Digidexo.com

Hvordan helbrede en Callus

Hvordan helbrede en Callus


En callus er et område av herdet, fortykket hud som danner i respons til konsekvent trykket. Det formelle navnet for denne tilstanden er hyperkeratose. Healing en callus krever tynning huden, samtidig unngå sko eller handling som førte til dannelsen. Utfør behandlingsrutinen på en daglig basis. Ideelt sett bør du behandle callus kort tid før sengetid slik at remover krem ​​har en mulighet til å ta effekt mens du sover. Det vil ikke bli smittet eller utvannet av svette.

Hvordan helbrede en Callus

•  Påfør callus remover til det berørte området. Påfør kremen eller faller oppå callus og la den sitte i den anbefalte mengden av tid. Noen callus fjernere kommer i form av en pute som må brukes i flere timer. Rådfør etiketten for å finne ut hvor lenge produktet skal være igjen på callus.

Fyll et fotbad eller en plast kar med varmt vann.

Legg noen fotbad krystaller for å rense føttene og mykgjøre huden. Rør i vann for å oppløse krystallene. Rådfør emballasjen for å finne ut hvor mye som skal legges til vannet.

Suge føttene i 20 minutter.

Fil callus med en metall fot fil. Dypp foten og filen i vannet med jevne mellomrom for å skylle bort død hud. Fil til det ikke er mer hud samler på filen. Den død hud vil se ut som en hvit film på overflaten av filen.

Fjern føttene fra fotbad og tørke dem med et håndkle.

Påfør fotkrem og sette på et par bomullssokker. Gjenta denne prosessen hver kveld frem til callus forsvinner.

Hint

  • Mens filing av hard hud, kan du også ønsker å innlevere hælen og ballen av foten for å fjerne død hud. En opphopning av død hud, spesielt i hælpartiet, kan føre til smertefulle krakking.
  • Stopp innlevering foten din hvis du opplever ubehag eller smerte. Innlevering prosessen bør ikke være smertefullt. Hvis det er, betyr det at du er filing bort for mye hud.
  • Besøk en podiatrist for behandling hvis du har diabetes. Diabetikere har nedsatt sirkulasjon i ekstremiteter. Hvis du ved et uhell bryte huden under hjemmebehandling prosessen, kan helbredelsesprosessen bli negativt påvirket av dårlig sirkulasjon.