Digidexo.com

Hva Er Herb Belladonna brukes til?

Hva Er Herb Belladonna brukes til?


Belladonna (Belladonnaurt) er også kjent som Deadly Nightshade. Den har ulik størrelse kjedelig, mørke grønne blader med en ubehagelig lukt når knust og en bitter smak.

Som et narkotisk stoff og beroligende

Belladonna har vært brukt som et narkotisk stoff og beroligende å lindre smerter, endre humør og atferd, og indusere søvn. I middelalderen, hekser brukte belladonna i en salve til å gni på kroppen for å oppleve hallusinasjoner og erotiske opplevelser.

Som et vanndrivende

Det har vært brukt i veterinærvitenskap som et vanndrivende for hester og hunder. Det er også brukt i konvensjonell medisin som et diuretikum for mennesker.

Som en antispasmodic

Stoffet Atropin er hentet fra Belladonnaurt og brukes i hoste og kikhoste medisiner, for å avlaste magesår og for å glatte og roe tarmen før du bruker narkose.

Som en mydriatic

Mydriatics strekke elevene i øynene. Ekstraktet ble brukt av sekstende århundre italienske kvinner til å strekke elevene, gi dem en mer behagelig, drømmende-eyed utseende. Det er der navnet "Belladonna" er avledet fra, som betyr "vakker dame." Det er også brukt i oftalmologi å strekke øyet til eksamen.

Bivirkninger og interaksjoner

Giftige nivåer av belladonna kan føre til munntørrhet, døsighet og svimmelhet, diaré eller forstoppelse. Det kan også føre til uklart syn, feber på grunn av manglende evne til å urinere eller svette, og arytmi.

Alkohol vil øke den sedative effekten av belladonna. Blodfortynnende blir mindre effektive når de brukes med belladonna. Noen anti-diaré medisiner som inneholder kaolin og attapulgitt kan redusere effekten av belladonna. Personer som vurderer bruk av homeopatiske midler med belladonna bør rådføre seg med lege skriver en anmeldelse av interaksjoner med andre medisiner og mat de kan ta.