Digidexo.com

cipralex slutte

Langvarig bruk av Cipralex

Lexapro, merkenavnet for escitalopram oksalat, er et reseptbelagt legemiddel ment å behandle alvorlige tilfeller av angst, depresjon og bipolar lidelse hos pasienter eldre enn 12. Det kan også brukes til hos voksne tilfeller av generalisert angstlidelse (GAD). Til tross for at Lexapro har blitt påvist en effektiv metode for behandling er det noen alvorlige risikoer og bivirkninger som har blitt rapportert. Slike saker er primært knyttet til langsiktig bruk av Cipralex.

Behandling

Fordi Lexapro behandler kronisk eller repeterte forhold stoffet skal brukes i en lengre periode for å få effekt. Pasientene er vanligvis anbefales å forbli på Cipralex så lenge som 12 måneder etter sin angst eller depresjon avtar, selv i de mest alvorlige tilfeller pasienter kan være foreskrevet Lexapro i flere år. De som brått slutte å bruke Cipralex kan være mer utsatt for noen av stoffets alvorlige bivirkninger.

Side Effects

Mange bivirkninger har blitt tilskrevet bruk av Cipralex. De fleste av bivirkningene blir vanligvis sett når en pasient først bruker Lexapro, og disse effektene vanligvis avta når pasienten blir brukt til behandlingen. Noen av de vanligste bivirkningene er munntørrhet, hodepine, kvalme og seksuell dysfunksjon. Andre bivirkninger forbundet med Cipralex er diaré, søvnløshet, skjelving, svetting og livaktige drømmer. Pasienter som utvikler en hud utslett bør slutte å bruke umiddelbart og kontakte sin lege.

Legemiddelinteraksjoner

Pasienter som bruker triptaner, linezolids, litium, tramadol eller Johannesurt bør ikke bruke Cipralex. Dette kan sette deg på et høyere risiko for Lexapro er bivirkninger. Alkohol bør også unngås av pasienter som bruker Cipralex.

Klinisk Forverring

Hvis depresjon eller angst forverres etter langvarig bruk av Cipralex, ta kontakt med din lege umiddelbart. Hvis dette skjer din depresjon eller angst kan fortsette inntil full remisjon kan finne sted.

Risiko for selvmord

En økt risiko for selvmord er en av de mest alvorlige bivirkningene som er rapportert ved langvarig bruk av Cipralex, men dette er vanlig med nesten alle antidepressiva på markedet i dag. Denne risikoen er enda større hos barn og unge voksne som bruker Cipralex, men det avtar vanligvis når pasienter nå sine midten av 20-tallet.

Overdose

Selv om det har vært noen dødsfall som følge av en eller annen Lexapro antidepressant, er overdosering er mulig. Symptomer på overdose inkluderer akutt nyresvikt, kramper, svimmelhet, søvnløshet, kvalme og oppkast. En overdose kan også føre til at pasienten til å gå inn i koma.

Dårlige bivirkninger av å slutte Lexapro

Lexapro er en reseptbelagte antidepressive legemidler som brukes til å behandle depresjon og angst. Det er i gruppen av medisiner kalt selektive serotonin reopptakshemmere (SSRI). Enkeltpersoner å ta Lexapro bør ikke brått slutte å ta denne meklingen med mindre å gjøre det av en lege. Pasienter kan oppleve uttak symptomer når de sluttet å ta Cipralex. Abstinenssymptomer kan reduseres ved å bremse senke doseringen av Lexapro i stedet for plutselig stoppe medisinering.

Emosjonelle symptomer

Når enkeltpersoner slutte å ta Lexapro de kan oppleve tristhet, angst og irritabilitet.

Søvnløshet

Enkelte personer kan oppleve søvnløshet når slutte Cipralex.

Kvalme

Kvalme og til oppstår ved uttak fra Lexapro.

Fatigue

Enkeltpersoner trekker seg fra Lexapro kan føle seg mer trøtt enn vanlig.

Heacaches

Lexapro tilbaketrekning kan forårsaker hodepine.

Andre symptomer

Enkeltpersoner trekker seg fra Lexapro kan også oppleve svimmelhet fra tid til annen. Dessuten kan noen pasienter ha intermitterende prikking eller brennende følelser. I tillegg kan det forekomme forveksling eller nervøsitet.

Bivirkninger av Cipralex: Vekttap

Cipralex er merkenavnet narkotika generisk kjent som Escitalopram. Cipralex er foreskrevet som et antidepressivt legemiddel for pasienter som lider av depresjon. Alternativt er Cipralex forskrives for angstanfall. Vekt er ofte et problem når det gjelder pasienter som er på Cipralex eller tilsvarende medikamenter. Den generelle konsensus på Cipralex og dens presise forhold til vektøkning eller vekttap er variert i beste fall.

Funksjon

Cipralex er en selektiv serotonin reuptake inhibitor, eller en SSRI for kort. Serotonin er et signalstoff som bistår i hvordan hjernen sender signaler fra ett sted til et annet. Depresjon er korrelert med en ubalanse i serotonin. En mangel på serotonin er relatert til en reduksjon i humør som kan føre til depresjon. Ved å forebygge serotonin fra å bli tatt tilbake opp av nerveceller som innledningsvis frigjøre den, Cipralex tillater mer serotonin å være tilstede som en nevrotransmitter som positivt påvirker humøret.

Vekttap eller gevinst

Ifølge Cipralex.com, bør korttidsbehandling med denne medisinen aldri øke eller redusere vekten for de fleste pasienter med depresjon. En av de sjeldne bivirkninger er en reduksjon i appetitt; derimot, er vektøkning oftere opplevd for dem som tar Cipralex.

Cipralex Vektøkning

Cipralex er en SSRI, en kjent årsak til vektøkning hos pasienter. De nøyaktige mekanismene bak SSRI og vektøkning er ukjent. Ifølge WebMD.com, er de som har tatt SSRI antidepressiva i seks måneder eller mer mer sannsynlig å oppleve vektøkning som en mulig bivirkning. Imidlertid er det antatt at SSRI medikamenter kan ha en virkning på appetitt og metabolisme over tid, og dermed resulterer i mulig vektøkning.

Medisinering Effekter

Mens du tar Cipralex, kan det være vanskelig å fortelle om vektøkning akkumulert i løpet av narkotikabruk er faktisk tilskrives effekter ved medisinering. Mayoclinic.com identifiserer at folk som legger på seg i løpet av den første uken av SSRI antidepressant narkotikabruk er mer sannsynlig å få ekstra vekt over tid på grunn av medisinen. Alternativt kan et tap i vekt oppstå hvis du reagerer godt fra Cipralex grunn av en nedgang i kroppens behov for å ta i overkant karbohydrater.

Vekttap

Alle kan reagere annerledes når du tar en antidepressant narkotika. Hvis du tar Cipralex ikke redusere appetitten og vekten, i stedet forårsaker vektøkning, så er det flere tiltak som du kan ta. Først er det anbefalt å redusere mengden av raffinert sukker og bearbeidet fett du spiser. Dernest, øke opptaket av frukt og grønnsaker for å bidra til å skape en raskere følelse av å være full. Til slutt, delta i regelmessig mosjon er positivt korrelert med en økning i humør og redusert stressnivå.

Hvordan å slutte å ta Lexapro

Hvordan å slutte å ta Lexapro


Hvis du har bestemt deg for å slutte å ta Lexapro, kan du ønsker å vite hvordan du gjør det: Avslutt cold turkey? Gradvis avta? Eller gjør det egentlig noe? Uansett, er det noen enkle tips for å unngå alvorlige seponeringssymptomer

Bruksanvisning

•  Ta en avgjørelse basert på fakta. Dette inkluderer å lære om abstinenssymptomer og hvordan du trygt redusere dosen.

Snakk med legen din om din beslutning. Nå som du har gjort noen undersøkelser på egen hånd, snakke med legen din om konkrete anbefalinger om en gradvis dosereduksjon vil hjelpe deg å unngå uheldige bivirkninger oppleves fra brå seponering.

avta gradvis dosen din. Dette er den beste måten å unngå bivirkninger av tilbaketrekking fra Lexapro. Legen din vil gi deg spesifikke dosering instruksjoner som vil innlemme senke dosen din over en periode, noe som vil gjøre bivirkninger av tilbaketrekking mindre tydelig eller plagsom.

Se for abstinenssymptomer, som kan starte innen 8 timer etter en savnet dose. Hyppigst rapporterte symptomer inkluderer, men er ikke begrenset til: svimmelhet, sanseforstyrrelser (prikking og stikking, følelse av elektrisk støt), søvnforstyrrelser (uberegnelig drømmer, søvnløshet), angst, irritabilitet, følelsesmessig ustabilitet, synsforstyrrelser eller en hvirvlende følelse inni hode.

Beware of uutholdelige symptomer etter en nedgang i dosering eller avbrytelse av behandlingen. Fordi stoppe Lexapro "cold turkey" kan føre til symptomer på depresjon å øke, se nøye for tanker knyttet til selvmord. Hvis dette skjer, må du kontakte 911 umiddelbart.

Tenk tidligere forskrevet dose hvis det oppstår utålelige symptomer. Hvis du finner ut at du ikke kan tolerere seponering av Cipralex, gjenoppta tidligere doseringsregime og ta kontakt med helsepersonell for videre opplæring.

Tips og advarsler

 • Aldri slutte å ta Lexapro uten først å snakke med legen din.

Hvordan å slutte å ta SSRI

SSRI eller Selektive serotoninreopptakshemmere er en populær klasse av medisiner som brukes til å behandle depresjon. Uttak fra de ulike typer SSRI medisiner ofte kommer med en rekke bieffekter som er erfarne i varierende grad for ulike pasienter. SSRI medikamenter inkluderer Citalopram (Celexa), Escitalopram (Cipralex), fluoksetin (Prozac), paroksetin (Paxil, Pexeva) og Sertralin (Zoloft).

Bruksanvisning

•  Ta kontakt med legen din og fortelle henne at du ønsker å slutte å ta SSRI medisiner. Det er viktig at du involverer behandlende lege i din beslutning om å trekke seg fra medisinering på grunn av muligheten for bivirkninger.

Taper medisinen ned veldig sakte. En pille cutter kan hjelpe deg å kutte piller når du kommer ned til små trinn. Men det er best hvis du kan begynne med å ha legen forskrive medisiner i mindre doser piller for mer nøyaktighet.

Tren regelmessig siden forskere mener trening kan bidra til å øke serotoninnivået i hjernen, noe som kan bidra til å lindre abstinenssymptomer

Gjør en avtale med en psykolog eller rådgiver; healthyplace.com notater "at mange pasienter som går utenfor stoffet feil abstinenssymptomer for en retur av de opprinnelige symptomene de brukte stoffet til å behandle." En rådgiver kan hjelpe deg prøve å arbeide gjennom disse problemene uten medisiner.

Spis sunt og ta jevnlige vitaminer. I likhet med trener, vil et sunt kosthold bidra til å holde hjernen sunn som kan lindre abstinenssymptomer.

Informer legen dersom du har noen symptomer på tilbaketrekning som er spesielt problematisk for deg.

Tips og advarsler

 • Velg en lav-stress-tid i livet ditt til å begynne uttaksprosessen.
 • Abstinenssymptomer inkluderer: kvalme, hodepine, svimmelhet, slapphet og influensalignende symptomer.

Hva skjer når du slutter å ta Lexapro?

Kommer av Lexapro

Angst og mild depresjon er ikke uvanlig i det amerikanske samfunnet. Når tidene blir tøffe, er noen ganger medisinsk intervensjon er nødvendig. En form for medisiner som noen leger foreskrive å redusere angst symptomer er Lexapro. Lexapro, som mange andre reseptbelagte medisiner, fungerer best når de instrukser som gis av leger følges spesielt. Kommer ut av Cipralex er ikke noe unntak. Men hva skjer når du prøver å slutte å ta Lexapro på egen hånd?

Hvordan Lexapro Works

Som nevnt tidligere, er Lexapro en anti-angst narkotika foreskrevet til mennesker med angstproblemer og depresjon. Det er en kjemisk i hjernen kalt serotonin som overfører meldinger fra nerve til nerve. Hvis det ikke er nok serotonin, depresjon eller angst kan stille i. Lexapro fungerer som en av selektive serotoninreopptakshemmere (SSRI). Lexapro får hjernen til å produsere serotonin. Noen nerver reabsorb serotonin, redusere mengden i hjernen. Lexapro hindrer det.

Abstinenssymptomer

Abstinenssymptomer fra nedtrapping av Cipralex kan varieres. Mange mennesker opplever "hjernen fryse", der tankene dine føles som til tider har det frosset i noen sekunder. Andre har opplevd svimmelhet og svetting som kan vare alt fra noen dager til noen uker. Uavhengig av bivirkningene, leger anbefaler likevel at du sakte ta mindre og mindre av anbefalt dosering.

Cold Turkey vs. nedtrapping

Noen prøver å komme av Lexapro på egen hånd ved å plutselig stoppe. Problemet med å komme ut av Cipralex på egen hånd, er at du ikke er å regulere hvor mye serotonin blir produsert. Hjernen din blir vant til den økte nivåer. Ved plutselig stopper Lexapro, vil nervecellene nå suge opp serotonin opp som vann i en ørken. Faktisk, kan du ende opp med mindre serotonin i hjernen din enn før du begynte å ta Cipralex. Abstinenssymptomene kan omfatte søvnløshet, vannlating problemer, og "hjernen sjokk" opplevelse som føles som elektriske ladninger er zapping tankene dine.
Selv om prosessen kan være smertefull, er det likevel bedre å avta i Lexapro heller enn å stoppe kald kalkun. Det vil fortsatt være en grad av kontroll når du stopper på denne måten. Det gir også hjernen din en sjanse til å produsere de riktige nivåer av serotonin på egen hånd, i stedet for å prøve å spille catch-up fra en bråstopp. Bare sørg for at du rådføre deg med lege før de bestemmer seg for å endre noen nivåer av reseptbelagte medisiner inntak, særlig når det gjelder psykisk helse.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller


Du kan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Mens p-piller er en flott måte å hjelpe deg med å planlegge din families liv, å bli gravid etter at du slutter å ta dem kan virke litt forvirrende. Men det er faktisk ganske enkelt. Det er viktig å følge visse skritt for å hjelpe deg å ha et sunt og lykkelig graviditet etter at du slutter å ta p-piller.

Hvordan bli gravid etter at du slutter å ta p-piller

•  Snakk med legen din om din beslutning om å slutte å ta p-pillene dine og bli gravid. Hun kan hjelpe deg med å planlegge bedre for graviditet og gi deg noen nyttige tips. Legen din kan hjelpe deg med å finne ut hvor lang tid det vil ta for deg å bli gravid og gjøre fremtidige avtaler med deg for å hjelpe deg videre. De fleste leger vil vente omtrent et år, avhengig av hva som skjer. Hvis du ikke blir gravid innen et år eller 18 måneder, kan legen anbefale fertilitetsbehandling.

Vent et par måneder før du prøver å bli gravid etter at du slutter å ta p-piller. Se hvordan din menstruasjonssyklus går i minst to sykluser. Hold styr på menstruasjonssyklusen i kalenderen; skrive ned "mensen" eller "sykle" på hver dag du blør. Hvis du ønsker å være diskret, kan du bruke en form eller klistremerke for å markere mensen. Holde orden på mensen etter at du slutter å ta p-piller vil hjelpe deg og legen din bedre bestemme datoen for unnfangelsen.

Ta en graviditetstest når du glipp av perioden. Venter et par måneder før du prøver å bli gravid kan også hjelpe deg med å finne ut når du er sent for mensen, fordi menstruasjonssyklusen kan være litt forskjellig ut av p-piller.

Vær sunn og fruktbar. Begynn å ta en prenatal vitaminer mens du prøver å bli gravid. Prenatal vitaminer inneholder vanligvis folinsyre, kalsium og jern. Disse næringsstoffene kan hjelpe deg å ha en sunn graviditet og baby. Unngå å røyke og drikke alkohol. Spis rikelig med frukt, grønnsaker, kjøtt, meieriprodukter og korn - et utvalg av sunn mat er et must. Drikk rikelig med vann. Redusere stressnivået med yoga og / eller meditasjon. Bruk noe som hjelper deg å slappe av og bruke det på en daglig basis. Trene hver dag hvis du kan, gjør både kondisjonstrening og styrketrening.

begynne å prøve å bli gravid. Tenker da for å prøve å bli gravid kan føre til mer stress enn nødvendig. Bare prøv når du vil, og se hva som skjer. Hvis du gjør alt anbefales, og du fortsatt ikke er gravid etter seks måneder til ett år, bør du planlegge en avtale med legen din for å se hva mer du kan gjøre.

Hint

 • Du kan bli gravid så snart den første dagen du slutter å ta p-piller. Vent til du har fullført en p-pille pakke for å slutte å ta dem for å unngå midt i syklusen blødning.

Tegn og symptomer på å slutte hormonell prevensjon

Tegn og symptomer på å slutte hormonell prevensjon


Beslutningen om å slutte prevensjon er ofte komplisert, fylt med mange spørsmål. Er du helt sikker på at du er klar for en baby? Hvis ikke, har du en annen pålitelig form for prevensjon? Noen kvinner velger å slutte å bruke hormonell prevensjon fordi de ikke liker bivirkningene. Andre sluttet fordi de ønsker å starte en familie. Hvis du er klar til å kaste ut pillene dine eller skrelle av plasteret, snakk med legen din først. Være forberedt på noen midlertidige endringer i kroppen din før hormonene dine er stabile igjen.

Uregelmessig menstruasjon

Mange kvinner bruker prevensjon å regulere sine menstruasjonssykluser. Hormonell prevensjon gir kroppen en jevn strøm av hormoner, holde nivåer uniform. Når du slutter å ta prevensjon, spesielt i midten av syklusen din, kan inkonsekvent nivåer av hormoner føre til gjennombruddsblødninger. Det kan ta kroppen din noen måneder å regulere menstruasjonen, så forventer å ha uregelmessige sykluser i overgangsperioden.

Amenoré

Noen kvinner opplever amenoré, eller ingen menstruasjon, for et par måneder etter at de sluttet med hormonell prevensjon. Denne tilstanden er helt normalt, fordi prevensjon er å hindre eggløsning. Det tar litt tid, inntil tre måneder, for å få dine sykluser tilbake som smurt. Hvis du ikke har menstruasjonen, ta en graviditetstest for å være sikker på at du ikke er gravid. Hvis mensen ikke har kommet tilbake innen seks måneder, og du er sikker på at du ikke er gravid, kan du se din lege slik at han kan se etter underliggende helseproblemer.

Acne

Visse typer prevensjon å klare opp akne. Når du slutter å bruke hormonell prevensjon, kan du oppleve kviser på ansiktet, bryst og rygg. Dette er vanligvis en midlertidig tilstand forårsaket av varierende hormonnivåer. Huden bør rydde opp når hormonnivået tilbake til det normale.

Økt sjanse for graviditet

Når du slutter å bruke hormonell prevensjon, vil du umiddelbart få en økt risiko for graviditet. Du vil ikke lenger ha riktig mengde hormoner for å hindre eggløsning. Dette er perfekt for kvinner som prøver å bli gravide, men hvis du ikke er sikker på at du ønsker å bli gravid, må du bruke en annen form for prevensjon, for eksempel kondom, pessar eller sæddrepende middel. Det tar vanligvis rundt to uker å begynne eggløsning igjen, men hver kvinnes kropp er annerledes. Hvis du sluttet å bruke prevensjon fordi du ikke kunne håndtere bivirkninger av hormoner, snakk med legen din om en kobberspiral. Kobberet iud beskytter mot graviditet uten bruk av hormoner.

Hvordan å slutte å ta Premarin

Premarin er en reseptbelagte medisiner formulert med østrogen hormoner for behandling av menopause symptomer, inkludert hetetokter og vaginal tørr og irritert. Langvarig bruk av stoffet kan øke risikoen for hjerteinfarkt, hjerneslag og brystkreft, som er hvorfor noen kvinner velger å slutte å ta Premarin. Snakk med legen din og følg disse trinnene for å slutte å ta Premarin.

Hvordan å slutte å ta Premarin

•  Ta kontakt med din lege eller gynekolog om å stoppe Premarin hvis du opplever noen av de ubehagelige bivirkninger vite for å bli assosiert med stoffet. Disse kan omfatte rygg og brystsmerter, hodepine og kvalme, generell muskelsmerter, sinus eller øvre luftveisinfeksjon og søvnløshet. Alvorlige bivirkninger som garanterer umiddelbar seponering inkluderer kortpustethet, uregelmessig hjerterytme, nummenhet i armer og ben, og huden gulning, noe som kan tyde på leverproblemer.

avvenne deg av hormonbehandling med innspill fra legen din for å hindre raskt innsettende ubehagelige menopausale symptomer som hetetokter og vaginal irritasjon. Skalering tilbake dosering eller redusere hyppigheten av din nåværende dose kan være alternativer for nedtrapping stoffet. Snakk med legen din om en avsmalning plan.

Endre kostholdet til å spise mer soya mat, blande mat og næringsdrikker med bakken linfrø, og konsumere urter som klaseormedrue, som gir hormonelle fordeler for å kompensere for den tapte østrogen når du slutter å ta Premarin.

Betrakt en alternativ form for østrogenerstatningsterapi, slik som et annet legemiddel med en lavere dose eller kanskje et østrogen plaster som kan brukes daglig under klærne. Disse er reseptbelagte medisiner som vil kreve et besøk til legen for å finne ut hvilken hormonbehandling er best for dine behov.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer


Fritt fører til sykdommer slik som kreft og hjertesykdom. Sigarettrøyking relaterte dødsfall står for en av fem dødsfall årlig blant amerikanerne, ifølge Centers for Disease Control and Prevention. Mens mange sigar røykere ikke inhalerer røyken, inneholder sigarer like mange giftige kjemikalier som sigaretter inneholder. Ifølge National Cancer Institute, kan en premie sigar inneholde så mye tobakk som en pakke sigaretter. Til tross for de syke effektene av røyking, prøver å slutte og bor tobakksfritt forblir vanskelig på grunn av tobakksavhengighet.

Hvordan slutte å røyke sigaretter / sigarer

•  Lag en avslutt-smoking plan. Din plan bør inneholde utarbeide et støttesystem som venner og familie. Opprett en journal og skrive ned de triggere som gjør at du ønsker å røyke, som kan inkludere alkoholforbruk eller stress. Skriv ned grunnene du vil slutte.

Sett en dato i kalenderen for å slutte å røyke og holde seg til den datoen. Planlegg en dato tett på din kalender, i stedet for lengre unna. Vente til siste dag i måneden kan gjøre du ombestemmer deg om å slutte.

distrahere deg fra å røyke og atferd som vanligvis går med den. Endre rutine kan hjelpe distrahere deg fra trangen til å røyke. Gå en tur eller trener kan være et sunnere alternativ.

Prøv nikotinerstatnings medisiner, som inkluderer nikotintyggegummi, nikotin pastiller eller nikotinplaster. Hvis over-the-counter metoder ikke fungerer, ta kontakt med legen din om reseptbelagte medisiner, for eksempel bupropion eller vareniklin.

Fjern eventuelle gjenværende sigaretter eller sigarer i ditt hjem. Bli kvitt askebegre. Forlate tyggegummi eller hard candy rundt huset for å erstatte de cravings.

Koble med en mental helse profesjonell hvis du føler andre alternativer har mislyktes. Ringe en støttetelefon for å komme deg gjennom en craving.

Hint

 • Abstinenssymptomer kan vare noen uker. Husk at symptomene er bare midlertidig.
 • Unngå venner eller familie som røyker rundt deg.
 • Unngå røyking på dagen at du avslutter.
 • Ikke gi inn dine krav. Dette vil tillate deg å begrunne hvorfor du tror du bør røyke.
 • Unngå kaffe og alkohol når slutte å røyke.

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen


Som forelder har du mange grunner til å hjelpe avhjelpe barnets sengevæting problemer. Til tross for hvor mye ekstra tøy du trenger å gjøre når han tisser i sengen, er det også viktig at barnet vokser ut av denne vanen, slik at han ikke er flau når det gjelder tid for vennlig overnattinger eller sommerleiren. Gjennom konsistente strategier hjemme kan du få ungen til å slutte å tisse i sengen.

Hvordan man kan få barna til å slutte å tisse i sengen

Opprett en drikke portforbud for barnet ditt. Etter en bestemt time i kveld, minimere væsker som barnet forbruker, særlig de væsker som er urinsentralstimulerende midler, som for eksempel koffeinholdige brus. Ved å kutte av væsker i kveld, kan barnet ditt ikke har trang til å urinere i løpet av natten og kan ha en tørr søvn.

Ta barnet på do rett før sengetid. Sørg for at barnet eliminerer før du brette henne i seng. Tømme blæren før leggetid kan hjelpe barnet ditt gå hele natten uten urinering.

Sett en vekkerklokke for midt på natten. Snike seg inn i ditt barns soverom og vekke ham opp for å ta ham til badet. Ved å gjøre dette, kan du ta eliminering prosessen før det skjer i sengen. Dette bidrar også til å trene barnet til å bli klar over når han trenger å gå på do, og lærer ham at det er greit å stå opp midt på natten for å tømme blæren hans.

Bruk en fuktighets alarm. En fuktalarm er en liten enhet slitt i undertøy og er følsom for fuktighet. Når alarmen oppdager fuktighet i undertøy den går av og våkner barnet. Denne behandlingen alternativet hjelper barnet ditt kjenne igjen når hun trenger å bruke badet, slik at hun kan fullføre lindrende seg på potte i stedet for i senga.

Gjør et røverkjøp med ungen din. Bruk belønning for å oppmuntre barnet til å holde blæren hans gjennom natten eller våkner opp til å bruke potte. For eksempel, hvis barnet ditt har tre tørre netter på rad, får han et nytt leketøy. Belønninger oppmuntre barna til å lære raskere.

Ta barnet til legen hvis hun ikke er i stand til å slutte å tisse i sengen etter andre forsøk. Din barnelege kan kjøre tester for å finne ut om en underliggende problemet finnes, for eksempel en urinveisinfeksjon. Medisiner kan være foreskrevet for å hjelpe til med sengevæting.

Hvordan slutte å tisse i sengen den praktiske måten

Hvordan slutte å tisse i sengen den praktiske måten


Lære å slutte å tisse i sengen den praktiske måten med dette steg for steg guide.

Hvordan slutte å tisse i sengen den praktiske måten

•  For å starte prosessen med å hjelpe barnet ditt slutter å tisse i sengen, må du først ta en prat med dem. Diskuter med barnet at sengevæting ikke er deres feil, og at mange ganger det er forårsaket av stress eller en medisinsk tilstand. Husk å understreke at å tisse i sengen gjør dem ikke en "baby" eller skittent, og at med bare en liten bit av arbeid, vil de være i stand til å gjøre det gjennom hele natten uten problemer. Dette trinnet er svært viktig fordi hvis det ikke blir gjort riktig, er sjansen for svikt er høyere.

Det andre trinnet i forsøk på å stoppe å tisse i sengen er å lage et spill ut av å lære blærekontroll. Dersom barnet er seks år eller yngre, er det en veldig stor sjanse for at dette er roten til sengevæting problem, så lære å kontrollere dette til slutt vil sette ham eller henne opp for å avslutte denne vanen. Så, prøv et spill som dette: neste gang barnet trenger å urinere, har dem prøve å telle til fem, så åtte, og til slutt ti før la gå, alle selvfølgelig jobbe med dette over et par ukers tid. Dette vil gi dem en følelse av prestasjon alt mens du lære å kontrollere sin blære.

Mens han jobbet på trinn 2, er det likevel lett for sengen våtere å bli motløs med fremdriften. Så, til også å hjelpe dem og arbeide for å hjelpe dem til å slutte å tisse i sengen, kan det være en god idé å investere i natten undertøy, som vil tjene to formål. Den første er å bidra til å holde barnet, deres klær, og sengen ren fra alle sengevæting som kan oppstå (og hjelpe dem fra å oppleve noen forlegenhet dersom dette skulle skje på en venns hjem under en overnatting virksomhet). Det andre formålet er å hjelpe barnet lære å prøve å få opp om natten for å bruke toalettet, og trene dem for når de ikke vil ha på seg over natten undertøy for beskyttelse.

Det siste trinnet er bare å huske at det er vanskelig å slutte å tisse i sengen, og at barnet vil bli motet fra tid til annen. Det er viktig å holde positivt under reisen for å stoppe sengevæting, og husk at det er et lys i enden av tunnelen, og at alt det harde arbeidet vil snart lønne seg.

Hint

 • Hvis ikke synes trinnene over for å jobbe for deg og barnet ditt, så dette sengevæting problem kan være et tegn på noe mer alvorlig, og det kan være på tide å kontakte en lege.

Ned i vekt når du slutter å røyke

Stoppe å røyke for godt er en stor prestasjon. Det tar utrolig selvdisiplin og viljestyrke. En av downfalls av å slutte å røyke er vektøkning som vanligvis følger. Frykt ikke. Det er mulig å faktisk gå ned i vekt når du slutter å røyke.
Vektøkning etter røykeslutt sigaretter skyldes i hovedsak det faktum at nikotin er en appetitt suppressant. Når du ganske røyking, mange folk begynner å spise mer. Også sigaretter øker stoffskiftet litt, og de brenner ca 150-250 kalorier per dag avhengig av den enkelte røyker.
Alle av årsakene til vektøkning når slutte å røyke kan nullified av en liten know-how og samme type selvdisiplin og viljestyrke som fører deg til å slutte å røyke i første omgang.

Ned i vekt når du slutter å røyke

•  Finn ut hvor mye kalorier du trenger å spise i løpet av dagen. Dette kan gjøres ved å bestemme din Basal Metabolic Rate (BMR). Din BMR vil fortelle deg hvor mange kalorier kroppen din forbrenner på en gjennomsnittlig dag.

Tell kalorier på en daglig basis. Du trenger en bærbar PC for å holde tritt med maten du spiser i løpet av dagen og en kalkulator for å legge opp de forskjellige typer kalorier du tar inn. Dette kan virke kjedelig, men det vil hjelpe, og som du blir vant til å gjøre det , vil du finne at det blir mye enklere å gjøre.

Trening er like viktig som næring når det gjelder å miste vekt når du slutter å røyke. Øvelsen vil øke stoffskiftet og tillater deg å spise litt mer mat, mens på samme tid brenner kalorier. Enhver type trening vil være bra for deg og bidra til å holde pounds off, selv om vekttrening i forbindelse med kardiovaskulær trening er den mest effektive.

Drikk rikelig med vann hele dagen. Vann har flere viktige funksjoner når det gjelder å hjelpe deg å miste vekt. Vann er en appetitt suppressant, som kan være den viktigste i denne diskusjonen. Også inntak av vann faktisk hindrer kroppen i å holde på vann. Du bør drikke 6 til 8 glass vann per dag. Brillene bør inneholde minst åtte gram vann.

Prøv å unngå alkohol så mye som mulig. Du trenger ikke å helt gi opp alkohol, men du bør prøve å kutte ned. Alkohol inneholder en stor mengde kalorier, og de er faktisk ubrukelig kalorier. Også drikker for mye alkohol kan føre til et tilbakefall fordi det er en sterk sammenheng for de fleste mellom alkohol og røyking.

Unn deg selv hver gang en stund til en slem matbit eller et stort måltid som kanskje ikke passer inn i din diett planer. Dietter fungerer ikke hvis du ikke kan holde seg til dem. Behandle deg selv til tider vil ikke blåse opp midjen din, men det vil holde deg glad og bidra til å holde deg å spise sunnere.

Hint

 • Space ut dine glass vann så jevnt som mulig utover dagen. Spis frokost så raskt som mulig når du våkner. Frokost setter fart på stoffskiftet og bidrar til å holde det gående hele dagen. Du kan finne kaloriinnholdet i de fleste matvarer på nettet hvis de er ikke inneholder FDA ernæringsmessige etikettene på dem. Også de fleste restaurantene har nå den ernæringsmessige informasjon om sine matvarer tilgjengelige enten på nettet eller som en brosjyre på restauranten.
 • Unngå å spise rett før du går til sengs. Stoffskiftet er tregere når du sover, og du trenger tid for kroppen å begynne å brenne noen av kalorier før du går i dvale.

Hvordan å slutte å ta Adipex

Adipex (Phentermine) er en resept appetitt suppressant tatt i pilleform for å behandle fedme. Langvarig bruk av stoffet kan føre til avhengighet og abstinenssymptomer, som er hvorfor det er viktig å følge legens instruksjoner om å slutte å ta Adipex. Det kan være nødvendig å avta bruk av stoffet gradvis, selv om du ikke bør bruke Adipex i tandem med en annen appetitt suppressant som du avvenne deg av medisinen.

Hvordan å slutte å ta Adipex

•  Snakk med legen din om fordeler og mulige abstinenssymptomer etter avsluttet Adipex. Utvikle en plan med legen din for smalner gradvis fra din vanlige dosen til halv dose, dose kvartal og til slutt stoppe helt.

Vit at Adipex er vanligvis foreskrevet for bare et par uker før en pause i medisiner, fulgt av gjenopptatt bruk. Denne er utformet til å redusere risikoen for bivirkninger, og avhengigheten av stoffet.

Fortell legen din dersom du opplever abstinenssymptomer som alvorlig utmattelse og depresjon.

Unngå å ta noen andre appetitt-suppressant, enten resept eller over-the-counter, til du er helt av Adipex og har vært det i minst to uker.

Vær oppmerksom på at Adipex kan påvirke søvnmønster, inkludert tapering periode mens du avvenning av stoffet.

Hint

 • I sjeldne tilfeller har avhengighet til Adipex blitt rapportert. Noen pasienter har beskrevet tar mer enn deres foreskrevne dosering eller kombinere stoffet med andre medisiner for å redusere vekten. I sjeldne tilfeller har dette vært kjent for å forårsake pulmonal hypertensjon, en lungesykdom som kan være dødelig. Ikke drikk alkohol mens du tar Adipex.

Hvordan å slutte å spise når du ikke er sulten

Spise er nødvendig for å opprettholde helse. Uten forbruket av kalorier ville vi dø. Vår interne følelse av sult signaler til kroppen at den må forbruke kalorier på visse mellomrom, men ofte folk spiser uten å tenke på det, eller konsumere mat selv om de ikke er sultne. Det er flere nyttige strategier for å slutte å spise når du ikke er sulten.

Hvordan å slutte å spise når du ikke er sulten

•  Trening i stedet. Trening kan være et middel for å distrahere kroppen. I stedet for å forbruke kalorier, gå en tur, løpe på en tredemølle eller kjøre til treningsstudioet. Deltagelse i fysisk aktivitet kan bidra til å gi motivasjon til å unngå å spise unødvendig. Det er vanskelig å konsumere kalorier når du sitter på en ergometersykkel.

•  Drikk vann. Vann hjelper deg å holde deg hydrert, og lar deg sette noe i munnen annet enn mat. Bruk veldig kaldt vann for å gjøre det til en forfriskende godbit og serverer den i en pen glass for å gjøre det mer attraktivt.

Puss tennene. Å pusse tennene kan hjelpe deg med å unngå å spise noe annet. Det kan også signalisere til kroppen at det er på tide å slutte å spise.

Ha sex. En god boltre seg i sengen kan frigjøre endorfiner, redusere sult og føle deg bedre.

Ta en dusj eller badekar. Belønn kroppen din med en lang beroligende boblebad. Les en bok og slappe av i badekaret. Forlate duftelys rundt for å skape en hyggelig stemning.

Få på skalaen. Hvis du aktivt prøver å gå ned i vekt, er omfanget alliert Hver gang du tenker på å spise, trinn på skalaen. Minn deg selv at du prøver å nå en viss vekt mål og spise når du ikke er sulten vil sabotere det målet.

Ta en lur. Folk kan spise når de ikke er sultne fordi de mangler søvn. Hvis du er sulten tidlig på dagen, ta en kort lur hvis mulig.

Hint

 • Hvis du fortsatt befinner deg vedvarende sulten, ta kontakt med en lege. Sulten hele tiden kan være et tegn på et større helseproblem.

Hvordan å slutte å ta Estratest

Hvordan å slutte å ta Estratest


Estratest er et hormon erstatning narkotika formulert for å lette symptomer på overgangsalder, inkludert hetetokter, svetting, rød hud og vaginal irritasjon. Tatt muntlig i pilleform, gjenoppretter Estratest noen av østrogen tapt i kroppen som en kvinne går gjennom overgangsalderen. En grunn til å slutte å ta Estratest er stoffet er link til endrometrial kreft (kreft i livmoren), med en økt risiko for brystkreft og hjertesykdom. Som med å stoppe eller starte noen medisiner, er det første løpet av handlingen for å snakke med en lege.

Hvordan å slutte å ta Estratest

•  Snakk med en lege om risikoen forbundet med østrogen-erstatning legemidler, inkludert kreft i livmoren, brystkreft, hjertesykdom, hjerneslag og blodpropp.

•  Vet at jo lenger du tar østrogen erstatning legemidler og jo høyere dose, desto større er risikoen for å utvikle visse krefttyper og hjertesykdom. Snakk med din lege om tapering Estratest dose, heller enn å slutte brått, noe som kan føre til menopausale symptomer forverres.

Få regelmessige kontroller og fortelle legen din om eventuell uvanlig vaginal blødning mens du bruker eller stoppe Estratest.

Kjenn bivirkninger for Estratest: kramper og oppblåsthet, smertefulle ømme bryster, prikking, kvalme og oppkast, gjær infeksjoner og vektøkning. Noen av disse symptomene kan føre tilstrekkelig ubehag å utforske en annen østrogen-replacement therapy.

Hint

 • Rådfør deg med din lege før du stopper eller starter noen hormonsubstitusjonsterapi stoffet.

Hva skjer hvis jeg slutter å ta Min Hormone erstatning?

Hva er hormonbehandling?

Hormonbehandling (HRT) er et regiment av syntetiske hormoner som imitere naturlige hormoner i kroppen. HRT er mest brukt til å behandle symptomer på overgangsalder. Det ble også brukt for å forebygge andre sykdommer som osteoporose og hjertesykdom hos kvinner, men kvinner Health Initiative studier gjennomført i 2002 spørsmålet om fordelene oppveier risikoen forbundet med HRT. Risikoen funnet å være assosiert med HRT inkludert en økning i risiko for brystkreft, blodpropp, hjerneslag og hjerteinfarkt. En lege kan hjelpe deg å vurdere om HRT ville være gunstig eller skadelig for din generelle helse.

Hva HRT gjøre?

HRT er en kombinasjon av syntetiske hormoner østrogen og progesteron tatt å erstatte, eller heve en kvinnes avtagende hormonnivåer under og etter overgangsalderen. Nedgangen av disse naturlige hormoner kan føre til mange av symptomene på overgangsalder, som hetetokter, nattesvette og søvnforstyrrelser. Lavt østrogennivå kan også føre til endringer i urin og vaginal funksjoner, som fører til smerte og infeksjon.

Østrogen og progesteron fungere normalt sammen for å regulere menstruasjonssykluser, noe som sikrer slimhinnen i livmoren er tilstrekkelig for en vellykket graviditet. Når den brukes som en form for prevensjon, østrogen kontinuerlig linjer livmoren, endre utgytelsen (blødning) delen av menstruasjonssyklusen med over-riding naturlig østrogen funksjoner og fortsetter å skape livmorslimhinnen.

Mens syntetisk østrogen fortsetter å utføre denne funksjonen, er progestin funnet i HRT brukes for å hindre en overvekst av celler i slimhinnen i livmoren, noe som kan føre til livmorkreft. HRT er mest effektive i å regulere hormonelle endringer i de tidlige stadier av overgangsalderen, når eggstokkene krymper og ute av stand til å opprettholde et stabilt hormonproduksjon nivå, men kan også være nyttig etter overgangsalder i å redusere bentap hos kvinner.

Hva vil skje hvis jeg slutter HRT?

Du bør forvente abstinenssymptomer når du slutter å ta HRT samtidig. Kroppen din har blitt opplært til å identifisere og akseptere de syntetiske hormoner, og dermed kutte tilbake naturlige produksjonen. Kroppen din trenger tid til å gjenopprette sin hormonproduserende områder å forsterke de lave nivåene blir produsert av eggstokkene.

Når du slutter HRT, bør du forvente at menopausale symptomer for å gå tilbake, noen ganger verre enn før du begynte HRT. Dette kalles "rebound effekt", og er forbundet med mange reseptbelagte medisiner. I tillegg, type, lengde på bruk, og styrken av HRT er faktorer for å bestemme intensiteten av abstinenssymptomer som kan oppstå når du plutselig stoppe.

Hvis du vurderer å avbryte HRT, bør du rådføre deg med legen din for å finne ut om nedtrapping vil redusere abstinenssymptomer. Også diskutere om naturlig HRT tilskudd vil bidra til å redusere symptomene og hvordan endre kosthold kan hjelpe til med overgangen av syntetiske hormoner.

Kan jeg miste vekt og slutte å røyke på samme tid?

Å gjøre endringer i livsstil kan være vanskelig, men noen ganger er det faktisk lettere å gjøre to endringer på en gang, spesielt hvis disse endringene er relatert. De hensyn som gis her er for sikker, effektiv vekttap og røykeslutt på samme tid, men det er alltid anbefalt at du diskutere eventuelle vekttap planer eller vesentlige endringer i livsstil som å slutte å røyke med din lege før han gikk i dem.

Substitusjon

Ofte folk vil opp i vekt når de slutter å røyke fordi de erstatte noe for en sigarett, som sukkertøy, prepackaged snack mat eller annen fet mat som er rask og praktisk. Hvis du befinner deg som ønsker en sigarett, i stedet for å nå for en candy bar eller pose chips velge frukt, grønnsaker eller andre lav-fett snacks som pretzels, fettfattig yoghurt eller ost kuber, eller nøtter.

Alternativt, unngå å spise helt på disse tider og nippe til et glass vann, tygge et stykke sukkerfri tyggegummi, ta en rask spasertur eller strekke seg, eller gjøre noe for å distrahere deg selv. I tillegg bør du ha et støttenettverk i stedet for folk du kan ringe når du får en veldig sterk trang til å hjelpe snakke deg gjennom det og glemme ønsker en sigarett.

Kutte kalorier

Folk som røyker spise mer kalorier, men på grunn av effektene av røyking på metabolisme, de er faktisk mer sannsynlig å miste vekt. Røykeslutt kan reversere disse metabolske effekter, men for å unngå vektøkning eller for å gå ned i vekt, vil du nødvendigvis nødt til å redusere kaloriinntaket. Du bør være forbruker færre kalorier enn du forbrenner for å gå ned i vekt effektivt, men vær oppmerksom på at for at dette skal også være en trygg prosess bør du bare være å miste ca 5 kg. annenhver uke. Avhengig av din nåværende helsetilstand og noen helserisiko du måtte ha, er det best å ta kontakt med din lege eller en registrert kostholdsekspert for å lage en diett og måltid plan som vil tillate deg å kutte kalorier trygt og effektivt mens du lager sunnere matvalg.

Trening

Regelmessig mosjon er en integrert del av god helse, og er også viktig å vekttap. Å velge å gjøre noe fysisk, selv om det er bare å stå opp på skrivebordet og strekke eller vandre rundt på kontoret for et par minutter, kan også hjelpe deg å overvinne cravings å røyke. Men fordi røykernes lunger har redusert kapasitet og deres hjerte-systemer er ofte svekket, er det viktig at du begynne langsomt med lav intensitet aerobic øvelser (dvs. turgåing, vann aerobic) og jobbe deg opp til moderat intensitet aerobic øvelser (dvs. jogging / løping, basketball, etc.) som er anbefalt for god helse.

Den beste måten å etablere og opprettholde et vanlig fitness rutine som vil hjelpe deg til å oppnå god helse mens miste vekt og slutte å røyke er å engasjere tjenestene til en personlig trener eller fysioterapeut, eller i det minste diskutere dine planer med legen din og få profesjonell innspill. Fordi du prøver å gjøre så mange ting på en gang, er det viktig at du tar vare på kroppen din som en helhet og unngå å fokusere på én ting som vekttap til skade for din generelle helse.

Support

Noen større livsstilsendring som å miste vekt eller slutte å røyke krever støtte fra andre mennesker. Selv om du føler flau eller klosset først, la familie, venner og til og med betrodde medarbeidere vite om hva du prøver å gjøre. Ikke bare vil dette bidra til å holde deg ansvarlig for andre, men det vil også hjelpe dem til å hjelpe deg. For eksempel, hvis du og en kollega normalt ta sigarett pauser sammen, slik at personen vet at du prøver å slutte kan bety at han ikke friste deg ved å be deg gå på en pause og kan til og med inspirere ham til å slutte seg . Fortelle venner at du prøver å gå ned i vekt kan hjelpe deg til å velge et sunnere sted å spise neste gang du har lunsj sammen siden de sannsynligvis vil minne deg eller spørre deg om det.

Men noen ganger de som er nærmest oss rett og slett ikke forstår når vi prøver å gjøre livsstilsendringer (spesielt når de velger å fortsette i usunne mønstre). Selv om du har støtte fra familie og venner, vurdere å bli en sluttet fritt støttegruppen og / eller et vekttap støtte gruppen. Det er enda online støttegrupper for begge disse problemene, hvis du ikke får tilgang til disse ressursene der du bor.

Har et hormon ubalanse Slutt hårvekst?

Har et hormon ubalanse Slutt hårvekst?


Hårtap rammer menn og kvinner i alle aldre. Hvis din normale hårvekst har opphørt, kan det være forårsaket av en ødeleggende frisyre, en skalp infeksjon eller et hormon ubalanse.

Hårvekst

Hårvekst skjer i tre etapper. Først vokser hår, så den hviler, og da er det skur. Vanligvis begynner et nytt hår å vokse i stedet med en gang. Når noe sånt som et hormon ubalanse forstyrrer de stadier, kan hårvekst opphøre.

Thyroid

Hvis skjoldbruskkjertelen er over-eller under-aktiv, kan det føre til et hormon ubalanse, som igjen kan føre til at håret til å falle ut og stoppe ny hårvekst.

Androgen / Østrogen

Hvis androgen eller østrogen hormonnivået er ute av balanse, kan håret slutte å vokse. Dette kalles mannlig mønster eller kvinne-mønster skallethet.

Annet

Andre hormonelle ubalanser kan føre til hårvekst å opphøre. Mange kvinner opplever håravfall etter graviditet. Hårtap kan være et tidlig tegn på at du har diabetes.

Betraktninger

Når du mottar behandling for hormon ubalanse du opplever, vil hårtap stoppe og hårvekst vil begynne på nytt.

Hva kan føre til at binyrene til å slutte å virke?

Det er to grunner til at binyrene kan slutte å fungere. Det kan være et problem med en annen kjertel som regulerer binyrene, eller det kan være et dilemma med binyrene selv.

Funksjon

Binyrene, en på toppen av hver nyre, er en del av kroppens endokrine systemet. Sammen med andre kjertler, i henhold til tenåringer Health, binyrene produsere visse hormoner som bidrar til kroppens regulerer humør og stress, vekst og utvikling, blodsukkernivået, og immunsystemet, så vel som å balansere salt og vann-nivåer i kroppen.

System Breakdown

Binyrene virker ikke alene. "Nøkkelen kjertel" av det endokrine systemet, hypothalamus (plassert i den nedre delen av hjernen) hjelper hypofysen produsere en kjemisk (kalt Corticotrophin) som gjør at binyrene til å lage sine egne hormoner, ifølge American Urological Association Foundation. Derfor, hvis hypothalamus og hypofysen ikke klarer å gjøre eller overprodusere den kjemiske Corticotrophin, vil dette føre binyrene til å overprodusere visse hormoner eller ikke gjøre noe i det hele tatt.

Adrenal Cancer

Ifølge American Urological Association Foundation, kan kreft i binyrene hindre kjertlene fra å fungere. Svulster i binyrene kan "gjemme bort overskudd av kortisol eller andre adrenal produkter."

Symptomer

Indikatorer på at det kan være noe galt med binyrene inkluderer:

• Høyt blodtrykk
• Diabetes
• Vektøkning (fedme)
• Overdreven kroppshår
• Menstruasjons abnormiteter
• Seksuell dysfunksjon
• Osteoporose

Diagnose

Leger kan utføre følgende tester for å evaluere binyrene:

• CT eller MR for å vurdere hypofyse og / eller binyrene
• Blod og urin test for å måle enkelte hormonnivåer
• Omfattende familiehistorie
• Fysisk eksamen