Digidexo.com

Hvordan introdusere kumelk til en diende baby

Selv om morsmelk inneholder alle næringsstoffer som barnet trenger og inneholder større mengder jern enn kumelk, kan mødre som prøver å avvenne ønsker å innføre kumelk som en alternativ kilde til kalsium. Vi presenterer kumelk til en ammet babyen er vanligvis ganske enkelt, og de fleste babyer vil ta å det uten vanskeligheter.

Hvordan introdusere kumelk til en diende baby

Introducting Kumelk til diende baby

•  Vent til barnet er ett år gammel til å introdusere kumelk. Tidlig eksponering for kumelk kan øke sannsynligheten for at barnet skal utvikle allergi eller andre bivirkninger senere i livet. Hvis du har en familiehistorie med melkeallergi, ta kontakt med en lege før innføring av kumelk. Ifølge en 1994 studie av American Academy of Pediatrics, kan utsette spedbarn til kumelk for tidlig øke sjansene for å utvikle diabetes mellitus.

•  Velg riktig tidspunkt på dagen. Babyen kan ikke tolerere melk bra i begynnelsen. Introdusere kumelk i midten av morgenen eller ettermiddagen for å unngå å bli holdt oppe hele natten etter fussiness.

Innføre små mengder melk. Som med alle nye matvarer, være sikker på at du ikke overvelde babyens utvikling fordøyelsessystemet ved å gi ham store mengder melk. Begynn med noen få gram av melk to eller tre ganger i uken, og langsomt øke mengden, observere barnets reaksjoner.

Bland melk med en annen drikke eller mat som barnet allerede liker. Ifølge safekids.co.uk online artikkelen "Overgang til kumelk," mange babyer liker ikke smaken av kumelk, så det kan bidra til å skjule det ved å legge det til en av barnets favoritt mat. For eksempel, hvis barnet ditt liker havregryn, bruker melk i stedet for vann eller formel neste gang du forberede den.

Fortsett ammingen. Hvis du er innføre kumelk med den hensikt å avvenne, være oppmerksom på at dette kan ta litt tid. Brå avvenning er vanskelig for både mor og baby.

Hint

  • Selv om kumelk ikke bør innføres før barnet er ett år gammel, kan andre meieriprodukter som yoghurt og ost bli innført på ni måneder, ifølge Dr. William Sears 'bok, "The Baby Book".
  • Gi barnet ditt melk, som hjelper til med utviklingen av hjernen, øynene, og nervesystemet.
  • Vær på vakt for tegn på allergisk reaksjon. Ifølge mayoclinic.com, melkeallergi er noen av de mest erfarne allergi hos barn. Som nevnt på matallergi og Anafylaksi Network "matallergier Fakta og statistikk" side, kan melkeallergi vare lenger enn tidligere antatt. En reaksjon kan skje så snart som et par minutter etter inntak av melk, eller så lenge som et par timer. Alvorlige symptomer er elveblest, tungpustethet, og oppkast. Se en lege hvis barnet ditt viser noen av disse symptomene.