Digidexo.com

Sunn & effektive måter for vekttap

Få ting er så deprimerende som står på vekten og se på tallene krype høyere og høyere inntil eneste utvei er å grimase. Men å miste vekt trygt og effektivt er ikke rocket science - det er flere sunne måter å effektivt miste vekt som ikke krever omfattende kirurgi, smertefulle calisthenics, eller overdreven selv deprivasjon. Sunn praksis inkluderer å drikke mer vann, snacking mer hensiktsmessig, og gå flere miles i en uke.

Drikk vann

Menneskekroppen består av mellom 55 og 60 prosent vann, men folk flest ikke konsekvent drikke nok vann for å holde kroppen hydrert. Ved å forbruke minst åtte glass vann hver dag, vil du føle deg mindre sulten og kroppen din vil ha nok væske til å fungere på topp ytelse. Dette i sin tur begrenser cravings som noen ganger kan oppstå fra mild kronisk dehydrering - som trangen til å ta en boks med sukkerholdig brus.

Walk briskly

Selv om folk flest gå, de fleste ikke gå nok hver dag. Turgåing er en fin måte å få hjertet til å banke litt fortere uten å ta bort fra den daglige rutinen. Walking til 4,5 mph forbrenner 0.048 kalorier per minutt per kilo kroppsmassen, så en 150-lb mann som går på at tempoet i 30 minutter per dag for en hel måned vil brenne en ekstra 216 kalorier per dag, eller 6480 kalorier total-- og mister nesten to pounds den månedens i prosessen.

Snack Smart

De fleste gjør ikke snack sunt i løpet av dagen, noe som bidrar til en ujevn metabolisme. Ved å ta en sunn snack av mandler eller rosiner eller til og med en fiber bar og holde den rundt til snack på flere ganger om dagen, vil sikre at stoffskiftet forblir kjører på sitt optimale ytelse samtidig som man reduserer din generelle følelse av sult. Kontrollere sult kontrollerer kaloriinntaket, siden du er mindre sannsynlig å overspise på grunn av sult smerter. Dette fører til langsom, men vedvarende vekttap.

Tips

Kombinere gang med å drikke mye vann og legge sunne snacks til kosthold vil hjelpe deg å kaste uønskede pounds. For akselerert vekttap og forbedret cardiopulmunary utholdenhet, bør du vurdere en aerobic treningsprogram. Ikke start noen alvorlige diett diett eller treningsprogram uten først å rådføre deg med legen din.