Digidexo.com

nummen tunge

Hvordan holde blodsukkeret blir for lav

Hvordan holde blodsukkeret blir for lav


For personer med type 2 diabetes, kan lavt blodsukker føre til koma og død. Det finnes dusinvis av bil ulykker hvert år over hele USA som har blitt tilskrevet til diabetikere hvis blodsukkeret har falt til farlig lavt blodsukker. Dette diabetiker tilstand ikke bare setter diabetiker i fare. Allmennheten er satt i fare også. Det finnes også dusinvis av tilfeller hvert år hvor små barn ringe 911 for å rapportere at en forelder er "svært syk eller sover og vil ikke våkne opp". Samtalene er ofte et resultat av diabetikere som har gikk inn diabetiker støt eller diabetes koma. Ofte kosthold og måltid planlegging er årsaken til lavt blodsukker. Men det finnes forholdsregler og fremgangsmåten diabetikere kan ta for å redusere sjansene for blodsukkeret synker for lavt.

Hvordan holde blodsukkeret blir for lav

•  Sett av tid til en næringsrik frokost hver dag. Ikke hopp over frokosten. Unngå å kombinere frokost og lunsj til en formiddagstid brunsj. (De fleste diabetiker medisiner er foreskrevet for morgenen før måltider).

Spis en hensiktsmessig og næringsrik snack midt mellom frokost og lunsj. Hvis du arbeider utenfor hjemmet og kan ikke være i stand til å ta en pause for å spise en matbit, bære en liten plast sandwich bag av oransje seksjoner eller epleskiver med deg å spise på farten.

Nyt en diabetiker passende lunsj så nær midt på dagen som mulig hvis du er våken i løpet av dagen.

Spis en ettermiddag snack. En bran muffin er et godt valg!

Konsumere en sunn middag hver kveld. Spis kveldsmat under de tidlige kveldstimene hvis mulig.

Spis en matbit mellom kveldsmat og sengetid.

Test blodsukkeret regelmessig.

Umiddelbart sjekke blodsukkernivået Hvis du begynner å svette, føler nervøs eller rist, eller har en nummen tunge eller lepper. Hvis skjermen lesing er lav, tygge opp en tygge glukose tablett (de kommer i mange varianter), spise et stykke hardt godteri, tygge en stokk med sukret tyggegummi, spise en appelsin eller eple, eller drikke en enkel servering juice.

Hint

 • Sjekk blodsukkeret regelmessig eller som per legens ordre. Dette vil hjelpe deg med å overvåke blodsukkernivået, slik at de ikke faller for lavt.
 • Ikke kjør hvis blodsukkeret ditt er for lavt. Vent til det har stabilisert seg. Du setter deg selv og publikum i fare hvis du kjører.
 • Ikke minimere lave blodsukkermålinger.

Homeopatiske nerve stimulering rettsmidler

Homeopatiske nerve stimulering rettsmidler


En dårlig nervesystemet kan føre til ekstrem smerte og nummenhet. For å stimulere nervene med homøopatiske midler, er det viktig å forbedre sirkulasjonssystemet, behandle nevrologiske smerter og arbeide på noen nevrologiske problemer, som helvetesild. Rådfør deg med en lege eller en lisensiert homeopat før du bruker noen av disse behandlingene.

Arsenicum

Arsenicum er en all-purpose nervesystemet rette. Det blir ofte brukt hos pasienter som føler kaldt, har hånd og fot kramper, og føle seg svak eller oppbrukt. Det brukes også for de som har nevrologiske smerter som brenner som ild, har en rivende følelse og er ledsaget av rykninger og skjelvende lemmer. Arsenicum brukes også for folk som har nevrologiske komplikasjoner av helvetesild som inkluderer blemmer som føles bedre i varmen og blir verre i løpet av natta. For denne behandling bruke en lav-potens dose av arsenicum (12c eller mindre) tre ganger om dagen. Den c i homøopatisk doser er lik 100 ganger standard homøopatisk potens. Du kan få de fleste homøopatiske midler på en naturlig mat butikk, for eksempel Whole Foods, eller online på mange Internett homeopatiske butikker.

Sirkulasjonsproblemer

Hvis symptomene som Arsenicum behandler ikke sams dine symptomer, starte rette ved å behandle blodsirkulasjonen. Carbo vegitabilis kan brukes hvis blodsirkulasjonen er treg eller stillestående og at symptomet er ledsaget av lett blåmerker og sår hud. Prøv Lachesis hvis du føler flush av varme, en følelse av blod rushing til hodet, har isete kalde ben og hender, og har en betennelse i blodårene. Hvis du føler iskalde nedenfor knærne, har en varm kropp, men kalde hender, og har høyt blodtrykk, prøv tabacum.

Hver av disse tre behandlinger bør startes med lave doser en gang om dagen (12c eller mindre i hver dose), og deretter ble doseringen kan økes etter hvert som behandlingen skrider frem. Prøv bare ett middel om gangen, og prøve et middel bare hvis symptomene er lik de som er beskrevet.

Nevrologisk Pain

Hvis du opplever nervesystemet smerte, kan du prøve en av følgende homøopatiske midler. Aconitum brukes hvis nevrale smerter utvikler voldsomt og resulterer i en rivende og skyting sensasjon. Du trenger denne rette hvis du har en nummen, tung, kriblende følelse og angst. Cimicifuga brukes når smertene er som et elektrisk støt etterfulgt av en intens smerte. Bruk Colocynthis når smertene er skarp, skyting, rask og etterfulgt av ekstreme kramper. Det kan være spasmer og nummenhet etter hvert anfall av smerte. Velg en av disse rettsmidler og bruke det i tre doser i døgnet på 30c per dose (medium styrke) for et par uker.

Helvetesild

En nevrologisk smerte kan stamme fra en problematisk virus, slik som herpes zoster virus som forårsaker helvetesild. Hvis du har blemmer i huden og legge merke til deg nervesystemet problemer, kan du prøve en av følgende løsninger. Apis kan brukes hvis din helvetesild blemmer bryte ut og deretter begynne å svi, brenne og klø; kalde sensasjoner vanligvis lindre smerte som krever APIer som et middel. Rhus Gift brukes når helvetesild manifesterer seg som mange små, kløende blemmer som sprer seg gjennom kroppen; utslett kan bli beroliget av varme kompresser. Prøv iris versicolor hvis mageproblemer ledsager vanligvis smertefulle helvetesild symptomer.

Velge den behandlingen som er relatert til symptomene dine og ta det for et par uker. Prøv en lav-potens beløp (12c per dose) noen få timer før symptomene begynner å falle. Så kan du redusere til en 12c dose per dag.

Hvordan nummen tann Pain

En tannpine eller alvorlig tann smerter kan være en uutholdelig opplevelse. Det kan gjøre det vanskelig for deg å fokusere eller konsentrere som du prøver å fullføre selv de enkleste oppgaver. Fortvil ikke. Naturlig rettsmidler kan kjedelig eller eliminere smerten helt.

Bruksanvisning

Swish saltvann i munnen. Saltet vil bidra til å lindre smerten samt drive pus ut av en abscess, ifølge Apple Valley, Wisconsin, tannlege Dr. Dennis Simmons. Tilsett salt direkte i varmt vann. To ts. salt per 8 oz av vann er et godt forhold til å begynne med. Hvis salt smaken er for sterk eller svak du kan endre den til å passe dine preferanser. Rør salt til det er oppløst, deretter fylle munnen med saltvann løsning og svisj så grundig som du kan med forårsaker din verke ytterligere uro. Gjentar saltvann prosessen selv etter verke har sunket vil bidra til å holde smertene kommer tilbake.

Bruk is til kinnet utenfor området som gir deg ubehag. Hvis du ikke ønsker å holde isbit på plass som den smelter, kan du opprette en ispose. Ta noen isbiter, legg dem i en baggy og pakk sekken lett i en klut. Plasser bunt på kinnet ditt påføre nok trykk til å føle kulden, men ikke nok til å føre til mer irritasjon eller smerte.

Prøv å bruke ingefær. Kutte en liten bit ingefær rot og biting ned på den med den smertefulle tann er en annen kjent metode for å lindre tannpine smerte. Sørg for å fjerne huden av ingefær rot før du bite i det for at saftene til å flyte lettere.

Prøv å bruke en liten bit av alkohol hvis du er myndig drikking alder og du ikke planlegger å bruke tunge maskiner. Denne type middel kan anvendes på to måter. Den første er ved å dyppe en klut i alkohol, og deretter plassere det forsiktig på å gummien av tannen. Den andre innebærer å ta en munnfull av det og swishing den rundt. Gjenta etter behov.

Gå til stoffet butikken hvis ingen av de hjem rettsmidler fungerer. Over-the-counter produkter som inneholder benzokain kan bidra til å nummen i tannpine. I tillegg bør du være i stand til å finne fedd olje, eller eugenol, på stoffet butikken. Det er en olje som bidrar til å drepe bakteriene i et hulrom. Det bør komme med små bomulls pellets for programmet, men hvis de ikke er gitt, kan du bruke en bomullspinne.

6. Gå til en lege hvis smertene dine varer lenger enn en dag. Dette kan være tegn på en mye mer alvorlig problem.

Hint

 • Frosne erter eller mais kan være en erstatning for isen. Følg samme fremgangsmåte ved å bryte ertene opp i en baggy før bruk.
 • Hvis du opplever press eller mildt ubehag, kan tanntråd hjelpe. Mens du spiser måltider eller snacking, mat kan lett bli kilt mellom tennene forårsaker en følelse av press og selv smerte. Tanntråd vil fortrenge mat samt å opprettholde sunt tannkjøtt.
 • Ingen elsker å gå til en tannlege. Men hvis du opplever noen form for tann ubehag den mest logiske handlingen er å se en tannlege så snart som mulig. Tann ubehag kan føre til andre mer alvorlige problemer.

Hvordan få en glatt tunge

Hvordan få en glatt tunge

En sunn menneskelig tunge vises humpete og rosa i fargen. Det er mulig å ha en glatt tunge, men når helsen begynner å avta. Du kan få en glatt tunge fra en vitamin B12-mangel eller anemi. Hvis du merker at tungen har fått glatt, snakke med en lege, slik at den underliggende årsaken kan håndteres.

Hvordan få en glatt tunge

•  Skaff en vitamin B12-mangel ved å drikke alkohol på en jevnlig basis, eller lider av alkoholisme. For mye alkohol vil senke B12-nivåer i kroppen din, som fører til mangel på vitamin.

Nekter å spise mat som inneholder sunne mengder vitamin B12, som biff, kylling, fisk og egg, og en rekke melkeprodukter.

lider av en medisinsk tilstand, som Crohns sykdom, cøliaki eller anemi, som hindrer opptaket av vitaminer og mineraler i kroppen din. Når du har en av disse betingelsene, kan du spise mat rik på vitamin B12, men fortsatt ikke absorbere mengden kroppen din trenger.

Konsumere syrenøytraliserende medisin for en lengre periode. Gjør du det kan føre til en nedgang i kroppens vitamin B12-nivåer, noe som resulterer i en glatt tunge.

Hva er geografisk tunge?

Geografisk tunge er en godartet tilstand som påvirker tungen. Selv om det er uvanlig å se på, er det vanligvis helt ufarlig, selv om det kan være litt urovekkende første gang du ser den. Selv om det kan føre til at noen kosmetiske problemer, utgjør geografisk tunge ingen alvorlige helseproblemer.

Betydning

Geografisk tunge oppstår når noen av papilla, de små humper på toppen av tungen din, faller av. Legene vet ikke hvorfor dette skjer. Noen forskere tror at geografisk tunge kan være genetisk, men det er ingen bevis den ene eller den andre.

Funksjoner

Geografisk tunge er preget av glatte, uregelmessig formede flekker på tungen. Disse flekkene gjør tungen ligne på et kart, noe som førte til tilstanden navn. Tungen ser ut til å ha et utslett, men faktisk de røde områdene er bare deler av tungen som ikke lenger har støt på dem. Disse oppdateringene kan endre størrelse, form og plassering i løpet av bare noen få timer.

Effekter

Mens geografisk tunge har ingen helsemessige konsekvenser, har det noen bivirkninger. Den mest alvorlige er angst om tungen utseende. Personer med geografisk tunge kan også være følsomme for krydret mat og føler sporadisk brenning på tungen.

Identifikasjon

Du kan identifisere geografisk tunge av den glatte, røde flekker på tungen. Noen ganger er disse oppdateringene vil bli skissert av en hevet, kremet eller hvit ramme. Tilstanden har en tendens til å komme og gå over tid, og den endrer form og plassering på tungen, bør så raske endringer ikke skremme deg.

Forebygging / løsning

Det finnes ingen kur for geografisk tunge. Heldigvis finnes det også noen alvorlige bivirkninger forbundet med tilstanden. Men hvis tungen din får deg ekstremt ubehag, kan legen være i stand til å foreskrive smertestillende midler, anti-inflammatoriske eller selv medisinert munnskyllevann for å kontrollere tilstanden.

Teorier / Spekulasjoner

Kjenne mulige årsaker til et utbrudd kan gjøre deg i stand til å unngå denne tilstanden i sin aktive form. Stress, hormonelle endringer, systemisk steroid bruk og ukontrollert eller ubehandlet psoriasis alle synes å være relatert til utbrudd av geografisk tunge i folk som har tilstanden.

Hva er årsaken til Toes å gå nummen?

En kriblende, prikkende eller nummen følelse i tærne kan være ubehagelig og gjør det vanskelig for deg å stå opp og gå rundt. Numne tær kan være et symptom på alvorlige medisinske tilstander, eller det kan være noe mer enn en midlertidig irritasjon. Visse medisinske lidelser og personlige vaner er blant årsakene til numne tær.

Mangel på bevegelse

Hvis du sitter i stolen foran skrivebordet eller førersetet i mange timer uten å få opp for å flytte rundt, kan du oppleve nummenhet i føttene og tærne.

Posture

Nummenhet i tærne kan være forårsaket av dårlig holdning som krysset bena på knærne eller ankler, sittende med bena brettet eller med en fot under deg.

Dårlig sirkulasjon

Dårlig sirkulasjon som følge av diabetes eller hjertesykdommer kan føre til en mangel på blodtilførsel til føttene, noe som resulterer i nummenhet.

Karsykdom

Innsnevring eller åreforkalkning i bena kan forårsake nummenhet i tærne, spesielt mens du står eller går.

Skade

En direkte skade på tærne eller foten kan forårsake nummenhet i tærne, sammen med andre symptomer som hevelse og rødhet.

Perifer nevropati

Perifer neuropati er en type progressiv skade på nervene i kroppen din som begynner med symptomer som smerte, svie og nummenhet i tærne.

Mineral Ubalanser

En ubalanse av kalium, natrium eller kalsium i blodet kan føre til kramper og nummenhet i ben, føtter og tær.

Tung periode Cure

En kvinnes syklus blir andre natur og en forventet avbrudd en gang i måneden. Kvinner lære å justere, og det er vanligvis ikke en stor forstyrrelse. Men er det noen kvinner som opplever menstruasjonen som er så tunge at de finner seg ikke i stand til å bære på, mange ganger forstyrre arbeid, ut av byen turer eller sosiale funksjoner. Begrepet for kraftig blødning under menstruasjon kalles menoragi eller hypermenorrhea.

Symptomer på tunge perioder

Andre symptomer kan være tretthet og anemi. På grunn av det høye nivået av blodtap, kan det føre til en jernmangel. Blodpropp kan følge den, sammen med smerter i nedre del av magen eller livmoren. Perioder vanligvis vare lenger enn sju dager.

Rettsmidler for tunge perioder

Hormonbehandling i form av p-piller er effektive for behandling av menoragi. Det hjelper til å minske strømningen og regulere eggløsning. Jerntilskudd er et godt forebyggende tiltak i påvente av mulig anemi. Ibuprofen kan hjelpe lette kramper og overflødig blødning.

Home remedies can be helpful, as well. Coriander seeds mixed with tea can be good for the heavy flow. Cinnamon can also be used to control heavy menstruation. It can be eaten in the powdered form or boiled in water or added to tea. Asoka-aristha is wine made from Asoka and is helpful in reducing symptoms.
It is also imperative that a woman with a heavy menstrual cycle adapt her diet to include beneficial food. Milk, raw vegetables and salads are a good choice in the first few days of a woman's cycle. Caffeine and stimulants, in any form, should be avoided because they create a heavier flow. After the cycle has stopped, it is important to limit physical activity.

Termisk ablasjon

Termisk ablasjon er en medisinsk poliklinisk prosedyre som innebærer stripping et lag av endometriet, den indre slimhinnen i livmoren. Det er en prosedyre gjort for å omgå en hysterektomi. Det er imidlertid invasiv og medfører ved hjelp av varme, direkte satt på med en stav, kule eller en varmtvanns ballong som brenner bort foring. Ingen snittene er nødvendig fordi det er satt inn gjennom skjeden. Kvinner er vanligvis ikke i stand til å bli gravid etter endometrial ablasjon. Progesteron eller Lupron, et stoff å tynne slimhinnen i livmor, er vanligvis foreskrevet. En bivirkning av endometrial ablasjon er at livmoren kan være perforert og kan føre til bivirkninger og skader på tarm og blære. I tillegg, kan kraftig blødning og kramper fortsette et par uker etter å ha prosedyren.

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?

Hvorfor Fingers blir hvite og gå nummen?


Nummenhet i en ekstremitet kalles parestesier. Det er normalt ikke et årsak til bekymring, men i noen tilfeller kan indikere underliggende medisinske problemer. Når ledsaget av bleke fingre (også kalt blansjere), kan det peke på helseproblemer og bør undersøkes.

Årsaker til tap av følelse og misfarging i Fingers

Midlertidig prikking og misfarging av fingre kan være en normal reaksjon på kulde. Dette kan skje når du er ute i ekstreme temperaturer uten hansker, eller når du holder på noe kaldt, slik en avkjølt drikke. Det kan imidlertid hende at fingrene blir hvite og gå nummen også være et resultat av en tilstand som kalles Raynauds syndrom.

Et annet fenomen som kan forårsake hvithet og nummenhet er Vibrasjon-Induced Hvit Finger (VWF). Det ligner på Raynauds, men VWF er forårsaket av bruk av vibrerende håndverktøy, som jackhammers. Begge syndromene bære blodårer som constrict eller krampe.

Typer av Raynauds syndrom

Raynauds kan det som kalles primære, med ingen årsak bak innsnevring av blodårer, nummenhet og blek ekstremiteter. Eller det kan være sekundær, som betyr at det er et resultat av en underliggende sykdom (slik som lupus, vaskulitt, diabetes, sklerodermi, arterie eller skjoldbrusk sykdom eller revmatoid artritt), noen medisiner, eller fra skade fra carpal tunnel eller røyking.

Behandling for White, valne fingre

Hvis nummenhet er et resultat av midlertidig innsnevring av blodårer fra mangel på sirkulasjon, trene fingrene eller svinge armene i store sirkler kan tvinge blod tilbake i ekstremiteter for å få følelsen tilbake i fingrene.

Symptomer på Raynauds kan bli løst ved å slutte å røyke eller medisiner som forårsaker blodkarene seg sammen. Behandling av en underliggende tilstand, for eksempel stoffskifteproblemer eller diabetes, kan også bidra til å gi lindring.

Hvis Raynauds symptomene er alvorlige, kan behandlingen omfatte hjerte medisiner som påvirker blodårer, kalt kalsiumblokkere. Leger vil også noen ganger foreskrive en vasodilator, noe som gjør at blodkarene til å åpne opp. I ekstreme tilfeller kan nerve kirurgi eller injeksjoner hjelpe.

Diagnostisering av svart tunge

Svart tunge er også kjent som hårete svart tunge. Selv om det kan høres ut som en illevarslende sykdom, dårlig tegneserie tegnet, eller en farlig pirat navn, er det en ufarlig oral helse tilstand. Svart tunge varierer i årsak og alvorlighetsgrad fra individ til individ og vanligvis klarner opp uten noen form for medisinsk intervensjon.

Fakta

Svart tunge oppstår når de små fingerlignende Utstikkerne på tungen, papiller, ikke klarer å kaste riktig. De blir langstrakt og resultere i tungen ser uklar, eller hårete. De papillea felle bakterier og mikroskopiske biter av rusk i munnen forårsaker tungen til å bli svart, brun eller gul. Svart tunge oppstår vanligvis i frontal området av tungen.

Symptomer

Den mest merkbare symptom på svart tunge er uklar, sort utseende. Den enkelte kan også oppleve en endret smakssans. Mat og drikke kan smake metallisk eller bedervet. De vil ha dårlig ånde til tross for gjentatte ganger å pusse tennene eller en ubehagelig smak som henger. En sterkere enn normalt brekningsrefleksen kan også forekomme.

Årsaker

Hårete svart tunge har en rekke årsaker, inkludert dårlig munnhygiene praksis. Sort tungen kan være et resultat av en endring i den normale nivåer av bakterier og gjær som finnes i munnen på grunn av bruken av antibiotika, anti-psykotisk, antidepressiv og anti-kolinerge medikamenter. Dehydrering, puste gjennom munnen, sykdom, strålebehandling og medisiner med vismut som en ingrediens også føre til hårete svart tunge. Ikke å spise et riktig kosthold og tung tobakk bruk har også potensial til å føre til svart tunge. Munnvann som inneholder oksiderende stoffer som peroxide eller snerpende agenter også bidra til utvikling av svart tunge.

Behandling

Svart tunge forårsaket av reseptbelagte medisiner krever en endring i dosen eller en endring i medisinering for å løse tilstanden. Den enkelte bør diskutere dette med legen sin. Riktig og grundig pusse tennene og tungen og tanntråd på en daglig basis bidrar til å fjerne svart tunge opp. Anti-fungal medisiner kan være foreskrevet for avanserte tilfeller av hårete svart tunge som viser seg å være sta. Medisinsk behandling av svart tunge er vanligvis ikke nødvendig.

Betraktninger

Svart tunge er en forebygges oral helse problemet. Opprettholde god munnhygiene, ikke ved hjelp av tobakksprodukter og opprettholde et sunt kosthold vil gå langt i å hjelpe til å unngå dette pinlig oral helse problemet. Bekymringer om strålebehandling og medisiner kan rettes med den enkelte lege. Svart tunge utvikler seg over en periode på et par uker og rydder opp på egen hånd i en sammenlignbar tidsperiode.

Medisinske grunner for en svart tungeSort tunge, noen ganger kalt hårete tungen, er en midlertidig medisinsk tilstand der tungen ser ut til å bli svart og hårete. Selv om det ser alarmerende, er det vanligvis godartet og ikke forårsaker noen helseproblemer. Det er flere årsaker til en svart tongue.The misfarging av tungen vil vanligvis gå bort uten medisinsk behandling, ifølge Mayo Clinic. Men hvis det vedvarer i mer enn 10 dager, bør du oppsøke lege eller tannlege.

Symptomer

Ifølge Mayo Clinic, tegn og symptomer på svart tunge er svart, grønn eller brun misfarging tungen. Tungen noen ganger har en hårete eller furry utseende. Tilstanden endrer vanligvis smak; du kan ha en metallisk smak. Halitosis, eller dårlig ånde, er vanlig. I alvorlige tilfeller av svart tunge, kan en person ha en gagging sensasjon.

Kjennetegn

Sort tungen er karakterisert ved unormal tøyelighet og misfarging av papillene, eller fremspring på tungen. Disse anslagene er på toppen overflaten av tungen. Svart tunge resultater når papiller ikke kaster ut som de vanligvis gjør. Rusk og bakterier deretter samle på den langstrakte papiller, noe som resulterer i en svart, hårete utseende. Sort tungen ofte begynner på baksiden av tungen, og gradvis strekker seg til fronten.

Årsaker

Ifølge Mayo Clinic, kan svart tunge oppstå av flere grunner. En endring i bakterier og gjær i munnen er den vanligste årsaken. Ofte er et antibiotikum å klandre, og når antibiotika er avviklet, vil tungen tilbake til sin normale utseende. En annen årsak kan være dårlig munnhygiene og en opphoping av bakterier i munnen. Vismut, som er i Pepto-Bismol, kan føre til denne tilstanden. Overforbruk av munnskyllevann som inneholder oksiderende eller astringents kan forårsake tilstanden, som kan røyking og skråtobakk.

Behandling

Eliminere potensielle årsaker. En tungeskrape kan rengjøre papiller på tungen ved å fjerne skitt, smuss, bakterier og andre organismer fra overflaten. Dette vil gi misfarging å falme, og tungen vil gjenoppta sitt normale utseende raskere.

Hva er årsaken til geografisk tunge?

Hva er årsaken til geografisk tunge?


Også kjent som "vandrende glossitt," geografisk tunge er en godartet tilstand hvor tungen mangler de små hvite nupper (papiller) som normalt strøk tungen. Dette resulterer i utviklingen av glatte, røde flekker som kan se rart ut, men er ikke farlig. Mange mennesker med geografisk tunge ikke lider noen dårlig effekt, selv om noen kan oppleve ubehag eller en følsomhet for visse matvarer. Det er ingen kjent årsak til geografisk tunge, men flere faktorer kan bidra til tilstanden.

Genetikk

Geografisk tunge kan kjøre i familier, så ifølge Mayo Clinic, genetikk spiller en rolle i den tilstanden.

Hormoner

En studie publisert i spørsmålet februar 2005 av "Journal of Contemporary Dental Practice" indikerer at kvinner er dobbelt så stor sjanse for å bli diagnostisert med tilstanden som menn, og at hormoner kan ha en rolle i den tilstanden.

Psoriasis

Ingen definitive forbindelse er etablert mellom psoriasis og geografisk tunge, selv om geografisk tunge er oftere diagnostisert hos personer med psoriasis enn i den generelle befolkningen.

Allergier

Allergier kan også være assosiert med en geografisk tunge.

Tongue Fisures

Ifølge Mayo Clinic, er det en høyere forekomst av geografisk tunge i personer som også har en oppsprukket tunge. En spaltet tunge er en benign tilstand der tungen har dype riller eller spor.

Stress

The Mayo Clinic bemerker at stress kan bidra til utvikling av geografisk tunge.

Geografisk tunge i babyer

Geografisk tunge i babyer


Geografisk tunge er en tilstand som oppstår i 0,1 til 14,3 prosent av den friske befolkningen. De lider av denne tilstanden kan være ellers veldig sunt. Babyer som utvikler denne tilstanden er generelt sunt, og deres foreldre ofte merke tilstanden bare på grunn av en endring i farge eller struktur på babyens tungen.

Symptomer

De synlige symptomer på geografisk tunge inkluderer en glatt, rød lapp på babyens tungen. Dette er vanligvis omgitt av en sirkel av hvite perler på tungen. Denne lapp kan være trykket inn, og det kan være mer enn en av gangen. Disse vises ofte ganske plutselig.

Årsaker

Det er ingen kjent årsak til geografisk tunge. Det er teorier om at den er relatert til psoriasis gjennom samme kromosom mønstre. Det er også bevis for at tilstanden kan være genetisk, som det kan sees i sammenheng med andre genetiske forstyrrelser og sykdommer. En hormonelle endringen kan også forklare geografisk tunge, selv om dette ennå ikke er bevist. Ideen om at tilstanden skyldes krydret eller varm mat har blitt avkreftet.

Behandling

Det er for tiden ingen anbefalte behandling for geografisk tunge. Dette er fordi tilstanden er selvbegrensende, og løser seg selv. Tungen kan ikke helbrede fullstendig på en eneste gang, med en ny depresjon eller lesjonen som danner en gammel en leges. Dette kan skje flere ganger daglig, og kan fortsette i et tidsrom mellom en dag til en måned. I det siste, var en aktuell versjon av Retin-A funnet å ha noen effekt, selv om dette ikke er vanlig foreskrevet lenger.

Forebygging

Siden det er ingen kjent årsak til tilstanden, det er ingen kjent måte å forebygge tilstanden. Hindre ubehag mens geografisk tunge er aktiv er mulig skjønt. Matvarer for å unngå er svært sure eller krydret mat. Disse matvarer kan irritere lesjoner på tungen og forårsake smerte. Så ha dette i bakhodet når du begynner å introdusere barnet for nye matvarer.

Navn

Tilstanden geografisk tunge er så kalt på grunn av kart-lignende figurer på tungen at tilstanden forårsaker. I tillegg, siden lesjonene danne og helbrede så raskt, gir dette et stadig skiftende landskap, minner om noen flytter over et kart.

Tilbake problemer knyttet til tunge ryggsekker på barn

Som barnas lekser laster øke, sine ryggsekker blir tyngre. Og lekser synes å ha økt for enda tidligere karakterer, noe som fører mange foreldre å lure på om effekten av små barn carting sine ryggsekker rundt.

For tung

Hvis ditt barns ryggsekk veier mer enn 15 til 20 prosent av sin kroppsvekt, er det for tungt, ifølge National Safety Council, eller NSC.

Kronisk smerte

En tung ryggsekk kan føre til kroniske ryggplager, selv i små barn, i henhold til NSC.

Finne årsaken

Hvis barnet ditt har smerter som forstyrrer søvnen eller spillemønster, undersøke om hans ryggsekk kan være årsaken, foreslår NSC.

Riktig Wear

Noen barn er iført sine ryggsekker feil. Pass på at skulderstroppene er stramme nok til å tåle vekten av pakken, og at barnet ikke har problemer med å sette sekken på eller ta den av. Hvis du ser røde merker på barnet etter at pakken er fjernet, sjekk for å se hva som er i den, og fjern eventuelle unødvendige elementer.

Forebygging

Ryggproblemer kan minimeres hvis barnet bruker en skikkelig løfteteknikk. Sørg for at hun engasjerer henne tilbake før du løfter pakken, spesielt hvis det er fullastet.

Effekter av tunge ryggsekker på barn

Ifølge Consumer Product Safety Commission, 7000 skolepågå barn gikk til legevakten for behandling av skader relatert til ryggsekker i 2001 Hvis barn bære ryggsekker som er for tunge, de risikerer smerte, dårlig holdning og skade.

Fare for skader

Barn går gjennom vekst spruter, spesielt i ungdomsårene. Dette gjør sine bein mer utsatt for skade.

Pain

Hvis et barn klager over ryggsmerter eller hans holdning plutselig endres, kan det være fordi ryggsekken hans er for tung eller blir slitt feil. Det er best å besøke sin barnelege.

Nerve Damage

Bærer tunge ryggsekker over en lang periode kan føre til umiddelbare og fremtidige ryggmargsskader. Når deres ryggsekker blir for tung, barn har en tendens til å bøye seg over og deretter bøye nakken oppover, muligens forårsake nerveskader i nakken.

Holdning Risks

Barn kan svekke deres holdning om de bærer ryggsekker feil eller om de bærer ryggsekker som er for tunge for dem. Barn trenger ikke justere sine skride når de blir lei som voksne ofte gjør. I stedet, de faller fremover og har en tendens til å fortsette å gå på denne måten.

Tretthetsbrudd

Spindyloysis, en stress brudd på baksiden, er en vanlig ryggsekk-relaterte skader på barn, som er behandlet med anti-inflammatoriske legemidler.

Løsninger

Det viktigste er å sørge for at et barn ikke bærer unødvendige materialer i ryggsekken hennes. Neste, sørg for at sekken passer ordentlig. Barnet bør ha både stropper, og sekken bør plasseres høyt på ryggen. Stroppene bør være så bredt som mulig og fortrinnsvis polstret. En midjebelte kan bidra til å fordele vekten mer jevnt.

Fordelene med en tung bag Workout

Den tunge bag tilbyr en fin trening på mange nivåer og har vært en viktig treningspartner i treningssentre over hele landet i flere tiår. Fordeler inkluderer en komplett body workout, skjerpet hånd-øye-koordinasjon og bedret fysisk makt.

Funksjoner

Ifølge bodybuilding.com, er den tung bag en utstoppet bag laget av lær eller vinyl, som veier mellom 40 og 100 pounds. Brukes hovedsakelig av boksere for å bygge slagkraft og bedre bokseteknikk, kan den tunge sekken også bidra til treningen selv om du ikke boksen.

Fordeler

Du kan bygge opp din hjerte-condition samtidig arbeider dine skuldre, armer og rygg. Prøv å utøve maksimal innsats i tre til fem minutt spruter, alternerende mellom sterk og svak hånd. Forsøk å blande opp rutine ved å sirkle posen som du punch. Dette vil fungere mageregionen og få hjertet slo.

Misforståelse

Arbeide med tung sekk kan se lett, men det kan være vanskelig som du kommer i gang. Begynn med en partner som kan holde posen på plass for deg, slik at posen ikke svinge tilbake og skade deg.

Advarsel

Bruk hansker eller wraps når punching bag. Mange posene er fylt med sand, noe som betyr at det kan føles som solid rock. Så beskytte deg selv og vurdere å bruke en gel ermet rundt posen for mer polstring.

Time Frame

Ser resultatene av treningen med tung sekk vil ta tre uker til en måned hvis du er flittig. Start med å gjøre to eller tre minutter av rette slag på bag. Deretter alternative hender. Gjør dette tre ganger i uken, og i løpet av en måned vil du se resultater.

Hvordan slenderize tunge bein

Hvordan slenderize tunge bein


Mange mennesker, særlig kvinner, bære ekstra vekt i lårene og leggene. Når det er mer vekt på den nedre legeme-område, og mindre i den øvre delen, er det generelt ansett som en pære form. For å slenderize tunge bein, er det spesifikke tiltak du kan ta for å redusere bulk og bidra til å gjøre beina mer velskapt og slank.

Hvordan slenderize tunge bein

•  Reduser fettinntaket. For å slenderize tunge bein, må du slutte å spise noe mettet fett. Hvis bena tendens til å bli tung når overkroppen forblir tynn, kan dette være hvor du lagrer fett. Skjær ut overflødig sukker, karbohydrater, mettet fett og høyt kalori drikker. Fett inntaket bør være mindre enn 10 prosent av det samlede kaloriinntaket.

Ifølge United States Department of Agriculture (USDA) moderat aktiv voksne alder bør holde kaloriinntaket i størrelsesorden ca 2500 til 3000 eller under for en mann, og 2000 til 2500 eller mindre for en kvinne. Hvis du ønsker å gå ned i vekt, må du droppe kaloriinntaket fra det laveste av disse tallene. Ett kilo kroppsfett er 3500 kalorier, så å miste en kilo fett, må du redusere kaloriinntaket ditt med 500 kalorier i syv dager.

Få en kroppsinnpakning på en salong. Kaffe og tang innpakninger bidra til å redusere væskeretensjon og kan føre til slankere lår. Det kan ta mer enn en kroppsinnpakning å se en forskjell. I tillegg drikker drikker som grønn te og kaffe for sine vanndrivende effekt, siden tunge lår kan være delvis på grunn av væskeretensjon.

Ta fettforbrenning aminosyre kosttilskudd. L-kreatin, L-glutamin og L-arginin er alle fett brennere som vil bidra til fett tap. Disse kan kjøpes i kombinert supplement form i en helsekost butikk eller på nettet. De er ofte tilgjengelig i spesielt formulert for å brenne fett en produkter. Ta aminosyre kosttilskudd i henhold til instruksjonene for best resultat.

Øke aerob aktivitet, inkludert svømming, dans, sykling, stepping, elliptiske, tredemølle og krets vekttrening. Gjør minst 30 minutter med aerobic type trening fem eller flere dager per uke. Jobbe opp til 60 minutter eller mer for å øke fettforbrenningen. Alle disse øvelsene vil hjelpe brenne fett og bidra til mer slanke lår.

6 Gjør vegg knebøy. Disse er flotte for å brenne fett og øke muskel i lårene. Stå med ryggen opp mot en vegg og bøy knærne, skyve ned veggen, til lårene er parallelle med gulvet. Hold stillingen i minst 30 sekunder. Har disse fire til fem ganger per dag og øke varigheten hver dag til du kan holde stillingen i inntil fem minutter eller mer.

Prøv jogge for å forbrenne fett. Løping eller jogging brenner en enorm mengde fett. Bare sørg for å få gode joggesko for å beskytte leddene. I tillegg er kickboksing en effektiv mosjon for å redusere tunge lår og skape en slankere ben på grunn av alle de ben spark involvert.

Slik Care for en tunge med Angioødem

En person kan ha angioødem --- ikke-overflaten vev hevelse med eller uten overflateelveblest --- av tungen for et bredt spekter av årsaker, inkludert allergisk reaksjon på mat, medisin, dyr dander, pollen og insektbitt. Andre årsaker inkluderer infeksjon, varme eller kulde, autoimmune eller andre lidelser, arvelig sykdom og tannbehandling. De vanligste metodene som brukes til å ta vare på en tunge med angioødem fokus på reduksjon av hevelse, symptomlindring og identifisering av avtrekkeren.

Slik Care for en tunge med Angioødem

•  Ta noen over-the-counter eller reseptbelagte medisiner --- for eksempel anti-inflammatorisk medisin, smerte medisin, antihistaminer, halsbrann eller kvalme medisin eller medisiner som er spesifikke for en sykdom eller lidelse --- og følge eventuelle behandlingsmetoder som anvist av din lege for å lindre symptomer og behandle den underliggende årsaken til angioødem. Legen din har basert behandling av tungen angioødem på din situasjon.

Børst tennene og tannkjøttet forsiktig, floss og swish en mild løsning av hydrogen peroxide munnvann (en del 3 prosent hydrogen peroxide til tre deler vann) i munnen minst to ganger om dagen for å drepe bakterier og redusere risikoen for infeksjon som bakterier eller infeksjon kan forverre symptomene dine.

Spis lunken flytende eller kremaktig mat bare til hevelsen har sunket. Varm mat kan forverre angioødem og hevelse kan gjøre tygge vanskelig. Utilsiktet biting eller rive av tungen kan skyldes tenner og skarpe biter av mat. Forsøk på å svelge uttygget mat kan forårsake kvelning, sår hals eller kvalme.

Drikk kaldt vann for å bidra til å redusere hevelse.

Fjern fra din diett varm, krydret eller syreholdig mat og drikkevarer som alkohol, noen som kan irritere munnen eller forårsake betennelse. Dette er spesielt viktig hvis sår fra ødelagte-hudoverflaten elveblest er til stede på tungen.

Unngå årsaken til angioødem --- avtrekkeren --- hvis det er kjent. Unngå allergener, for eksempel, og forsøke å redusere eller eliminere stress, noe som noen ganger er utløseren for bikuber.

Hint

 • Diskuter med din lege en resept for en adrenalin penn. Hvis legen din har foreskrevet en adrenalin penn for bruk i en nødssituasjon, holde det og instruksjoner for bruken lett tilgjengelig. Bruk den i henhold til legens instruksjoner.
 • Ta alltid flytende medisiner i stedet for fast piller når tungen er hoven med mindre annet er regissert av legen din, som du kanskje ikke har muligheten til å svelge piller komfortabelt eller uten choking.
 • Dial 9-1-1 hvis du opplever ekstrem eller rask hevelse. Hvis hevelse hindrer deg fra å snakke, holde linjen. Nødetatene kan spore samtalen til din posisjon.

Hvordan å nummen herpes sår

Under tøffe værforhold, stress, sykdom eller hormonelle ubalanser, kan en smertefull, rød kul form rundt munnen eller på leppene. Disse støt er vanligvis kjent som forkjølelsessår, herpes simplex virus type 1 og avtar vanligvis i løpet av 8 til 10 dager etter den innledende fasen av sårhet eller kløe rundt det berørte området. I løpet av livsløpet til utbruddet, kan du oppleve sårhet på eller rundt området mens kroppen din er opptatt bekjempelse av viruset. Smertefulle symptomer kan reduseres ved å bruke hjemme rettsmidler eller medisiner.

Hvordan å nummen herpes sår

Først er det viktig å rense området. Å holde området rent hindrer skadelige bakterier fra å komme inn i sår. Før du søker medisinering, er det anbefalt å vaske sår med varmt vann. Unngå å bruke såpe som det kan irritere sår.

Påfør aktuell krem til sår. Aktuelt lidokain eller benzylalkohol hastigheter opp helbredelsesprosessen, og gir midlertidig lindring ved lammende sår. De fleste medisiner krever at du bruke krem ​​til sår 4 til 5 ganger daglig. Disse aktuelle kremer kan kjøpes uten resept på de fleste apoteker.

•  Bruk av varme eller kulde terapi. En varm oppvarming puten eller kalde omslag kan redusere smerte og nummen området, ifølge John W. Hill, forfatter av "Naturlige behandlinger for genital herpes, forkjølelsessår og helvetesild." Suge en vaskeklut i varmt vann, vri overflødig vann, og la den hvile på kalde sår i 10 minutter eller til det ikke lenger er varm. Kalde kompresser bør ikke stå på huden i mer enn 10 minutter, da hudirritasjon kan oppstå, ifølge Hill.

Bruk en muntlig antiseptisk. Salver som inneholder camphorated fenol hjelp i lindrende kaldt sår smerte og kløe ved numbing området. Medisinen hindrer også smitte når de brukes daglig. Rengjør det berørte området, etterfulgt av bruk av antiseptisk salve på den kalde sår 1 til 3 ganger daglig. Slutte å bruke hvis sår forverres eller forblir etter 7 dager med konsekvent bruk.

Gå til legen din. Legen din kan forskrive piller eller potent aktuell medisinering til nummen din herpes sår og redusere risikoen for fremtidige utbrudd.

Hint

 • Ikke berør, klemme eller plukke på herpes sår som du kan ytterligere forverre utbruddet. Unngå kontakt med andre (kyssing eller andre orale metoder for overføring) siden de såre signaler den tilstanden på sitt mest smittsom.

Hvordan håndtere en tung periode

Å ha tunge menstruasjonen på en jevnlig basis er kjent i den medisinske industrien som menoragi. Lengden av en gjennomsnittlig periode bør være 5 til 7 dager, og mengden av blod som går tapt ved at uken skal bare være 1 til 2 gram. Hvis mensen er tungt, selv om de vanligvis vare lenger enn 7 dager, og mistet blod kan være opp til 30 gram.

Hvordan håndtere en tung periode

Gjør en avtale for å se din gynekolog for en eksamen for å sørge for at tunge menstruasjon er ikke et symptom på en annen medisinsk problem tunge perioder kan være et symptom på hormon ubalanser, problemer med skjoldbruskkjertelen, eggstokk problemer eller muskelknuter i livmoren din.

Få en blodprøve. Har legen din sjekke jern teller i blodet ditt til å sørge for at du ikke er blodfattig. Anemi kan noen ganger føre til tunge perioder og lengre tunge perioder kan føre til anemi.

Tillat deg selv ekstra hvile når du har mensen når legen har utelukket andre helseproblemer. Kroppen din er under stress, og du mister ekstra blod når mensen er tunge. Du kan håndtere belastningen bedre hvis du får ekstra hvile.

Spis et sunt kosthold og ta multivitamin. Gjør dette hele måneden, ikke bare under den tunge perioden. Et balansert kosthold og en vitamin hjelper kroppen din til å erstatte det som den mister.

Drikk rikelig med vann for å holde seg hydrert når du har mensen.

Ta ibuprofen etter anvisningen på pakken for å kontrollere smerter forbundet med mensen. Det er bedre å ikke ta aspirin, fordi aspirin tynner blodet og kan føre til kraftigere blødning.

Påfør fuktig varme til magen for lindring av kramper. En varmeflaske eller en varmepute med fuktig varme alternativet er et godt valg.

Hint

 • Vurder å bruke klut menstrual pads i stedet for plast og papir seg for komfort. Iført en tampong er aldri en god idé hvis mensen er lang og tung som som øker sjansene for å få toksisk sjokksyndrom.
 • Stå opp og gå rundt, selv om du ikke føler for det. Mild trening som å ta en tur er bra for lindrende perioden symptomer.

Hvordan nummen hornhinnen

Hvordan nummen hornhinnen


Øyeskader eller infeksjoner krever en tur til optikeren, som diagnostiserer problem og foreskriver riktig medisinering for øynene dine. Hvis du opplever ekstrem fysisk ubehag forårsaket av en øyeskade, forvalter optometrist øyedråper til midlertidig nummen hornhinnen, noe som gir avlastning og gir mulighet for undersøkelse av øynene uten ytterligere ubehag. Foreskrevet øyedråper bør bare brukes som anvist av din øyelege som øyeskader er mulig hvis styrken av dråpene er for høy.

Hvordan nummen hornhinnen

•  Vask hendene med varmt, rennende vann og såpe for å desinfisere dem. Tørke hendene bruker lofri håndkle.

Fjern lokket av øyedråper, og trekk forsiktig bunnen av øyelokket ned.

Bøy hodet opp og hold medisiner flaske 5 til 6 inches bort fra øyet.

Klem forsiktig på flasken for å slippe den foreskrevne mengde medisiner inn i øyet som trenger lindring.

Blink tre til fire ganger for å fordele medisiner hele øyet. Sett hetten tilbake på medisiner flasken for å hindre forurensning.