Digidexo.com

Slik Cure magnesiummangel

Det er viktig å konsumere magnesium-rik mat for å unngå å utvikle en mangel på dette viktige mineralet. Helsemessige forhold som hjertesykdom, astma, høyt blodtrykk, og osteoporose er bare noen av risikoene du kan møte hvis dette viktige næringsstoffet mangler fra kostholdet ditt.

Slik Cure magnesiummangel

Ting du kan gjøre

•  Spis magnesium-rik mat. Innhenting av magnesium naturlig gjennom kosten er den enkleste og beste måten å øke ditt daglige behov. De beste kildene til magnesium er grønne grønnsaker, hele korn, nøtter og belgfrukter, og enkelte fisk. Nedenfor er en kort liste over de beste mat, sammen med mengden av magnesium i hver servering.

Kveite 90mg
Mandler 80 mg
Spinat 75mg
Havregryn 55mg
Peanuts 50mg
Hvetekli 45mg
Avocado 35mg
Linser 35mg
Banana 30mg
Grovbrød 25mg
Helmelk 24 mg

Ta en magnesium supplement. Den daglige anbefalte mengden av magnesium er 320 til 350 mg for kvinner og 350 til 420 mg for menn. Magnesium finnes i mange former:

Magnesium sulfat
Magnesiumklorid
Magnesium laktat
Magnesium citrate
Magnesiumoksid
Magnesium taurate
Magnesium malate

Kroppen har problemer med å absorbere magnesium oksid, mens magnesium citrate kan ha en lakserende effekt hos noen mennesker. Magnesium taurate og sulfat kan være bedre tolerert og viser en høyere grad av absorpsjon. For de med irritabel tarm syndrom eller absorpsjon problemer, kan magnesium olje erstattes og sprayes direkte på huden.

Felles mat kilder absorbert i moderate eller store mengder, som alkohol, koffein og brus, har vist seg å utarme magnesium. Folk tar medisiner for å behandle kreft, diabetes og nyreproblemer bør supplere kosten med magnesium. Antibiotika har vist seg å påvirke opptaket av magnesium, så det anbefales å ta en magnesium dose én time før og to timer etter inntak av antibiotika.