Digidexo.com

Slik unngår du at acid reflux at Night

Mange er under den feilaktige troen på at det er ingenting de kan gjøre for å hindre acid reflux om natten. De bare fortsetter å drikke den ekle rosa væske av gallon og pop disse kalkholdig syrenøytraliserende tabletter ved håndfull før sengetid, med lite eller ingen suksess.

Heldigvis er behandling av sure oppstøt av og til et spørsmål om å endre livsstil.

Slik unngår du at acid reflux at Night

•  Ikke spise innen 3 timer Bedtime - For å hindre acid reflux oppstår om natten, er mange ganger den enkleste løsningen å bare unngå å spise nær sengetid. Mens du er våken, gir gravitasjon en hjelpende hånd og holder magesyre der det hører hjemme. Når kroppen begynner å bryte ned maten til essensielle næringsstoffer og væske, magen er tilkalt for å produsere store mengder syre for å hjelpe fordøyelsen.

Hvis du skal legge ned mens denne syren gjør jobben sin, er det mye mer sannsynlig at noen kan flykte inn i spiserøret som resulterer i smertefulle brennende forbundet med halsbrann.

Ikke overspise - Når du overspise, kroppen din er tvunget til å kompensere ved å produsere mer syre. For å gjøre saken enda verre, økt press på den nedre esophageal sphincter (LES) kan føre til at det å åpne feilaktig slik at syre lekker ut i halsen. For å bidra til å forhindre sure oppstøt, prøver og spise fem eller seks mindre måltider utover dagen.

Ikke drikk kullsyreholdige drikker - Den LES er en ventil som kontrollerer hva som går inn og ut av magen. Den regulerer også trykket i magen ved å tillate gass å unnslippe hvis trykket overskrider en viss terskel.

Å drikke kullsyreholdige drikker legger til dette presset og kan føre til at LES å åpne. Regurgitated matvarer vasker ofte tilbake i halsen som følge av drikke for mange kullsyreholdige drikker ved sengetid.

Hint

  • Alltid konsultere legen din dersom du har vedvarende halsbrann forekommer oftere enn en gang eller to ganger i uken. Mange ganger halsbrann er en fysisk symptom på en mye større helseproblem.