Digidexo.com

Hvordan justere en polarisert Progressive Lens

Det er viktig å holde noen par briller i riktig justering for å maksimere klar visjon og ramme komfort. Når noen bærer en progressiv linse, justering og tilpasning av briller er avgjørende. Progressive linser er passe i henhold til målinger gjort hos en optiker. Disse målingene er nøyaktige på millimeteren. Hvis et glass rammen er innstilt, blir de foreskrevne sluttende målinger endret. Dette resulterer ofte i uskarpt syn eller dobbelt syn. En polarisert progressive glass er brukt for solbriller, og de samme finjustering regler gjelder for å ha klar visjon og en komfortabel ramme. Wire rammer ikke krever spesialisert utstyr for justeringen, som plast rammer gjør.

Hvordan justere en polarisert Progressive Lens

For wire rammer, fjerne fagets brillene og hold linsene opp til en lyskilde. Bruk en tørr slette markør for å markere hvor sirkelen eller diamantform er på innsiden og utsiden av hver linse. Et symbol er plassert rett under dot. Husk dette symbolet som det vil bli brukt til å identifisere den progressive linsetype. Bruk en progressiv linse identifikator slik som den som tilbys på nettet ved Empire Optisk å matche designen på linsen til det riktige i indeksen. Bla til siden med den aktuelle progressive glass diagram som anvist av progressive glass identifikator indeks. Rett tørr slette markør prikker på glassene objektiver med sirklene i diagrammet. Med linsen holdes fast over linsen diagrammet finner plusstegnet i midten av diagrammet. Bruk av tørr slette markør for å lage en prikk på linsen over midten av pluss-tegn. Senteret punkt indikerer hvor motivets elev skal være sentrert i objektivet.

2 plasser motivet i kontorstolen eller spisestue stol. Henvise henne til å plassere hodet og øynene rett fram som hun ville når du kjører. Plasser glassene på motivets ansikt.

Hvis senteret tørr slette markør prikkene er over midten av fagets elev, spre rammens neseputer lengre fra hverandre før de tørr slette markør prikkene er sentrert over sine elever.

Hvis prikkene er for lave, flytte nesen putene tettere sammen til prikkene er sentrert over sine elever.

Kontroller at begge objektivene er på en lik avstand fra motivets ansikt. Hvis de er forskjellige, trykk forsiktig hvor tråden som holder linsen eller øye ledningen møter bar holder de to øyen ledningene sammen. Dette er kjent som broen. Bend ramme i krysset broen og øyet wire, slik at øret stykker flytte litt mot hverandre.

Undersøk rammen på venstre og høyre side av faget i profilen. Vinkelen at proppen gjør der den festes til øyet ledningen bør være mindre enn 90 grader. Hvis det ikke er det, ta tak i linsen og øyet wire i den ene hånden. Bruk den andre hånden til å bruke milde press på øre stykket. Påse at begge sider av rammen er justert til den samme vinkel.