Digidexo.com

Et alternativ til sukker for barn

Et alternativ til sukker for barn


Store mengder av sukker kan føre til en rekke helseproblemer hos barn, inkludert problemer med vekt, hulrom og tannråte. Noen foreldre bekymre serverer sukkererstatninger til barn på grunn av frykt om kreft og andre alvorlige helseproblemer. Imidlertid kan en rekke alternativer til sukker gi barna søte valg uten helsemessige bekymringer.

Sukker erstattere

Når du kjøper prepackaged matvarer og drikkevarer som kjeks og brus for barn, foreldre ønsker å unngå sukker vil trolig velge sukker erstatter som aspartam, sakkarin og. The National Cancer Institute viser at ingen påvist sammenheng mellom bruk av slike søtstoffer og kreft. Det betyr ikke at barn bør innta store mengder, men. Foreldre bør følge FDA-etablerte grenser i henhold til barnets kroppsvekt. Selv om disse søtstoffer ikke inneholder kalorier, bør de inntas i moderate.

Sukkeralkoholer

Sukkerfritt sukkertøy mer sannsynlig inneholder sukkeralkoholer slik som sorbitol, xylitol og maltitol. De er ikke vanligvis kjøpes i poser eller pakker som sukker erstatter og er ikke kalorifritt selv om de har færre kalorier enn sukker. Ifølge American Diabetes Association, kan sukkeralkoholer påvirker blodsukkeret forskjellig fra vanlig sukker - en annen grunn til at de kan gjøre en levedyktig alternativ til sukker. Men bivirkningene inkluderer gass, oppblåsthet, diaré og løs avføring. Sjansene for bivirkninger øker når sukker erstatter er konsumert i større mengder., Spesielt hos barn, slik at barns inntak av sukker alkoholer bør begrenses, også.

Frukt

Ferske frukter gjøre gode alternativer til sukkerholdig snacks når barn ønsker noe søtt. USDA anbefaler en kopp daglig for barn 2-3 år gammel, en og en halv kopper for barn fra fire til 14 og jenter opp til 18, og to kopper for gutter mellom 15 og 18. Selv om frukt inneholder kalorier, de gir også viktig næringsstoffer for voksende organer som vitamin C. Hermetisk frukt kan være pakket i sukkersirup, slik at foreldrene bør lese etikettene nøye.

Flavors

Krydder friske opp mat uten å legge kalorier eller fører til tannproblemer. Muskat og kanel skape en naturlig søt tang og kan bli stenket på brød, frokostblandinger, melkeprodukter og drikker som te, for eksempel. Legge til en liten mengde usøtet kakao til melk, puddinger, frokostblandinger, muffins og pannekaker gir barn en sjokolade smak uten alle de søte. Noen få dråper vaniljesmak eller andre ekstrakter som vørterøl, lønn eller peppermynte kan tilfredsstille en søt craving. Noen selskaper markeds fruktige ekstrakter, samt, for eksempel kirsebær, jordbær, appelsin, banan og kokos.