatte, noe som ikke alltid skjer gjennom vekttap alene. Noen mennesker kan ha nytte av rådgivning for å komplettere sitt vekttap.

Svindel

På grunn av økende bruk av programvare som Photoshop og Microsoft Publisher, har det blitt enklere å lage "etter" bilder av overvektige personer. Mange ganger er det ingen måte å vite om den personen du leser om er å fortelle sannheten om sitt vekttap.

Slik Self Massasje Etter en Axillary Node Dissection

Slik Self Massasje Etter en Axillary Node Dissection


Aksillær node disseksjon er en vanlig fremgangsmåte for å diagnostisere en brystkreft fase og for å fjerne berørte lymfeknuter. Jo flere noder som er fjernet, jo mer avansert brystkreft er. Etter inngrepet, om lag 21 prosent av individer opplever væske bygge opp i området fører til lymfødem. Utføre selv-massasje er et effektivt alternativ behandling for å redusere hevelse og smerte.

Slik Self Massasje Etter en Axillary Node Dissection

•  Få forberedt. Enkel lymfedrenasje massasje er en type massasje som brukes etter en aksillær disseksjon og det tar tid og tålmodighet. Lær av en erfaren fagperson med manuell lymfedrenasje kunnskap, se den blir utført eller studieteknikk først. Gjør det til en del av rutinen under dusjing eller som en del av dagliglivets aktiviteter. Planlegg nok tid til å fullføre prosessen basert på området du vil fokusere på for massasje. Minst 15 til 30 minutter er en god minimum, men massasje kan gå mye lenger hvis du har tid.

Utfør puste med magen. Finn et komfortabelt og avslappende område uten forstyrrelser eller stress. Sitte eller ligge. Pust sakte inn gjennom nesen til du teller til fire og ut gjennom nesen for samme telling. Tenk deg å utvide din brystkasse med luft og skyve den åpen til sidene av kroppen din. Plasser hånden på brystkassen for å sjekke for ekspansjon. Fortsett å puste med magen i flere minutter for å forberede for massasje.

Praksis massasje slag. Det finnes flere typer slag for å utføre som er mye annerledes enn tradisjonelle massasjeteknikker. Lymfesystemet stimuleres ved pumping. Bruk to fingre til å forsiktig trykke ned på et bestemt område, og gjøre små sirkelbevegelser omtrent på størrelse med en fjerdedel for å flytte hud. Masser mot hjerte alltid. Slipp trykket fra dette området og gå til neste. Strekke og vri huden for et nytt slag type. Bruk tre fingre til å strekke ut huden området en tomme eller så, og deretter forsiktig holde huden i fingrene og vri til den ene siden og deretter den andre. Mot slutten av massasje bruke rask feiende strøk. Å utføre, tenk å tørke noe bort fra overflaten av huden din med fingrene.

Sekvens massasje slag. Begynn i armhulen området og bruke pumpe sirkulære bevegelser oppover med lett trykk. Gå langsomt og gjenta bevegelsen i ett område i flere minutter. Legg stretching og kronglete slag. Avslutt med raskere feiende strøk. Beveg forsiktig til skulderpartiet og gjenta slagsekvens. Prøv å unngå friksjon som du går og være spesielt forsiktig å ikke øke væskeretensjon. Ta deg god tid og direkte slag opp og mot hjertet. Gå videre mot navlen og jobbe opp under brystet. Hvis du har tid, jobbe opp armen og hånden.

Hint

 • Self-massasje for lymfødem tar sikte på å flytte væske ut av området, men mot hjertet. Bevegelser er oppover og kan bli gjentatt flere ganger for å få best mulig effekt. Massere nakken hvis du har tid og massere opp mot ørene.
 • Self-massasje for lymfødem må være treg, unngå friksjon, og det tar tid. Ikke jag den, eller du risikere å bruke for mye press eller overstimulating området og økende væskeansamling. Bryst selvmassasje kan gjøres for å redusere risikoen for å få bryst kreft og holde brystene smidig, men dette er ikke den samme som de selv-massasje teknikker følgende en aksillær disseksjon.

Elektrisk tannbørste kontra manuell tannbørste

Elektrisk tannbørste kontra manuell tannbørste


Hva er et bedre valg, en elektrisk eller manuell tannbørste? Valget kan ikke være for hardt etter veiing av egenskapene og funksjonene til elektrisk versus manuell. Finn ut hva noen av ekspertene sier, og kostnaden for hver enkelt å hjelpe deg å ta denne beslutningen.

Sier ekspertene

The American Dental Association godkjenner ikke enten manuell eller elektrisk tannbørste. Faktisk kan elektriske og manuelle tannbørster har den samme effektiviteten hvis det brukes riktig. Elektriske tannbørster har en bedre manøvrering makt; de kan komme seg rundt tannkjøttet og på sidene av tennene bedre. Elektriske tannbørster er også et middel til fjerning av pest. Imidlertid vil beslutningsfaktorer for elektrisk eller manuell være i pris og funksjoner som appellerer til deg.

Manuell Tannbørste

Den manuelle tannbørsten er tennene børsting metoden de fleste er vant til. Den manuelle tannbørsten har et plasthåndtak med nylonbust på hodet på tannbørsten. Den manuelle tannbørsten kommer i mange bust stiler og kunne ha noen spesielle funksjoner.

Den manuelle tannbørsten kan komme i følgende formater: krysset, ekstra lang, multi-level bust; polert, avrundet bust tips; tekstur bust; cupped-bust å forbedre bleking; erogonmic håndtak med spesielle grep; konisk eller vinklet børstehode; tannkjøtt stimulatorer; og tunge renere pads.

Elektrisk tannbørste

Den elektriske eller elektrisk tannbørste er en del av den nye bølgen av teknologien. Tannbørsten har et oppladbart batteri sak som kan plugges inn i en stikkontakt. Mange av de elektriske tannbørste funksjonene er hi-tech og kunne fremme bedre pussevaner.

Noen av de hi-tech funksjoner av den elektriske tannbørsten omfatter: ulike pussemoduser, noen for sensitive tenner eller bleking og tannkjøtt masserende funksjoner; trykksignaler for å indikere når du pusser for hardt; timere til annen lengde på børsting hver kvadrant av munnen; digitale påminnelser for å varsle når det er på tide å skifte tannbørste hodet; oscillerende-roterende eller sonisk teknologi; og kompatible børsting hoder til å velge den beste børstetypen for hver person.

Vei Cost

Kostnadene kommer alltid inn i bildet når du tenker på å holde den gamle trofaste manuell tannbørste eller ta en børste på hi-tech side av elektriske tannbørster. En manuell tannbørste varierer fra $ 2 til $ 4. Elektriske tannbørster kjøre alt fra $ 25 til $ 100. Men, elektriske tannbørster vare lenger enn manuelle tannbørster. Det anbefales å skifte en manuell tannbørste hver tredje måned.

The Dentist Opinion

Tannlegen kan anbefale et bytte til en elektrisk tannbørste på grunn av alle de funksjonene som er nevnt ovenfor. Uansett anbefalingen kan være, er det viktig å velge en tannbørste, enten manuell eller elektrisk, som er godkjent av American Dental Association. Også uavhengig av elektrisk eller manuell, er det viktig å børste to ganger om dagen i to minutter hver gang og å bruke tanntråd hver dag.

Hvordan Row en manuell Wheel Chair

Hvordan Row en manuell Wheel Chair


Det kan være vanskelig å manøvrere en manuell rullestol; det kan ta tid å lære hvordan du skal plassere dine armer og føtter. Roing en manuell rullestol er mulig, når du først får taket på det. Hvis du gjenoppretter fra en skade, eller hvis du trenger det på en permanent basis, kan en rullestol hjelpe deg å komme rundt og gi den friheten du ønsker.

Bruksanvisning

Juster rullestolen riktig. Pass på at rullestolen sittestilling er behagelig og ryggstøtten er på plass. Rullestol Netto sier at den optimale sittestilling er et sete-to-back vinkel på 90 grader og et kne vinkel på 90-120 grader. Husk at du justerer en del av stolen vil endre posisjonen til en annen del av rullestolen.

Lås rullestolen for å holde hjulene i å bevege seg mens du får til stolen. Noen Bremsene er plassert under setet, mens andre låser er plassert rett over hjulet. Posisjonen av hjulet lås på rullestolen er bestemt av produsenten. Trykk ned på hjulet lås til å låse rullestolen. Lås opp stolen etter at du har fått inn i den.

Kjør rullestolen med hendene. Hold pushrims med hendene og bevege armene fremover. Mens flytting av rullestolen, bør armene bevege seg i en robevegelse. Når du sitter og roing stolen, sørg for at seteputen ikke er for lang. Hvis det er det, kan du få press bak knærne og lårene, som kan gjøre det til vanskelig å sitte ordentlig i rullestolen.

Flytt rullestolen tilbake ved å holde pushrims og flytte dem bakover. Fortsett bakover robevegelse å reversere din manuell rullestol. De pushrims kan vinkles horisontalt eller vertikalt for å bevege seg i ulike retninger.

Slå rullestolen til venstre ved å holde venstre hjulet stillbilder og levende høyre hjul. Slik slår til høyre, hold høyre hjulet stille og bevege venstre hjul. For å fullføre en 360 graders sving, flytte hjulene i motsatte retninger.

Tips og advarsler

 • Plasser manuell rullestol på et flatt underlag slik at hjulene til å bevege seg fritt.
 • Kontroller at setet på rullestolen er smal nok uten å berøre hoftene.

Manuell Vs. Elektriske Tannbørster

Manuell Vs. Elektriske Tannbørster


Skikkelig vare på tennene dine inkluderer å pusse dem regelmessig. Selv om idealet er å pusse dem etter hvert måltid og snacks, som et minimum bør du gjøre det en gang om dagen. Det er to hovedalternativer for tannbørster - en manuell tannbørste eller en elektrisk modell. Hver har sine egne fordeler, så du bør gjøre ditt valg basert på din egen situasjon.

Rengjøring Strøm

Studier i faglige publikasjoner som American Journal of Dentistry og British Dental Journal sier at elektriske tannbørster fjerner plakk mer effektivt enn sine manuelle kolleger. De er også flinkere til å redusere gingivitt. De gjør en bedre jobb med å rense tennene fordi busten bevege seg raskere enn du kan flytte en børste for hånd. De også rydde tilbake jekslene jevnere og gjøre en bedre jobb med å rydde vanskelig å nå områder.

Enkel håndtering

Mens folk flest har ingen problemer med å håndtere en manuell tannbørste, sier American Dental Association at elektriske børster kan være nyttig for folk som sliter med sitt grep. Dette inkluderer leddgikt og personer med andre fingerferdighet svekkelser.

Nyhet

Columbia University Health Services sier at en del av effektiviteten av elektriske tannbørster kan ligge i deres nyhet. Når folk får en ny "leketøy", de kommer til å bruke det oftere. Jo oftere du børste, jo bedre det påvirker din tannhelse. Men nyheten effekten har en tendens til å slites av, så i de langsiktige mennesker kan ikke børste oftere med en elektrisk tannbørste kontra en manuell en.

Convenience

Elektriske tannbørster kan rense tennene mer effektivt, men noen er ikke bærbar. Dette gjør det vanskeligere for en person å børste etter lunsj eller snacks på jobb, i restauranter og andre i andre steder utenfor hjemmet. Det er mye lettere å bære en manuell tannbørste i lommen eller vesken. Det kan tas ut og brukes i nesten hvilket som helst sted, som oppfordrer hyppigere børsting.

Kostnad

Manuelle tannbørster koster bare noen få dollar, mens deres elektriske kolleger vanligvis starter på $ 20 til $ 30, som i 2009. Columbia University Health Services sier at mer avansert modellene kan kjøre så mye som $ 100 eller mer. Hvis du er på et begrenset budsjett, ved hjelp av en manuell tannbørste kan være mer kostnadseffektivt, selv om manuelle modeller bør byttes hver 3-4 måneder.

Gum Trykk

Connie Brichford of Everyday Health sier at elektriske tannbørster legge mer press på tennene og tannkjøttet enn manuelle modellene. Hvis du ikke legger merke til dette og justere trykket på riktig måte, kan tannbørsten slites bort tannemaljen og gjør tennene mer utsatt for forfall. Det kan også forårsake smerte og øke ising i tennene.

Sammenligning av Exercise Vs. Manuell Terapi i frossen skulder

Sammenligning av Exercise Vs. Manuell Terapi i frossen skulder


En frossen skulder er en skulderleddet med en merkbar reduksjon i sin bevegelse i alle retninger. Jo mer tekniske navnet for frossen skulder er limet capsulitis. Visse øvelser hjelpe deg å få bevegelse tilbake til skulderen din. Noen ganger manuell terapi er nødvendig å øke din skulder bevegelse. Hver type behandling har fordeler og ulemper. Ofte er en kombinasjon av begge behandlingene er best.

Øvelser

Bruk øvelser for å hjelpe deg med å begrense smerte, for å øke bevegelse av skulderen din, og for å hjelpe deg å få tilbake bruken av det. Du må ikke slutte å bevege skulderen og armen. Dette gjør smerte og immobilitet verre.

Tøyningsøvelser

Den vektede pendelen tøyningsøvelser strekker området rundt sener og avlaster presset på tendons.Start denne øvelsen kort tid etter en skulderskade. For å starte, bruke varme i fem minutter før du begynner treningen.

Utfør passive strekninger etter pendelen strekningen trening. Disse øvelsene løsne strammet skuld fôr og gjenopprette normale bevegelsesutslag ytterligere. Gjør disse øvelsene i sett på 10 til 20 en gang eller to ganger om dagen i flere måneder. Major ubehag er uvanlig, og betyr at du er sannsynligvis overstrekking.

Muscle Toning øvelser

Muscle toning øvelser spiller ofte en rolle i utvinningen fra en frossen skulder. Disse kan være nødvendig hvis musklene har blitt pløsete og svak av mangel på bruk. Sjekk med legen din om å gjøre noen muskel toning øvelser.

Manuell Terapi

Manuell behandling er den samme som dyktige fysioterapi. Manuell terapi innebærer en "hands-on" tilnærming. Fysioterapeuter er spesialister i manuell terapi teknikker. De evaluerer akkurat ditt problem og begrensninger. De rette for en raskere retur til normal bruk av skulderen i mange tilfeller. Manuellterapeuter gi stretching og range-of-motion øvelser for skulderen din. De bruker varme og muligens skuldermassasje fordi både øke blodstrøm og oksygen til skulderen din. Fysioterapi har som mål å styrke sener rundt leddet, og å strekke leddet slik at bevegelse er gjenvunnet. Du vil utføre lignende oppgaver til de i den første delen. Du vil være under oppsyn av en profesjonell.

Får Manuell Terapi

Manuell terapi tjenester må være anbefalt av legen din. Du må betale for dem eller ha forsikring for å dekke kostnadene. Vanligvis må du gå til noen form for poliklinisk å få disse tjenestene.

Du kan finne mye informasjon om behandling av din frossen skulder selv, eller du kan stole på en profesjonell for å få råd og behandling. Kanskje en kombinasjon av øvelser og manuellterapi er det klokeste valget. Alltid konsultere legen din før du starter noen behandling på egen hånd.

Hvordan Hekle Etter en Stroke

Hvordan Hekle Etter en Stroke


Hekle er et håndarbeid teknikk som innebærer bruk av hendene for å lage tekstiler, klær, leker og husholdningsartikler. Hekling kan bli vanskelig å gjøre hvis du har lidd av et slag. Du kan oppleve smerter i hendene, tap av muskelbevegelser eller lammelser som holder deg fra å delta i de vanlige hobbyer og aktiviteter. Delta i en slagrehabiliteringsplan kan bidra til å styrke dine motoriske ferdigheter og gi deg den terapeutiske opplæring som er nødvendig for å fortsette å hekle.

Bruksanvisning

•  Begynn hjerneslag rehabilitering med en medisinsk spesialist så snart som mulig. Jo lenger du venter etter hjerneslag, jo vanskeligere vil det være å begynne å hekle igjen.

Delta i styrke øvelser for å bedre muskelstyrke og koordinasjon i hendene. Din hjerneslag rehab spesialist vil skissere tilpassede øvelser for deg.

Bruk range-of-motion terapi for å redusere muskelspenninger i hendene. Range-of-motion terapi vil gi hendene den nødvendige kontrollen som trengs for å hekle etter et slag.

Prøv elektrisk stimulering i ditt hjerneslag rehabiliteringsplan. Denne fremgangsmåten innebærer bruk av en elektrisk strøm via elektroder plassert på huden for å stimulere svekkede muskler, noe som får dem til å trekke seg sammen. Ifølge Mayo Clinic, kan denne formen for terapi kan hjelpe med muskel omskolering.

Øv rehabiliteringsøvelser hjemme og prøve ditt beste for å begynne å hekle. Stroke utvinning varierer fra person til person, men med praksis, kan du fremskynde resultater.

Besøk en sertifisert hånd spesialist. Sertifiserte hånd spesialister kan opprette egendefinerte rehabilitering, smertebehandling og manuell terapi planer om å hjelpe deg i din utvinning.

Tips og advarsler

 • Vær tålmodig. Stroke rehabilitering tar tid.

Hvordan du kan returnere en ansatt til å fungere etter Non-Yrkesskade

Hvordan du kan returnere en ansatt til å fungere etter Non-Yrkesskade


Det er ikke uvanlig for ansatte å bli skadet og ikke kunne gå på jobb. Mange skader er ikke arbeidsrelatert og skje på den ansattes fritid. For mange kan et brukket bein eller arm hindre en ansatt evne til å utføre daglige oppgaver. Som et resultat, må man som arbeidsgiver har en plan satt på plass for å få den ansatte tilbake i drift, å være produktiv og trygg. Det er mange ting å vurdere når du får noen tilbake til arbeid etter en ikke-yrkesskade.

Bruksanvisning

•  Gjennomgå ansatt håndbok. Et avsnitt bør skissere hvordan man skal håndtere ansattes skader. Din håndbok bør samsvare med staten arbeidslover. Hvis det er ingen manuell, se opp de statlige arbeidslover. Vanligvis må den ansatte bruke alle og alle tilgjengelige sykedager mens ute med skade. Permisjonen kan kreves etter denne perioden for å redusere kostnadene til arbeidsgivere.

Har den ansatte vurderes av en lege. Arbeidstakere som savner fem sammenhengende dager eller mer må vurderes av en lege for å finne ut om de er i stand til å utføre de oppgaver som kreves av dem på jobb eller ikke. I mange tilfeller vil legene gi den ansatte en liste over begrensninger, men likevel fjerne dem for visse plikter.

3 Velg den ansatte til en arbeidsplass som ikke overskrider sine begrensninger. For eksempel, dersom arbeidstakeren har brukket beinet, sørg for at de er på en stasjon der de kan sitte og utføre skrivebord plikter.

Tips og advarsler

 • Arbeidsgivere er vanligvis nødvendig for å lage "rimelige tiltak" for å tilordne og beholde en posisjon av en skadet ansatt, men er ikke pålagt å gjøre det på ubestemt tid slik at det tynger selskapet. Dette er en løs definisjon som vurderes fra sak til sak, og er forskjellig i hver stat.

Hva er årsaken til Nerve Pain Etter Carpal Tunnel kirurgi?

Hva er årsaken til Nerve Pain Etter Carpal Tunnel kirurgi?


Carpal tunnel syndrom er en medisinsk tilstand som forårsaker smerte, prikking og nummenhet i et håndledd, hånd og arm. Nerve smerte kan lindres med carpal tunnel utgivelsen kirurgi som frigjør carpal ligament fra wristâ € ™ s median nerve.

Prosedyre Failure

Ifølge University of Maryland Medical Center, kan en carpal tunnel utgivelsen prosedyren ikke klarer å eliminere smerter og andre symptomer på grunn av omfattende arrdannelse eller en ufullstendig utgivelsen av carpal ligament under operasjonen. En lege kan gjenta operasjonen når en pasient har fortsatt nerve smerter etter den første operasjonen.

Smerte Før operasjonen

Pasienter med svært sterke smerter før operasjonen kan fortsette å ha nerve smerte etter carpal tunnel kirurgi.

Vibrerende verktøy

Personer som bruker vibrerende verktøy for å utføre tunge manuelle arbeidskraft etter carpal tunnel kirurgi ofte opplever fortsatt nerve smerte.

Mental Helse

Personer med dårlig psykisk helse og enkeltpersoner som misbruker alkohol har større sjanse for å oppleve smerte og andre symptomer på carpal tunnel syndrom etter at de har gjennomgått carpal tunnel utgivelsen kirurgi.

Andre betingelser

Pasienter med høyt blodtrykk eller diabetes og personer som mottar hemodialyse behandling kan oppleve en avkastning på carpal tunnel syndrom smerte etter en innledende kirurgi.

Etter Effekter av TURP

Etter Effekter av TURP


Ikke-kreft forstørrelse av prostata, eller godartet prostatahyperplasi, er en medisinsk tilstand hos menn hvor prostata blokker urin flyt. En type kirurgi for å lindre tilstanden er transuretral reseksjon av prostata, eller TURP. Operasjonen skjer normalt på et sykehus og krever en overnatting på en eller to dager. Etter operasjonen vil pasienten oppleve mange After Effects.

Kateter

En etter effekten av TURP kirurgi for BPH eller benign prostatahyperplasi, er bruk av et kateter. Denne medisinske utstyret bistår i passering av urin og er nødvendig for fjerning av blod og blodpropper i blæren etter kirurgi. Urinen strømmer gjennom kateteret og inn i en oppsamlingspose. Ifølge WebMD, må kateteret gjelde inntil urinen uten betydelige blødninger og blodpropp. Når det oppstår kateteret kan fjernes.

Arbeids Begrensninger

Ifølge Mayo Clinic, kan en pasient som vanligvis tilbake til kontor type arbeid om to uker etter operasjonen. For manuell arbeidskraft yrker, arbeids restriksjoner de har en tendens til å vare 4-6 uker. Hver person er forskjellig så tidsrammen vil bli bestemt av din lege basert på hvor lenge kateteret er nødvendig, din generelle fysiske tilstand før operasjonen, din alder og din bestemt yrke.

Urinering

Etter kirurgi, smertefull vannlating, eller en følelse av at det haster, kan oppstå som urin påvirker det kirurgiske området. Dette forsvinner vanligvis i løpet av få uker etter operasjonen. Inkontinens, eller den manglende evne til å kontrollere urinstrøm, kan være en etter virkning. Ifølge WebMD, ca 1 prosent av menn etter operasjonen sier de er helt ute av stand til å kontrollere urin flow. Mange flere menn rapporterer varierende grad av inkontinens, for eksempel lekkasje. Den normalt resultat etter operasjonen er økt urin flyt. Når den kirurgiske området helbreder, tillater den mindre prostata for en merkbar endring.

Resultater

Seksuell funksjon er påvirket etter operasjonen i opptil seks uker mens kroppen helbreder. Pasienten bør da være i stand til å ha seksuell omgang. Seksuelle problemer er rapportert hos 3 til 35 prosent av tilfellene, som rapportert på WebMD, mens National Kidney og Urologiske Diseases Information Clearinghouse sier at full seksuell funksjon kan ta opp til ett år. Utløsning inn i blæren, eller retrograd utløsning, er vanlig, forekommende i 25 til 99 prosent av tilfellene, som rapportert av WebMD. Det har ingen effekt på seksuell funksjon.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Når det gjelder å oppnå våre håp og drømmer, vi ofte har en tendens til selvsabotasje og gi oss selv unnskyldninger for hvorfor vi ikke klarer å gjøre noe. Frykt for å mislykkes ofte spiller inn i dette, og mange mennesker har til å trene seg til å nærme seg sine mål uten å la frykten avspore dem. Når du går etter dine håp og drømmer uten frykt, holde et par konsepter i bakhodet.

Hvordan du skal gå etter min håp og drømmer Without Fear

Still dine mål ned skriftlig hvor du kan referere til dem ofte. List opp tiltak for å oppnå dine håp og drømmer, samt grunnene til at du kan snakke deg ut av dem. Formulere en fornuftig plan for å overvinne hindringer for hvert trinn; den nye virksomheten kan ikke tjene penger så raskt som du hadde anslått. Plan B er innløse noen aksjer du eier eller ta ut et hjem egenkapital lån til tidevannet deg over.

•  Ta det første skrittet. Selv om det er en liten en, gjør en endring eller en beslutning eller gjøre noe positivt som setter deg på veien til prestasjon. Husk at alle mål du ønsker å nå er gjort slik av en rekke trinn, og du trenger bare å gjøre en om gangen. Huske dette kan gjøre det store bildet målet mindre skremmende.

Identifiser negative følelser som frykt, og erkjenne dem uten å gi dem muligheten til å påvirke dine valg. Fortell deg selv hvorfor du er redd, og minn deg selv på at følelsene er midlertidige.

Rekonstruere hvordan du føler om sviktende. Stedet for å se noe som ikke fungerer første gang som dødsstøtet for målet ditt, brainstorm en annen måte du kan gjøre noe arbeid ut. Forstå at de vanskeligste tingene du påtar vil ha snags og tilbakeslag som du er nødt til å omgå.

Feire hvert fullført trinn, og utvikle en "kan gjøre" holdning. Erkjenne at hver prestasjon er enda et steg nærmere drømmen din, og gi den vekten den fortjener som en seier som gjør deg sterkere og gir deg trygghet for neste trinn. For eksempel, hver gang du miste 10 pounds, innser du at du har det i deg å miste en annen 10 og det er ingen grunn til at du ikke kan.

Gi deg selv ved å stille spørsmål som minner deg som er ansvarlig for ditt liv. Spør deg selv om du er i kontroll over din skjebne eller din frykt for å mislykkes. Spør deg selv hva som er det verste som kan skje hvis du mislykkes, og hva er det beste? Avgjøre om en oppveier den andre. Ta kontroll over livet ditt ved å huske at du alene er nok til å gjøre hva som helst skje.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden


Årsakene til kveld døsighet varierer mellom mennesker, fra helsemessige problemer til enkle søvnmangel. Uansett årsak, kan du ha problemer med tretthet etter å ha spist middag i sen ettermiddag eller tidlig kveld. Fordi du sovner for tidlig kan forstyrre din overnatting søvn tidsplan, er det sannsynligvis en god idé å holde seg våken etter en middag. Utnytte ulike teknikker for å våkne deg opp etter å ha spist.

Hvordan Stay Awake Etter en middag på kvelden

Eksperimenter med å spise ulike matvarer for å se om du føler deg mindre døsig. For eksempel, øker protein og fettinntak og redusere karbohydrat forbruk kan gi deg mer energi. Vær oppmerksom på hvordan du føler deg etter å endre menyen for kveldsmåltid, og hvis du føler deg mindre trøtt etter å ha spist ulike matvarer, prøv å gjenta disse matvalg regelmessig for kveldsmåltid.

Hold deg mentalt etter å ha spist. Holde tankene opptatt med en aktivitet som krever tenkning. Arbeidet med ord gåter, lese en bok, skrive et brev, ha en samtale, gjøre lekser eller arbeid på en hobby som sying eller scrapbooking.

Ta en spasertur eller utføre en annen type mild trening. Å øke pulsen og blodstrøm etter spising kan hjelpe på fordøyelsen, og det kan holde deg fra å bli døsig.

Utfør husarbeid etter å ha spist. Hold deg på føttene gjøre vaskeri, oppvask, retting huset, støvtørking eller støvsuging. Fortsett å bevege seg rundt for å bekjempe søvnighet.

Ta en oppkvikkende dusj for å vekke deg opp. Bruk en kroppsvask med en oppkvikkende duft og gni energigivende lotion inn i huden din når du er ferdig i dusjen.

Unngå passive aktiviteter som vil sette deg til å sove. For eksempel vil sitte i et varmt rom med dempet lys og rolige lyder lede deg til å føle deg trøtt, eller sitter i en behagelig stol, passivt ser på TV eller hører på musikk kan gjøre deg døsig.

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion

Terapeutiske øvelser Etter Cervical Fusion


The University of Marylands Spine Program utgitt en rapport i 2003 som sa de fleste nakkesmerter skyldes iført ned av mellomvirvelskiver av nakkesøylen og leddene mellom hver ryggvirvel. Cervical fusjoner er når problem forårsaker ryggvirvlene er tatt ut og ny ryggvirvlene er smeltet sammen. Selv om dette lindrer mye smerte og letter mobilitet, er spesifikke øvelser og fysioterapi fortsatt nødvendig i tillegg til kirurgi.

Vurderer Hva du trenger

Før du tar del i noen form for terapeutisk trening, er det viktig å svare på følgende spørsmål med din lege: Hva gjør smertene bedre eller verre? Hvor lenge har du opplever smerte? Er det hodepine forbundet med smerte? Er noen annen del av kroppen din påvirkes når de opplever nakkesmerter? Når du får smerter, hvor lenge varer den?

Avhengig av svarene på disse spørsmålene, kan terapeutisk øvelse ikke engang være nødvendig. Noen fysioterapeuter kan rett og slett råde sengeleie. Andre kan foreslå å holde visse positurer når sittende, stående og fastsettelse. Det viktigste å gjøre er å være sikker på hva som er nødvendig for din situasjon og følge gjennom med det.

Aerobic øvelser

En online diskusjonsforumet for pasienter å spørre profesjonelle terapeuter og lisensierte leger medisin-relaterte spørsmål, MedHelp.org, har et vell av cervical fusion-relaterte spørsmål. Dr. Stephen Ryu sier at noen av de beste øvelsene for post-cervical fusion kirurgi, uansett hvor det ble gjort, er lett aerob trening. Så lenge det er gjort konsekvent, inneholder lite motstand, og du sørge for å utvikle seg svært forsiktig, øvelser som sykling, hastighet gange og svømming gjøre underverker for pasienter etter operasjonen.

Prøv forplikter deg til 30 minutter med trening om dagen, fire dager i uken etter operasjonen. Hvis du har et basseng, er svømming den mest effektive øvelsen for behandling etter de fleste operasjoner som det funker mest muskler med minst motstand. Poenget med trening er ikke å bygge muskler, det er for å tone den muskelen som er der og øke fleksibiliteten i ryggvirvlene som nylig har blitt smeltet sammen. Først etter at du føler deg veldig komfortabel med å jobbe ut fire dager i uken, 30 minutter om dagen, bør du oppgradere videre.

For hastighet gange, prøv tre dager i uken på 45 minutter om dagen. Det er mer motstand mot hastighet gange og derfor bør gjøres med mindre hyppighet enn svømming. Etter tre måneder med gradvis økende aerobic øvelser, prøv å oppgradere til vektbærende øvelser.

Vektbærende øvelser

Jo mer alvorlig cervical fusion kirurgi, jo lenger du trenger å strekke ut hvert trinn i din utvinning. Sengeleie, normal aktivitet og målrettet aerob trening er nøkkelen til å få halsen styrke tilbake til det normale når fysioterapi er nødvendig. Men mer anstrengende, vektbærende øvelser er viktig for å bedre fleksibilitet og gjør at du ikke trenger operasjon igjen. Dr. Ryu godkjenner starte et regiment av push-ups, sit-ups og crunches, men bare etter at du har forsiktig og konservativt gått gjennom små steg for å få nakken tilbake til pre-kirurgi styrke. Begynner å blande disse vektbærende øvelser i fire-en-ukers aerobic rutine og du vil ha en sunn blanding av nakke muskel toning, styrke og fleksibilitet.

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies


Døden av et kjæledyr kan være ødeleggende fordi mange mennesker er knyttet til sine kjæledyr, og anser dem for å være medlem av familien. Du kan oppleve følelser som sinne, fornektelse og skyldfølelse, og din sorg kan være så overveldende at du ender opp i en depresjon. Å muntre opp etter et tap, må du skikkelig håndtere sorg. Med tiden vil det tårer, smerte og sorg vil avta og lykke tilbake.

Hvordan å muntre opp Etter en Pet Dies

Uttrykk din sorg. Tillat deg selv å sørge over tapet. Snakk med en venn som du føler deg komfortabel. Nevn de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt, og unngå å blokkere ut noen sorg. Snakker om ditt tap vil gjøre at du føler deg bedre. Den eneste måten å bli kvitt sorg og å muntre opp er å gå gjennom sorgperioden. Forstå at sørgende er ikke et tegn på svakhet og at det ikke er riktig måte å sørge. Gråte, skrike eller hamre knyttneven på en pute. Unngå at følelsene inne.

Få minst 30 minutter med mosjon daglig for å muntre deg opp. Ifølge Web MD, bekjemper regelmessig mosjon depresjon, reduserer stress og bidrar til å forbedre humøret ved å frigjøre endorfiner i kroppen din.

Hold kontakten med andre mennesker. Møte en venn for lunsj eller se en film sammen. Unngå å vasse i din sorg. Møte med andre mennesker bidrar til å unngå depresjon.

•  Lag et fotoalbum eller scrapbook til minne om din tapte kjæledyr. Inkluder fotografier av alle de morsomme ganger du har hatt med kjæledyret ditt. Når smertene avtar og den sørgende perioden er over, kan dette collage muntre deg opp og bringe tilbake alle de morsomme minner fra din tid med kjæledyret ditt.

Hold en journal. Skriv ned seks ting du er takknemlig for på daglig basis. Innser at du har mange ting som er positive og gode i livet ditt vil muntre deg opp.

Få et nytt kjæledyr når du er klar til å gå videre. Etter at du har overvinne tap, kan det hende du føler behov for et annet kjæledyr. Et nytt kjæledyr kan legge glede til livet ditt så lenge du ikke sammenligne den til tapt kjæledyr. Unngå å plukke et kjæledyr som ser ut som den du mistet, og ikke gi den nye kjæledyr samme navn som den gamle kjæledyr. La din nye kjæledyr til å utvikle sin egen personlighet.

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga

Gjenopprettings Times for musklene etter Yoga


Forsinket utbruddet stølhet, eller DOMS for kort, er en vanlig bivirkning som oppstår etter en ny eller sprek trening, inkludert yoga. Det oppstår vanligvis i løpet av 12 til 48 timer etter trening. Med mindre stølhet er en indikasjon på noe mer alvorlig, avtar smertene vanligvis innen få dager til en uke.

Årsaker

Den mild smerte, stivhet og redusert bevegelighet forbundet med DOMS er forårsaket av en rekke faktorer. Ifølge en studie publisert i 2003 i en utgave av "Sports Medicine," DOMS fra trening kan være forårsaket av en eller en kombinasjon av følgende: melkesyre, muskelspasmer, bindevev skade, betennelse og enzymet efflux teorier.

Behandling

Når DOMS oppstår, anbefaler Mayo Clinic moderat trening for å redusere smerte. Ikke-steroide anti-inflammatoriske legemidler, ofte referert til som NSAIDs, har vist seg å effektivt redusere muskler sårhet. I tillegg til piller, steroide antiinflammatoriske midler er tilgjengelige i andre former, som for eksempel geler, kremer og plastre.

For en naturlig tilnærming for å lindre såre muskler etter yoga, "Yoga Journal" anbefaler å ta et varmt bad blandet med 2/3 kopp natron og 1/4 kopp ingefær pulver. Ingefær fremmer blodstrømmen til musklene og natron fjerner giftstoffer.

Forebygging

Forbered på forhånd for å unngå DOMS. Gradvis øke intensiteten på yoga, slik at du bygger opp musklene dine til en fornuftig tempo. Få minst åtte timers søvn. Hold deg hydrert ved å drikke nok vann. The Institute of Medicine antyder kvinner drikker ni kopper vann per dag og menn drikker 13 kopper vann per dag.

En studie publisert i mars 2009 utgaven av "Clinical Journal of Sport Medicine" antyder at inntak av omega-3 fettsyrer kan redusere forsinket utbruddet stølhet.

Skille Pain

Når sårhet varer lenger enn en uke, eller hvis rødhet og hevelse er tydelig rundt en sår muskel, gjøre en avtale for å se din lege. Dette kan være et tegn på en infeksjon. The Mayo Clinic antyder umiddelbar medisinsk hjelp hvis du opplever svimmelhet, vanskelig å puste, alvorlig muskelsvakhet eller høy feber ledsaget av muskelstivhet i nakken. Ring legen din dersom du opplever noen av følgende: smerte som indikerer en muskel belastning eller ruptur; plutselige, tilbakevendende eller intens smerte; eller muskelsmerter som oppstår etter inntak av smertestillende medikamenter.

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING

Hvorfor vondt i magen ETTER TRENING


Trening er bra for deg, så hvorfor gjør det vondt? Magesmerter etter en treningsøkt er som regel delt opp i to kategorier: muskelsmerter og mage ubehag. Verken en er behagelig, og i de fleste tilfeller, er verken spesielt farlig for helsen din. Hold deg hydrert og næring med sunn mat, tid spisingen din på riktig måte og justere intensiteten på treningen for å hindre magen fra vondt etter trening.

Dehydrering

Dehydrering kan forårsake alvorlige magesmerter, ifølge en studie publisert i 2004 utgaven av "Journal of College of Physicians og kirurger Pakistan." Svette under en treningsøkt kjøler deg av, men også øker risikoen for dehydrering hvis du ikke erstatte tapt væske. Dette gjelder spesielt når du trener i varmt vær. Forhindre dehydrering ved å drikke 16 til 20 gram vann et par timer før du starter treningen. Fortsett å drikke vann mens du trener, og følge opp din fysiske aktivitet med mer væske. The American Council on Exercise råder 16 til 24 gram for hver kilo vann tapt under trening.

DOMS og overtrening

Forsinket utbruddet stølhet er en type muskel ubehag som oppstår etter at du trener. Doms-relaterte magesmerter kan ikke vise fram til en dag eller to etter at du har engasjert magemusklene under en treningsøkt, som gjør situps. Betennelse i muskelfibre forårsaket av mikroskopiske tårer er grunnen til magen gjør vondt. Dette skjer oftest når du har jobbet muskelen forbi sin normal kapasitet. Muskelkramper - ufrivillig sammentrekning av en muskel - kan også være en indikasjon på overarbeid. Hvis du rutinemessig utvikle smerter i magen, redusere intensiteten på treningen eller bytte til en annen øvelse for en stund.

Diet

Ditt kosthold kan bidra til magesmerter etter trening. Spise store måltider eller tung mat som er stekt, høy i fett eller fet tar lengre tid å fordøye, og kan la deg følelsen oppsvulmet, gassy og kvalm under og etter en treningsøkt. Matvarer som du ikke er vant til, uansett hva de er, kan også vraket ødeleggelse på fordøyelsessystemet etter trening. MayoClinic.com anbefaler å spise en kombinasjon av hele korn karbohydrater og protein for å gi deg energi for aktiviteten. Bananer og annen frukt, kjeks, energi eller granola barer og yoghurt er ideelle snack alternativer som er usannsynlig å forlate deg med en urolig mage når du trener.

Time din Eating

Spiser for mye rett før du trener eller ikke spise noe før trening kan føre til magen å gjøre vondt. Planlegg store måltider i minst tre timer før du trener. Forbruke mindre måltider eller snacks ca to timer før trening for å gi deg energi uten trusselen om dårlig fordøyelse.

Fakta om Working ut etter middagen

Fakta om Working ut etter middagen


The Centers for Disease Control and Prevention (CDC) anbefaler at voksne deltar i minst 150 minutter med moderat aerob fysisk aktivitet hver uke. For mange mennesker, etter middag er den eneste gangen de har å jobbe ut. Andre kan velge kvelden som prime treningstid fordi varmen av dagen har forsvunnet. Uavhengig av årsak, trene etter middag noen ganger betyr at du trenger å justere resten av timeplanen din og livsstil deretter.

Diet

Hvis du trener etter middag er best passer for timeplanen din, må du kanskje justere kostholdet deretter. Å spise et stort måltid for nær treningen tid, spesielt en som inkluderer fet mat, kan opprørt magen, og gir deg kramper, diaré eller kvalme. I stedet for en tung middag, spise et lett måltid med karbohydrater og protein to til tre timer før du har tenkt å trene. Frukt, yoghurt, magert kjøtt og hele korn er ideelle valg for en pre-workout måltid. Å spise din viktigste måltid av dagen ved lunsjtid kan hjelpe deg å føle deg bedre.

Sleep

Trening kan hjelpe deg å sove bedre, ifølge National Sleep Foundation (NSF). Folk som trener når som helst på dagen pleier å sove bedre fordi de får mer REM søvn, dyp søvn hvor du drømmer. Trene etter middag i form av dens forhold til søvnkvalitet ender opp som et spørsmål om personlig valg. NSF eksperter sier det er trygt og effektivt for mange mennesker til å trene før du går til sengs. Noen mennesker, derimot, finner at økningen i kroppstemperatur og mental stimulering forårsaket av natta trening fører til søvnløshet. Eksperimenter med treningen ganger for å finne ut hva som fungerer for deg.

Stimulering

En post-middag trening kan utmatte deg, men stimulering kan gjøre sovne vanskelig. Bytte til en annen type trening kan hjelpe deg med resten lettere. Yoga og lett strekk kan være mer effektivt enn å kjøre eller spille en sprek fotballkamp etter middagen, fordi det hjelper ditt sinn og kropp trappe ned. Ifølge "Yoga Journal," forward bend som peker nedover Dog og Plow positur føre til at sentralnervesystemet til å slappe av. Bakover svinger, derimot, gir for mye stimulering for en kveld trening.

Tenk utenfor boksen

Working ut etter middag trenger ikke nødvendigvis å bety kjører for miles eller å forlate huset. Etter middag for mange mennesker er en tid for å slappe av og tilbringe tid med familien. Tenk utenfor grensene for vanlig trening for å snike i noen aktivitet minutter under din vanlige kveldsrutinen. Gjøre hopping knekt mens du ser på TV eller fullføre et sett med pushups i løpet av reklamer. Gå rundt blokken med din ektefelle etter middag eller mens du snakker med venner eller familie på telefonen. Mulighetene for hva fysisk aktivitet kan inkludere er uendelige.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller


Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem kan virke litt forvirrende. Men det er faktisk ganske enkelt. Det er viktig å følge visse skritt for å hjelpe deg å ha et sunt og lykkelig graviditet etter at du slutter å ta p-piller.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

•  Snakk med legen din om din beslutning om å slutte å ta p-pillene dine og bli gravid. Hun kan hjelpe deg med å planlegge bedre for graviditet og gi deg noen nyttige tips. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for deg å bli gravid og gjøre fremtidige avtaler med deg for å hjelpe deg videre. De fleste leger vil vente omtrent et år, avhengig av hva som skjer. Hvis du ikke blir gravid innen et år eller 18 måneder, kan legen anbefale fertilitetsbehandling.

Vent et par måneder før du prøver å bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Se hvordan din menstruasjonssyklus går i minst to sykluser. Hold styr på menstruasjonssyklusen i kalenderen; skrive ned "mensen" eller "sykle" på hver dag du blør. Hvis du ønsker å være diskret, kan du bruke en form eller klistremerke for å markere mensen. Holde orden på mensen etter at du slutter å ta p-piller vil hjelpe deg og legen din bedre bestemme datoen for unnfangelsen.

Ta en graviditetstest når du glipp av perioden. Venter et par måneder før du prøver å bli gravid kan også hjelpe deg med å finne ut når du er sent for mensen, fordi menstruasjonssyklusen kan være litt forskjellig ut av p-piller.

Vær sunn og fruktbar. Begynn å ta en prenatal vitaminer mens du prøver å bli gravid. Prenatal vitaminer inneholder vanligvis folinsyre, kalsium og jern. Disse næringsstoffene kan hjelpe deg å ha en sunn graviditet og baby. Unngå å røyke og drikke alkohol. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn - et utvalg av sunn mat er et must. Drikk rikelig med vann. Redusere stressnivået med yoga og / eller meditasjon. Bruk noe som hjelper deg å slappe av og bruke det på en daglig basis. Trene hver dag hvis du kan, gjør både kondisjonstrening og styrketrening.

begynne å prøve å bli gravid. Tenker da for å prøve å bli gravid kan føre til mer stress enn nødvendig. Bare prøv når du vil, og se hva som skjer. Hvis du gjør alt anbefales, og du fortsatt ikke er gravid etter seks måneder til ett år, bør du planlegge en avtale med legen din for å se hva mer du kan gjøre.

Hint

 • Du kan bli gravid så snart den første dagen du slutter å ta p-piller. Vent til du har fullført en p-pille pakke for å slutte å ta dem for å unngå midt i syklusen blødning.