Digidexo.com

Hvordan Quit Coffee Cold Turkey

Hvordan Quit Coffee Cold Turkey


Mens kaffe har vist seg å ha noen helsemessige fordeler som å øke metabolismen, kan den sure drink være hardt på magen og koffein er et vanedannende stoff. Det kan være tider i din kaffe-drikker liv som en pause fra java, enten midlertidig eller permanent, er nødvendig. Slutte cold turkey kan virke som et vanskelig valg, men du kan gjøre prosessen enklere ved å ta noen viktige skritt.

Hvordan Quit Coffee Cold Turkey

•  Aksepter at de to første dagene av å gå cold turkey off kaffe vil være den vanskeligste. Forventer å være gretten, har mindre hodepine og følelse spacey. Planlegge møter og datoer for de neste to dagene deretter. Heldigvis kan de fleste koffein avhengighet bli brutt i to dager, og så den tredje dagen vil være en lek.

Gjør en avtale med deg selv å gå minst tre dager uten kaffe. Lov deg selv en liten belønning på slutten av tre dager som ikke er en kopp kaffe.

Ta et stykke papir eller begynne et Word-dokument på datamaskinen. Lag en liste over alle de gunstige ting som å slutte kaffe vil bringe inn i livet ditt, for eksempel: spare penger, minske tenner flekker og våkne opp naturlig. Fyll liste med elementer som du vet vil appellere til deg spesifikt i et svakt øyeblikk. Lag to eller tre eksemplarer av denne listen og plassere dem i fremtredende steder hvor du kan se dem når du føler behov for kaffe, som for eksempel kjøleskap, skrivebordet på jobben eller i lommeboken. På denne måten vil det alltid være i sikte når du kan bli fristet.

Carry aspirin eller paracetamol med deg hele tiden, spesielt i løpet av de to første dagene. Ta en eller to piller (som anbefalt av pillen flaske anvisninger) på full mage når du føler en koffein hodepine begynner.

Carry en full vannflaske med deg hele tiden. Drikkevann vil hydrat kroppen din, beroligende noen jitters mens du holder deg i en vane å drikke andre væsker enn kaffe. Prøv rustfrie flasker for den ekstra belønning for å gå "grønn".

Kjøp et par esker med urtete, for eksempel peppermynte eller kamille, som begge letthet magen, og holde dem på kjøkkenet hjemme og på jobb. Bytt hver kopp kaffe du ville ha med en god kopp urtete. Selv ikke en perfekt erstatning, vil du nipper til en varm eller avkjølt væske bidra til å roe dine krav for en varm drikke.

Hold deg aktiv og øke ditt treningsprogram, spesielt om morgenen. Dette vil hjelpe deg å våkne opp samt opprettholde energi i løpet av dagen. I det minste gjøre en innsats for å gå mer.

Sørg for å få minst 8 timer søvn for å sikre å være godt uthvilt.