Digidexo.com

Hvordan redusere smerte forårsaket av testikkelkreft

Hvordan redusere smerte forårsaket av testikkelkreft


Smerte forbundet med testikkelkreft - en sykdom hvor ondartede celler har vokst i testiklene - kan være forårsaket av sykdommen i seg selv, eller ved behandling av det. Du trenger ikke å leve med denne smerten. I dag finnes det måter å behandle smerter forbundet med kreft og administrere dine symptomer for å tillate deg å være mer komfortabel under og etter behandlingen.

Bruksanvisning

•  Finn ut hvem som er berørt. Flertallet av pasientene som er berørt av testikkelkreft er unge, hvite menn under 35 år Mens smerter forårsaket av testikkelkreft kan være ganske alvorlig, sykdommen er blant de mest behandles av kreft.

Kommun din smerte på en skala fra 0 til 10, der «0» betyr ingen smerter og "10" er den mest uutholdelige smerten du kunne føle. Ved å kvalifisere din smerte i form som er lett forstått av leger og sykehuspersonell, kan du hjelpe dem å skape en mer vellykket smerte kontroll diett for deg.

Bo på toppen av smerten ved å holde tritt med dine medisiner. Hvis du tillater smertene blir for intense før du tar neste dose, vil medisinen ikke fungerer så godt.

Ikke bekymre deg for mye om å bli avhengige av smertestillende medikamenter. Mange mennesker lar disse bekymringene til å begrense sin bruk av effektive smertestillende medikamenter og lider mer på grunn av det. Det er svært sjelden for pasienter å bli avhengig av smertestillende medikamenter.

Administrere eventuelle bivirkninger forårsaket av smertestillende medikamenter. Du kan lide av kvalme, oppkast, tretthet eller forstoppelse. Drikk rikelig med væske. En diett av klare væsker kan hjelpe. Ikke bruk en bil eller andre maskiner hvis du finner ut at smertestillende medikamenter gjøre deg døsig.

Gå lett på deg selv. Både smerter og behandlinger forbundet med testikkelkreft kan redusere din energi midlertidig. Reduser dine forpliktelser og justere livsstilen din for å imøtekomme tretthet eller bivirkninger.

Tips og advarsler

  • Be legen om å gjennomgå smertestillende medikamenter under avtaler etter behandling. Medisiner kan kreve justering som du gjenopprette.
  • Det er din rett til å ha tilgang til umiddelbar omsorg i en nødsituasjon omsorg anlegget når du trenger det, uavhengig av hvor du befinner deg eller forsikring carrier.
  • En viktig del av å kontrollere smerte er å være klar over din totale velvære. Angst og depresjon kan bidra til følelser av smerte hos dem som lider av kreft. De bør bli behandlet hver for seg, hvis det er nødvendig.