Digidexo.com

Hvordan finne en nefrolog

Hvordan finne en nefrolog


En nefrolog er en lege som har spesialisert seg i å håndtere og diagnostisering av sykdommer og lidelser i nyrene. Nephrologists er opplært i dialyse samt nyre transplantasjon teknikker, og faller inn under paraplyen av indremedisinske leger. Hvis du trenger en nefrolog, er det flere enkle trinn som du bør følge.

Hvordan finne en nefrolog

•  Ta kontakt med fastlegen om en henvisning til en nefrolog. Vanligvis fastleger har et godt profesjonelt forhold til andre leger, og kan styre deg mot en lege som passer for dine behov.

Be dine familiemedlemmer, venner eller kollegaer (hvis du føler deg komfortabel med å gjøre det) for en nefrolog henvisning. Kanskje noen du kjenner har sett en nefrolog og kan anbefale en til deg. Henvisninger fra venner, familiemedlemmer eller andre personer som du stoler på kan være svært nyttig i å finne en god lege.

Finn ut om ditt forsikringsselskap har en nettside med en søkefunksjon slik at du kan finne en nefrolog i ditt område. Hvis du finner en lege på forsikringsselskapet nettsted, betyr at lege er i nettverket ditt, godtar forsikring og dekkes av planen. Hvis forsikringsselskapet ikke har en nettside eller leverandør på nettet, ringe forsikringsselskapet selskapets kundeservice telefonnummer for å få hjelp.

Vise nettsteder på nettet for databaser av nephrologists. Ulike nettsteder vil tillate deg å søke lister over leger i ditt område, enten ved postnummer eller by og stat. Disse nettstedene vil også gi deg kontaktinformasjon for nephrologists i ditt område.

Kontroller at nefrolog du velger er styret sertifisert av American Board of Medical Specialties. Søk deres hjemmeside for ditt valgte nefrolog eller ring styrets gratisnummer 1-866-ASK-ABMS (275-2267). Nephrologists blir styret sertifisert av American Board of Internal Medicine. Nettstedet for American Board of Internal Medicine (ABIM) kan også gi informasjon om lege-sertifisering.

Vis lege vurderinger online. Noen nettsteder, enten for en avgift eller som en gratis tjeneste, vil tillate pasientene å rangere og kommentere leger i en rekke spesialiteter, inkludert nefrologi.

Hint

  • Kontakt nefrolog du har valgt å be dem flere spørsmål om deres praksis eller retningslinjer før de bestemmer seg for å bli deres pasient.