Digidexo.com

Emu olje Fakta for Håravfall

Emu olje Fakta for Håravfall


Hårtap hos menn og kvinner er en naturlig del av aldringsprosessen. Hormonelle endringene som finner sted som en person blir eldre påvirke hårsekkene i ulik grad, avhengig av genetikk og andre faktorer. Emu olje er en av de behandlinger som er tilgjengelige for å minimalisere hårtap (se referanse 1).

Historie

De australske aboriginene har brukt emu olje gjennom århundrer som en naturlig helbredende for en rekke fysiske plager (se Referanse 2).

Fordeler

Emu olje er høyt penetrerende egenskaper er ideelle for å mette hodebunnen og hårsekkene der en aktuell produkt kan redusere eller utelukke hårtap (se referanse 1).

Expert Insight

Ifølge en studie utført av forskere Holick og Kinney i 1996, emu olje "økt spredning av celler og veksten av hårsekkene" i laboratorierotter (se Reference 3).

Teorier / Spekulasjoner

Tilhengere av emu olje rapportere positive resultater i behandling av hårtap hvis det brukes på levedyktige hårsekker. Resultater inkluderer mer robuste hår, frontal Etterveksten, og en sunnere hodebunn (se Referanse 2).

Potensielle negativer

Emu olje er gjengitt fra fettet av høstet fugler, og i sin rene, selger raffinert tilstand for flere hundre dollar per gallon.