Digidexo.com

Medisinske bruksområder for Duct Tape

Medisinske bruksområder for Duct Tape


Duct tape er kanskje en av de mest allsidige materialer noensinne er laget. Mens mange anser dens bruk i medisin for å være legende og myte, det er voksende forskning som tyder på at dette limet stripen kan faktisk ha livreddende egenskaper. Det har blitt brukt for kutt og skrubbsår samt hudirritasjoner. De medisinske bruksområder for duct tape fortsette å vokse etter hvert som flere mennesker kommer til å akseptere det som en levedyktig stop-gap behandling for akuttbehandling.

Vorte behandling

Nyere medisinske studier har funnet at duct tape kan være en effektiv behandling mot plantar warts. Leger som arbeider for Madigan Army Medical Center i Tacoma, behandlet Washington et tverrsnitt av pasienter med plantar vorter ved å ha dem gjelder stykker av duct tape til vorte hver dag. Vorter ble effektivt behandlet i 85 prosent av tilfellene, noe som gjør et sterkt argument for duct tape å være en mer effektiv behandling enn vanlig praksis å fryse vorte med flytende nitrogen.

Fattigmanns Sutur

Duct tape gjør en effektiv sutur i en krisesituasjon. I Forbes 'artikkel, "The Other Greatest verktøy noensinne," David M. Ewalt beskriver de medisinske egenskapene til duct tape. "Noen akutt medisinsk tekniker håndbøker engang beskrive hvordan du bruker duct tape til å lukke opp suger bryst sår som skudd." Duct tape fungerer som en midlertidig sutur, lukke såret til bedre medisinsk behandling kan gis.

All Purpose Livet Saver

Duct tape ble også brukt av Apollo 13 astronautene i sin nær fatale måneferd. Ifølge Octanecreative.com, et nettsted med informasjon fra NASAs egne poster, astronautene brukte tape for å skape luft scrubbere for deres svekkede oksygentilførsel, som holdt mennene i live lenge nok til å konstruere en redning.