Digidexo.com

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme


Weight Watchers ble grunnlagt av amerikansk husmor Jean Nidetch i 1963 etter at hun inviterte venner over for å dele sin diett plan og tips. Weight Watchers er fortsatt betraktet som en av de beste vekttap programmer på markedet. Det er "noe man kan klage med Weight Watchers», ifølge den beste dietten for meg analytikere. Selv om det er mange Weight Watchers møter i de fleste områder, er det planer tilgjengelig for dem som foretrekker anonymitet for å følge en program hjemme. Det er også mulig å finne peer støtte bra når du bruker en plan hjemme.

Hvordan lykkes med Weight Watchers Program hjemme

Du kan bli med Weight Watchers online for umiddelbar tilgang til interaktive verktøy, video treningsøkter og omfattende informasjon om hvilke matvarer du må spise. Weight Watchers er basert på en "fire pilarer" tilnærming til vekttap; Dette kombinerer sunne matvaner, trening, riktig mat valg og støttende miljøer. Bli med i nettsamfunnet umiddelbart. Gjensidig støtte er nøkkelen til vellykket vekttap med denne planen, og hvis du ikke skal delta på møter i person, sikre at du er i kontakt med andre medlemmer online. Les andres suksesshistorier å bidra til å motivere deg i din egen innsats.

Gjør deg kjent med PointsPlus programmet. Den opprinnelige Weight Watchers poeng plan ble oppdatert i 2010 å bevilge og telle poeng annerledes. Opprinnelig matvarer hadde den samme mengde av punkter hvis de hadde den samme kaloriverdi. Et eple, derfor ville ha samme verdi som en håndfull pretzels. Den PointsPlus Programmet tar nå næringsverdi i betraktning i stedet for bare kalorier.

Hold en daglig mat journal. Gjør dette enten online gjennom Weight Watchers interaktiv mat sporing anlegget eller med en god gammeldags penn og papir. En studie 2008 rapportert i "American Journal of Preventive Medicine" sier at personer som holder en matdagbok kan doble sin mengde vekttap i en styrt program. Det hjelper deg å bli klar over hva du spiser, hvordan du spiser og hvorfor du spiser. The Weight Watchers området har en tracker verktøy for å hjelpe deg å gjøre dette på nettet og lagrer en liste over dine favoritt mat for å gjøre sporing enklere.

Vei deg ukentlig. Ikke bli fristet til å veie deg oftere fordi vekten svinger betydelig fra dag til dag. Sette et realistisk mål og forventer å miste ett til to pounds hver uke. Den mest pålitelige tid på dagen til å veie deg selv er først i morgen.

Tren regelmessig. Finn din sunn vekt rekkevidde online på weightwatchers.com og ta sin quiz for å finne din fitness "personlighet". Innlemme øvelsen i alle deler av livet ditt sammen med de vanlige rutinene, og ta trappene når du kan eller gå i stedet for kjøring.