Digidexo.com

ta vekk hudflak med trå

Hvordan vekke folk opp fra sove

Hvordan vekke folk opp fra sove


Våkne opp kan være en vanskelig opplevelse for mange mennesker, spesielt når de er veldig sliten eller på de fryktede mandag morgen. Med riktig tilnærming, men du kan våkne noen, være sikker på at de vil holde deg og gjør hele opplevelsen relativt smertefri. Selv om studier om emnet har vært begrenset, forskning ved det amerikanske National Institutes of Health finner klare sammenhenger mellom hva som skjer med hjernen vår under søvn og under våkne timer, en god grunn til å unngå ubehagelige og sjokkerende opplevelser under de dyre siste minutter søvn.

Bruksanvisning

1 Gå inn i rommet stille. Ikke gå høyt eller forsøke å vekke personen med dine bevegelser.

Stå over sovende person. Ikke bli for tett for å unngå å bli såret av noen brå bevegelser når personen våkner. Ikke plassere deg selv i hennes linje av syne, som å se deg så snart hun våkner opp kan være en sjokkerende opplevelse, spesielt hvis du ikke kjenner henne godt.

Begynn å snakke til personen og ber henne om å våkne. Øk volumet på stemmen din før personen er våken, og erkjenner at hun må våkne opp.

Plasser hånden på personens skulder og forsiktig bevege kroppen hennes. Bevegelsen vil tjene til mer fullstendig vekke personen. Hvis du ikke føler deg komfortabel å berøre personen, flytte madrass eller tepper lett for å bevege kroppen hennes.

Be personen til å sitte opp og puste dypt. Under søvn, blir menneskelig puste grunnere og sammenhengen mellom nerveimpulser og muskelbevegelser reduseres for å holde kroppen i å bevege seg for mye i løpet av natten eller mens du drømmer. Flytte kroppen og reaktivere våkne puste mønstre tjener til fullt vekke personen og overgangen fra søvn til å våkne stater.

6. Forlat rommet, men tilbake i fem minutter for å sørge for at personen er våken. Ifølge NIH forskning, på samme mekanismen som folk ofte glemmer sine drømmer etter å ha våknet opp bly flere pasienter til å glemme de første få minuttene av å være våken. En person kan ikke engang huske å bli vekket om de falt tilbake i søvn. Gjenta prosessen hvis personen ikke er våken.

Tips og advarsler

 • Hvis du har til å vekke en person på en jevnlig basis, etablere en rutine. Personen kan foretrekker å våkne opp på en spesiell måte eller til en bestemt lyd, for eksempel en spesiell banker på døren. Over tid, vil personen automatisk assosierer lyden med å våkne opp, og prosessen vil bli mye enklere.
 • Unngå fysisk sjokkerende aktiviteter som å sprøyte vann eller kaste gjenstander for å vekke en person.
 • Personer som har en uvanlig mengde problemer med å våkne opp eller falle i søvn kan være lider av en alvorlig søvntilstand. Rådfør aa sove spesialist hvis du tror dette kan være tilfelle.

Hvordan behandle Chicken Pox Med Havregryn

Hvordan behandle Chicken Pox Med Havregryn


En havremel bath er trygg, naturlig og effektiv måte å lindre kløe forårsaket av vannkopper. Ved oppløsning av kolloidalt havremel - som er havregryn som har blitt frest til et fint pulver - i et badekar fullt av kaldt vann, kan du oppleve lettelse i flere timer.

Bruksanvisning

Bruk en kaffekvern eller food prosessor til mill kolloidalt havremel fra havregryn til å behandle vannkopper. Du vet når havren er skikkelig jordet når en skje oppløses raskt i et glass med vann, produsere en melkeaktig væske.

Løs opp 1 til 3 kopper kolloidalt havremel i kult å lunkent badevann, ta deg tid til å sikre at alle havremel klumper er brutt opp helt. Badevannet skal vises jevnt melkeaktig før du får i karet.

Sug i badekaret i minst 15 minutter, ta vare å senke så mye av kroppen som mulig under overflaten av vannet. Unngå å få noe av vannet i øynene, ettersom havremel vil svi, og være forsiktig i å komme inn og ut av karet, siden det vil være glatte.

Fjern hele havregryn rester fra huden din før du helt ut av karet ved å skylle i kaldt vann. Enhver left havregryn kan tørke ut huden din og øke kløe.

Tørk kroppen din nøye ved dabbing vekk fuktighet med en tykk, absorberende håndkle. Unngå å gni huden med håndkle og irriterende sårene fra vannkopper, noe som kan føre til blødninger og arrdannelse.

Gjenta denne prosedyren minst to ganger om dagen for å effektivt behandle smerte og kløe forårsaket av vannkopper.

Påfør Calamine lotion på huden din før du får kledd. Brukes i kombinasjon med havremel bad, kan Calamine lotion lindrer smerte og kløe forårsaket av vannkopper i løpet av dagen.

Tips og advarsler

 • Hvis du ikke klarer å finne kolloidalt havremel å behandle vannkopper, eller ikke klarer å frese selv, enkelt sagt vanlig havregryn eller organiske havregryn inn i en gammel sokk, og la den suge i karet i noen minutter. Merk at hele havregryn kan lett tette et badekar avløp.
 • Når du lider av vannkopper, kuttet alle neglene korte i tilfelle du bukke til trangen til å klø. Kloring sårene fra vannkopper kan forårsake infeksjon, arrdannelse og selv blodforgiftning.

Mennesker som lever med ADD uten medisiner

Attention Deficit Disorder og Attention Deficit / Hyperactivity Disorder er nå anerkjent i vestlige land som livsløp lidelser. Ofte disse lidelsene forbli udiagnostisert i voksen alder. Personer med voksen ADD og ADHD også vanligvis har tilstander som depresjon, rusmisbruk og personlighetsforstyrrelser asosial. Disse lidelser blir behandlet hos voksne, mens den underliggende ADD / ADHD går uadressert. Behandling av ADD / ADHD vil ofte lindre disse andre symptomer.

ADD og ADHD Basics

Diagnosen for disse forholdene er vanligvis kommet på gjennom en atferds sjekkliste beskrevet i Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, Fourth Edition (under "disruptive lidelser"). Tegnene inkluderer problemer med å holde oppmerksomheten og manglende evne til å følge med på oppgaver. Personer som viser impulsivitet og har overdreven aktivitet er også klassifisert som hyperaktiv. Noen saker vil gå uoppdaget og ubehandlet siden det ikke kan være noen alvorlige presenterer symptomer i det hele tatt.

Behandling av ADD / ADHD med medisiner

Den konvensjonelle medisinske tilnærmingen er å behandle ADD / ADHD med en rekke medisiner som, merkelig nok, er fra svært forskjellige klasser. Eksempler er psykostimulerende for å øke hjernens opphisselse og oppmerksomhet, antihypertensiva (som lavere blodtrykk), antipsykotika (beroligende) og anti-depressiva. Disse medikamentene ser på symptomene, men gjør ingenting for å løse problemet selv. Barn som er plassert på kraftige medisiner som Ritalin må være på dem langsiktig. Disse medikamentene kan gi alvorlige bivirkninger, som for eksempel tics og hemmet vekst), og mange foreldre nekter å administrere dem til sine barn med diagnosen ADD / ADHD. Heldigvis alternative behandlinger til medisinering eksisterer.

Å leve med ADD / ADHD uten medisiner

Leve uten medisiner bør ikke likestilles med å leve uten behandling. Barn vokser ikke fra ADD / ADHD og ikke behandle det kan føre til alvorlige psykiske og sosiale tilpasningsproblemer. Noen alternative behandlinger folk bruker inkluderer biofeedback, massasje (15 minutter hver dag i 10 påfølgende dager ble vist til bedre konsentrasjon), hypnoterapi og guidede bilder, kosthold og trening for å minske angst.

Nye perspektiver

I dag kan en ikke-invasiv prosedyre gjøres for å kartlegge hjernen. En stretchy lue med strategisk arrangert elektroder plassert på hodet og hjernebølgene blir målt. Personer med ADD / ADHD vanligvis har høyere forekomster av Theta hjernebølger. Dette betyr at hjernen er under-fremkalt; ADHD, er det også en høyere forekomst av Theta hjernebølger, men i dette tilfellet forsøker hjernen for å vekke seg med hyperaktivitet. Konvensjonell medikamentell behandling forsøker å vekke hjernen og dermed stoppe hyperaktivitet; men ikke-medikamentelle alternativer kan gjøre dette, også.

Mer enn 30 års studier viser at ADD / ADHD kan effektivt behandles med ikke-invasiv neurofeedback (som omprogrammerer hjernen til å fungere ved høyere, optimale hjernebølger). Spise en diett som begrenser konserveringsmidler, raffinerte karbohydrater og store mengder kjøtt; og med mat som er rik på essensielle fettsyrer og antioksidanter er også svært fordelaktig.

Det er viktig å stå løpet ut til en profesjonell neurofeedback kliniker er fornøyd selv om forbedringer vil bli funnet tidlig i behandlingen. Det kan være nødvendig å ha 40-80 sesjoner. Helseforsikring ikke typisk dekke disse øktene, men når enkeltpersoner har gjennomført denne behandlingen de aldri kan trenge ytterligere behandlinger (bortsett fra en vanlig helse fitness rutine).

Hva er en NST?

Hva er en NST?


Legene utfører en foster nonstress test (NST) i løpet av svangerskapet for å sjekke helsen til barnet og sørge for at det går framover riktig.

Funksjoner

For en NST gjelder legeutstyr til mors abdomen for å overvåke fosteret hjerte under hvile og aktive perioder, og for å tids sammentrekninger, i henhold til American Association graviditet.

Nødvendighet

Vanligvis leger bare anser denne testen er nødvendig for mødre med potensielt risikable fødsler kommer opp, typisk fordi mor har en tilstand som diabetes, eller har unnlatt å føde i løpet av en normal tidsramme.

Misforståelse

Av og til legen registrerer ingen bevegelse hos barnet. Dette betyr ikke nødvendigvis et problem som babyen har nok bare sovnet. Sykepleieren vil vekke babyen med en lett summende lyd hvis et lett måltid eller drikke ikke stimulerer til aktivitet.

Normalt resultat

Minst to ganger i løpet av 20 minutter til 60 minutter fremgangsmåte, bør et sunt foster hjerteslag minst 15 ganger per minutt raskere i sin aktive tilstand enn i sin hviletilstand.

Bivirkninger

NST er helt trygt for fosteret og moren, derav navnet "non-stress." Vanligvis gjør denne testen ikke skje før 28. uke av svangerskapet fordi fostre er generelt altfor underutviklet før den tid.

Cold Remedy for en kløende nese

Det er den kalde og influensasesongen, og alle er utsatt for å bli syk. En av de verste delene av å ha en kald er den rennende, kløende nese at så mange av oss ender opp med. Når du går til apoteket for å kjøpe over-the-counter medisiner, vil du finne alt fra anti-kvalme produkter til decongestants, men du finner sjelden noe for kløende hud som følger med en rennende nese. Mange mennesker leter etter hjem rettsmidler som vil løse dette problemet.

Vaselin

Vaselin og vaselin vil til slutt tørr hud, men når det brukes for bare noen få dager, de kan være en effektiv behandling for ikke bare tørr hud i og rundt nesen området, men også for å hjelpe å holde bihulene fuktig. I vinter, vi noen ganger lider av neseblod på grunn av tørr luft.

Bare DAB en god del av vaselin eller vaselin i og rundt nesen før sengetid. Dette vil bidra til å holde bihulene blir for tørt mens du er syk. Det vil også avverge neseblod, og vil bidra til å holde tørr hud i sjakk.

Havregryn Bath

For å bidra til å bekjempe tørr vinter hud (og for å hjelpe med tørr ansikts og nese huden), lage en batch av vanlig havregryn og i hovedsak gi deg selv en havremel bath. La havremel avkjøles litt og deretter forsiktig bruke tykk pasta over huden der du opplever den mest tørrhet. La den sitte i 10 til 15 minutter, og deretter vaske vekk forsiktig med varmt såpevann. Du kan også legge til en spiseskje med melk og en spiseskje med varmet honning til blandingen for ekstra fuktighetsgivende fordel.

Baking Soda Bath

Baking soda er bra for alle slags kløe problemer, men de fleste glemmer det når det kommer til å være syk. Begynn å fylle et badekar med varmt vann. Som karet fylles opp, tilsett en kopp natron til karet. Suge i karet med natron vann i opptil 60 minutter. For kløende hud som er spesielt uutholdelig, prøv å blande tre deler natron med én del vann og søker seg til de kløende områdene som en tykk pasta. Dette bør ikke brukes på huden hvis huden er brutt. Blanding litt vaselin eller fuktighetskrem på med denne blandingen vil bidra til å bekjempe et kløende nese. Dette kan brukes før sengetid og fjernes med varmt såpevann i morgen.

Ulike bruksområder for Castor Oil

Castor olje er hentet fra castor frø. Det er en veldig blek gul væske med anti-inflammatorisk og anti-oksiderende egenskaper. Det har vært brukt i århundrer for å behandle forskjellige hudlidelser, så vel som forstoppelse, og har vært brukt for å indusere arbeidskraft. Den har en sterk og ganske ubehagelig smak, men kan svelges. Det kan også brukes eksternt.

Indusere Ap

Castor olje stimulerer tarmer å tømme, og mange mener at den også kan brukes til å stimulere livmoren til å tømme. Vanligvis 2-6 timer etter å ha drukket en lakserolje og juice cocktail, vil en gravid kvinne har diaré og deretter begynne sammentrekninger. Noen oppskrifter på lakserolje cocktail er: 2 gram lakserolje blandet med 2 gram konsentrat av appelsinjuice som er etterfulgt av ett eller to glass vann; 2 gram lakser olje blandet med et stort glass juice; og 3 ts lakser olje blandet med et glass juice og en teskje natron for å gjøre en musserende cocktail.

Facial Cleansing

Ricinusolje også brukes til dyp rens porene i ansiktet. De med fet hud rådes til å blande 30 prosent lakserolje med 70 prosent solsikkeolje; de med balansert hud rådes til å ha en 20 prosent til 80 prosent forhold; og de med tørr hud får beskjed om å blande 10 prosent lakserolje til 90 prosent solsikkeolje. Glatt og massere oljeblandingen over ansiktet til porene er mettet.

Påfør en ren varm vaskeklut, varmt nok til å åpne porene, over ansiktet og holde den der til den er avkjølt. Når avkjølt, tørk av oljen vekk forsiktig med vaskeklut, skylle den under varmt vann. Gjenta denne prosedyren flere ganger til all oljen er tørket bort.

Avføringsmiddel

Castor olje stimulerer tarmene å tømme. Folk bruker det som et avføringsmiddel ved å ta en teskje av lakserolje i morgen for å stimulere sine tarmer. Det kan tas med juice å kutte den bitre smaken uten negativ innvirkning de avføringsmiddel effekter. Folk rådes til ikke å ta lakserolje sammenhengende i mer enn tre dager.

Hudbehandling

Sammen med rensing av huden, kan lakserolje brukes til å behandle hudirritasjoner som solbrenthet, skrubbsår, akne, tørrhet, byller, vorter, strekkmerker, leverflekker, fotsopp og betennelse. Påfør lakserolje til de berørte områder ved hjelp av en bomullsdott eller, for store områder, et ubleket bomullsklut; vikle det å holde på over natten. For svært små områder, bruke lakserolje på gasbind del av en bandasje.

Lakserolje kan også anvendes for å behandle rynker, da den bidrar til å stimulere produksjonen av kollagen og elastin. Bruk den forsiktig over rynkete huden med en bomullsdott, spesielt rundt øynene.

Stye Treatment

Castor olje er anti-bakterielle komponenter har blitt funnet å være effektiv mot styes --- infeksjoner på øyelokket olje glands. Behandl stye med en svært liten dråpe av ricinusolje direkte 2-3 daglig.

Leddgikt og stølhet Remedy

Castor olje er anti-inflammatoriske egenskaper blir brukt til å lindre leddgikt ledd, nervebetennelser og såre muskler. Vanligvis er en liten bomullsdott dynket med lakserolje, og deretter påført på den syke ledd eller muskel. Dekk puten med plastfolie og legg en varmeflaske eller varmepute på plast-dekket bomullsdott i ca 45 minutter til en time daglig.

Tilstoppede porer i huden

Tilstoppede porer i huden


Porene er hudens måte å puste, naturlig hydrat og eksfoliere. Når porene tettes for en rekke årsaker, er de ikke lenger i stand til å gjøre jobben sin. Når dette skjer med porene i ansiktet, det fører hudormer, milia, whiteheads og akne. Livsstil og kosthold kan hjelpe deg med å rense porene, og holde dem friske.

Porer

Porene er åpninger i huden gjennom hvilket olje fra oljekjertlene kommer til overflaten av huden gjennom hårsekken åpninger. Huden inneholder et stort antall av disse åpningene, og hvis de blir tilstoppet det fører til hudproblemer. Porene vi bekymrer mest er at porene i ansiktet. Disse ansikts porene bli tilstoppet på mange måter.

Tilstoppede porer

Ansiktet porene kan bli tett på grunn av luftforurensning; en diett høy på sukker og fett; ligge igjen fra hud produkter; dehydrering av huden; døde hudceller på overflaten av huden; fingrene berøre ansiktet; dreven oljeproduksjon og overdreven svetting. Når porene blir tette de får merkbart større i størrelse.

Symptomer

Symptomer på tilstoppede porer inkluderer økning i størrelse, hudormer, whiteheads, milia, matt hud og fet hud. Blackheads er tette porer som er åpne til luft. Milia er tette porer som er stengt til overflaten. Hvis bakteriene kommer inn milia eller hudormer det kan føre til akne å utvikle. Tilstoppede porer er ikke lenger i stand til å puste, og de kan ikke fjerne giftstoffer, eksfoliere eller naturlig fuktighet til huden.

Livsstil

Det er mange måter å behandle tette porer. Du kan gjøre endringer i livsstil. Vær klar over hva berører ansiktet ditt. Hvis du jobber på et offentlig sted der du holder en telefon opp til huden din, og andre mennesker berøre denne telefonen hele dagen, vaske ofte. Slutte å sette hånden opp til ansiktet ditt, for å børste vekk svette med rengjorte hender. Vær oppmerksom på å berøre ansiktet ditt, holder ansiktet bort fra telefonen og holde miljøet rent. Spis et balansert kosthold og drikke mye vann.

Skjønnhetsbehandlinger

Bruk en mild ansiktsrens. Etter rensing bruke en mild snerpende. Hvis du ikke får all din ansiktsrens off du kan lagdeling kremer, sminke og andre produkter på toppen av rest cleanser, og dette er en oppskrift for tilstoppede porer. Du bør bruke en exfoliator ukentlig for å hindre opphoping av døde hudceller. Ansiktsmasker verker for tilstoppede porer, dyp rengjøring og fjerning av overdreven olje. Månedlige besøk til spa for ansiktsbehandling er en god idé - spas gjør dampende behandlinger for å rense porene samt tilby rensemidler og ansiktsmasker.

Hva blir kvitt mygg?

Hva blir kvitt mygg?


Ingenting ødelegger en utendørs samvær som en summende sverm av mygg. Mygg tiltrekkes av karbondioksid som du slipper gjennom nesen og munnen når du puster ut. Men ikke hold pusten - kan du gjøre myggen forsvinne ved å gjøre miljøet mindre mygg-vennlig. Gjør ditt hjem og hage en mygg-fri sone med naturlige og butikk-kjøpte rettsmidler som du kanskje allerede har i huset.

Naturlig rettsmidler

Skremme vekk mygg med naturlige midler du kanskje allerede har liggende rundt i huset. Skrell en appelsin, deretter gni skreller over huden din. Mygg hater lukten av appelsiner, og oljen på skreller vil holde seg på huden din lenger enn saften av appelsinen. Hvis du ikke har appelsiner, vil sitroner fungere like bra.

Selv om det ikke er vitenskapelig bevist å fungere, noen eksperter mener at det å ta B-en kosttilskudd vil endre lukten av huden din. Den nye lukten vil frastøte mygg, holde dem fra å bite deg.

Butikk-kjøpte rettsmidler

Butikk-kjøpte Myggmidler som inneholder minst 35 prosent DEET er det mest effektive. Produkter som inneholder DEET er giftig - ikke sette DEET produkter på hendene eller ansiktene til små barn. The Mayo Clinic råder til ikke å bruke DEET produkter på spedbarn.

Olje av sitron eukalyptus er en eterisk olje som frastøter mygg og andre insekter så effektivt som lave konsentrasjoner av DEET. Du kan kjøpe olje av sitron eukalyptus på helsekostbutikker. Ikke bruk olje av sitron eukalyptus på barn som er yngre enn tre år.

Verneklær

Iført et lag med beskyttende klær over huden din vil bidra til å beskytte mot mygg. Bruk tettsittende lange bukser og langermede skjorter som dekker så mye av huden din som mulig. Hvis det er mulig, bruke lange sokker og kaste bena bukse inn i dem. Frakk dine sko og støvler med permetrin spray, tilgjengelig på camping butikker. Noen camping butikker selger klær med en permetrin belegg som vil frastøte mygg.

For the Home

Selv om hele kroppen er belagt i insektspray, kan mygg fortsatt føle seg velkommen i ditt hjem. Hold myggen ut ved å slå på en takvifte. Mygg kan ikke fly i vindfulle forhold, og vil forsøke å få en roligere sted.

Burning citronella lys kan bidra til å holde myggen unna fra verandaen, men de er ikke vitenskapelig bevist å frastøte mygg. I stedet plante ringblomster i hagen din. Mygg hater duften av marigolds, og vil holde seg borte fra huset ditt.

Pulsoksymeter Probe Care og rengjøring

Pulsoksymeter Probe Care og rengjøring


Pulsoksymeter sonder bruker sensorer for å lese pulsbølger gjennom huden. Mens godt beskyttet inne i sondehuset, sensorene og på innsiden av sonden er utsatt for skitt og rester oppbygging av hyppig bruk. Riktig pleie og hyppig rengjøring av pulsoksymeter sonde kan bidra til å sikre integriteten og funksjonalitet av enheten. Se i bruksanvisningen for den type pulsoksymeter du har omsorg for å lære eksakte rengjøring teknikker for enheten.

Rengjøring

Sikre pulsoksymeter er unplugged før rengjøring for å unngå risiko for elektrisk støt, og koble fra sonden fra enheten for enklere håndtering. For prober med en disponibel elastisk cover, ta av dekselet og kast. Eller, hvis du bruker en en-brikke finger probe, åpner sonden. Inspisere innsiden av sonden for tegn på tunge rester eller avfall. Hvis sonden er svært skittent, tørk vekk rusk med en myk, tørr klut for å fjerne overflødig materiale, slik som skitt.

Fukt en kompress med 70 prosent alkohol løsning, eller en medisinsk karakter alkohol cleanser. Tørk sonden med gasbind pad for å fjerne skitt og rester. Bruke flere gasbind pads dynket med rensemiddel, og fortsetter å tørke sonden til ren. Tørk sonden ledningen med en frisk pad og rengjøringsmiddel for å fjerne skitt.

Hvis sonden er potensielt kommer i kontakt med blod eller kroppsvæsker, kan proben være fuktet i den samme alkoholløsning i ti minutter for å desinfisere den. Plassere sonden og ledningen, hvis ønskelig, i renseløsning; imidlertid ikke kontakten plasseres enden av ledningen i cleanser, som kan skade den. Etter 10 minutter, ta ut sonden og ledningen, og tørk dem begge med gasbind fuktet med sterilt vann. Tørk av med en ren, tørr klut.

Care

Pulsoksymetri sonder bør lagres i bærevesken for å unngå skade. Sørg for at enheten ikke plasseres med tyngre elementer som kan falle på pulsoksymeter og skade sonder eller andre deler av enheten. Oppbevar enheten på et tørt miljø, som fuktighet eller kondens buildup inne sonden eller selve enheten kan føre dem til å svikte.

Øvre Tilbake Styrking Øvelser

Kvinner liker utseendet på en godt tonet øvre del av ryggen, mens menn ønsker å bygge muscle.To oppnå enten målet, må du gjøre øvre rygg øvelser. Du vil trenge noen enkle stykker av utstyr, for eksempel en treningsbenk, og et sett av vekter. Disse øvelsene forbedre den generelle utseende, og også styrke ryggen og bedre holdning.

Dumbell Gensere

Funksjonshemmede Verden antyder denne øvelsen. Strekk ut på en øvelse benk med hodet litt på slutten. Pass på at begge føttene er på gulvet. Med manual i begge hender, løft den rett opp, deretter sakte senke armene så dumbbell er bak hodet. Bringe dumbbell opp igjen. Gjenta fem ganger, jobbe deg opp til 15. Du kan også gjøre denne øvelsen med bøyde armer, løfte armene over hodet i en bue og tilbake. Gjør det samme antall repetisjoner.

Dumbbell Rows

Dumbbell rader er en annen god øvelse, ifølge Disabled World. Står opp, plasserer dumbbell på høyre side av benken og høyre fot fast på gulvet. Din venstre fot skal være på benken. Sett din venstre hånd på benken, foran kroppen din, med ryggen i en rett ennå horisontal stilling. Ta manual i høyre hånd, og sakte øke bøyd arm inntil hånden din er på nivå med kroppen din. Deretter senke dumbbell. Start med fem sett, deretter jobbe opp til 15. Deretter bytter armene og gjøre venstre side.

Upper Back Extension

Denne øvelsen er flott for en strekk, og trenger ikke noe utstyr, ifølge Wellsphere.com. Stå med ansiktet mot veggen og stram magemusklene for å støtte korsryggen. Strekke overkroppen opp på veggen, som en katt nå for en leketøy. Hold strekken i fem til ti sekunder, og deretter slappe av armene. Sørg for at hoftene er gjemt inn mot veggen mens du tøyer. De bør ikke bli tippet ut og vekk. Med andre ord, er underkroppen lent mot veggen for å strekke seg, ikke bøye unna det. Gjenta etter behov.

HLR og førstehjelp for barn og spedbarn

HLR og førstehjelp for barn og spedbarn


Selv en person sertifisert i HLR eller førstehjelp kan være hjelpeløs i møte med en krise som involverer et barn eller spedbarn. De fleste generelle HLR klasser, selv om de gir sertifisering, fokuserer på kriser som involverer voksne, og de teknikker som fungerer for fullvoksne menn og kvinner vil ikke hjelpe en skrantende spedbarn eller barn. Forstå de ulike teknikkene kan bety liv eller død i en farlig situasjon.

Nødsituasjoner

I tilfellet av voksne nødsituasjoner, blir HLR administreres ofte i tilfeller av kongestiv hjertesvikt eller ekstrem traumer som har ført til hjertesvikt. Imidlertid er hjertesvikt ekstremt sjelden hos barn og spedbarn, og så din tilnærming til krisetiltak kan være forskjellig.

Child førstehjelp situasjoner ofte spenner fra enkle støt og blåmerker som krever bandasjer til fullskala nødhjelp.

Mens hjertesvikt er sjeldne, kan et barn krever HLR i tilfelle av giften (inges kjemikalier eller giftstoffer), røyk innånding, nær drukning eller ekstrem hodeskader som har forårsaket puste å stoppe.

Vurdere Need

Før du utfører noen førstehjelp eller HLR prosedyrer, vurdere behovene til barnet. Se etter åpenbare skader som kan være blødning. Sjekk for mulig nakke eller ryggskader; aldri flytte noen som kan ha en nakke eller rygg skade, eller du kan gjøre ting mye verre.

Kontroller barn eller spedbarn for medisinske identifikatorer, som for eksempel armbånd eller halskjeder. Personer som har kroniske sykdommer som intense allergier eller diabetes vil ofte bære disse sjarm å varsle folk til mulige medisinsk nødhjelp. Hvis du finner en av disse, kan du lese hva den sier, og følg instruksjonene om hvem du skal kontakte, eller hva slags medisin for å administrere (insulin, adrenalin).

Hvis du ikke ser noen blødning, rygg eller nakkeskader, men spedbarn eller barn ikke svarer, kan du prøve å vekke henne med forsiktig risting og roping. Hvis hun fortsatt ikke svarer, kontrollere pust; lytte og føle på nese og munn og observere brystet bevegelse. Hvis offeret ikke er i bevegelse, må du kanskje utføre HLR.

Når en voksen opplever en medisinsk krise, er den automatisk respons å ringe 9-1-1 eller en annen nødnummeret. Hvis du ikke er alene under et spedbarn og barn nødsituasjon, er det viktig å instruere noen andre til å ringe 9-1-1 mens du begynner førstehjelp eller HLR.

Men ifølge First Aid Web, som gir opplæring for HLR og førstehjelp, barn og spedbarn er ofte mye mer mottakelig for innsatsen til HLR enn voksne. Hvis du er alene med et barn eller spedbarn som har sluttet å puste, utføre HLR i opptil to minutter før du ringer 9-1-1. På denne måten har du en bedre sjanse for å få barnet puster raskere. Hvis det er fortsatt ingen respons etter to minutter, ringe 9-1-1 og deretter begynne HLR igjen, eller følg nøds leverandørens anvisninger.

Førstehjelp Grunnleggende

En velfylt førstehjelpsskrin i bilen eller hjemme kan bety liv eller død i en medisinsk krise. Pass på at du har tilgang til, og vet hvordan du bruker medisinske nødvendigheter for noen sykdom som dine egne barn har: insulin injeksjoner for diabetes, adrenalin injektorer for allergier.

Hvis det er blod til stede under krise, alltid bære plasthansker for å beskytte deg mot forurensning. Også aldri utføre HLR til noen som blør fra munnen.

Rene sår og skader med hydrogen peroxide eller rubbing alkohol før du administrere noen bandasjer. Hvis sårene er ikke feilfri, de kjører mer en risiko for å bli smittet og forårsaker flere problemer. Hvis blødningen er omfattende, tape gasbind over såret og endre det når det ser ut som om det har absorbert for mye for å prøve å stoppe blødningen.

Spedbarn HLR

Hvis du må bruke HLR til et spedbarn, husk at deres ben og hud er delikat, så vær forsiktig med å puste og kompresjoner.
Vipp spedbarnets hode tilbake med to fingre og forsiktig klemme nesen lukket. Som du puster inn i barnets munn, se brystet stige; bare ånde inn i munnen inntil brystet stiger helt. Dette vil ta mye mindre luft enn det ville gjort for en voksen eller ungdom.

Breath to pust inn i barnets munn, og utfør deretter 30 kompresjoner i midten av brystet, rett under brystvorten linjen. Bruk bare to fingre for å komprimere brystet, og bare trykke ned ca 1 cm; sterkere kompresjoner kan skade barnets hjerte, lunger eller brystet. Fortsett HLR med to innblåsninger og 30 kompresjoner før barnet blir responsive eller hjelp kommer.

Child HLR

Som med barnet, vipp barnets hode tilbake med to fingre og forsiktig klemme nesen lukket. Breath inn i barnets munn to ganger; se brystet heve til den treffer sin apex og så stoppe. Dette vil innebære mer luft enn det ville gjort for et spedbarn, men kan fortsatt trenger mindre enn en voksen ville.

Utfører brystkompresjoner med hælen på den ene siden i midten av brystet, like nedenfor nippelen linje. Brystet skal komprimere omtrent halvveis gjennom sin fulle dybde; ikke prøv å tvinge det noe lenger enn det, eller du risikere hjerte, lunge eller brystskader.

Utføre 30 kompresjoner for hver to innblåsninger inntil barnet blir responsive eller hjelp kommer.

Enheter å oppdage lavt blodsukker

Enheter å oppdage lavt blodsukker


De som lider av diabetes eller hypoglykemi kan ha stor nytte av enheter som brukes til å gjenkjenne lavt blodsukker. Personer med disse typer forhold kan være sterkt skadet eller lider dødsfall hvis de ikke har en enhet for å varsle dem om at blodsukkeret er lavt. Heldigvis finnes det noen forskjellige valg pasienter har når det gjelder å påvise deres lavt blodsukker.

Blodsukkermåler

Blodsukkermålere har eksistert i ganske lang tid, og brukes jevnlig av hypoglycemic og diabetikere både å kontrollere nivået av glukose i blodet. Mange av disse blodglukosemålere brukes ved stikk i fingeren med et spesialverktøy, og deretter slippe litt av blod på en strimmel, som deretter settes inn i apparatet. I løpet av sekunder, gir blodsukkermåleren ut en lesning som kan fortelle deg hvor lavt blodsukkeret er for tiden. Blodsukkermålere kan kjøpes fra medisinsk forsyning butikker samt apotek.

Nyttig Companion

En nyttig følgesvenn er en spesialtrent hund som kan sikkert oppdage farlige blod sukker nivå dråper i diabetikere, ifølge Piemonte Healthcare. Hunder allerede har en sterk følelse av lukt og brukes i en rekke andre nyttige jobber som bistår blind og døv. Diabeteshund er en av to kilder i USA at parene diabetikere med spesialtrente hunder. Før han ble koblet opp med en av disse nyttige følgesvenner, må diabetikere først sjekke med sin lege og deretter delta i klassene for å lære å bruke og ta vare på dyret riktig.

Hypoglykemi Symptomer Alarm

En Hypoglykemi Symptomer Alarm (også kjent som en Night Sweat Alarm) er en spesialisert enhet som kan vekke pasienter med hypoglykemi. Alarmen oppdager lavt blodsukker og fungerer ved å vibrere og lage en høy lyd hørbar for å vekke de med hypoglykemi. Alarmen utløses når enheten registrerer en reduksjon i hudtemperatur eller en tilstedeværelse av transpirasjon, som er to symptomer på hypoglykemi. Alarmen ligner på et armbåndsur og kan bæres på håndleddet eller ankelen. Enheten kan enkelt kjøpes gjennom forhandlere som Amazon.

Psykologiske årsaker til stress

Moderne liv kan være fylt av problemer, tidsfrister, nederlag og krav. For mange er stresset så vanlig at det har blitt en livsstil. Stress er ikke alltid fryktelig. I beskjedne doser, kan det hjelpe til å utføre under press og bevege deg til å yte ditt beste. Men når du er stadig fungerer mens svært stresset, psyke og fysiske kroppen betale en pris.
Når du ofte oppdage deg følelsen frustrert og overmannet, er det på tide å ta affære for å få din plaget nervesystemet tilbake i proporsjon. Du vil være i stand til å beskytte deg selv gjennom å oppdage hvordan å skille de signaler og symptomer på stress og treffe tiltak for å skalere ned sine uønskede konsekvenser.

Kroppens stressreaksjon

Når kroppen oppfatter en trussel, reagerer nervesystemet ved å produsere en flom av spenning endocrines, som kortisol og adrenalin. Disse hormonene vekke systemet med en nødsituasjon handling mekanisme.
Hjertet slår raskere, musklene stive, blodtrykket stiger, pust akselererer og sensoriske fakulteter blitt mer akutt. Denne fysiske endringen øker intensitet og utholdenhet, akselererer din responstid og øker din konsentrasjon - ruste deg opp for enten konflikt eller flukt fra overhengende fare.

Årsaker

De 10 beste årsakene til stress i livet er:

• Fysisk sykdom
• Spenningen på jobben eller i familien
• Skilsmisse
• Død i familien
• Moving
• Jail sikt
• Ekteskap
• Gjeld
• Arbeidsledigheten
• Store forandringer i livet

Ikke alt stress er forankret i eksterne saker. Stress kan også være selvlagde via:

• Manglende evne til å akseptere usikkerhet
• Negativitet
• Upraktisk perfeksjonisme, forventninger
• Lav selvfølelse
• Ensomhet

Emosjonelle symptomer

Symptomer som kan tyde på psykologisk stress inkluderer humørsvingninger, oppstemthet eller rask temperament, uro, manglende evne til å slappe av eller slappe av, opplever følelser av overbelastning, en følelse av solitariness og reclusiveness og depresjon eller generalisert tristhet.
Skulle noen av disse symptomene varer mer enn en uke, kan du vurdere å gjøre en avtale med en mental helse profesjonell. Han vil gjøre et inntak om grunnene til at du føler slik du gjør, og hjelpe deg å takle de følelsesmessige faktorene nevnt ovenfor.

Atferds Symptomer

For å prøve å avlaste stress, folk ofte oppføre seg på følgende måter:
• Å spise mer eller mindre enn vanlig
• Sleeping overdrevent eller utilstrekkelig
• Isolere seg fra andre mennesker
• drøye ut eller ignorerer forpliktelser
• Forbruker alkoholholdige drikkevarer, sigaretter, eller gjør narkotika for å bremse ned
• Deltagelse i engstelige vaner som pacing, spiker bite, tygge på leppe, trykke, kne bouncing, etc.
Disse vanene noen ganger hjelpe å midlertidig lette stressnivå. Til syvende og sist vil imidlertid disse atferd bare vise seg å forverre din nåværende stressnivået ved å legge til mer spenning fra virkningene av over- eller undereating, overdreven eller utilstrekkelig søvn, spiker biting, og så videre. Vanligvis, de atferdsmessige symptomer er faktisk tegn på mer alvorlige underliggende problemer.

Håndtere stress og dens symptomer

Selv om høye nivåer av stress er unektelig ødeleggende, er det mange ting du kan gjøre for å redusere sin effekt og håndtere årsakene.
Du kan føle som om spenningen i livet ditt er utenfor din evne til å løse; Men er du i stand til å styre din reaksjon på livsbelastninger. Håndtere stress er helt om å ta kontroll: Ta tak i din tenkning, dine følelser, din agenda, dine omgivelser og på hvilken måte adresse du problemer enten de er fysisk sykdom på grunn av stress, eller stress fra fysisk sykdom. Stressmestring krever å endre nervepirrende situasjoner som du er i stand til, endre dine reaksjoner når du kan, forutsatt at vedlikehold av deg selv fysisk og mentalt, og skape tid for avslapping og hvile.
Hvis symptomene vedvarer, alltid oppsøke legen din for en vurdering fordi advarselen tegn på stress kan også bety utbruddet av andre medisinske problemer.

Hva er det som vekker deg opp med en følelse av at du ikke får puste?

Hva er det som vekker deg opp med en følelse av at du ikke får puste?


Det er mange faktorer som kan påvirke pust og skape kortpustethet. Stress og angst kan være ansvarlig for grunne pust; hjerte-og karsykdommer, luftveis hindringer og lungesykdom er også noen vanlige årsaker. Å våkne opp med kortpustethet eller ikke være i stand til å ta en full ånde er verdt å betale oppmerksomhet til. Et besøk til legen og noen få enkle, vil medisinske tester bidra til å identifisere eventuelle problemer og finne riktig behandling.

Snakk med legen din

Skriv ned nøyaktig hva som skjer neste gang du våkner opp med kortpustethet eller hvis du bare ikke kan puste. Legg merke til den gang det skjedde og symptomene og eventuelle andre følelsene du hadde for eksempel smerter overalt i kroppen, spesielt i brystet, eller noen merkelige opplevelser. Det er lett å glemme detaljer som dette senere på dagen, med mindre du skrive dem ned. Gjør et poeng av å nevne om vilkåret har blitt verre over tid, eller om det har blitt bedre.

Gjør en avtale for å se din lege. Det er viktig å ta notater sammen med deg slik at du kan gi legen en nøyaktig oversikt over de symptomene du har vært inne med pusteproblemer. Dette vil hjelpe ham til å diagnostisere årsaken og avgjøre om en behandling mye raskere. Hvis du har spørsmål ikke vær redd for å spørre, selv om du tror de kan være dumt.

Hva er årsaken til problemet

Forvent å bli gitt noen tester for å finne årsaken til problemet. Disse prosedyrene kan teste lungene dine for å kontrollere at du ikke har lungesykdom, nese, munn eller svelg hindringer, angstlidelse, eller allergi mot støv, mugg, dander eller pollen. Legen din kan også teste ditt hjerte til å sørge for at du ikke har hjertesykdom eller lidelser.

Paroksysmal nattlig dyspné er en sykdom i lungene eller hjertet som kan forårsake våkne opp kortpustet eller midlertidig ute av stand til å puste. Nesetetthet kan gjøre det vanskelig å puste, for eksempel når du har en kald eller influensa.

Hjelpe deg selv

Fedme er også en stor bidragsyter til pusteproblemer. Hvis du er overvektig vurdere å gå på et vekttap program. Det er viktig å få tid til å slappe av i et rolig sted på en daglig basis. Stress er en viktig kilde til mange helseproblemer. Det er verdt å vurdere et godt treningsprogram og få frisk luft på en jevnlig basis, hvis mulig, for optimal helse.

Diagnose og Behandling

Det er noen mulige årsaker til å våkne opp med ikke å kunne puste. Tilstanden kan være mild eller alvorlig. I alle fall er det sannsynligvis noe relatert til lungene, hjertet eller luftveiene som skaper problemet. Det eneste du egentlig kan gjøre er å prøve å slappe av og vente på en diagnose. Det finnes medisiner og prosedyrer som er i stand til å behandle respiratoriske problemer svært effektivt og ofte permanent.

Hvordan leve med nakkesmerter

Hvordan leve med nakkesmerter


Leve med nakkesmerter er en realitet for mennesker med kroniske problemer som ikke kan løses gjennom medisinsk intervensjon. Det finnes imidlertid en rekke ting som kan gjøres for å lindre smerte eller redusere ubehag, noe som gjør det mer utholdelig. Les videre for å lære å leve med nakkesmerter.

Hvordan leve med nakkesmerter

Lær å leve med nakkesmerter

Gjør så mye som mulig for å endre faktorer som bidrar til nakkesmerter. Dette inkluderer å erstatte dårlige puter, endre datamaskinen stol og sitter vekk fra kalde luftstrømmer som kan bidra til muskelstivhet.

Legg merke effekten av dårlig holdning på kroppen din. Hvis du begynner å føle stiv etter 30 minutter av å sitte i samme stilling, blir vant til å ta små pauser og strekk.

Klargjør for vanskelige dager og netter. Spør legen din for en resept eller spørre om riktig type over-the-counter medisiner for å ta hvis smerten blir overveldende.

Få hyppige massasje på nakke og skuldre. Lær å massere nakken din på egen hånd, kan du be en venn om hjelp eller besøke et massasjeterapeut. Ha en massasje minst en gang i måneden for å hjelpe deg med å håndtere smerte og spenning.

Oppsøk en profesjonell vurdering. Nakkesmerter kan være forårsaket av en skadet eller fortrengt disk. Hvis du bor sammen med disk-relaterte smerter, kan en profesjonell hjelpe deg å vurdere skadeomfanget og vurdere alternativene.

Få en oppvarming pad og bruke den til å lindre kronisk ubehag. Akutte smerter ikke reagerer godt på varmen.

Lær om øvelser du kan gjøre for å øke styrken i nakke og skulder muskler. Svakhet kan ofte føre til smerter, så trener området kan noen ganger bidra til å minske problemet.

vurdere alternative behandlinger, for eksempel akupunktur eller kiropraktor behandling.

Hint

 • Lære å leve med nakkesmerter betyr ikke å måtte lide gjennom den. Husk alltid at det er forskjellige nivåer av smerte. Generelt ubehag, forårsaket av stress eller dårlig holdning, kan lindres ved hjelp av visse ergonomiske elementer eller gjør områdespesifikke øvelser.
 • Dealing med kroniske nakkesmerter ofte betyr å endre dine vaner. Selv slike ting som din kjørestilling kan forverre nakkesmerter.
 • Akutt nakkesmerter som vises etter en ulykke, et fall eller en generell skade bør behandles av en kvalifisert lege så snart som mulig.
 • Aldri ignorere varige smerter, håper at det vil blekne med tiden. Smerter som forstyrrer livet ditt bør tas på alvor og brakt til seg oppmerksomheten til en profesjonell.

Hvordan Motvirke Hyperhidrosis med Cymbalta

Enten du tar Cymbalta for en generalisert angstlidelse eller for å behandle en tilstand som forårsaker kroniske smerter, kan dette reseptbelagte stoffet forårsake bivirkning av overdreven svetting. De fleste mennesker som opplever denne bivirkningen, også kjent som hyperhidrosis, merke en økning i svette på håndflatene sine hender, såler av føttene og deres underarmer, men du kan lide av en opptrapping i svette overalt på kroppen. Foruten å snakke med legen din om å bytte medisiner, kan du være i stand til å motvirke dette ervervet hyperhidrosis.

Hvordan Motvirke Hyperhidrosis med Cymbalta

Bruk en antiperspirant. En av de enkleste tingene du kan gjøre for å bidra til å motvirke hyperhidrose som følge av Cymbalta er å begynne å bruke en antiperspirant, selv på håndflatene og fotsålene. Regelmessige antiperspiranter kan brukes hele dagen, men reseptbelagte antiperspiranter kan ofte hjelpe mild til moderat svetting. Bare bruke dette produktet til problemområder før sengetid, og deretter vaske av i morgen.

Bruk naturlige fibre fra hodet ned til tærne. Naturlige fibre tendens til å "puste" mer enn sine syntetiske motstykker, så slitasje klær og sokker av bomull (eller ull) og sko laget av skinn, vevd materiale eller transporterende stoff (som ville være tilfelle i joggesko). Dette vil holde deg kjølig og bidra til å motvirke hyperhidrosis.

Snakk med legen din om antikolinergika. Denne typen reseptbelagte medisiner kontrollerer visse nevrotransmittere som forteller kroppen din til å svette, så tar en antikolinerge som glycopyrrolate kan motvirke overdreven svetting som Cymbalta forårsaker.

Prøv å bruke iontophoresis, et depot terapi der lavnivå strømmer hovedsak hindre utgivelsen av svette. Vanligvis isolert til hender og føtter, er behandling administrert hver dag i to til tre sammenhengende uker før svette avtar. Hvis du vil vite mer om denne behandlingen, snakke med familien din lege.

Begynn å bruke Botox. Selv om dette ikke nødvendigvis det billigste alternativet, kan Botox eliminere overdreven svetting hvor som helst det er injisert. Antallet injeksjoner trengs vil variere fra person til person, så ta kontakt med legen din for å se om dette er et mulig alternativ for deg

Hint

 • Når du lider av hyperhidrose grunn Cymbalta, sørg for å bade hver dag for å tørke deg selv fullt ut. Siden du opplever en økning i svette, vil du sikre at kroppen din ikke blir en yngleplass for bakterier. Ved regelmessig bading samt tegning overflødig fuktighet vekk fra huden, kan du holde infeksjoner i sjakk. Vurdere å endre sokkene (eller bare fjerne dem) etter du kommer hjem fra jobb. Dette kan også bidra til å demme opp for bakterieinfeksjoner samt holde føttene tørre og komfortable.
 • Reseptbelagte antiperspiranter kan ofte irritere huden, så vask av dette medisinert løsning hver morgen bør holde huden fra hevelse og rødhet. Før du slår til en resept antiperspirant, sørg for å prøve over-the-counter variasjon.

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia


Akkurat som en voksen, kan et barn lider av søvnløshet. Denne søvnforstyrrelse vises vanligvis som vanskeligheter å sovne eller våkner med jevne mellomrom gjennom hele natten. Venstre uadressert, vil søvnløshet negativt påvirke mental og fysisk utvikling i et barn. Følg noen logiske skritt for å kurere pediatrisk søvnløshet.

Hvordan hjelpe et barn med Insomnia

•  Iverksette tiltak for å sikre tretthet. Eliminer naps. Pass på at barnet får daglig mosjon. Ved mørkets frembrudd bør det ikke være noe som er lagret opp energi til å brenne.

Kutt ned på sukker og korn før sengetid. Disse snacks heve blodsukkernivået. Dette gir en energi boost som saboterer målet om søvn.

Eliminer koffein. Det kommer vanligvis i form av te og cola. Koffein viser også opp i noen juice bokser, brus og sportsdrikker. Koffein hemmer et kjemikalie i hjernen som fremmer søvn.

4 rolige husholdningen. Redusere støy miljø som kan bidra til søvnløshet. Dette inkluderer larm høyt voksen samtale, blare av TV og blast fra musikk høyttalere.

Hold søvn forholdene konsekvent og ukomplisert. Dersom spesielle teknikker som musikk brukes til å indusere søvn ved sengetid, vil de samme teknikkene være nødvendig senere i kveld bør barnet vekke. Så hold sengetid forholdene enkelt. Barnet bør sovne i stillhet i sitt eget rom og seng.

snakke over problemene. Søvnløshet kan overflaten når et barn er følelsen redd eller engstelig. Still mange åpne spørsmål som gir barnet en mulighet til å uttrykke bekymring. Hjelp barnet arbeidet gjennom hvordan du håndterer situasjonen forårsaker bekymring. Støtte og oppmuntring vil motvirke søvnløshet.

Fjern belønninger. Foreldre utilsiktet oppmuntre søvnløshet ved å gi oppmerksomhet når barnet våkner i løpet av natten. Det tar ofte form av snacks eller bevegelse av barnet til foreldrenes seng. Enhver oppførsel etterfulgt av positive konsekvenser er sannsynlig å bli gjentatt.

Hint

 • Forby bruk av en datamaskin eller TV før sengetid. Den skjermer utgivelsen lys som etterligner sollys. Sollys utløser kroppen å holde seg våken.

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

Sengevæting alarmer, ifølge Dr. Alan Greene, "er blant de sikreste og mest effektive av alle behandlingsformer." De er designet for å hjelpe barn som kronisk sengevætere å utvikle mentale impulser til å slutte å tisse i sengen. Etter et barn har slitt en sengevæting alarm i flere måneder, bør han være i stand til å gjenkjenne hvordan det føles når han trenger å bruke badet i midten av natten. Du kan kjøpe sengevæting alarmer på medisinsk-forsyne butikker eller på nettet.

Hvordan stoppe Sengevæting med en alarm

•  Smekk fuktighet sensoren i ditt barns undertøy. Noen kits vil kreve barnet ditt til å bruke spesielle undertøy som følger med settet, mens andre feste til barnets eget undertøy.

Fest høyttaleren til barnets skulder. En wire vil løpe fra fuktighetssensor til høyttaleren, som har et klipp eller stykke borrelås på baksiden av det. Klipp eller feste høyttaleren til barnets skulder, der hun vil være sikker på å høre det.

Forklar barnet at en høy lyd vil gå av for å vekke ham opp til å bruke badet. Fortell ham at hvis alarmen går, er han ikke i trøbbel; det betyr bare at det er på tide å stå opp og gå på toalettet. På denne måten vil barnet ikke få panikk hvis han hører alarmen i midten av natten.

Hør for alarmen. Alarmen lyder så snart en dråpe urin tisser ditt barns undertøy. Hvis alarmen går av, lytte for å se om hun våkner. Hvis barnet ditt er en tung sovende, må du kanskje å vekke henne og ta henne med til badet for å urinere.

Vent til barnet å venne seg til alarmen. Ifølge Dr. Greene, "Hvis dette ritualet er fortsatt, alarmen vil trolig begynne å vekke ham opp direkte innen 4 til 6 uker." Etter ca 12 til 16 uker, bør barnet få opp til å bruke badet uten at alarmen høres. Vanligvis, etter at tiden alarmen er ikke lenger nødvendig.

Hint

 • Ikke skjelle du barnet til å tisse i sengen.
 • Ikke bruk sengevæting alarm for mer enn seks måneder - prøve en annen taktikk hvis det har vært noen resultater.

Hvordan hjelpe barna med In-toeing

Hvordan hjelpe barna med In-toeing


In-toeing er en tilstand der føttene slå innover. Denne tilstanden er vanligvis forårsaket av en av tre problemer: metatarsus adductus (buede fot); innover torsjon (vridd leggen); eller overdreven femoral anteversjon (vridd thighbones). Unnlatelse av å behandle in-toeing vanligvis ikke føre til langsiktige problemer unntatt i ekstreme tilfeller. Avhengig av den underliggende sykdommen, stretching, korrigerende fottøy og / eller ben bukseseler kan eliminere in-toeing; men tilstanden er vanligvis forblir ubehandlet og går bort av seg selv. Hvis smerte, alvorlig halthet eller utseende er en bekymring, snakke med barnets lege om andre behandlingstilbud, for eksempel kirurgi.

Hvordan hjelpe barna med In-toeing

Mellomfot Adductus (Curved Feet)

•  Erkjenne tilstanden. Undersøke ditt barns føtter mens han lå tilbake og avslappet. Hold høyre hånd rett opp med håndflaten mot barnet. Spre midten og peker finger danner en "V." Plasser barnets rett fot i "V" og se etter en skarp kurve vekk fra langfingeren eller en sving / krøll nær knoke av pekefingeren. Bytt til venstre og venstre fot for å undersøke den andre siden.

Varsle legen din; forvridde føtter vanligvis selv riktig med seks måneder, men hvis de ikke gjør det, må behandlingen starte umiddelbart for å unngå en mer alvorlig tilstand.

Utfør strekninger som instruert av legen din. (Et eksempel er å holde barnets hæl fast og forsiktig strekke foten oppover, mot kroppen. Strekk i fem sekunder og slipp. Gjenta med jevne mellomrom, for eksempel bleie skiftende tider eller før et måltid.)

Tibial eller Femoral Torsion (Twisted Shins eller Thighbones)

identifisere problemet. Instruere barnet til å ligge med ansiktet ned på en seng eller teppebelagte gulv. Bøye knærne til en 90-graders vinkel. Forestille seg to grener: en følge senteret av låret, og den andre går langs midten av føttene. Undersøk vinkel på skjæringspunktet mellom disse to linjene; dette er låret-foten vinkel (TFA). Sammenlign TFA til normalitet Kart for barnets aldersgruppe. (Se Resources)

Walk og trene regelmessig; stillesittende livsstil gir liten eller ingen mulighet for selvkorrigering. Planlegge for sporadiske turer og faller.

Vurdere en Denis-Browne splint, et apparat som holder bena på en bestemt vinkel og avstand fra hverandre; Dette er et medisinsk apparat som bare bør brukes hvis foreskrevet av legen din. Rådfør deg med ditt barns lege hvis du er bekymret med alvorlighetsgraden av barnets in-toeing.

Be om evaluering for kirurgi; kirurgiske prosedyrer som strekke ut tibia og femur kan lindre sterke smerter og en ødeleggende gangart. Utsette dette alternativet inntil barnet fyller en alder hvor selvkorrigering er usannsynlig gitt hans medisinske historie.

Aktiviteter for å hjelpe barn Deal Med Fears

Aktiviteter for å hjelpe barn Deal Med Fears


En engstelig barn er et usikkert barn. Verden kan føle skremmende eller bare litt usikre. Bestemme årsakene til en barnets frykt kan hjelpe deg å forstå henne, hennes behov og måten hun kan se verden. Alle mennesker opplever noen form for angst, gjennom projeksjoner og svar hente på å observere andre, høre hvordan andre reagerer på ulike situasjoner, eller fra å ha ingen direkte erfaring med noe som føles fremmed for dem. Frykt kan være en naturlig reaksjon på det ukjente inntil videre kunnskap er ervervet, så hjelpe et barn fra en veldig ung alder vil bidra til reduksjon av frykt.

Årsaker og kilder

Frykt for ting, mennesker, situasjoner, været, aktiviteter og innbilte vesener som monstre i skap kan forlate et barn cowering og bekymret for hva som kan skje med ham. Foreldre kan også være kilder til frykt, så vær klar over dine ord og handlinger. Unngå alt som ville gjøre barnet ditt frykte deg - trusler, skylden, kraft turer og skyld mongering ikke bidrar til friske barn. Noen former for moderat frykt kan faktisk være sunt for barn å lære om deres verden, for eksempel branner, bier og ville dyr. Lær barna om hver av disse; kunnskap kan styrke.

Skap og the Dark

Mange barn synes å være redd for mørket. Det er ingen grunn til ikke å forlate en natt-lys på å hjelpe barnet ditt til å føle seg trygge. Gi henne en lommelykt til å sove med. Play "telt" eller "gjemmested" ved å komme under noen tepper eller en faktisk telt og forestille seg en verden der barnet er helten eller explorer. Bruk en lommelykt i teltet om dagen, så prøv det om natten, innendørs. Gå på et søk i barnerommet eller huset - se under senger for interessante ting, snakke med monstre under senga eller i skapet ved å si huset er ditt og ingen monstre er velkomne. Navngi forestilt monster et tåpelig navn eller ha barnet hjelpe deg "kommandoen" monster å forlate kan være nyttig, også.

Miljøer

Danger er noe som er lært og er i forhold til en forelder egne erfaringer. Vis barn positive aspekter av elementene og verden for øvrig: Dirt vokser vår mat og blomster; kjæledyr har følelser; brann holder oss varme, og så videre. Deretter tilby retningslinjer for samhandling: spiser ikke skitt og planter eller berører katten sakte. Unngå å si "nei" hele tiden; forklare stedet. Lære å svømme fra en tidlig alder vil betraktelig redusere frykt for å falle i eller drukning. Ta spedbarn inn i en dusj eller sprinkleranlegg på varme sommerdager å undervise vann bevissthet. Lær forskjellen mellom leker og virkelige objekter som verktøy eller ovner. La ham hjelpe deg å bake cookies eller bruke sin late hammer til å bygge ting.

Folk

Ta et barn til et nytt sted og la henne oppleve en rekke fremmede. The Mall, park, lekeplass eller atletisk gruppe vil utsette ham for mange former for stimuli, og vil vekke spørsmål du kan løse. Hvis han viser frykt for fremmede i hjemmet ditt, eller ikke ønsker å klemme de pårørende, aldri tvinge ham. Ta barnet til legekontoret før en faktisk avtale - Barneleger vanligvis ikke vil tankene stopper for to minutter for å bli introdusert på forhånd. La ham se pappa få en hårklipp et par ganger før du tar ham inn til sin egen første kuttet. Se etter tegn på mobbing på skolen. Frykt kan være avledet fra lærere, religiøse ledere, politimenn og andre også, så se ditt barns reaksjoner og lytte godt.

Bekymringer

Dersom barnets frykt sentrum rundt en bestemt hendelse, et element eller person, be for ham å snakke med deg om detaljer. Noen ganger ting vil klare opp kort tid etter; kunne imidlertid pågående fobier eller tegn på ekte terror om noe garanterer hjelp av en barnepsykolog. Har din sønn male eller tegne sine vonde drømmer, den skapning i skapet eller den personen som han frykter. Legg igjen en vegg å stille ut kunstverk og gjøre en seremoni for å rive opp de "gamle frykt" når et barn har vokst fra dem. Alltid berolige ham og lytte nøye. Aldri klandre, håne eller forkaste en frykt. Din kjærlige nærvær er ting han trenger mest.