Digidexo.com

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman


Narkotikaavhengighet er en sykdom som påvirker ikke bare den rusavhengige, men også familie og venner. Ofte en rusavhengig er i stand til å fortsette å bruke fordi de som omgir ham er slik at han på noen nivå ved å bidra med penger, juridiske problemer eller andre relaterte saker. For å stoppe slik at den rusavhengige og hjelpe ham tilbake, kan familie og venner følge disse nyttige tips.

Hvordan stoppe Aktivere en narkoman

•  Planlegg en intervensjon. Du må sette opp en tid til å sitte ned med den rusavhengige og fortelle henne rett ut at du ikke lenger vil gi den støtten dere har gitt.

Involver en tredjepart for å hjelpe deg å få narkomane til behandling. Ved å innlemme en tredjepart, for eksempel en terapeut eller intervensjonistisk, vil du sikre at den rusavhengige tar deg på alvor. Denne personen kan bidra til å avklare det faktum at du er i ferd med å begynne å kilde støtte fra den rusavhengige, og at hans eneste alternativ er behandling.

Vær forberedt på en kamp. Du åpenbart bryr seg om den narkomane, men ved å tilby støtte (penger, følelsesmessig, juridisk), du aktiverer henne til å fortsette på en bane av selvødeleggelse. Den rusavhengige vil sette opp en kamp når du forteller henne at du kommer til å holde tilbake disse støtter.

Tving den narkomane til å ta ansvar for sin oppførsel. Ved å eliminere din støtte, du gjør den rusavhengige eie inntil konsekvensene av sine handlinger. Dette er den eneste måten å hjelpe ham slutte å ta narkotika og få nødvendig hjelp.

Eliminer din klare å plukke opp rester av den rusavhengige liv, for å redde ham ut eller å forsyne henne med økonomisk bistand. Sykdommen av narkotikaavhengighet vil drepe den rusavhengige, og du må erkjenne at du ikke er å hjelpe henne ved å støtte henne på alle nivå med hensyn til hennes avhengighet. Behandling er det eneste svaret, og din nekter å støtte henne i noen andre valg er avgjørende.