Digidexo.com

Hvordan man skal håndtere en Vertigo angrep

Hvordan man skal håndtere en Vertigo angrep


Vertigo er ikke bare følelsen svimmel, men en følelse av bevegelse når du er i ro. En vertigo angrep kan også gi kvalme og oppkast. Årsaker til svimmelhet kan være indre øre problemer, hodeskader, migrene, virusinfeksjoner og legemiddelinteraksjoner. Vertigo kan være midlertidig eller lang sikt fra mer alvorlige forhold. Lær hvordan man skal håndtere et angrep av vertigo å bo trygt og lindre symptomene.

Hvordan man skal håndtere en Vertigo angrep

Symptomer

Feel ute av balanse plutselig. Dette er et vanlig symptom med et angrep av vertigo. Du kan føle deg som om gulvet stiger opp til deg og din saldo vil være ute av sync. Du kan miste balansen og falle.

føles som om kroppen din er spinning eller hvirvlende, selv om du fortsatt er. Dette er også et vanlig symptom på en vertigo angrep. Dette vil føre til at balansen skal være av og føre til vanskeligheter med å gå trygt.

Føler du vippe eller har fallende sensasjoner. Dette er også vanlige symptomer på en vertigo angrep. Disse følelsene vil føre til vanskeligheter med å gå eller stå, og kan føre til et fall.

Dealing med et angrep

Flytt sakte hvis et angrep treffer plutselig; komme til sofa eller seng trygt mens saldoen er slått av.

Legg deg ned sakte, holde hodet hevet ved propping deg opp. Ligger flatt tendens til å gjøre spinne sensasjoner verre.

Hold hodet i ro for å redusere følelsen av bevegelse og avtale med et angrep av vertigo.

Har en søppel kan og vev hendig, i tilfelle du har kvalme og oppkast.

Stå stille i sengen eller ligge på sofaen til vertigo angrep passerer og du føler balansen er tilbake i sync.

Sikkerhet i hjemmet

Fjern hindringer fra gangveier og stier; pass på at det ikke er elektriske ledninger å snuble i, fjerne hevet terskler, plukke opp kaste tepper og tack ned løse tepper.

sted rekkverk i korridorer og trapper; hvis du føler at du mister balansen vil det være et sikkerhetsnett for å gripe til. Installer grip barer inni dusjen og ved siden av toalettet. Plasser sklimatter inne i dusjen.

Hold en lommelykt og nye batterier på sengekanten. Også holde en trådløs telefon på nattbordet i nødstilfeller.

Installer fjernstyrte lys og brytere; Dette vil spare deg fra å måtte strekke seg etter dem når du har et anfall av svimmelhet.

Hint

  • Bland aldri alkohol og narkotika da dette kan forårsake eller forverre svimmelhet.
  • Vertigo kan være en bivirkning av enkelte legemidler; Ring legen din dersom din nye resept forårsaker svimmelhet.
  • Ring 911 umiddelbart hvis du har noen tap av bevegelse eller funksjon med svimmelhet; Dette kan være en mer alvorlig tilstand.