Digidexo.com

Hvordan Spenn en Foot Med Heel Spurs

Hvordan Spenn en Foot Med Heel Spurs


Hælspore er små brikker av bein som skiller fra hælen av foten. De er vanligvis funnet under en X-ray av hælen og blir ofte sett i middelaldrende menn og kvinner eller de som er overvektige. Hælspore er smertefulle, men de er enda mer smertefull når du prøver å gå, løpe eller plassere noen vekt på hælen. En fot stropp kan tilby trøst hvis du lider av smerte av hælspore, men bare hvis du bruker stroppen riktig.

Bruksanvisning

•  Sett deg ned i stolen, og ta sokken og skoen av foten med hælspore.

Pakk bandasje rundt hælen av foten din, og starter fra bunnen midten av foten. Pakk hælen tettsittende, men ikke stramt. Pakk flere ganger rundt hælen, fortsetter opp rundt ankelen og leggen, innpakning hver flere ganger. Ende rett under leggmuskelen.

Sett klipsen på elastisk bandasje hvor du ender på leggen ved å hekte den på bandasje på benet og knytter den til slutten av bandasje stropp for å holde den fra å komme løs.

Tips og advarsler

  • I stedet for å pakke foten i en elastisk bandasje stropp, kjøpe en akilleshæl pad, som hjelper enormt med hælspore. Følg instruksjonene som følger med pad på hvordan du skal bruke det. Putene er tilgjengelige fra online venders eller fra din podiatrist.
  • Sted hæl kopper (tilgjengelig fra et apotek eller podiatrist) i skoene dine for å gjøre dem mykere å sette vekten nede når du går.
  • Alltid begynne innpakning foten fra hæl og ikke kalven. Ikke plasser klippet i hælen området, noe som ville være ubehagelig når du sette skoene på igjen.
  • Innpakning hælen er bare en midlertidig løsning for å håndtere hælspore. Besøk din podiatrist å se om behandling er tilgjengelig for tilstanden.