Digidexo.com

Herbal Made vekttap rettsmidler

Vekttap er avhengig av en rekke faktorer. Et sunt kosthold og mosjon er avgjørende for vekttap. Det er også mange urter som kan hjelpe til å forbedre fordøyelsen fungerer og fart på stoffskiftet. Dette støtter vekttap fordi det hjelper kroppen å bryte ned og prosessen fett. Det hjelper også å eliminere avfall fra kroppen. Det er viktig å kontakte legen din før du starter urte behandlinger.

Ginger

Metabolismen avhenger av fordøyelsesenzymer til å fungere godt. Disse kan finnes naturlig i hele korn, frukt og grønnsaker. Ginger root hjelper kroppen å bryte ned maten, absorbere næringsstoffer og eliminere avfall ved å hjelpe kroppen til å lage sine egne fordøyelsesenzymer. Ginger root kan legges til mat for å hjelpe med fordøyelsesprosessen. Det kan også legges til juice, eller knust og kokt til å lage te.

Cayenne Pepper

Cayenne pepper er også kjent for å øke hastigheten på stoffskiftet når det tas daglig. Det hjelper også å rense kolon og tarmer. En blanding kan gjøres for å skylle kroppen for giftstoffer og hjelpe til sammenbrudd ned fett. Bland 1 ss honning med saften av en halv sitron og en klype cayenne pepper til en kopp av renset vann. Denne blandingen kan tas første hver morgen for å hjelpe rense kroppen.

Tea

Marshmallow root, fennikel og lakris rot alle bidra til å rense og berolige tarmen. Dette bidrar til å støtte fordøyelsen, produksjon av fordøyelsesenzymer, og den lette absorpsjon av næringsstoffer og fjerning av avfall.

Løvetann rot, melk tistel, gul dock og burdock hjelp til å rense leveren og nyrene. Leveren behandler fett i kroppen så vel som arbeider for å støtte fordøyelsessystemet og avfall eliminering. En sunn leveren vil bidra til å rense usunt fett og avfall fra kroppen.

Astragalus og brennesle hjelp til å øke hastigheten på stoffskiftet og tone binyrene. Binyrene bistå med å balansere energinivået og bidra til å takle stress. Stress legger mye belastning på kroppen, og er ofte en skjult årsak til vektøkning.

For å gjøre en nyttig te, tilsett 1 ts av noen av disse urter til en kopp kokt vann. La det bratt i tre til fem minutter. Sil teen og drikk 1-3 kopper om dagen.

Apple Cider Eddik

Apple cider eddik inneholder et fiber som kalles pektin. Dette fiber bidrar til å skylle giftstoffer, fett og kolesterol fra kroppen. Apple cider eddik hjelper også å skylle leveren og nyrer, forbedre fordøyelsessystemet fungerer og bidrar til å fjerne tykktarmen, støtte avfall eliminering. Tilsett 2 ss av eple cider eddik til 1 ss honning og en skvett sitronsaft. Drikk tre kopper blandingen hele dagen for å hjelpe til med vekttap.