Digidexo.com

Botemidler for en Toxocariasis Eye Infeksjon

Botemidler for en Toxocariasis Eye Infeksjon


En toxocariasis øyeinfeksjon, også kjent som okulær larva migrans (OLM), er forårsaket av en parasittisk rundorm som invaderer øyet og kan resultere i en permanent tap av syn i det berørte øyet, ifølge Centers for Disease Control and Prevention (CDC ). Denne øye-infeksjon, en relativt sjelden tilstand, behandles vanligvis med en kombinasjon av anti-parasittiske medikamenter og anti-inflammatoriske medikamenter, for eksempel kortikosteroider, i henhold til infeksjoner hos mennesker Foundation nettside.

Årsaker og symptomer

Selv om du kan bli offer for toxocariasis, er det mer sannsynlig å påvirke dine barn eller de av dine venner og naboer. Infeksjonen er forårsaket av en rundorm som finnes i tarm områder med både katter og hunder, kjent som henholdsvis Toxocara cati og Toxocara canis. Barn leker i en park eller lekeplass der kjæledyr har defecated kan plukke opp parasittiske egg fra jorda. Når de fordøyes, kan eggene klekkes, og larveform av rundorm migrere til ulike deler av kroppen, inklusive øyet. Symptomene på OLM inkluderer betennelse og kløe i det berørte øyet, ifølge FamilyPracticeNotebook.com. Unnlatelse av å behandle denne infeksjonen raskt kan resultere i et tap av synet. Ifølge CDC, mer enn 700 amerikanere hvert år lider et slikt synstap på grunn av OLM.

Diagnose

Hvis du mistenker at du eller noen i din familie har plukket opp denne parasittiske øyeinfeksjon, er det viktig at du søker legehjelp så raskt som mulig. Rask diagnostisering og behandling kan minimere skadene på øyet. Legen vil undersøke det berørte øye for tegn på parasittinfeksjon. Hvis han mistenker at du eller et familiemedlem har tatt seg opp toxocariasis, uansett form, vil han bestille en blodprøve for å bli analysert for forekomst av spesifikke antistoffer som immunsystemet har sendt ut for å kjempe tilbake mot infeksjoner av Toxocara opprinnelse. En positiv test for disse antistoffene vil resultere i en definitiv diagnose av toxocariasis.

Behandling

Hvis du eller en du er glad i er diagnostisert med en toxocariasis øyeinfeksjon, vil du sannsynligvis ha nytte av forskning gjort av en gruppe østerrikske øyeleger og andre leger. Den studien, utført av et team av leger ved Østerrikes University of Vienna Medical School, funnet ut at en kombinasjon av albendazole, en systemisk anti-parasittiske medisiner, og systemiske steroider vellykket behandlet OLM i testpersoner. Studien, som ble publisert i juni 2001 utgaven av Journal of Ocular Pharmacology and Therapeutics, fokusert på fem pasienter, som mellom dem hadde totalt syv infiserte øyne. Voksne pasienter fikk orale doser av 800mg av albendazole to ganger daglig, sammen med systemiske steroider for å redusere betennelse; barna fikk to daglige doser på 400 mg.

Pasientene ble fulgt for en gjennomsnittlig observasjonsperiode på 13,8 måneder. Alle rapporterte betydelige forbedringer i synet i de berørte øynene og ingen tilbakefall av symptomer i løpet av observasjonsperioden. Mener synsskarphet for alle pasienter i begynnelsen av studien var 20/40; endelig gjennomsnittlig synsskarphet var 20/20.